Dizüstü Bilgisayar Haberleri

Esenyurt'ta okullardan dizüstü bilgisayar çalan zanlı tutuklandı

Şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kameralarınca kaydedildi

Yurthaber 11-12-2023 10:58

Gaming Week bugün sona eriyor! Levet atlatan indirimleri kaçırmayın

Oyun ekipmanlarından konsollara, monitörlerden bilgisayarlara birçok üründe inanılmaz indirimler sunan Gaming Week, bugün sona eriyor. Hala indirimlerden yararlanmadıysanız, şimdi tam zamanı! Oyunlardaki performansınızı yükseltecek, yüksek teknoloji ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 16-10-2023 12:17

Tüm işlemleri hızla tamamlayacak canavar gibi bir cihaz arayanlar için MacBook muadilleri

Güçlü teknik özellikleriyle sizi mest edecek bir bilgisayar mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Tasarımları ve donanımları ile MacBook'ları aratmayan bilgisayarlar hem gündelik ihtiyaçlarınızı hem performans gerektiren grafik işlerinizi rahatlıkla yapmaya hazır! Sizin için MacBook muadili olabilecek canavar gibi laptop alternatiflerini bir araya getirdik. Gelin, beğeninizi kazanacak ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 15-08-2023 17:56

Şaşkına çevirdi: 'Dünyanın en büyük dizüstü bilgisayarı'nı yaptılar!

YouTube'un ünlü kanallarından Evan ve Katelyn, 'dünyanın en büyük dizüstü bilgisayarı' olduğunu iddia ettikleri bir bilgisayar tasarlayarak şaşkına çevirdi. İkili bilgisayar hakkındaki süreçleri bir video halinde YouTube'da yayınladı. Söz konusu bilgisayarın en dikkat çeken yanlarından biri de 43 inçlik dev ekranı oldu. Şimdi bilgisayarın gerçekten de, tam da ikilinin iddia ettiği gibi, dünyanın en büyük dizüstü bilgisayarı olup olmadığı merak ediliyor.

Haber 01-03-2023 14:03

1.500 dolarlık bilgisayar sipariş etti, gelen paketle neye uğradığını şaşırdı!

61 yaşındaki Alan Wood, yaklaşık 1.500 dolar harcayıp bir dizüstü bilgisayar sipariş etti ancak hayatının şokunu yaşadı. İddialara göre emekli adama dizüstü bilgisayar yerine iki kutu köpek maması gönderildi. İngiliz, kendisine iki kutu köpek maması gönderildiğinde tam anlamıyla neye uğradığını şaşırdı.

Haber 19-12-2022 15:22

2022 senesinin en güçlü ve en iyi donanımlı laptopları ve markaları

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelen laptoplar, kompakt tasarımları ve kolay taşınabilir yapılarıyla kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor. Bu yıl birçok başarılı laptop markası 2022 yılının yıldızı olan birbirinden kaliteli ve kullanışlı laptop çeşitleriyle adından söz ettirdi. Gelin, her ihtiyaca uygun 2022'nin öne çıkan laptop markalarını ve modellerini beraber inceleyelim.

Haber 07-12-2022 16:34

Sakın yapmayın! Fark etmiyorsunuz ama sperm sayınızı düşürüyor

Cinsel sağlık hakkında birçok problem bulunuyor. Bu problemler üremeyi etkileyebiliyor. Erkeklerin sperm sayısı çocuk sahibi olmaları için büyük önem taşıyor. Günlük hayatta fark etmeden yapılan davranışlar sperm sayılarının yüksek oranda düşmesine neden olabiliyor. İşte sperm sayısını düşüren o davranışlar...

