Ukrayna Haberleri Ve Son Dakika Ukrayna Haberleri

Ukrayna Haberleri Ve Son Dakika Ukrayna Haberleri

Ukrayna, Doğu Avrupa'da yer alan ve 603.628 kilometrekare yüz ölçümüne sahip olan bir ülkedir. Rusya'dan sonra Avrupa'daki en büyük silahlı kuvvetlere sahiptir. Başkenti Kiev'dir ve aynı zamanda en büyük şehridir.

Önemli olan diğer şehirleri arasında Donetsk, Simferopol, Sivastopol, Lviv bulunur. Karadeniz ve Azak Denizi'ne kıyısı bulunur. Ülkede Ukraynaca dili kullanılır. Yüzde 67'lik kısım Ukraynacayı anadil olarak kabul ederken Rusça'da tercih edilen diller arasında yer alır. Hristiyan nüfus yoğunluktadır.

Ülkede kara iklimi hakimdir. Bu yüzden haziran ve eylül ayları gezmek için en uygun aylar arasında yer alır. Kayak sezonu için de ocak ve şubat ayları sıkça tercih edilir. Sosyal ve turistik açıdan birçok imkana sahiptir. Başkent Kiev, önemli kültür şehirleri arasında yer alır.

Ukrayna Haberleri

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber 17-03-2024 16:17

Sandık zaferi bekleyen Putin'in gözünü kan bürüdü! İntikam yemini etti: Cezasız kalmayacak

Savaşın gölgesinde ve tartışmalar eşliğinde başlayan seçimler devam ederken Rusya'nın Belgorod kentine füzeler yağdı. Bu gelişme sandıktan kolay bir zafer bekleyen Putin'i küplere bindirdi. 71 yaşındaki Putin yeniden başkan olması eli kulağındayken öç için ant içti.

Haber 17-03-2024 10:02

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 16-03-2024 16:14

Bisikleti çalındı, ikinci el sitesinde ilanı görünce harekete geçti! Ukraynalı Mishel'den, dedektif gibi operasyon

Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.

Haber 16-03-2024 13:07

İtalya'dan dikkat çeken uyarı: NATO birliklerini Ukrayna'ya göndermek 3. Dünya Savaşı anlamına gelir

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, cumartesi günü Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, NATO birliklerinin Ukrayna'ya gitmemesi gerektiğini, böyle bir şeyin 3. Dünya Savaşı'nı çıkarma riski olacağını söyledi.

Haber 15-03-2024 20:01

Ukrayna açıkladı: Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı! Çok vahim sonuçlara yol açabilir

Ukrayna ordusu, Zaporijya Nükleer Santrali'ne topçu atışları gerçekleştirildiğini bildirdi. Santralin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırıların devam ettiği ve yakıt tanklarının hedef alındığı belirtilirken, "Eğer tankları vururlarsa bu çok vahim sonuçlara yol açabilir." ifadesine yer verildi.

Haber 14-03-2024 11:23

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Ukrayna'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "CCC" den "CC"ye indirdi.

Finans 10-03-2024 14:38

Sürpriz gelişme! Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy bugün Türkiye'ye geliyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin bugün Türkiye'ye geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek Zelenskiy'nin ana gündem maddesi ise savaşın seyri olacak.

Haber 07-03-2024 22:48

Yetkililer doğruladı: Yunan Başbakan Miçotakis'in konvoyunun yakınlarında patlama!

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Ukrayna'nın Odessa kentindeki konvoyunun 150 metre yakınında patlama meydana geldi. Yunan yetkililer durumu doğrulayarak heyetin durumunun iyi olduğunu aktardı.

Haber 06-03-2024 17:07

Rusya-Ukrayna savaşına Almanya da mı katılıyor? Çarpıcı iddia sonrası Olaf Scholz sessizliğini bozdu

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çok çarpıcı bir gelişme yaşanmıştı. Rus medyası, Almanya ve Ukrayna arasında silah ticareti görüşmeleri ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un onay vermesi durumunda Kerç Köprüsü'nün vurulacağı iddiasında bulunmuştu. Rusya, Almanya'dan açıklama beklerken Olaf Scholz sessizliğini bozdu.

Haber 02-03-2024 21:10

Putin'den Batı'ya çok sert rest! NATO üyelerine alenen nükleer tehdit: Medeniyetin yok olması...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme fikrini desteklediğini belirtmesi sonrası NATO ülkelerine ateş püskürdü. Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirten Putin, Fransa'nın bu tutumunun "çok trajik sonuçlar doğucağını" ifade etti.

