Ivana Sert Haberleri Ve Son Dakika Ivana Sert Haberleri

Ivana Sert Haberleri Ve Son Dakika Ivana Sert Haberleri

Ivana Sert, televizyon dünyasının tanınan yüzlerin biri. Moda tasarımcısı Ivana Sert, kariyerine uzun yıllar önce başlamıştır. On altı yaşına kadar piyona ve bale eğitimi alan ünlü modacı, Belgrad’ta düzenlenen güzellik yarışmasına katıldı. Miss Belgrade yarışmasında birinci olan Sert, 90’lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International yarışmalarına katılmıştır. 2002 yılında Türkiye’ye yerleşen model Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile evlenmiştir. 31 Ekim 2006 yılında çiftin çocukları Kayon Ateş Sert, Los Angeles şehrinde dünyaya gelmiştir. Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilen ünlü modacı için medya dünyası ikoncan lakabını uzun yıllar kullanmıştır. 2013 yılından eşi Yurdal Sert’ten ayrılan ünlü model, çeşitli filmler rol almıştır. Moda yarışmalarında jürilik yapan Sert, şu anda TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında jüri olarak ekrana geliyor.

Ivana Sert Haberleri

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 18-04-2024 08:41

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-2024 12:28

3 kilo kavun bakın ne kadar? Ünlü isim isyan etti

"Timsah da yerim kanguru da" sözleriyle gündeme gelen İvana Sert Urla pazarında şoku yaşadı. 3 kilo kavun için istenen parayı duyunca Sert sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 17-03-2024 07:47

Ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert o anlarını anlattı: Timsah ve kanguru eti denedim

Ivana Sert son olarak YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert, oranın kültürüne dair bazı açıklamalarda bulundu.

Magazin 05-03-2024 12:49

Ivana Sert

Ivana Sert Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ivana Sert Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ivana Sert havaalanından içeceklere ödediği parayı paylaşınca gündem oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve tarzıyla çok konuşulan Ivana Sert havaalanından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kahve, su ve limonataya ödediği parayı paylaşan Sert sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-08-2023 14:08

Ivana Sert yıllar sonraki itirafıyla herkesi şaşırttı! ''Şampuanıma asit koydular''

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, son olarak jüri koltuğunda oturduğu Stil İkonu yarışmasıyla izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve tarzıyla çok konuşulan ünlü modacı bu defa kan donduran açıklamalara imza attı.

Magazin 15-06-2023 12:29

Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! Formda kalmak için bakın ne yapıyormuş

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert güzellik sırlarını tek tek açıkladı. Formda kalkmak için her gün pilates yaptığını söyleyen Sert, nasıl beslendiğini de paylaştı. İşte Ivana Sert'ın güzellik sırları...

Magazin 19-05-2023 13:08

Moda tasarımcısı Ivana Sert bikinili plaj pozlarıyla yürek hoplattı! Yaşıtlarına meydan okudu...

Güzel moda tasarımcısı Ivana Sert, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Eşi Sezer Dermenci ile mutlu bir yuvası olan güzel tasarımcı, son olarak bikinili kumsal pozlarıyla takipçilerinin yüreklerini hoplattı. 42 yaşındaki Ivana Sert, fit vücuduyla yaşıtlarına adeta meydan okudu.

Magazin 06-07-2022 14:35

Ivana Sert'ten tepki çeken paylaşım! Evsiz adamın fotoğrafını yayınlayıp sordu...

Geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de yapılan bir törenle Sezer Dermenci ile dünyaevine giren Ivana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Evsiz olduğu anlaşılan bir adamın fotoğrafını yayınlayan Sert, tepki çekti.

Magazin 26-03-2022 07:28

Ivana Sert paylaştı Mahmut Tuncer’i gören tanıyamadı! Küçük Mahmut

Geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de yapılan bir törenle Sezer Dermenci ile dünyaevine giren Ivana Sert, eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımla gündem olmuştu. Ünlü modacı, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan Sert, bu kez Mahmut Tuncer ile bir pozunu yayınladı. Tuncer'i görenler ise tanımakta zorlandı.

Magazin 12-01-2022 07:53

Ivana Sert oğlunu paylaştı! Ateş genç delikanlı olmuş

Sezer Dermenci ile evlenen Ivana Sert ailesiyle birlikte kutlama yaptı. Eşinin doğum gününden karelerini paylaşan Ivana Sert'in gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Ateş dikkat çekti. Ivana Sert'in oğluna "Ne kadar yakışıklı" yorumları yağdı.

Magazin 11-01-2022 13:33

Ivana Sert, Sezer Dermenci ile Maldivler'de evlendi

Ünlü modacı Ivana Sert, uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Sezer Dermenci ile Maldivler'de evlendi. İki farklı gelinlik giyen Sert, güzelliğiyle sevenlerinden tam not aldı.