Haber 28-10-2022 09:46

Hem iş hem oyun için kullanabileceğiniz en iyi Acer marka laptoplar

Üstün nitelikleriyle her alanda pratiklik sağlayan laptoplar; oyun oynamaktan ders çalışmaya, film izlemekten iş programlarını kullanmaya kadar gün boyu kullanıcılarına tam destek sağlıyor. En iyi dizüstü bilgisayar markalarından biri olan Acer, her ihtiyaca ve beğeniye uygun birbirinden başarılı laptop modelleri üretiyor. Gelin, Acer marka hem iş hem oyun için en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 26-10-2022 17:12

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-2022 16:24

Adımları ile bilgisayar modeli öğrenme: Bilgisayar marka ve modeli öğrenme neden gereklidir?

Bilgisayar marka ve modeli öğrenme, bir bilgisayar hakkında detaylı bilgiye erişmek için ilk yapılması gerekendir. Bilgisayar marka ve model araştırması özellikle yeni bilgisayar alacak kişiler için önem taşır. Kendileri için doğru bilgisayarı alabilmeleri marka ve model hakkında bilgi sahibi olmaları ile ilgilidir. Bilgisayar modeli nasıl öğrenilir? Bilgisayar marka ve modeli öğrenme neden gereklidir?

Haber 27-09-2022 14:25

Bilgisayar anakart modeli öğrenme işlemi adımları: Anakart modeli öğrenme programları güvenli mi?

Günümüzün vazgeçilmez araçlarından biri olan bilgisayarlar, temelini bilmeyen kişilere karmaşık bir yapı olarak görünebilir. Her yapının yöneticisi olduğu gibi bilgisayarlarda da karmaşık yapıyı yöneten bir parça mevcuttur. Bu parçanın adı anakarttır. Anakart değiştirmek yaşanan bazı sorunlar nedeniyle zorunlu hale gelebilir. Bunun için de anakart modeli öğrenme önemlidir. Anakart modeli nasıl öğrenilir? Anakart modeli öğrenme programları güvenli mi?

Haber 26-09-2022 21:29

Bilgisayar batarya modeli öğrenme işlemi adımları: Batarya modeli, özellikleri ve ömrü nasıl öğrenilir?

Bilgisayarın sürekli kullanılmasından dolayı batarya ömrü bitebilir. Bilgisayarın işlevsel bir şekilde kullanılmasını mümkün kılmak içinse bataryanın sorunsuz çalışması önemlidir. Bu sebeple biten bataryanın değiştirilmesi gerekir. Ancak bu noktada da bilgisayara uyumlu bataryayı almak önemlidir. Bunun için bataryanın modelini öğrenmek gerekir. Bilgisayarın batarya modeli nasıl öğrenilir?

Haber 26-09-2022 21:28

Laptop alırken markasına dikkat edenler için HP marka en iyi laptop modelleri

Laptoplar, oyun oynamaktan iş programlarını kullanmaya, sosyal medyada gezinmekten film izlemeye kadar birbirinden farklı aktiviteler için tercih ediliyor. En kaliteli laptop markalarından biri olan HP, başarılı ve kaliteli özellikleriyle dikkat çeken, kullanıcılarının yaşantısına fonksiyon kazandıran birçok laptop modeli üretiyor. Gelin, farklı kullanım tercihlerine ve her bütçeye uygun en performanslı HP laptop modellerini beraber inceleyelim!

Haber 22-09-2022 14:34

Güçlü spermler için bu 5 alışkanlığı kesin! Fark etmiyorsunuz ama kısırlığa yol açıyor

Yediklerimiz, gün içerisinde yaptıklarımız sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Olumlu ve olumsuz birçok sonuca neden oluyor. Özellikle cinsel sağlık problemleri giderek artış gösteriyor. Değişen yaşam koşulları spermlerin güçsüzleşmesine bu da kısırlığa neden olabiliyor. Uzmanlar günlük yapılan bazı hareketlerin değiştirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Haber 20-09-2022 08:34

Oyun, iş, okul fark etmeksizin her şey için kullanabileceğiniz en hesaplı ve parasının hakkını veren laptop modelleri

Yaşamın her alanında kullanıma uygun seçeneklerle üretilen dizüstü bilgisayarlar içinde özellikle eğitim öğretim süreçlerinde kullanılabilecek modeller sık sık araştırılıyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların araştırdığı ürünler, genellikle uygun fiyatlı ve yüksek donanımlı modeller oluyor. Sizler için farklı markalar tarafından üstün özelliklerle donatılmış dizüstü bilgisayar modellerini inceledik ve en hesaplı ürünleri listeledik.