Haber 29-02-2024 17:34

Fransa 'asker gönderebiliriz' dedi, Rusya resti çekti: NATO'yla çatışma kaçınılmaz olur!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderilmesi seçeneğinin göz ardı edilemeyeceğini söylemesi tansiyonu yükseltti. Endişelendiren yanıt ise Rusya'dan geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada "Bu durumda NATO ile çatışma kaçınılmaz olur" ifadeleri yer aldı.

Haber 27-02-2024 14:48

Ukrayna lideri Zelenskiy Bizim için büyük bir kayıp diyerek açıkladı: Rusya ile savaşta en az 31 bin askerimiz öldü

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat 2022'de başlattığı savaşta 2 yıl geride kalırken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Kiev’de basın toplantısı düzenleyerek devam eden savaşa dair açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıklayarak "Bu bizim için büyük bir kayıp" ifadelerini kullandı.

Haber 25-02-2024 20:22

Dışişleri Bakanlığı Ukrayna'daki savaşın ikinci yılına dair mesaj: Çabalarımızı devam ettireceğiz

Dışişleri Bakanlığı Ukrayna Savaşı'nın ikinci yıl dönümü nedeniyle açıklamada bulundu. Açıklamada, diplomatik sürecin yeniden canlandırılmasını sağlayacak şartların ortaya çıkması temenni edildi.

Haber 24-02-2024 09:39

Hareketine kimse anlam veremedi! Kızıl Meydan'da bluzunu yukarı kaldırıp göğüslerini gösterdi... Tepkilerin odağına bir anda yerleşti

Ukraynalı model Lolita Bogdanova, diğer adıyla Lola Bunny Rusya'nın en ünlü simge yapılarından birinin önünde müstehcen fotoğraflar çektirdikten sonra tepkilerin odağına yerleşti. Kızıl Meydan'da bluzunu yukarı kaldırarak göğüslerini gösteren fenomen ismin hareketine görenler, "Burada bu yapılır mı?" dedi.

Trend 20-02-2024 11:08

Ukrayna duyurdu: Rusya'ya ait iki savaş uçağı düşürüldü

Bitmek bilmeyen Rusya-Ukrayna savaşından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, Rusya'ya ait iki savaş uçağını düşürdüklerini duyurdu.

Haber 20-02-2024 09:25

BM: Ukrayna ekonomisinin toparlanması için 486 milyar dolar gerekiyor

Ukrayna ekonomisinin savaşla geçen iki yılın ardından toparlanabilmesi için 486 milyar dolara ihtiyaç duyduğu bildirildi.

Finans 15-02-2024 18:03

3 ay arayla acı üstüne acı! Ukraynalı kadın gözyaşlarına boğuldu Kendi aralarında 'Ölmek istiyoruz, babamızı çok özledik' diye konuşuyorlardı

Ankara'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada Zülbiye Güler (70) ile torunları Meryem Güler (14) ve Tayyar Güler (10) yaşamını yitirdi. İki kardeş ve babaanneleri, toprağa verildi, yaralı kurtulan Ukraynalı anne İrina Güler (36) cenazede gözyaşlarına boğuldu. İrina Güler'in, çocukları ile 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden eşi Cemil Güler'in mezarını ziyaretten dönüşte kazanın olduğu öğrenildi.

Haber 14-02-2024 15:31

Rusya Ukrayna'yı vurdu: 3'ü çocuk, 5 kişi öldü

Rusya, Ukrayna'nın Harkiv bölgesini 'Shahed' İHA'larıyla hedef aldı. Saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin öldüğü öğrenildi.

Haber 11-02-2024 11:55

Rusya'dan Ukrayna'ya İHA saldırısı: 3'ü çocuk, 7 ölü

Ukraynalı yetkililer, Rusya'nın Harkiv bölgesine İHA saldırısı düzenlediğini ve 3'ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haber 10-02-2024 09:36

Ukrayna sınırını trafiğe kapattılar! Brüksel bize ihanet etti

Macaristan ve Polonya'da çiftçiler, Ukrayna’dan ucuz tarım ve hayvancılık ürünleri ithalatını protesto etmek amacıyla Ukrayna sınırını trafiğe kapatarak protesto gösterisi düzenledi. Protestoda göstericiler, “Brüksel bize ihanet etti” pankartını taşıdı.

Haber 09-02-2024 21:14

Zelenskiy'den kritik karar! Ukrayna Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldı

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, ordu yönetimini değiştirme kararı aldıklarını duyurdu. Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valerii Zaluzhnyi görevden alındı. Volodimir Zelenskiy, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Aleksandr Sırskiy'i atadığını bildirdi.

Haber 08-02-2024 19:45

SON DAKİKA | Uluslararası Adalet Divanı, Rusya'yı suçlu buldu

Son dakika haberine göre Uluslararası Adalet Divanı, Rusya'yı Ukrayna'nın doğusunda terörle mücadele anlaşmasını ihlalden suçlu buldu.

