Ifşa Haberleri

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

Tuvaletten sonra elini yıkamadığını söyleyerek kendini ifşaladı! Misafirlerim gelince...

Kişisel bakıma gösterilen önem sadece kişiyi değil çevresini de etkileyebiliyor. Tuvaletten sonra el yıkamak en temel temizlik olarak görülüyor. Ancak toplumda tuvaletten sonra ellerini yıkamayan birçok kişi bulunuyor. TikTok'ta ellerini yıkamadığını ve misafirleri geldiğinde bulduğu çözümü paylaşan bir kadın tepkilerin odağı oldu.

Kadin 31-03-2023 17:07

Ağdacı nefret ettiği müşteri davranışlarını paylaştı! Lütfen hemen soyunmayın

Ağda yaptırmak istenmeyen tüylerden kısa süreli ama etkili bir şekilde kurtulmanın en iyi çözümü olarak görülüyor. Pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlayan ağda kadınlar için büyük önem taşıyor. Ancak ağda işlemi sırasında gerginlikler yaşanabiliyor. TikTok'ta ağdacı bir kadın müşterilerinin nefret ettiği davranışlarını paylaştı.

Kadin 03-03-2023 15:54

Kayınvalidesini TikTok'ta ifşaladı! Düğün gününde beyaz giyince...

Düğün kadınlar için oldukça önem taşıyan anlar arasın bulunuyor. Düğünde gelinliğin ne kadar dikkat çektiği herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle düğünde beyaz giyilmez kuralı bulunuyor. Bir kayınvalide bu kuralı umursamayarak oğlunun düğününde beyaz giymeyi tercih edince gelini tarafından sosyal medyaya düştü.

Kadin 22-02-2023 18:07

Ifşa

Ifşa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ifşa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karımla sevişirken... Bahar Candan gelen mesajı ifşa edip kızdı: Namazında bir genç kıza...

Paylaşımları dikkat çeken fenomen Bahar Candan bikinili pozlarına gelen mesajları ifşa edip kızdı. Geçtiğimiz gün üstsüz pozlarını paylaşan fenomen Candan'a gelen mesajlar şoke etti. "Karımla sevişirken seni izliyoruz" mesajına dayanamayan Bahar Candan bakın ne dedi.

Magazin 31-01-2023 08:22

“Linci göze alıp ifşa edeceğim” Atilla Taş sosyal medyayı karıştırdı: Birisi yapmalı çünkü...

Netflix'te yayınlanan 'Sıcak Kafa' izleyiciyle buluşmasının ardından tartışmaların odağında yer aldı. Büyük bir merakla beklenen diziyi izleyenlerin bir kısmı beğenirken bir kısmı da eleştirdi. Son olarak şarkıcı Atilla Taş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım bir kez daha Sıcak Kafa dizisiyle ilgili sosyal medyayı karıştırdı. Taş'ın "Linci göze alıp ifşa edeceğim" sözleri dikkat çekerken ünlü isim diziyi Haluk Bilginer, Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’in bile kurtaramadığını söyledi.

Magazin 07-12-2022 15:39

Kocasının utanç verici cinsel sırrını ifşa etti! Seksomnia hastalığı uykuda gerçekleşiyor

Cinselliğe dair bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Cinsel sorunlar bu konuda yeterince bilgi sahibi olunmaması ve tedavi olmaya utanılmasından kaynaklanıyor. Ancak bazı bilgileri hastaların kendilerinin paylaşması en doğru karar olarak görülüyor. İnternet üzerinden kocasının seksomnia hastalığını paylaşan kadın okuyucuları şaşırttı. Seksomnia hastalığını ilk kez duyanlar bu hastalığın gerçeklerine inanamadı.

Haber 23-11-2022 15:48

Survivor Evrim Keklik'ten küfreden takipçisine ifşa şoku: Bana bir mesajlar atmış anlatamam!

Survivor programıyla ün kazanan Evrim Keklik sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Enerjik kişiliği ve dobra karakteri ile dikkat çeken Evrim Keklik, bir takipçisi tarafından Instagram hesabına gelen mesajları görünce şoke oldu. Takipçisinin hesabının ekran görüntüsünü paylaşan ünlü isim yaşadığı duruma isyan etti. Hanımefendi gibi görünen bir takipçisinin kendisine ağır küfür ve hakaret ettiğini belirten Evrim Keklik, Instagram hesabından sert konuştu.

Magazin 18-09-2022 11:50

Bruma'nın mesajını ifşa etti! Sosyal medya çalkalandı Sezonu erken açmış

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki futbolcusu Bruma, sosyal medyadan bir OnlyFans modeline mesaj atması ile gündem oldu. Gizem Bağdaçiçek isimli sosyal medya fenomenine mesaj gönderen Bruma'nın bu mesajı, mesaj attığı kişi tarafından ifşa edilirken, çokça konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 02-08-2022 00:11