Kaban Haberleri

Sosyal medyanın gündemine oturmuştu, 1.3 milyon TL'lik kabanlar yok sattı, reyon boş kaldı!

Sosyal medyada çok konuşulan ünlü bir markanın 1.3 milyon TL'lik kabanları satıldı. Mağaza yetkilisi ürünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından ellerinde kalmadığını söyledi.

Finans 18-01-2024 17:04

Asaletin rengi siyah ile kombinleyebileceğiniz mont ve kaban modelleri

Zarif bir stil yaratmak için tercih ettiğiniz siyah parçaları tüm mont ve kaban modeliyle birleştiremiyor olabilirsiniz. Şık dokunuşlar ve ince detaylara sahip kaliteli dış giyim ürünleri seçerek herkesin dikkatini çekmeye ne dersiniz? İddialı ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak ürünleri seçerek baştan sona harika bir tarz yakalayabilir, daima akılda kalıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haber 15-05-2023 18:38

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi kadın kaban çeşitleri

Kış sezonunun en trend dış giyim parçalarının başında kabanlar geliyor. Özellikle kadınlar, soğuk günlerde ısınmanın ve şık görünmenin çaresini bu modellerde buluyor. Siz de kombinlerinizi harika dokunuşlarla tamamlayacak bir dış giyim ürünü arıyorsanız tercihinizi kabanlardan yana kullanabilirsiniz. Peki, en iyi kadın kaban markalarını ve modellerini keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 01-03-2023 16:39

Birbirinden kaliteli markaların stilinize hava katacak indirimdeki ürünlerini keşfedin

Olduğundan daha havalı görünmek, stiliyle herkesin dikkatini çekmek isteyenler buraya! Gardırobunuza stil sahibi hoş birkaç parça eklemenin zamanı geldi; hem de kalitesiyle öne çıkan markaların indirimdeki ürünlerinden! Gelin, vakit kaybetmeden sizin için seçtiğimiz indirimlere bir göz atalım.

Haber 20-02-2023 17:25

Dışarda üşümesin diye giymeye kıyamayacağınız, fiyatıyla dudak uçuklatan 10 bin TL üstü mont ve kabanlar

Kış aylarının olmazsa olmaz dış giyim ürünlerinden mont ve kabanlar, pek çok fiyat aralığında karşımıza çıkıyor. Ancak bazı modeller var ki yüksek fiyatlarıyla "Yok artık!" dedirtiyor. Gerçek deri ve kürk ile elde edilen ürünler 10 bin ve üstü fiyat bandında satışa sunuluyor. İşte kullanmaya kıyamayacağınız fiyatıyla dudak uçuklatan deri mont ve kabanlar...

Haber 20-01-2023 12:27

Soğuk havalarda erkeklerin vazgeçilmezi olacak kaban modelleri

Kış aylarının gelmesiyle kaban sezonu da açıldı. Soğuk hava koşullarında hem sıcak tutacak hem kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak birbirinden güzel kabanlar keşfedilmeyi bekliyor. Şıklığına ve rahatlığına önem veren erkeklerdenseniz doğru yerdesiniz. Üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz, farklı renk ve modelde, kaliteli kaban önerilerini sizler için bir araya getirdik. Haydi birlikte inceleyelim.

Haber 08-12-2022 17:09

Kış boyunca sizi soğuktan koruyup sıcacık tutacak en iyi ve kaliteli kaşe kaban markaları

Soğuk hava dalgasının giderek etrafı sardığı bugünlerde kış mevsiminin vazgeçilmez parçası kaşe kabanlar, raflarda yer almaya başladı. Soğuk havalarda sizi sarıp sarmalayarak içinizi ısıtacak, en iyi kaşe kabanlarla tarzınızı tamamlayabilir, şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz. Soğuk kış günlerinde gönlünüzü fethedecek kaşe kaban modellerine göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 04-12-2022 20:22

TikTok'ta trend olan bu sonbaharın moda ürünleri

TikTok, son yıllarda hemen her sosyal medya kullanıcısının içerisinde olduğu bir mecra. Kullanıcıların bir yandan kendi hayatlarından kesitler sunarken diğer yandan önerilerde bulunduğu bu platform sayesinde trendleri yakalamak daha kolay. Eğer sezonun TikTok trendlerine henüz hâkim değilseniz endişelenmeyin. TikTok'ta trend olan bu sezonun moda ürünlerini bir araya getirdik!

Kadin 29-11-2022 16:06

Havalar soğusa da sıcacık kalmanızı sağlayacak göz alıcı kıyafetler

Yaklaşan kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Bir süredir köşesine çekilen kalın giysiler yeniden ön plana çıktı. Değişen hava koşullarıyla eş zamanlı olan gardırop değişikliği, bazı ihtiyaçları beraberinde getirebilir. Soğuk kış aylarında sizi sıcacık tutacak ve aynı zamanda şıklığınızı koruyacak parçaları listeledik. Kış mevsiminin göz alıcı tasarımlarını merak ediyorsanız işte detaylar!

Kadin 16-11-2022 17:59

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Amazon’un kasım fırsatlarıyla kışı sıcacık geçireceğiniz uygun fiyatlı kadın kaban önerileri

Fırsat ve indirimleri kollayanlar, buraya! Soğuk kış günlerinde en çok ihtiyaç duyacağınız giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, son zamanlarda cep yakan fiyatlarıyla bütçeleri zorlayabiliyor. Ancak endişe etmenize gerek yok. Amazon'un kasım ayı için yaptığı indirimler sayesinde kabanlarınızı oldukça makul fiyatlara satın alabilirsiniz. İşte uygun fiyatı ve şık tasarımıyla gönlünüzü fethedecek modeller!

