Jean Haberleri

Bu fiyata jean mi kaldı? diyeceksiniz! İşte 500 TL altı jean modelleri

Günümüzde uygun fiyatlı kaliteli giyim ürünleri bulmak giderek zorlaşıyor olsa da endişelenmeyin çünkü tarzınıza renk katacak, uygun fiyatlı jean pantolonlardan oluşan bir seçki hazırladık. Bejden griye, dar paçadan wide leg kalıba kadar her zevke uygun tasarımlarla dolu bu koleksiyon, şıklığı bütçenize uygun fiyatlarla sunuyor. Uygun fiyatlarının yanında kaliteli içeriğiyle hem konforu hem de şıklığı aynı anda sağlayan pantolonlara birlikte daha yakından bir göz atalım.

Haber 26-12-2023 14:23

Levis'ın en ikonik modeli 501 Original Fit Jean'de kaçırılmayacak indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın en ikonik modeli olan Levi's 501 Original Fit Jean kısa süreliğine indirimde! Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan bu jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 20-11-2023 13:49

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Dünyaca ünlü markaların daha uygun fiyatlı kıyafet muadilleri

Modayı hayatlarının merkezine koyan ve tüm kıyafetlerini sezonun en beğenilen, en popüler parçaları arasından seçenler burada mı? Şimdi size güzel bir haberimiz var! Görür görmez âşık olduğunuz ve her baktığınızda iç çektiğiniz o dünyaca ünlü markaların pahalı ve özel parçalarının uygun fiyatlı muadilleriyle tanışmak ister misiniz ? Yanıtınız "Evet!" ise haydi gelin birbirinden güzel o parçalara birlikte bakalım.

Kadin 21-03-2023 17:28

Kış aylarında yeni bir stil edinmek isteyenlere harika kombin önerileri

Renk renk montları, yumuşacık atkıları, şahane botları gardıropların arka gözlerinden çıkarma vakti geldi! Bembeyaz karların içinde bir film setinden çıkmış gibi şık görünmeye ve soğuğa meydan okumaya hazır mısınız? Görenlerin kalplerini ısıtacağınız ve aynadaki yansımanıza âşık olacağınız birbirinden şık, kış kombin önerilerine göz atmak isterseniz sizi daha fazla bekletmeyelim!

Haber 29-11-2022 16:33

TikTok'ta trend olan bu sonbaharın moda ürünleri

TikTok, son yıllarda hemen her sosyal medya kullanıcısının içerisinde olduğu bir mecra. Kullanıcıların bir yandan kendi hayatlarından kesitler sunarken diğer yandan önerilerde bulunduğu bu platform sayesinde trendleri yakalamak daha kolay. Eğer sezonun TikTok trendlerine henüz hâkim değilseniz endişelenmeyin. TikTok'ta trend olan bu sezonun moda ürünlerini bir araya getirdik!

Kadin 29-11-2022 16:06

Bu sonbahar mutlaka sahip olmanız gereken en trend parçalar

Sonbahar ve kış aylarında insanın içini ısıtan renklerle enerjinizi yükseltecek kombinler hazırlayabilir, yağmurlu ve kapalı havalara inat ruhunuzun güneşiyle ısınabilirsiniz. Eğer şık kombinler yapmak için önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. İhtiyaç duyacağınız kaliteli parçalar için kendinizi daha fazla bekletmeyin. İşte sizin için seçtiğimiz o ürünler!

Kadin 21-11-2022 17:27

Kadınların ayrıştırdığı tekstil atıkları geri dönüştürülerek ihraç ediliyor

Kahramanmaraş'ta geri dönüştürülen tekstil atıkları, pamuk ve iplik haline getirilerek çevre dostu kumaşların üretiminde kullanılıyor.

Yurthaber 18-11-2022 12:08

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

Moda uzmanı paylaştı: Daha kaliteli bir görünüm için ihtiyacınız olanlar

Giydiğimiz kıyafetler tüm görünüşü oldukça değiştirebiliyor. Ruh halimizi bile yansıtan kıyafetlere her zaman özenmek gerekiyor. Özenli kıyafet denilince akla pahalı kıyafetler geliyor olabilir ama bu yanlış bilgiler arasında bulunuyor. Moda uzmanı bir YouTube kullanıcısı uygun fiyata aldığınız kıyafetlerle de kaliteli görünmenin mümkün olduğunu paylaştı.

