Ifade Haberleri

Antalya’daki teleferik kazası ile ilgili çok konuşulacak iddia! ‘Seçimden sonra yapılacaktı’ diyerek emri veren kişiyi açıkladı

Antalya’daki teleferik kazasında tutuklanan otomosyan amirinin ifadesi ortaya çıktı. Serkan Yellice ifadesinde “159 kalem işten 19'u yapıldı, eksiklikler seçimden sonra tamamlanacaktı” dedi. Yellice ayrıca eksikler tamamlanmadan tesisin açılması ile ilgili emri veren kişinin kim olduğunu da açıkladı: “Eksiklikler giderilmeden tesisin açılması emrini veren kişi Ahmet Buğra Samsunlu'dur”

Haber 17-04-2024 07:42

Balkondan girip cinsel saldırıda bulundu! İfadesi şoke etti: 'Beni periler çağırdı'

Samsun'da iğrenç bir olay yaşandı. Komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan R.K tutuklandı. Şüphelinin ifadesi şoke etti. R.K ifadesinde "Evde alkol alıyordum, sigara içmeye balkona çıkınca 5 tane peri beni yanına çağırdı. Balkon demirlerine çıkıp aşağı atlayacağım sırada peri de beni çağırınca onun yanına gittim" dedi.

Haber 02-04-2024 20:52

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 28-03-2024 13:10

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada avukat Gökhan Taşkapan'ın ifadesine ulaşıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, avukat Gökhan Taşkapan'ın "beyan sahibi" sıfatıyla verdiği ifadeye ulaşıldı.

Yurthaber 19-03-2024 08:05

Eylem Tok'un oğluyla aynı araçtaydılar! Arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı 'Hayatım bitti' demiş... 'Plaka' detayı dikkat çekti

Türkiye, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ölümlü kazayı ve anne ile oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşuyor. Olayda her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken son olarak kazanın yaşandığı gün Timur Cihantimur ile aynı araçta bulunan arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerdeki 'hız' ve 'plakaya gelen şikayetler' gibi detaylar ile 'Hayatım bitti' sözleri dikkat çekti.

Haber 09-03-2024 15:11

Seçil Erzan davasında Arda Turan da konuştu! ‘Ben biraz safım’ diyerek anlattı, kaybettiği para ise dudak uçuklattı: Paramı istiyorum…

Seçil Erzan davasında aylardır beklenen duruşma bugün gerçekleşiyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da ifade verdi. Mahkemede yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Arda Turan “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” dedi. Turan ayrıca kaybettiği paranın da 7.5 milyon dolar olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Spor 08-03-2024 13:55

Erzincan'daki felaketin ardından hayrete düşüren ifade! Eksikliği resmen itiraf etti: Hareketlenme başladı koşarak uzaklaştım

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması felaketinin üzerinden 1 hafta geçti. Kayıp işçilerden henüz bir haber alınamadı. Olayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı 6'sı tutuklandı. Tutuklananların ifadelerine ulaşıldı. İfadelerde itiraf gibi açıklamalar yer alırken eksik malzemeler de bir bir ortaya çıktı. Üstelik şüphelilerden biri olaydan nasıl koşarak kaçtığını anlattı. İşte merak edilen o detaylar...

Haber 20-02-2024 11:35

Erzincan'daki toprak kaymasından saatler önce alanda görülen çatlaklar zanlıların ifadelerinde (2)

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağındaki toprak kaymasından saatler önce alanda görülen çatlaklar, zanlılardan bazılarının ifadelerinde yer aldı.

Yurthaber 20-02-2024 09:32

Gözaltı haberleriyle gündeme gelmişti... Sunucu Hakan Ural'ın ifadesi alındı!

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan oyuncu Hakan Ural'ın gözaltına alındığı iddia edilmişti. Bir televizyon kanalındaki programında S.B. isimli vatandaşa hakaret ettiği iddiası üzerine Hakan Ural’ın ifadesi alındı.

Magazin 27-01-2024 20:29

Eski eşini öldüren katil zanlısı Şafak Şahin'in ifadesi ortaya çıktı

Başkentte 25 yaşındaki eski eşi Nursena Kozan'ı başından silahla vurarak öldüren ve "tasarlayarak eski eşe karşı kasten öldürme" suçundan tutuklanan Şafak Şahin'in, genç kadının adresini nakliyeciden öğrendiği ortaya çıktı.