Kadin 07-11-2022 14:22

Bu da oldu: Artan fiyatlar sonrası bankaya koştular! 36 ay taksitle kaban ve mont kredisi...

Bu sene mont ve kaban almak isteyenler etiketlerdeki fiyatlar karşısında şok oldu. Havalar soğurken mecburi ihtiyaç olan mont almak yükselen enflasyon karşısında daha da zorlaşırken bazı alışveriş sitelerinin bankalarla anlaşarak, 36 aya varan taksit imkanı getirdiği görüldü. Yükselen fiyatlar karşısında esnaf da zor durumda. Hatta bazıları kapanma riski ile de karşı karşıya. İşte haberin detayları...

Finans 05-11-2022 10:41

Hem soğuktan koruyup hem de şık duracak kaban önerileri

Sonbahar ve kış mevsiminin gözde giysisi şüphesiz kabanlar. Soğuk havalarda sizi sıcak tutup koruyan ve aynı zamanda şıklığınızı da tamamlayan kabanlar, kombinlerdeki tahtını daima koruyor. Kadın ve erkek moda trendlerinde sürekli yükselişe geçen parçalar, bu sezon da baş tacınız olabilir! Kötü hava koşullarına meydan okuyacak modeller, keşfetmenizi bekliyor! Hazırsanız birbirinden şık modelleri beraber inceleyebiliriz!

Haber 25-10-2022 17:55

Sonbahar boyunca giyebileceğiniz sizi pişman etmeyecek ürün önerileri

Serin havaların hüküm sürdüğü sonbahar mevsiminde göz alıcı olmak, hiç de zor değil! Hava şartları adım adım sizi kışa hazırlasa da bazen bir ceket veya hırkayla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Havalar iyice soğumadan estetik dokunuşlarla stilinizde fark yaratabilir, bulunacağınız ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz. Sonbaharın trendlerini takip etmek istiyorsanız listelediğimiz parçalar ilginizi çekebilir!

Haber 24-10-2022 16:16

Yaklaşan soğuk havalarda giyebileceğiniz en rahat ve havalı kombin önerileri

Dondurucu soğuklar kapıdayken kıyafet dolabınız yaklaşan bu soğuklara hazır mı? Kışlık kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız hem erkek hem kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken kombin önerileri ile karşınızdayız. Dolabınızı kışa hazırlayacak ve dondurucu soğuklarda bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel seçeneklere göz atmanızı öneririz. İşte detaylar!

Haber 24-10-2022 16:00

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16

Kış tarzınıza seviye atlatacak 2022'nin oversize kadın kaban ve mont modelleri

Soğuk hava dalgasının heyecanı gardıropları sardı. Triko kazaklar, kadife pantolonlar ve rengarenk bereler derken kış gelince değerini anladığımız bir parça daha var ki o da kabanlar. Dışarıdayken stil sahibi olduğumuzu belli eden kabanlar, tüm kış kombininin şıklık yükünü çekiyor. Birçok çeşidi bulunan kabanların en sevilen formu şüphesiz konforlu oversize kesimler oluyor. Siz de kış tarzınıza seviye atlatmak istiyorsanız 2022'nin oversize kadın kaban modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 15-02-2022 11:50

Yerlere kadar uzanan, şık duran ve sıcacık tutan uzun mont/kaban modelleri

Kış aylarının soğuğu iyice hissettirdiği bugünlerde ihtiyaç duyulan mont ve kabanlar aynı zamanda tarzınızı tamamlayan önemli parçalar arasında yer alır. Soğuk günlerde ısınmak için tercih edilen dış giyim ürünleri bir yandan da tarzınıza uyum sağlamalı. Bu senenin modası olan ve yerlere kadar uzanan, birbirinden şık mont, kaban modellerine göz atmak istemez misiniz?

Kadin 12-01-2022 16:38

Yumuşacık dokusuna aşık olacağınız en güzel suni kürk ve kürklü mont çeşitleri

Son yıllarda çok moda olan yumuşacık suni kürk montlar hem sıcak tutuyor hem son derece şık duruyor. Siz de yumuşacık dokusuna aşık olacağınız en güzel suni kürk ve kürklü mont çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet" ise listemizi mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 23-12-2021 11:45

Bütçenizi çok yormadan ailenin kadınlarını sevindirecek 500 TL altına hediye kaban önerileri

Hediyeleşmek hem hediyeyi alan kişiyi hem vereni mutlu ediyor. Peki, ailenizdeki kadınları ya da sevdiğiniz arkadaşlarınızı mutlu etmeye ne dersiniz? Kış aylarında onları soğuktan korurken stillerini tamamlayacak harika bir hediye önerimiz var, kabanlar! Bütçenizi yormayacak en iyi kaban modellerini sizler için araştırdık.

Kadin 14-12-2021 15:45

Kışa hazırlıklı girmek isteyenlere kaban önerileri

Kabanlar kış giyiminin değişmeyen parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Giydiğiniz her kıyafet gibi kaban ve montlar da vücut şeklinize uygun olduğu taktirde daha iyi bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Siz de internet üzerinden hem şık görünebileceğiniz hem de kışı sıcacık geçirebileceğiniz kaban modellerini inceleyerek kendiniz için en uygun parçayı seçebilirsiniz.

Kadin 03-11-2021 12:02

Sarılıp uyumak isteyeceğiniz yumuşacık peluş kaban modelleri

Pelüş kumaşı kim sevmez? Oyuncak ayılar, battaniyeler, yastıklar ve kıyafetler... Yumuşacık dokusu bir yana, bir de nasıl sıcak tutar... Önümüz kış, soğuklar başlamadan kışa sıkı bir hazırlık yapmak gerek. Pelüş kabanlarla bütün kışı yaz sıcaklığında geçirmeye kim hayır diyebilir ki?

Kadin 19-10-2021 12:04