İnegölspor Haberleri

Kaleci Emircan'dan hayatını kurtaran hakeme teşekkür

İskenderunspor - İnegölspor karşılaşmasında dün takım arkadaşı ile çarpışarak dili boğazına kaçan ve maçın orta hakemi Onur Bingöl'ün müdahalesiyle kurtarılan 21 yaşındaki kaleci Emircan Seçgin antrenmana çıktı. Hakem Bingöl'e teşekkür eden Emircan, "Maçın orta hakemi Onur Bingöl'ün o an bu müdahaleyi yapması beni hayatta tuttu. Sağlık eğitiminin ne kadar önemli olduğu benim hayata tutunmam ile belli oldu" dedi.

Spor 06-11-2023 15:28

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, kaza geçirdi!

TFF 2’nci Lig’de mücadele veren İnegölspor'un Başkanı Osman Sevim (43) trafik kazasında yaralandı.

Spor 27-06-2023 14:20

İnegölspor'dan Sergio Ramos için resmi açıklama! 'Biz ondan daha büyük bir kulübüz!'

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Sergio Ramos ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında, "Sergio Ramos’un İnegölspor ile anılması gerçekten bizleri onurlandırdı. Ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm Türkiye gibi bizler de biliyoruz. Bence İnegölspor’un adının Sergio Ramos ile anılması, İnegölspor’a ne kadar büyük bir güç kattıysa, Sergio Ramos’a da katmıştır diye düşünüyorum. Bizler Ramos’tan daha büyük bir kulübüz." dedi.

Spor 24-06-2023 17:21

Bir garip transfer iddiası! Başkan: Biz de şaşkınız! Beşiktaş konuşuluyordu ama...

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Sergio Ramos'un adı, birçok kulüple anılıyordu. Süper Lig'den de Beşiktaş'ın yoğun ilgisinin bulunduğu öne sürülen İspanyol savunmacıyla ilgili dünyaca ünlü internet sitesi Transfermarkt'ta yer alan iddia sosyal medyanın gündemine oturdu. İnegölspor Başkanı Osman Sevim'den de açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 23-06-2023 18:10

İnegölspor

Inegölspor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Inegölspor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İnegölspor Bursaspor maçı öncesi ortalık karıştı! İnegölsporlular Bursaspor taraftarını dövüp videoya çekti

TFF 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor 30'ncu hafta mücadelesinde sahasında Bursaspor'u konuk etti. Karşılaşma öncesi stada gelen İnegölsporlu taraftarlar stat çevresinde gördükleri bir Bursasporlu taraftara saldırarak o anları kayıt altına alıp paylaştı. İşte detaylar...

Spor 02-04-2023 16:37

İnegölspor'un kalecileri şike nedeniyle tutuklandı! ''Bu alçak eylemler nedeniyle İnegöl şehri zedelenmiştir''

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un, şikeye karıştığı iddiasıyla sözleşmelerini feshettiği kalecileri Sercan Çobanoğlu ile Emre Selen’in de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı. İki kalecinin 5 maçta İnegölspor aleyhine şike yaptığı tespit edildi.

Spor 31-03-2023 08:11

Son dakika: Türk futbolunda skandal! İçlerinde 2 futbolcunun bulunduğu 5 kişi, şikeden tutuklandı...

Tarsus İdman Yurdu'nun İnegölspor'u konuk ettiği müsabaka; 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmanın ardından İnegölspor'dan flaş bir açıklama gelmişti. Bursa ekibi, iki futbolcusunun şikeye karıştığını öne sürerek sözleşmelerinin feshedildiğini duyurmuştu. İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan İnegölspor, iki futbolcusunun tutuklandığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 30-03-2023 17:07

İnegölsporlu iki eski futbolcu, şike soruşturmasında tutuklandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, daha önce takımın formasını giyen iki eski kalecinin de aralarında olduğu 5 şüphelinin, şike soruşturmasında tutuklandığını duyurdu.

