Iphone Kablosuz Şarj Haberleri

Apple MagSafe almayı düşünen ama o kadar para vermek istemeyenlere iPhone uyumlu kablosuz şarj ürünleri

Apple kullanıcıları buraya! Apple MagSafe satın almak istiyor fakat yüksek ücretler ödemeye bütçeniz el vermiyorsa iPhohe uyumlu kablosuz şarj ürünleriyle tanışmaya ne dersiniz? Gelin, size âdeta Apple MagSafe deneyimini yaşatacak manyetik kablosuz şarjları birlikte inceleyelim.

Haber 22-08-2023 16:02

Çalışma masanıza yeni bir hava katacak, sunduğu kolaylıkla vazgeçilmeziniz olacak kablosuz şarj özellikli mouse pad

Siz de gününüzün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer öyleyse doğru yerdesiniz. Sizi akıllı cihazlarınızın şarj sorununu kökten çözecek, çalışma motivasyonunuzu ikiye katlayacak teknoloji harikası bir ürünle tanıştırmaya geldik. İşte detaylar!

Haber 14-10-2022 14:55

Akıllı telefonunuzu, saatinizi, kablosuz kulaklığınızı aynı anda şarj etmenizi sağlayan 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı

Eğilip bükülen, birbirine karışan kablolardan siz de sıkıldınız mı? Kablo yığınlarından kurtulmak, bir çırpıda tüm akıllı cihazlarınızı şarj etmek mi istiyorsunuz? O hâlde bu önerimiz tam size göre! 3'ü 1 arada kablosuz şarj aygıtlarıyla aynı anda hem akıllı telefonunuzu hem kablosuz kulaklığınızı hem de akıllı saatinizi şarj edebileceksiniz. Sizi kablo derdinden kurtarıp zamandan ve yerden tasarruf etmenizi sağlayacak akıllı şarj cihazlarıyla tanışmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 02-09-2022 12:34

Iphone Kablosuz Şarj

İphone Kablosuz Şarj Hakkındaki Haberler Mynet'te. İphone Kablosuz Şarj Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.