Ntv Haberleri Ve Son Dakika Ntv Haberleri

Ntv Haberleri Ve Son Dakika Ntv Haberleri

Cavit Çağlar tarafından 1996 yılında kurulan NTV'nin tam olarak ismi Nergis TV'dir. Türkiye'nin ilk haber kanalı ünvanına sahip olan kuruluş, Nergis Grubu'ndaki varlığından ayrılıp Doğuş Yayın Grubu'na geçtikten sonra Türk Medyası'nda büyük başarılar göstermeye başladı.

Tematik kanal dönemini başlatan kanalın yayın akışında zengin konular hakimdir. Ulusal ve uluslararası haberler, ekonomi ve spor, kültür ve sanat içeriklerine sahip olmasıyla beraber farklı kuruluşlar tarafından 700'ü geçkin ödül almayı başardı. İstanbul merkezli bir sistemi bulunan kurumun yurt içi ve yurt dışı temsilcilikleri vardır.

Birçok haber ajansıyla irtibat halinde olması ve ülkenin çeşitli yerlerinde muhabirlerinin bulunması, NTV'nin farklı bir bakış açısına sahip olduğunu gösterdi. Farklı gelişmelerle izleyicilerin karşısına çıkan kanal, 23 Mart 2013'te 16:9 geniş ekran formatıyla görüntü kalitesini güncelledi.

Ntv Haberleri

Defne ilçesinde bulunan NTV muhabiri son depremi anlattı: İnanılmaz şiddetli bir sarsıntı yaşadık, birçok bina yıkıldı

Hatay’da meydana gelen son dakika depremler sonrasında büyük panik yaşandı. İlk gelen bilgilere göre bölgede yeni yıkımların olduğu öğrenilirken depremin merkez üssü olan Hatay’ın Defne ilçesinde olan NTV muhabiri bölgede yaşanan büyük korkuyu anlattı. NTV muhabiri canlı yayına bağlanarak yaptığı açıklamada ‘99 depremini de gördüm, böyle bir şey görmedim. Ayakta duramadık. Yere çökmek zorunda kaldık. Birçok bina yıkıldı’ dedi.

Haber 20-02-2023 20:45

Son dakika deprem haberleri: Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depreme NTV spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı! ''Deprem gittikçe şiddetlenmekte...''

Son dakika haberleri: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı İstanbul ve Ankara olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Gölyaka olarak açıklandı. Depremin meydana geldiği anlara NTV'nin spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı. Kısa süre içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan depreme ilişkin detaylar paylaşıldı. 22 kişinin yaralandığını aktaran Soylu, can kaybının olmadığını belirtti.

Haber 23-11-2022 10:20

Son dakika: Okan Buruk, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı! Göreve hazırım!

Son dakika haberleri: Bu sezonu tarihi bir kaosla geçiren ve hedeflerinden çok uzakta kalan Galatasaray'ı 11 Haziran'da çok kritik bir seçim bekliyor. Burak Elmas ve yönetiminden görevi devralacak olan yeni ekibin hangi teknik direktörle yola devam edeceği merakla beklenirken, Galatasaray ile adı anılan Okan Buruk'tan flaş itiraflar geldi. Buruk'un açıklamaları, sarı - kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor 22-05-2022 16:16

Özlem Sarıkaya öldü mü? Özlem Sarıkaya neden öldü? Özlem Sarıkaya'nın ölüm sebebi ne? Özlem Sarıkaya'nın hastalığı nedir?

Özlem Sarıkaya gündemde yer alıyor. 39 yaşındaki ünlü sunucu vefat etti. NTV spikerinin ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını üzüntüye boğdu. Özlem Sarıkaya Yurt, bir dönem de Habertürk TV’nin ekran yüzü olmuştu. Ünlü sunucunun neden öldüğü, hastalığının ne olduğu araştırılıyor. İşte Özlem Sarıkaya Yurt hakkındaki detaylar!

Magazin 18-05-2022 13:22

Son dakika: Canlı yayında açıkladı! Seneye Galatasaray'da yok...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmasında ağırladığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrasında teselli buldu. Spor yorumcusu Metin Tekin, sarı - kırmızılı taraftarların bir futbolcunun üstünü çizdiğini ve o ismin gelecek sezon takımda olmayacağını canlı yayında açıkladı.