Haber 08-09-2022 15:57

Öğrenciler için 2023 yılının en iyi laptop modelleri

Teknolojideki ilerlemeler sonucu eğitim sistemi bir hayli değişti ve öğrenciler, bilgisayar olmadan ders çalışamaz hâle geldi. Bu sebeple kaliteli ve işlevsel bir laptop, öğrencilerin eğitim hayatlarında en büyük yardımcıları arasında yer alıyor. Siz de çocuğunuz için kaliteli bir laptop arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Sizler için 2023 yılının en iyi laptop modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 05-09-2022 15:16

Katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar üretildi! İşte özellikleri

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA kapsamında yeni teknolojik ürünler tanıtılmaya başladı. Dizüstü bilgisayar üreticisi ASUS'tan ise katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayarı Zenbook 17 Fold OLED geldi. ASUS'un iddiasına göre, tek cihazda iki OLED ekrana izin veren bu cihaz dünyada bir ilk.

Haber 31-08-2022 17:55

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-2022 17:08

Tüm işini bilgisayardan halletmek isteyenlerin bir numaralı ihtiyacı en iyi iş bilgisayarları

Etkin bilgisayar kullanımı, birçok farklı iş grubunda önemli rol oynuyor. İş için tercih edilecek bilgisayarların güçlü bir donanıma sahip olması ve işlevsel özellikler sunması, kullanıcılarına maksimum verimlilik sağlıyor. Birçok farklı markanın birbirinden kaliteli ve performanslı iş bilgisayarı bulunuyor. Gelin, iş performansınızı maksimum seviyeye yükseltecek en başarılı ve kaliteli iş bilgisayarı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 08-08-2022 14:22

Yazılım ve programlarla ilgilenenlere yazılım için en iyi laptop modelleri

Yazılım ve çeşitli programların verimli bir şekilde çalışabilmesi için güçlü donanıma sahip laptoplara ihtiyaç duyuluyor. Birçok markanın imzasını taşıyan yüksek performans odaklı ve birbirinden başarılı donanımlara sahip laptop modelleri bulunuyor. Gelin, birden fazla programı aynı anda çalıştırırken performans kaybı yaşamayan ve verimliliği her zaman maksimum seviyede tutan en iyi laptop çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 04-08-2022 14:24

Çıktığı tatillerde işini uzaktan yürütmek isteyenler için kolay taşınabilir ofis laptop modelleri

Bir laptopta en çok aranan özelliklerden biri, küçük ölçülere sahip olması ve böylece çok kolay bir şekilde taşınabilmesi. Çünkü dizüstü bilgisayarları, çoğu zaman ofis dışında farklı yerlere de götürmek gerekebiliyor. Hatta bazen işler tatile çıkıldığında bile bitmeyebiliyor. Bu ihtimaller için işinizi uzaktan yürütebileceğiniz ve kolayca taşıyabileceğiniz ofis laptop modellerini sizler için listeledik.

Haber 03-08-2022 14:44

Her türlü oyunu kesintisiz yüksek ayarlarda oynatacak en güçlü ekran kartı modelleri

Hayatımızın merkezi hâline gelen teknolojik aletlerden biri olan bilgisayarlar, her geçen gün biraz daha gelişiyor. Onunla aynı hızla ilerleyen yeni nesil oyunlar da piyasaya çıkıyor. Bu oyunlar işlemci bazlı değil de daha çok ekran kartı üzerine dizayn ediliyor. Tabii bu durum bilgisayar piyasasını her geçen gün zenginleştiriyor. Peki, ekran kartı bakarken nelere dikkat etmeliyiz? Gelin, en kaliteli ekran kartlarını hep beraber inceleyelim.