Haber 31-01-2024 18:15

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası gerçekleştirildi

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada esir 195 Rus askerine karşılık 195 Ukraynalı asker takas edildiği belirtildi.

Haber 31-01-2024 16:46

AB'den dondurulan Rus varlıklarının kârları için karar: Ukrayna'ya gönderilmesi planlanıyor

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen kârların Ukrayna'nın yeniden inşasının finansmanında kullanılmak üzere ayrılması teklifini kabul etti.

Finans 30-01-2024 12:30

65 Ukraynalı esiri taşıyan Rus savaş uçağı düştü! Yere çakılma anı kamerada... Ukrayna'dan flaş iddia!

İçerisinde 65 Ukraynalı askerin bulunduğu İl-76 tipi uçağının Rusya'nın Belgorod kentinin kuzeydoğusundaki Korochansky semtinde düştüğü duyuruldu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ifade edilen kazada Ukrayna uçağı kendilerinin düşürdüğünü iddia etti. Kremlin ise konuya ilişkin ilk açıklamasını yaptı. İşte tüm detaylar!

Haber 24-01-2024 13:11

Fahiş fiyat balonu patladı, iş yeri kiralarında düşüş başladı

Turizm kenti Antalya’da, Rusya-Ukrayna savaşı ve depremin ardından oluşan göç dalgasıyla kira fiyatları ciddi oranda yükseldi. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, yüksek fiyatlı kiralık dairelerin ardından, dükkan fiyatlarındaki balonun da patladığını söyledi.

Finans 21-01-2024 12:08

Avrupa'da savaş alarmı! 30 yıldır görülmemiş bir askeri tehdit

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşları referans alarak yaptığı açıklamada, Avrupa'nın 30 yıldır görülmemiş bir askeri tehditle karşı karşıya olduğunu savundu. Rusya'nın her gün Avrupa'yı ve Baltık ülkelerini tehdit ettiğini vurgulayan Bakan Pistorius, en kötü senaryoya hazırlandıklarını belirtti.

Haber 19-01-2024 13:48

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-2024 10:17

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-2024 10:17

Putin'den 'İstanbul' itirafı! 'Her konuda anlaşmıştık'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile sürdürülen savaşa değinerek "Onlar (Ukrayna tarafı) müzakerelerden vazgeçti. İstanbul'da her konuda anlaşmıştık. Üstelik Ukrayna müzakere grubunun başkanı da imzasını attı. Bu belge bizde" dedi.

Haber 17-01-2024 17:23

Ukrayna'dan gelen öğrenciler Muğla'da misafir ediliyor

Muğla Valiliği koordinesinde Ukrayna'dan gelen 40 öğrenci, bir hafta kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

Yurthaber 09-01-2024 14:05

Putin yeni kararnameyi imzaladı: Ukrayna'ya karşı savaşan yabancılara vatandaşlık müjdesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşayan yabancıların Rus vatandaşlığı alabilmesini içeren yeni kararnameyi imzaladı.

Haber 04-01-2024 17:16

Ukrayna'dan Rusya'ya yapılan bombardımanda ölü sayısı 22'ye yükseldi

Rusya’nın Ukrayna sınırında bulunan Belgorod bölgesinde düzenlenen bombardımanda 22 kişi hayatını kaybetti, 25’i ağır 109 kişi ise yaralandı. Bombardımana ilişkin Ukrayna tarafından bir açıklama yapılmadı.

Haber 31-12-2023 10:54

Zelenskiy Rusya'nın 3 uçağını düşürdüklerini açıkladı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Herson bölgesinde üç Rus uçağının düşürüldüğünü açıkladı.

Haber 23-12-2023 10:56

Hollanda Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağı verecek!

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Rusya işgaline karşı mücadele eden Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağının gönderileceğini açıkladı. Danimarka, Norveç ve Belçika da ABD’nin verdiği pilot eğitimi tamamlanır tamamlanmaz Ukrayna’ya F-16 savaş uçakları teslim edeceklerini açıklamışlardı.

Haber 22-12-2023 23:10

Rusya'dan Ukrayna'nın NATO üyeliği hakkında açıklamada: 15 yıl sonra bile kabul edilemez

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilerleyen zamanlarda da karşı çıkacaklarını açıkladı. Putin, Batı'nın Ukrayna'yı NATO'ya çekmeyi hedeflediğini dile getirerek, "Rus devletinin tarihi beklentileri ve stratejik çıkarları açısından bu olay 10 yıl sonra, 15 yıl sonra bile kabul edilemez." dedi.

Haber 19-12-2023 16:52

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, Samsun'da ziyaretlerde bulundu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar ile BM Dünya Gıda Programı Türkiye Direktörü ve Ülke Temsilcisi Stephen John Cahill, Samsun'da temaslarda bulundu.