Yurthaber 30-03-2023 15:16

Şenol Güneş'i korkutan haber! Kardeşi Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, kalp krizi geçirdi. İnegölspor'un teknik direktörlüğünü yapan Bahaddin Güneş, İnegöl'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Güneş, kalp krizi geçirdiğinin anlaşılmasının ardından Bursa'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Spor 31-01-2023 11:40

Son dakika: 'Şike sebebiyle sözleşmeleri feshedildi!' Türk futbolunda büyük skandal!

Son dakika haberleri: TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta maçları oynandı. Tarsus İdman Yurdu, İnegölspor'u konuk etti. Müsabaka 1-1'lik beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmanın ardından İnegölspor'dan flaş bir açıklama geldi. Bursa ekibi, iki futbolcusunun şikeye karıştığını öne sürerek sözleşmelerinin feshedildiğini duyurdu. Bu açıklama sosyal medyanın gündemine otururken, TFF'den henüz bir hamle gelmedi. İşte detaylar...

Spor 20-12-2022 17:28

İnegölspor'da futbolcu ile tribündekiler arasında gergin anlar

İnegölspor’un Niğde Anadolu FK’ya evinde 2-0 yenildiği maçta Bursa temsilcisinin tribünleri ile oyuncu Caner Solmaz arasında tansiyon yükseldi. Karşılaşma sırasında başlayan gerilim 90 dakika sonuna da yansırken, stat dışında oyuncuya saldırı girişimini polis önledi.

Spor 14-03-2021 17:29

TFF 2. Lig Play-Off'ta ilk yarı finalistler belli oldu!

TFF 2. Lig'de de heyecan tüm hızıyla sürüyor. 20.00'da başlayan çeyrek final maçlarında Manisa FK-İnegölspor ve Hekimoğlu Trabzon-Sancaktepe FK karşı karşıya geldi. Antalya'da oynanan müsabakalarda rakiplerini mağlup eden Manisa FK ile Sancaktepe FK yarı finale yükseldi.

Spor 20-07-2020 22:40

İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz'den koronavirüs açıklaması:

"Sonuçları pozitif çıkan iki personelimizin sağlık durumları iyi. Yöneticilerimize de test yaptırdık, hepsinin negatif çıktı. Yarın futbolcularımıza ve teknik heyete test yaptıracağız" - "Haziran ayını liglerin başlaması için erken buluyoruz"

Yurthaber 10-05-2020 18:00

TFF'den kulüplere geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu, teknik heyet, idareci ve personellerinde Covid-19 belirtisi gösteren Beşiktaş, Fenerbahçe, MKE Ankaragücü, Sancaktepe FK, İnegölspor ve Tuzlaspor kulüpleri ve camiaları için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Spor 10-05-2020 07:40

Maçın ardından

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut: - "Yakaladığımız bir hayli pozisyon vardı. 3 tanesini ilk yarıda iyi değerlendirdik" - İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş: - "İkinci devre daha derli toplu mücadele ettik. Ancak pozisyon üretmekte zorlandık"

Yurthaber 30-10-2019 00:11

Maçın ardından

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut: - "Yakaladığımız bir hayli pozisyon vardı. 3 tanesini ilk yarıda iyi değerlendirdik" - İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş: - "İkinci devre daha derli toplu mücadele ettik. Ancak pozisyon üretmekte zorlandık"

Spor 30-10-2019 00:08

Aytemiz Alanyaspor 3 - 0 İnegölspor (Ziraat Türkiye Kupası)

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Süper Lig lideri Aytemiz Alanyaspor evinde TFF 2. Lig takımlarından İnegölspor'u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi Alanyaspor’un 3-0’lık üstünlüğüyle bitti.

Spor 29-10-2019 23:05

İnegölspor'da Fatih Akyel dönemi sona erdi

İnegölspor, teknik direktör Fatih Akyel ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 10-04-2019 09:38

Gaziantepspor, İnegölspor maçına çıkmadı

Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile yapması planlanan 19. hafta mücadelesine çıkmadı.

Spor 27-01-2019 15:03

Fatih Akyel'in yeni takımı belli oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarının formasını giyen teknik direktör Fatih Akyel ile anlaştı.

Spor 27-09-2018 19:34