Kadin 24-08-2022 10:25

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Eskimiş kot pantolonlarınızı yeni gibi yapabilirsiniz

Kot pantolonlar zamanla eski formunu kaybederek bollaşıyorlar. Bu da bakımsız, eski ve kötü bir görünüme sebep oluyor. Ancak evde yapacağınız yöntemler ile eski, bollaşmış kot pantolonlarınızı yeni alınmış gibi istediğiniz sıkılığa getirebilirsiniz.

Kadin 13-04-2022 10:10

Erkekler için jean rehberi ve ortamlarda dikkat çekmenizi sağlayacak jean kombinleri

Yılların eskitemediği jean parçalar kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin favorisi. Erkek modasının da vazgeçilmezlerinden olan kot pantolonlar, gömlekler ya da ceketler şıklıklarının yanı sıra rahatlıkları ile de dikkat çekiyor. Jeanin sadeliği ve rahatlığını tercih edenlerdenseniz sizi yazımıza alalım. Birbirinden farklı jean parçaları sizler için seçtik ve inceliyoruz.

Haber 09-03-2022 10:15

Her kadının gardırobunda bulunması gereken jean parçaları ve yapılabilecek harika kombinler

Günlük giyimin en zamansız parçaları jean parçalar desek abartmış olmayız. Hem spor hem şık kombinlerde rahatlıkla tercih edilebilecek jean parçalar gardıropların gözdeleri arasında yer alıyor. Her kadının gardırobunda bulunması gereken jean parçaları ve yapılabilecek harika kombinleri sizin için inceledik. Jean parçaların sizin de kalbinizde yeri ayrıysa göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 09-03-2022 10:10

Mom jean modasını sonuna kadar yaşamak isteyenlere özel gündelik Mom Jean kombinleri

Hem rahatlıkları hem havalı görünümleriyle kalbimizde taht kuran mom jeanler pek çok kişinin stilinde vazgeçilmez hale geldi. Bu parçayı günlük giyimde birçok farklı şekilde kombinleyerek değişik görünümler elde etmek mümkün. Farklı renk seçenekleri ve detaylarla mom jeanler, günlük hayatta kurtarıcınız olmaya aday. Siz de mom jean sevenlerdenseniz sizin için hazırladığımız özel kombinlere mutlaka bir göz atın.

Kadin 23-02-2022 11:15

Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup finalleri

Türkiye, play-off maçlarında kızlarda Hong Kong'u 2-1, erkeklerde Mısır'ı 3-0 yendi

Yurthaber 01-10-2021 20:57

Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri

Ay-yıldızlılar ilk galibiyetini, Junior Billie Jean King Cup finallerinde Macar rakibi Danko'yu yenen Duru Söke ile kazandı - Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: - "Türkiye'de ilk kez düzenlenen organizasyonda, Junior Billie Jean King Cup'ta ilk maçımızı Macaristan ile oynadık ve Duru kızımız ilk karşılaşmada rakibini mağlup etti"

Yurthaber 28-09-2021 15:12

Kot pantolonun şaşkınlık yaratan hikayesi! Hepimizin vazgeçilmezi kot pantolonları önceden sadece işçi sınıfı giyiyormuş

Yeni bir kişiyle tanışıldığında genellikle onu dış görüntüsü üzerinden değerlendirmek pek çok kişinin başvurduğu ilk yöntemdir. İlk yargıların oluşturulduğu bu anda fiziksel özelliklerle birlikte giyim tarzına dikkat edilir. Herkesin kendini anlattığı bir moda anlayışı olduğunu belirtmekle beraber aslında kombin sıkıntısı çektiğimizde elimizin ilk olarak kot pantolonlara gittiğini söylemek gerekir. Peki bu kot pantolon furyası nasıl ortaya çıktı?

Trend 04-05-2021 13:47