Haber 28-07-2022 16:19

Bilgisayarına ekstra ekran eklemek isteyenler ya da laptop ekranı yetmeyenler için kaliteli monitör çeşitleri

Birçok insan işlerini pratik bir şekilde halletmek için harici ekranlara ihtiyaç duyuyor. İkinci monitörler hem farklı iş projeleriyle uğraşanlara kolaylık sağlıyor hem video izleyen ve oyun oynayanlara rahatlık sunuyor. Geniş boyutları, ayarlanabilir açıları, kaliteli görselliği ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çeken birçok monitör modeli bulunuyor. Gelin hem oyun oynarken hem çalışırken kaliteli bir deneyim yaşatacak en iyi monitör modellerine birlikte göz atalım.

Haber 25-07-2022 15:53

Sadece okul ve iş için kullanacağım diyenlere 6000 TL altı kullanışlı laptop modelleri

Dizi ve film izlemek, online görüşmeler gerçekleştirmek, sosyal medyayı takip etmek, çeşitli iş ve eğitim programlarını kullanmak için tercih edilen laptoplar kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yanıt veren vazgeçilmez gereçlerden biri haline geldi. Tüm bu ihtiyaçlar gözetilerek üretilmiş performans odaklı laptop modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Gelin, 6000 TL altı en iyi dizüstü bilgisayar modellerini beraber inceleyelim.

Haber 13-07-2022 22:51

Hiçbir ortamda oyun oynamaktan vazgeçmeyenlere: Dizüstü ve masaüstü oyun bilgisayarları

Birçok oyun tutkunu sevdiği bilgisayar oyunlarını daha keyifli şekilde oynayabilmek için güç ve performans odaklı bileşenlerden oluşan bilgisayarlara yöneliyor. Kaliteli markaların üretmiş olduğu oyuncu bilgisayarları, oyuncuların aradıkları hız ve performansa kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Ayrıca oyuncu bilgisayarları etkileyici tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Gelin, en iyi bilgisayar modellerini beraber inceleyelim!

Haber 09-06-2022 14:48

Dizüstü bilgisayarın batarya ömrü, ekran kalitesi ve ergonomik olması film izlemeyi kolaylaştırıyor

Honor'un Türkiye’de piyasaya sürdüğü son dizüstü bilgisayar modeli Honor MagicBook 16, uzun batarya ömrü, iyi ekran kalitesi, hafif ve ergonomik olmasıyla öne çıkıyor

Yurthaber 07-04-2022 13:40

Yeni MacBook Air hakkında ilginç iddialar gelmeye devam ediyor! Mini LED ve ProMotion...

Apple'ın 13 inç ve 15 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip yeni MacBook Air modelleri çıkaracağı iddia edilirken, tanınmış analist Ross Young başka bir iddia daha ortaya attı. Young'ın iddiası MacBook Air modellerinin mini LED ve ProMotion ekran teknolojisiyle alakalı. Üstelik daha fazlası da var.

Haber 25-03-2022 18:01

Apple analisti Ming-Chi Kuo konuştu: 15 inç ama ismi farklı olabilir!

Apple'ın 15 inç ekran boyutuna sahip, halihazırda satışta bulunan 13 inçlik MacBook Air'dan daha büyük bir MacBook Air modeli çıkartacağına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, konuya ilişkin değerlendirmesinde 15 inçlik yeni modelin "MacBook Air" adını taşımayabileceğini dile getirdi.

Haber 25-03-2022 11:51

Apple çok yakında tanıtabilir! Yeni 13 inç MacBook Pro'nun özellikleri ortaya çıkarıldı

Apple, yeni 13 inç MacBook Pro'yu tanıtmak için hazırlık yapıyor olabilir. Ortaya çıkan iddialara göre şirketin yeni modeli ilkbaharda tanıtması bekleniyor. Peki M2 işlemci dedikoduları ile gündeme gelen 13 inç MacBook Pro'nun özellikleri nasıl olacak? İşte bilinenler...