Magazin 18-12-2021 14:05

Ivana Sert'in panik anları! Uçak sallanınca korkuya kapıldı

Sosyal medya paylaşımları kadar özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Ivana Sert, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ünlü modacı, iyileşir iyileşmez müstakbel eşi Sezer Dermenci ile tatile çıktı. Maldivler'e giden aşıklardan Sert, kötü hava koşulları sebebiyle sallanan uçakta zor anlar yaşadı.

Magazin 13-12-2021 13:42

Ivana Sert vekalet ücreti ödemediği avukata 197 bin ödeyecek

Moda tasarımcısı Ivana Sert’in eski avukatı Okan Bingül’ün kendisine vekalet ücreti ödemediği gerekçesiyle Sert’e açtığı dava karara bağlandı. Mahkeme, Sert’in avukatına 197 bin lira ödemesine karar verdi.

Magazin 30-09-2021 21:07

Ivana Sert ve Sezer Dermenci evleniyor

İvana Sert, kasım ayında ikinci kez gelin oluyor. Hem İzmir’de, hem de İstanbul’da iki küçük düğün yapılacak. Sezer Sert Dermenci, İvana'nın oğlu Ateş ile çok iyi anlaşıyor. İvana Sert, “Sezer ile çok eğleniyoruz” dedi.

Magazin 28-09-2021 13:29

Ivana Sert, maymunun kollarında paylaştı! Takipçileri beğeni yağdırdı

Ünlü isim Ivana Sert, havalar serinlemesine rağmen tatile doymuyor. Sert'in sosyal medya hesabından maymunun kollarında paylaştığı poz ise dikkat çekti.

Magazin 25-09-2021 19:48

Ivana Sert bikinili pozuyla kusursuz vücudunu gözler önüne serdi

Televizyonda yer aldığı programlarla sempati kazanan Ivana Sert, şu sıralar Yunanistan’da tatil yapıyor. Deniz kenarından bikinili paylaşım yapan 41 yaşındaki ünlü ismin fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 04-09-2021 02:48

Ivana Sert: Cahillikten başka bir şey değil

Erzurum’da bir açılışa katılan Ivana Sert, çeşitli açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye hayran olduğunu söyleyen Ivana Sert, aşı karşıtları hakkında sert sözler söyledi.

Magazin 30-08-2021 23:24

Özge Ulusoy, Ivana Sert, Işıl Reçber'i buluşturan etkinlik!

Bir AVM'de gerçekleştirilen alışveriş ve moda günleri etkinliğine Özge Ulusoy, Ivana Sert, Işıl Reçber gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Magazin 23-06-2021 12:02

Sezonu erken açan Ivana Sert bikinisiyle şov yaptı

Ünlü modacı Ivana Sert, yaz sezonunu açtı. Tatil için İzmir'in yolunu tutan ünlü modacı, havuz başında verdiği bikinili pozlarla sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 14-04-2021 09:49

Ünlü isimler sosyal destek için bir araya geldi

Ece Türkiye yönetimindeki Aqua Florya AVM, girişimcileri dört gün boyunca “Brandsandmore Alışveriş, Moda ve Sosyal Destek Günleri”nde buluşturdu. Aslı Özdemir organizasyonuyla geçtiğimiz gün gerçekleşen alışveriş günlerine, Aslı Hünel, Ivana Sert, Seray Sever, Ebru Yaşar gibi çok sayıda ünlü isim katılarak destek oldular.

Magazin 29-03-2021 11:03

Ivana Sert neden yok? Doya Doya Moda’da Ivana Sert şoku!

Türk televizyon kanallarında birçok program yapan Sırp asıllı Ivana Sert, stilistlik ve moda tasarımcılığı yapmaktadır. Türkiye’de oldukça popüler olan Ivana Sert, Doya Doya Moda’nın yeni sezonunda jüri üyeliği yapıyordu. Yeni haftanın başında programda yer almayan Ivana Sert’in yerine modacı Umut Eker jüri koltuğuna oturdu. Ivana Sert’in ise Doya Doya Moda’dan neden ayrıldığı merak konusu oldu.

Magazin 24-03-2021 13:42

Umut Eker kimdir? Umut Eker kaç yaşında? Doya Doya Moda’nın jürisi Umut Eker nereli?

Ivana Sert’in Doya Doya Moda All Star jüri üyeliği kısa sürdü. Ivana Sert’in yerine ise jüri koltuğuna Umut Eker oturdu. Daha önce moda programlarında kısa süreli jürilik yapmış olan Umut Eker, tarzıyla dikkatleri çekti. Umut Eker daha önce “Bu Tarz Benim” moda yarışmasında jürilik yapmıştı.