Yurthaber 19-12-2023 08:17

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 15-12-2023 16:21

Ukrayna'dan korkunç görüntüler! Kameralar kayıttaydı: Milletvekili yerel meclis toplantısının yapıldığı odada el bombası patlattı... 1 ölü, 6'sı ağır 26 yaralı

Ukrayna'dan gelen görüntüler, izleyen herkesi dehşete düşürdü. Zakarpatya bölgesinde Keretsky köy meclisinin toplantısının yapıldığı odada meydana gelen korkunç olayda, sonradan milletvekili olduğu belirtilen bir kişi 3 el bombası patlattı. Pimi çekip odanın içine attığı ve patlamaların meydana geldiği olayda 1 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 26 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Haber 15-12-2023 15:45

NATO, Rusya'nın Ukrayna'daki kaybını açıkladı!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşta yüzlerce uçak, binlerce tankın yanı sıra 300 binden fazla asker kaybettiğini söyledi.

Haber 29-11-2023 15:48

Rusya'yı 4 günde tüm turnuvalardan men eden UEFA, İsrail'e karşı sessiz kaldı!

Ukrayna'ya yönelik saldırılarda sivil ölümleri gerekçesiyle Rusya'yı 4 günde turnuvalardan men eden UEFA ve FIFA, 38 gündür Gazze'ye yönelik saldırılarda bulunan İsrail için herhangi bir yaptırıma başvurmadı.

Spor 14-11-2023 15:34

Alanya'da Ukraynalının gasp intikamı! Döviz dolu çantasını çalanları aracıyla çarparak öldürdü

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir Ukraynalı turist, motosikletli 2 kişi tarafından aracının önü kesilerek gasp edildi. İçinde dolar ve euro bulunan çantası çalınan Ukraynalı, motosikleti aracıyla takip etti. Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından Ukraynalı şahıs, motosikletteki 2 kişiyi, aracıyla çarparak öldürdü.

Haber 10-11-2023 20:46

En kanlı doğum günü: Ailesiyle kutlama yaparken el bombası patladı! Asistanını feci şekilde kaybeden Genelkurmay Başkanı Zalujnıy'dan açıklama geldi

Yeni yaşını kutlayıp hediyelerini açtığı sırada Genelkurmay Başkanı Asistanı bir anda el bombasının patlaması sonucu akılalmaz bir şekilde can verdi. Ukrayna halkına şok geçirten olayın üzerine polise haber verildi. Gennadiy Çastyakov evinde korkunç halde bulundu, patlamadan etkilenen tek kişi kendisi de değildi. İşte Çastyakov'un hayatına mâl olan kanlı doğum günü!

Haber 07-11-2023 08:52

Ukrayna'daki nükleer santralde şiddetli patlama! Yetkili isim: Bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabiliriz

Ukrayna'nın Khmelnitsky Nükleer Santrali'ne yakın bir bölgede şiddetli bir patlama oldu. Patlama sonrası santralin iki binasında hasar meydana gelirken, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, “Bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabiliriz" dedi.

Haber 25-10-2023 22:47

Putin kalp krizi mi geçirdi? Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu nasıl? Kremlin'den o iddiaya yanıt!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Konuya ilişkin basında yer alan haberler sonrası Kremlin'den açıklama geldi. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Vladimir Putin kalp krizi mi geçirdi, zehirlendi mi? Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu nasıl? İşte o iddialar ve Kremlin'den yapılan açıklamanın ayrıntıları...

Haber 24-10-2023 14:12

SON DAKİKA | Ukrayna duyurdu Rusya’nın, Groza köyünde sivil tesisi bombalaması sonucu 49 kişi öldü

Son dakika haberi: Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, ülkesinin Harkiv bölgesindeki Groza köyüne yönelik düzenlenen Rus saldırısında 49 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Haber 05-10-2023 16:00

Rusya'dan Batı'yı kızdıracak adım! Rus basını duyurdu: Kritik Oçamçire hamlesi

Rusya'nın Kırım'da bulunan Karadeniz Filosu'na ait üssün Ukrayna tarafından defalarca hedef alınmasından sonra Putin'den kritik bir hamle geldi. Rusya'nın Abhazya'da Oçamçire'ye üs kuracağı duyuruldu. Son gelişmelerden sonra Oçamçire hamlesi Rusya'nın Sivastopol'e alternatifler aradığına işaret olarak yorumlandı.

Haber 05-10-2023 15:04

Trump'tan flaş açıklama! 3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız

ABD Eski Başkanı Donald Trump seçim hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Biden'ın en büyük rakibi olarak gösterilen Trump, Iowa eyaletinde yaptığı bir seçim mitinginde, "3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız" ifadelerinde bulundu.

Haber 02-10-2023 11:48