Haber 20-02-2022 10:32

Sakarya'da okuldan bilgisayar ve para çaldığı öne sürülen 2 zanlı tutuklandı

Sakarya'da okuldan bilgisayar ve para çaldığı öne sürülen 2 zanlı tutuklandı

Yurthaber 02-01-2022 18:05

Apple, MacBook Pro ile neleri yaptı, neleri yapamadı?

14 ve 16 inç MacBook Pro güncellemeleri, Apple’ın geçmişteki hataları bu yıl da yinelediğini gösteriyor.

Haber 30-12-2021 12:14

Şaşkına çeviren hırsızlık! Müşteri gibi gelip laptop ve cep telefonunu çaldı

Rize’de müşteri olarak girdiği kafeteryanın sahibine ait laptopu ve cep telefonunu çalan şahıs güvenlik kamerasına yakalandı.

Haber 28-12-2021 12:09

Asus'dan Vivobook S14 adımı: İşte fiyatı

Asus’un Vivobook serisine eklediği yeni modeli Vivobook S14'in (S435) satışa sunulduğu aktarıldı. Vivobook S14, Intel'in 11. Nesil işlemcisiyle destekleniyor. İşte Asus Vivobook S14'ün (S435) fiyatı...

Haber 24-12-2021 18:20

Şık ve sağlam yapısıyla dikkat çeken en iyi laptop çantası modelleri

İşte, okulda, evde... Nerede ve ne amaçla olursa olsun, laptoplar artık vazgeçilmezimiz. Dolayısıyla gün içinde sıklıkla kullanma ihtiyacı duyduğumuz laptopları güvenli bir şekilde taşımak da son derece önemli. Neyse ki tam da bu amaçla üretilmiş birbirinden şık ve sağlam laptop çantaları var. Gelin, en kaliteli laptop çantası modellerine beraber göz atalım.

Haber 24-12-2021 15:37

LG'den kendisi adına bir ilk! UltraGear 17G90Q tanıtıldı

LG, “ilk dizüstü oyun bilgisayarı” UltraGear 17G90Q'yu duyurdu. 17 inçlik ilk LG markalı dizüstü oyun bilgisayarı, 11. Nesil Intel Tiger Lake H işlemci ve Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q grafik kartının birleşiminden güç alıyor. İşte UltraGear 17G90Q dizüstü bilgisayarın özellikleri...

Haber 20-12-2021 16:27

Microsoft Surface Laptop Go, eskisinden çok daha iyi olacak

En çok tercih edilen cihazlar içerisinde yer alan Microsoft Surface Laptop Go pil ömrü bakımından bazı problemler yaratıyordu. Bu problemin önüne geçmek isteyen şirket önemli bir güncelleme yayınladı.

Haber 10-12-2021 16:35

Kullanıcı fotoğraf paylaştı! MacBook Pro alev aldı

15 inçlik bir MacBook Pro, iddialara göre şok edici bir şekilde alev aldı ve dizüstü bilgisayarda feci bir hasara yol açtı. Reddit kullanıcısı u/Squeezieful, olayın detaylarını sosyal medya platformunda paylaştı.

Haber 08-12-2021 11:38

Apple'ın yeni MacBook serisi iddialı geliyor

Apple yeni MacBook serisi ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Görünüşe göre şirket, 2022'ye hazırlanıyor.

Haber 07-12-2021 12:02

Apple, popüler modelin adını mı değiştiriyor?

Apple'ın popüler dizüstü bilgisayarı MacBook Air için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Görünüşe göre önümüzdeki yıl MacBook Air'in adı değişebilir.

Haber 23-11-2021 16:17

Apple'ın yüzü MacBook satışları ile gülüyor!

Apple şirketi, 2021 yılının 3. çeyreğinde geçen yıla göre yüzde 10 artışla 6,5 ​​milyon MacBook satmayı başardı.