Magazin 23-03-2021 14:42

İvana Sert Doya Doya Moda All Star'dan ayrıldı mı? Umut Eker Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi oldu

TV8'in hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programı Doya Doya Moda'da değişiklik yaşandı. Jüri üyesi Ivana Sert yarışmaya veda ederken, modacı Umut Eker ise programa dahil oldu.

Magazin 22-03-2021 21:30

Ünlüleri bir araya getiren alışveriş günleri başlıyor

Aqua Florya AVM ev sahipliğinde gerçekleşen Brandsandmore Alışveriş Moda ve Sosyal Destek Günleri, Aslı Özdemir organizasyonuyla 24-25-26-27 Mart tarihlerinde düzenlenecek.

Magazin 20-03-2021 07:37

Doya Doya Moda bitiyor mu? Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kimler?

TV8'in sevilen programı Doya Doya Moda, 12 Mart'ta yayınlanan bölümüyle izleyenleri şaşırttı. Haftanın son gününde haftalık tablo açıklanmadı ve eleme yapılmadı. Onun yerine Pazartesi Doya Doya Moda All Star ismiyle devam edileceği açıklandı.

Magazin 13-03-2021 13:31

Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda'dan kim elendi? Doya Doya Moda 26 Şubat Cuma sonuçları

Doya Doya Moda'nın 26 Şubat Cuma ekrana gelen son bölümünde hafta birincisi yarışmacı belli oldu. En şık olmak için yarışmacıların mücadele ettiği Doya Doya Moda hafta finalinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Haftanın finalinde yarışmacılar 'Doya Doya Moda gazinosu ' konseptiyle jüri karşısına çıktı. Peki, Doya Doya Moda hafta birincisi kim oldu? Ödülü kim kazandı? Doya Doya Moda'dan kim elendi? İşte 26 Şubat Cuma Doya Doya Moda sonuçlar

Magazin 26-02-2021 20:15

Doya Doya Moda'da jüri olan Ivana Sert kaslarını gösterdi

Birçok ünlü isim, pandemi nedeniyle spor salonlarına gitmek yerine evlerinde egzersizlerini sürdürüyor. Ivana Sert de evde yaptığı antrenman sonrası, karın kaslarını paylaşarak beğeni topladı.

Magazin 22-02-2021 16:38

Ivana Sert makyajının adım adım yapılışı! Olmazsa olmazlardan biri...

Ivana Sert makyajı için olmazsa olmaz malzemeler; göz bazları, toprak tonlarında farlar, fırçalar, mat fondötenler, gölge ürünleri, dudak için sade renkler, mat ve transparan pudra kullanımıdır. Sizin için Ivana Sert makyajının nasıl yapıldığını adım adım anlattık.

Kadin 16-02-2021 14:54

Ivana Sert'in sevgilisine aşkını gösterme şekli şoke etti! Ayağıyla yaptığı şaşkına çevirdi

Moda ikonu Ivana Sert, uzun süredir birlikte olduğu Sezer Dermenci'ye aşkını ilan etmek için ayağının altına sevgilisinin adını yazdı. Ivana Sert'in aşk ilanı bazı takipçilerinin midesini bulandırırken bazılarını da güldürdü.

Magazin 22-01-2021 12:08

Hatice'nin Ivana Sert yorumu gündemde! 'Ticaret evliliği yapıp...'

Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan modacı Ivana Sert'e tepki gösterdi. Hatice'nin sözleri tartışma konusu oldu.

Magazin 11-01-2021 15:20

Doya Doya Moda'nın yeni jüri üyesi belli oldu! Ivana Sert, Kemal Doğulu'nun yerine Doya Doya Moda'ya katıldı

TV8'de ekrana gelen moda yarışması Doya Doya Moda'nın jüri üyesi Kemal Doğulu, yarışmaya geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu'nun yerine gelen yeni jüri üyesi belli oldu. Yıllarca moda programlarında jürilik yapan Ivana Sert, Doya Doya Moda'nın kadrosuna dahil oldu.

Magazin 05-01-2021 22:10

Ivana Sert: Şampuanımın içine asit koydular

Eski manken ve modacı Ivana Sert, şoke edici bir itirafta bulundu. Sert, modellik döneminin ilk yıllarında, aynı evde kaldığı kızların kendisini kıskandığını ve şampuanına asit koyduklarını açıkladı.

Magazin 30-11-2020 16:13

Ivana Sert: Yaz aşkı değiliz

İş insanı Sezer Dermenci ile yeni bir aşka yelken açan Ivana Sert Nişantaşı'nda görüntülendi. Modacı, ilkişkisi hakkında konuştu.