Yurthaber 10-01-2024 15:27

Ahmet Çakar sosyal medya hesabından paylaştı: Mehmet Büyükekşi şikayet etmiş, ifade vermeye gidiyorum!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için söylediği sözlerle gündeme gelen Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyükekşi'nin kendisinden şikayetçi olduğunu ve ifade vermeye gittiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-01-2024 09:57

Ender Saraç hakkında bir korkunç iddia daha! Çocuğunun ifadesindeki detayı anlattı: ‘Ben doktorum, ne yaptığımı biliyorum, korkma'

Ender Saraç ile ilgili istismar iddiaları gündem yaratmıştı. İddialar Ender Saraç tarafından yalanlanırken 13 yaşındaki çocuğunun ifadesinin alındığı öğrenildi ve ifadesindeki bir detay dikkat çekti. Gazeteci Barış Pehlivan, "Ender Saraç'ın bizzat çocuğunun ifadesine göre bu istismar sırasında 'Ben doktorum, ben ne yaptığımı biliyorum, korkma, bunlar doktorların yapabileceği şeyler' diyerek kendi çocuğunu kandırdığına dair ifadeleri var, çocuğun ağzından biz bunları duyuyoruz" dedi.

Magazin 13-12-2023 11:20

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! 2'si emniyet mensubu 5 kişi...

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 5 şüpheli, mevcutlu olarak ifade verdi. İfade verenlerden 2'sinin emniyet mensubu olduğu belirtildi.

Haber 19-10-2023 18:14

İstanbul'da polisi şehit eden suç örgütü üyelerinin ifadeleri ortaya çıktı

Kağıthane'de bir polis memurunun şehit edildiği, bir polis memurunun da yaralandığı olaya ilişkin 37 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada, suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen Ozan Anucur ve örgüt üyelerinin ifadesine ulaşıldı.

Yurthaber 12-09-2023 14:01

Kırklareli'nde tartıştığı babasını öldüren zanlıdan alkollüydüm hatırlamıyorum savunması

Kırklareli'nde tartıştığı babasını bıçakla öldüren zanlının emniyette verdiği ifadesinde "alkollüydüm hatırlamıyorum" savunması yaptığı belirtildi.

Yurthaber 23-05-2023 14:07

Hatay'da 1200'e yakın kişinin öldüğü sitenin yapı denetim sorumlusundan Kusursuzum savunması

Hatay'da yıkılan ve 1200'e yakın kişinin hayatını kaybettiği 600 Evler Sitesi'nin yapı denetim sorumlularından Cihat Ateş, kusurunun olmadığını öne sürdü.

Yurthaber 14-04-2023 12:15

Galeria Sitesi’nin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı! '1999 öncesi zemin etüdü raporunun alınması zorunlu değildi'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı Diyarbakır’da 89 kişinin yaşamını yitirdiği 22 kişinin de yaralandığı Galeria Sitesi’nin tutuklanan müteahhidi Sedat Eser'in ifadesi ortaya çıktı! Eser ifadesinde, o dönem şantiye şefi bulundurulma zorunluluğu olmadığını belirterek, "1999 yılından önce zemin etüdü raporunun alınması, ilgili yönetmeliğe göre zorunlu değildi" dedi.

Haber 13-04-2023 16:07

Yetişkin film yıldızına 'sus payı' iddiasında yeni gelişme! Trump, mahkemede ifade verecek

Yetişkin filmleri yıldızı bir kadınla girdiği ilişki sonrası "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemeye ifade vermesi beklenen eski ABD Başkanı Donald Trump, yarın hakim karşısına çıkmak üzere New York'a ulaştı.

Haber 03-04-2023 21:47

Eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işaret! Her şey böyle başlıyor

Boşanma davalarında her geçen gün artış görülüyor. Çiftler arasında yaşanan ufak anlaşmazlıkların çözülmemesi boşanmaya yol açıyor. Bazı kişiler boşanmanın son aşamasına gelene kadar ilişkisinde neler olduğunu fark edemeyebiliyor. İlişki uzmanları eşinizin boşanmak istediğini gösteren en önemli işareti açıkladı.

Kadin 21-02-2023 09:13

Diyarbakır'da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili tutuklanan otobüs şoförü hız sınırını aştığını itiraf etti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1'i bebek 5 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin yaralandığı kazayla ilgili tutuklanan şoförün, ifadesinde hız sınırını aştığını itiraf ettiği öğrenildi.

Yurthaber 10-01-2023 13:29

Diyarbakır'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist, suçunu itiraf etti

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısını gerçekleştirdiği gerekçesiyle tutuklanan terörist, bombayı araca kendisinin yerleştirdiğini itiraf etti. - Tutuklanan terörist F.A: - "Diyarbakır'a bu ayın ilk haftasında bir örgüt mensubu bombayı getirdi. Sonra patlatacağımız yeri görmeye gittik. Planlarımızı yaptık. Bombayı arabaya ben yerleştirdim"

Yurthaber 22-12-2022 08:19

Sedefnur Çağlar 7. kattan şüpheli şekilde düşmüştü! 11 ay sonra ilk ifadesi ortaya çıktı

Kocaeli'de polis memuru sevgilisiyle tartıştıktan sonra şüpheli şekilde 7. kattan düşerek ağır yaralanan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın ifadesi ortaya çıktı. Sağlık sorunları nedeniyle 11 ay sonra ifade verebilen genç kız, düşme anı ve sevgilisiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 12-12-2022 13:15

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın ifadesinin detayları belli oldu: Bomba olduğunu bilmiyordum! Ses kaydı attığı ortaya çıktı

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası kıyafetlerini değiştirmesi için ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı.

