Kahvaltı Için Haberleri

Portakal reçeli tarifi: Portakal reçeli nasıl yapılır?

Türk mutfağına has konulardan biri de türlü türlü tatlı ve tuzlu yiyeceklerin sunulduğu kahvaltı sofralarıdır. Günlük hayatın koşturmacası nedeniyle genellikle hafta içi kahvaltı için geniş zamanlar ayrılamasa da hafta sonları uzun sohbetlere eşlik eden kahvaltı sofraları kurulur. Bu sofraların gözde lezzetlerinden biri de türlü türlü reçeller olur.

Yemek 14-02-2024 20:51

Mutfakta çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek isteyen ebeveynlere özel tarifler

Çocuğunuzla farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız mutfakta birlikte yemek yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hoşuna gidecek bu aktiviteyle hem birlikte zaman geçirebilir hem de onun becerilerini geliştirebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz tarifleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Yemek 12-02-2024 18:29

Kokusu iştah açıyor: 2 kişilik krep tarifi! Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır?

Kahvaltının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan krep, her öğünde keyifle tüketilen bir tarif. Kokusuyla iştah açan bu nefis tarif, özellikle 2 kişilik bir kahvaltı için mükemmel bir seçenek. Krep yapımı, pratik olmasının yanı sıra isteğe göre çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir. İster çikolatalı fındık kreması ve meyvelerle tatlandırın, ister peynir ve sebzelerle birlikte tüketin. Krep tarifi her zevke uygun bir lezzet sunar. Peki, Kahvaltılık nefis krep nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 09-01-2024 11:52

Krep tarifi: Krep nasıl yapılır?

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerinden biri de yumurta ana malzemesi ile yapılan kreptir. Krep birkaç dakika içinde hazırlanabildiği gibi kolaylıkla pişirilerek tercihe göre malzemeler ile servis edilebilir. Dünya mutfağında da yeri olan krep hem lezzeti hem de kolaylıkla yapılabilmesi sayesinde hızlı kahvaltıların da baş lezzetidir.

Yemek 22-12-2023 18:47

Kahvaltı Için

Kahvaltı Için Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kahvaltı Için Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Fırın ve ocak kullanmadan 5 dakikada airfryer ile yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifler

Hem pratik hem öğünleri daha sağlıklı pişiren airfryer çeşitleri, son dönemin öne çıkan mutfak ürünlerinden biri. Üstelik airfryer ile birbirinden lezzetli pek çok yemek yapabilirsiniz. İster günlük beslenme rutininizde ister misafir ağırladığınız özel günlerde ocağa ihtiyaç duymadan sağlıklı yiyecekler pişirebilirsiniz. İşte airfryer kullanarak kısa sürede hızlı ve lezzetli sonuçlar alabileceğiniz lezzetli tarifler!

Yemek 09-01-2023 17:57

Kahvaltıların baş tacı murtuğa tarifi! Van usulü murtuğa nasıl yapılır?

Kahvaltı için değişik tarifler denemek isteyenler internet üzerinden çeşitli tarifler aratıyor. Kahvaltısıyla ünlü olan Van'ın eşsiz lezzeti murtağa yiyen herkesin gönlüne taht kuruyor. Murtağa nasıl yapılır merak ediyorsanız bu murtağa tarifini kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 13-12-2022 11:51