Spor 19-04-2022 09:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu canlı yayında gündemi değerlendirdi:

"(Mısır'la ilişkiler) Düzelir, düzelmesi de gerekiyor. Çünkü Türkiye-Mısır ilişkilerine sadece iki ülke ya da iki ülke halkı olarak farklı görüşlerimiz olabilir" - "Suudi Arabistan ile de ilişkiler normalleşmeye başladı. Adımlar da atılıyor"

Yurthaber 14-04-2022 13:16
NTV

Son dakika: Ersun Yanal'dan canlı yayında Fenerbahçe cevabı! Geri dönecek mi?

Son dakika haberi... Bu sezon taraftarlarının beklentilerinin altında kalan Fenerbahçe'de gelecek sezon teknik direktörün kim olacağı belirsizliğini koruyor. Öte yandan sarı - lacivertli ekibin eski hocası Ersun Yanal, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya cevap verdi. İşte tecrübeli teknik direktörün sözleri...

Spor 28-03-2022 10:16

Son dakika haberi: İstanbul'da karla mücadele! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu basiretsizliktir

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV özel yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İstanbul'daki yoğun kar yağışı sonrasında yaşananlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tuzlanmayan yollarda araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturuyorsa bunun sorumlusu vardır. Bunu yapmayanlar belli. Bu tam anlamıyla bir basiretsizliktir." ifadelerini kullandı.

Haber 26-01-2022 22:12

Gündüz kuşağının sevilen sunucusu Ece Üner'in üzen hikayesi! Annesiyle ilgili gerçeği duyanlar şaştı kaldı

Show TV'de uzun yıllar oturduğu ana haber koltuğunu bırakarak gündüz kuşağı sunuculuğuna soyunan başarılı spiker Ece Üner'in hayat hikayesindeki anne detayı, sevenlerini üzdü.

Magazin 26-10-2021 11:25

Sırra kadem basan ünlü sunucu Ali Kırca'nın son haline bakın! Yıllar işlemiyor

Bir dönemin en başarılı haber programı sunucularından Ali Kırca'nın yıllar sonra ortaya çıkması, sevenlerini şaşırttı. Ali Kırca'nın görüntüsünde, ilerleyen yaşına rağmen bir değişim görülmedi.

Magazin 13-10-2021 10:44

Sırra kadem basmıştı! NTV'nin eski sunucusu Simge Fıstıkoğlu şimdi ne yapıyor?

2020 yılında 5 yıl çalıştığı NTV ekranlarına veda eden güzel spiker Simge Fıstıkoğlu, bir anda sırra kadem basmıştı. İki çocuk annesi Fıstıkoğlu, şimdilerde ailesiyle sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 02-10-2021 16:47

Burcu Esmersoy tanınmaz halde! Görenler gözlerine inanamadı

Yıllardır sarı saçlarından vazgeçmeyen ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un, Günel Zeynelova ile yer aldığı 'Didem' klibindeki halini görenler gözlerine inanamadı. Sevenlerinin, sarışın ve uzun saçlı görmeye alışık olduğu Esmersoy, kısa ve siyah saçlı görüntüsüyle bambaşka birine dönüşmüştü.

Magazin 07-09-2021 16:19

Rıdvan Dilmen yıllık 1 milyon dolar mı kazanacak? Açıkladı

TRT Spor'a imza atan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, aylık kazancına ilişkin çıkan haberleri yalanladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-2021 19:39

Ünlü sunucu Dilara Gönder ekranlara dönüyor! İşte yeni kanalı

Ünlü sunucu Dilara Gönder, ekranlara dönüyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan sunucu Dilara Gönder, bu defa bir yarışma programı sunmaya hazırlanıyor.