Haber 18-11-2022 06:34

Bartın Amasra'da 42 madencinin öldüğü faciada dikkat çeken ifadeler! İki yıldır iş yapmadan sadece oturup maaş almış

Bartın Amasra'da 42 madencinin öldüğü faciaya ilişkin tutuklanan şüphelilerin ifadeleri kan dondurdu. Müessese müdür yardımcısı Salih Atmaca ifadesinde, "2020 Ağustos ayından sonra iş icabı ocağa girmem, bana bağlı birimlere emir vermem, bilgi almam hem şifaen hem de yazılı olarak yasaklanmıştır. Sadece oturdum. Maaşımı aldım." dedi. İşletme başmühendisi Mehmet Tural ise "Müessese müdür yardımcısı yeraltı işçisini çaycı olarak yanına aldığını söyledi, lambası ocakta gezdiriliyordu" diye konuştu.

Haber 04-11-2022 23:11

Denizli'de 4 gündür aranan çocuk, tren garında bulundu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ailesinin kayıp ihbarının ardından arama çalışması başlatılan 16 yaşındaki çocuk, polis ekipleri tarafından tren garında bulundu.

Haber 01-11-2022 07:28

Kaşlarınızı aldırmak için kuaföre gitmenize gerek yok! Evde profesyonel kaş şekillendirme

Kaş yüzümüz için oldukça önem taşıyan bölümler arasında bulunuyor. Tüm ifademizi etkileyen kaşları alırken yanlış yapılan hamleler uzun süre boyunca kötü görünümlere sebep olabiliyor. Dışarıda yüksek fiyatlar verilerek aldırılan kaşlar istediğiniz görünümde olmuyorsa evde profesyonel kaş alımı yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-10-2022 07:49

Denizli'de birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü suçlamasıyla yakalanan şüpheli suçunu itiraf etti

Afganistan uyruklu şüphelinin ifadesinde, vatandaşı olan kadını fare zehri kattığı pilavı yedirerek öldürdüğünü söylediği öğrenildi

Yurthaber 17-10-2022 13:55

Son dakika: Eski ABD Başkanı Donald Trump ifadeye çağrıldı!

Son dakika haberine göre ABD'de Temsilciler Meclisi 6 Ocak Soruşturma Komitesi eski ABD Başkanı Donald Trump'ı ifadeye çağırdı. Komite Başkanı Bennie Thompson yaptığı açıklamada "Trump, 6 Ocak'ta olan hikayenin merkezindeki insandı. Bu nedenle ondan dinlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-10-2022 22:52

İfade eş anlamlısı nedir? İfade kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Arapça ve Farsça en fazla etkilendiğimiz dillerden ikisidir. İfade sözcüğü de dilimize, Arapçadan geçmiştir. Bu kelimenin anlamlıları da zaman içerisinde türemiştir Peki, ifade kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 17:46

İfade etmek eş anlamlısı nedir? İfade etme kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe kelime haznesinde bulunan kelimelerle pek çok farklı kelimeler türemiştir. Birleşik fiiller bu kelime türetme yollarından birisidir. Yardımcı fiillerle isim soylu kelimelerin birleşimiyle kelimeler öbekleşir. Böylece ortaya birleşik fiiller çıkar. Peki, birleşik bir fiil olan ifade etmek eş anlamlısı nedir?

Egitim 09-09-2022 17:45

Mardin'deki trafik kazasına ilişkin tutuklanan tır şoförlerinin savcılık ifadesi:

İlk kazaya karışan tırın şoförü U.G: - "Fazla tonajım yoktu. Aracın bakımlarını yaptırıyorum. Bir ay önce de yaptırmıştım. Yokuş aşağı inerken birden frenim tutmamaya başladı. Vites düşürdüm, aracım hızlandı. Araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdım. Aracım devrildi" - İlk kazaya müdahale eden kalabalığın arasına tırla giren şoför Y.Ş: - "Yokuş aşağı giderken frenim tutmuyordu. Fazla yüküm yoktu. Gözümü hastanede açtım, sonrasını hatırlamıyorum. Olayda kastım yoktu"

Yurthaber 22-08-2022 11:47

'12 yaşındaki kız çocuklarının doğurganlığı müthiştir' sözlerine tepki göstermişti... CHP'li delege ifadeye çağrıldı

2020 yılında, o dönem İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in bir televizyon kanalında 12-17 yaş aralığındaki kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu savunmasına tepki gösteren CHP Kurultay Delegesi Metin Kaya'nın ifadeye çağrıldığı öne sürüldü.

Haber 15-08-2022 23:14