Haber 05-11-2021 12:21

Dokunmatik ekranlı bilgisayar: Huawei MateBook 14s incelemesi

Huawei MateBook 14s, dokunmatik ekranı, geliştirilmiş Huawei Share özelliği ve pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Haber 04-11-2021 11:07

Fiyat/performansı ile kalpleri çalan 3000 TL altı laptop önerileri

Günümüzde en çok kullandığımız teknolojik aletlerden biri olan laptoplar, farklı özelliklere sahip çeşitli modeller ile karşımıza çıkıyor. Eğer sizin de bir laptop ihtiyacınız varsa ilk olarak ne amaçla kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bu noktada internet üzerinden laptop modellerinin özelliklerine bakarak kendi ihtiyaçlarınız için en doğru modeli bulabilirsiniz.

Haber 03-11-2021 10:12

Fazla ısınan bilgisayarların kahramanı en iyi notebook soğutucu tavsiyeleri

Hem oyun oynarken hem de çalışırken meydana gelen ısınmalar sebebiyle notebooklar birçok kullanıcıya zor anlar yaşatıyor. Notebook ömrüne katkıda bulunan ve başarılı bir hava akımı sağlayarak ısınma sorunlarının önüne geçen notebook soğutucularının birçok özelliği ve modeli bulunuyor. Gelin, ihtiyaçlarınıza en doğru yanıtı verecek özelliklere sahip notebook soğutucu modellerini beraber inceleyelim.

Haber 01-11-2021 15:15

Stil sahibi erkeklerin mutlaka almak isteyeceği deri laptop çantaları

Erkeklerin çoğu cüzdan, telefon, kart gibi eşyalarını genellikle ceplerinde taşıdıkları için çanta kullanmayı tercih etmezler. Ancak konu okul veya çalışma hayatı olunca çanta, erkekler için de olmazsa olmaz bir aksesuar haline geliyor, özellikle de laptop çantaları. 2021 yılının en trend deri laptop çantalarından seçtiklerimizi, giyimine ve aksesuarlarına özen gösteren eden beylerin beğenisine sunuyoruz.

Haber 23-10-2021 01:57

Apple Güç, iki, bir dedi! Peki bu akşam neler tanıtacak? Yeni MacBook Pro, AirPods 3 ve daha fazlası

Apple, 2021'in sonbaharındaki ikinci etkinliğini bu akşam düzenleyecek. Şirket, Eylül ayında düzenlenen ilk etkinlikte iPhone 13 ve yeni iPad modelleri ile birlikte, Apple Watch Series 7'yi tanıtmıştı. Peki Apple'ın duyurusunda "Güç, iki, bir." dediği ikinci etkinliğinde hangi ürünler karşımıza çıkacak, yeni MacBook Pro modellerini görebilecek miyiz?

Haber 18-10-2021 15:55

İşte dizüstü bilgisayar seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

İş odaklı kullanacağımız dizüstü bilgisayar seçiminde dikkate alınması gereken birçok özellik bulunuyor. Satın alma aşamasında olanlar için işe yarayacak kriterleri listeledik.

Haber 18-10-2021 11:18

Acer, yeni dizüstü oyun bilgisayarını piyasaya sürdü  

Acer, 17.3 inçlik yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro 5'i duyurdu. Yeni modelin grafik yongası Nividia RTX 3050 Ti olarak karşımıza çıkıyor.

Haber 08-10-2021 12:49

Yeni MacBook Pro'nun iddiaların odağındaki çıkış tarihi heyecan yarattı

Apple, MacBook Pro'nun çıkış tarihi ile ilgili bazı söylentiler var. İddialara göre şirket, yılan hikâyesine dönmeye başlayan cihazı yeni etkinlik ile birlikte tanıtacak.

Haber 05-10-2021 12:04

Samsung Business Edition dizüstülerini duyurdu

Tıpkı Microsoft Surface for Business gibi, Galaxy Book Business Edition ve Galaxy BookPro Business Edition da orijinal modellere benziyor ancak Windows 10 veya Windows 11 işletim sisteminin Pro sürümünü çalıştırıyor.

Haber 13-09-2021 10:36