Magazin 14-11-2020 11:49

Ivana Sert kimdir? Ivana Sert kaç yaşında? Ivana Sert nereli?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına bugün magazin gündeminde sık sık yer alan isimlerden bir tanesi olan Ivana Sert konuk oldu. Televizyon izleyicileri tarafından hakkında araştırma yapılan ünlü isimle ilgili çok sayıda detay merak edildi. Peki, Ivana Sert kimdir? Ivana Sert kaç yaşında? Ivana Sert nereli? İşte güzelliği ve çok merak edilen yaşamı ile ilgili Ivana Sert hakkında tüm detaylar…

Magazin 15-10-2020 10:13

Nafaka artırılması isteyen Ivana Sert'e Hatice'den olay tepki

Modacı Ivana Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş’e verdiği nafakayı arttırması için eski eşi Yurdal Sert’e dava açtı. Ivana Sert, aylık 5 bin TL olan nafakanın 15 bin TL’ye çıkarılmasını talep etti. Ivana Sert’in bu kararına şarkıcı Hatice "Ticari evliliklerden midem bulanıyor" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 11-10-2020 07:49

Ivana Sert'ten nafakaya yüzde 30 zam talebi!

Modacı Ivana Sert, velayeti kendisinde olan oğlu Ateş’e verdiği nafakayı arttırması için eski eşi Yurdal Sert’e dava açtı. Ivana Sert, aylık 5 bin TL olan nafakanın 15 bin TL’ye çıkarılmasını talep etti.

Magazin 10-10-2020 15:38

İvana Sert yazı bir türlü bitiremedi! Bikinili pozu olay yarattı!

İşte Benim Stilim yarışma programıyla tanınan ünlü modacı İvana Sert bikinili pozlarıyla takipçilerinden beğeni topladı. Sevilen jüri üyesi yazın henüz bitmediğini pozlarıyla duyurdu.

Magazin 05-10-2020 17:53

Ivana Sert'ten romantik paylaşım

Güzel modacı Ivana Sert, yeni sevgilisi Sezer Dermenci ile önceki gün mavi turda görüntülenmişti. Sert şimdi ise birlikte olan fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 01-08-2020 17:31

Ivana Sert teknede aşka geldi! Dudak dudağa

Manken ve modacı Ivana Sert, Bodrum'da yakalandı. Son olarak Erhan Telli ile aşk yaşayan Ivana Sert, yeni sevgilisi Sezer Dermenci'yle mavi tura çıktı. Teknede erkek arkadaşı ile Bodrum manzarası ve denizin keyfini çıkaran ünlü isim aşka gelip sevgilisini öpücüklere boğdu.

Magazin 30-07-2020 09:04

Ivana Sert bu sene ezber bozdu!

Koronavirüs salgını nedeniyle birkaç aydır evde olan Ivana Sert, tatil sezonunu açtı. Sert, sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaşıyor.

Magazin 20-06-2020 09:40

Ivana Sert tatil sezonunu açtı

Koronavirüs salgını nedeniyle birkaç aydır evde olan Ivana Sert, tatil sezonunu açtı.

Magazin 16-06-2020 13:49

Ivana Sert ödüllü yarışma başlattı

Ivana Sert yetkililerin önerisini dikkate alarak kendisini evinde karantinaya aldı. Sert, karantina günlerinde evinde spor yapıyor, geri kalan zamanını ise takipçilerine ayırmayı ihmal etmiyor.

Magazin 26-03-2020 16:07

Ivana Sert, Ankaralı hayranlarını coşturdu

Ivana Sert, önceki akşam Ankara'da bulunan bir AVM'nin açılış organizasyonunda sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı organizasyonda eğlenceli dakikalar yaşandı.

Magazin 06-03-2020 10:45

Ivana Sert'ten aşk iddialarına yanıt!

Bugün bazı medya organlarından Ivana Sert'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Çıkan bu iddiaların ardından Ivana Sert, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu iddiaları yalanladı.

Magazin 02-03-2020 13:38

Ivana Sert sahte hesaba geçmeyi unuttu!

Ivana Sert, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yayın hakkında paylaşım yapan Ivana Sert, yaptığı paylaşımla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-02-2020 16:41

Ünlüler 'Sevgililer Günü' için bir araya geliyor

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki Best Gift Fest, şubat ayında Çırağan Palace Kempinski ve Ece Türkiye yönetimindeki Aqua Florya AVM’de Sevgililer Günü temalı alışveriş balosu gerçekleştiriyor.

Magazin 30-01-2020 13:40

Ivana Sert'ten buz gibi havada jakuzi keyfi

Ivana Sert, okulların tatile girmesiyle birlikte oğlu Ateş alıp tatile gitti. Finlandiya’ya giden Sert buz gibi havada yaptığı jakuzi keyfini sosyal meydadan paylaştı.

Magazin 20-01-2020 16:13

Magazin dünyasını bir araya getiren parti

Türkiye’nin en gözde kış otellerinden Palandöken'deki Sway Hotels, “Yapı Kredi Winter Escape” ile yeni sezona merhaba dedi.

Magazin 16-12-2019 15:22