Magazin 11-05-2021 20:20

Son dakika: Bakan Soylu canlı yayında açıkladı: İstanbul'da katliam önlendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu açıklamasında, "Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Emniyet istihbaratımıza ve İstanbul polisimize teşekkür ediyorum." dedi. Soylu, "PKK terör örgütü elemanları 5 kilo patlayıcı getirdiler, polisimizin otogardaki dikkati sayesinde bir aracın altına yerleştirilen patlayıcıyı tespit ettiler." ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-2021 21:27

Prof. Dr. Murat Aksoy kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Canlı yayında sağlık dağıtıyor…

Katıldığı canlı yayın programlarında verdiği bilgilerle adeta sağlık dağıtan Prof. Dr. Murat Aksoy, İstanbul Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 1 sene Fransa’da endokrin cerrahisi bölümünde çalıştı. Uzun yıllar hastanelerde çalışan Prof. Dr. Murat Aksoy, televizyon dünyasına adım attı…

Haber 26-04-2021 11:52

Rıdvan Dilmen yorumculuğu neden bıraktı? Yerine kim gelecek?

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, futbol yorumculuğunu bıraktığını açıkladı. Fenerbahçe’nin efsanesi hâline gelen Rıdvan Dilmen, kısa bir dönem teknik direktörlük de yaptı. Uzun zamandır futbol yorumculuğu yapan deneyimli isim, ‘’ Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı.’’ ifadelerini kullandı.

Spor 05-03-2021 16:40

NTV muhabiri canlı yayındayken korku dolu anlar! Apartman bir anda yıkıldı

İzmir'de depremin ardından riskli binaların yıkımı devam ediyor. NTV muhabiri Özden Erkuş, yıkım çalışmalarına ilişkin haberde anons çekerken, arkasındaki bina bir anda yerle bir oldu. O anlarda kısa süreli panik yaşandı.

Haber 06-11-2020 15:40

NTV Cumhurbaşkanlığı muhabiri Serkan Kaya, koronavirüse yakalandı

Son dakika haberine göre NTV Cumhurbaşkanlığı muhabiri Serkan Kaya, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Haber 14-09-2020 14:13

Okan Müderrisoğlu'ndan Ayasofya'yla ilgili çarpıcı kulis bilgisi! 'Karar yazım aşamasında'

NTV'de Ahmed Arpat'ın sunumuyla yayınlanan Siyasi İşler programına konuk olan Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Okan Müderrisoğlu dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı. Müderrisoğlu, Ayasofya'nın statüsünün ne olacağı hususunda Danıştay tarafından değerlendirilen ve merakla beklenen kararla ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Haber 08-07-2020 03:50

Simge Fıstıkoğlu NTV'den ayrıldı!

NTV'nin deneyimli spikerlerinden Simge Fıstıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ile kanaldan ayrıldığını duyurdu. Fıstıkoğlu yaptığı açıklamada "5 yıldır görev yaptığım NTV ve Doğuş Yayın Grubu'ndan ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Haber 18-06-2020 09:15
NTV

Numan Kurtulmuş canlı yayında soruları yanıtladı:

"Türkiye'nin bugünkü siyasi şartları içerisinde hiçbir şekilde erken seçimi gerektirecek rasyonel bir sebep yoktur" - "(Libya'da) Bütün uluslararası camianın baskıyla darbeci Hafter'i bir şekilde durdurması ve özellikle sivil katliamlarının önlenerek Libya'da bir iç savaş fitilinin ateşlenmemesi için gayret etmesi gerekir. Berlin Konferansı bu anlamda olumlu bir adım olarak telakki edilebilir" - "(FETÖ'nün siyasi ayağı tartışması) Bu mesele Meclis Araştırma Komisyonunun görevi değildir. Meclis Araştırma Komisyonu nihayetinde bir tespitte bulunacaktır. Bu mesele Cumhuriyet Başsavcılıklarının görevidir. Cumhuriyet Başsavcılıkları kendilerine ulaşan bilgiler çerçevesinde ya da resen böyle soruşturmalar sürdürebilir"

Haber 21-01-2020 14:10

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu gündemi değerlendirdi:

"Amacımız, Libya'da kalıcı ateşkesi tesis etmek ve daha sonrasında da siyasi sürece hız vermek" - "(Hafter) Uluslararası toplumun bu çağrılarına somut ve olumlu cevap vermesi gerekiyor ki sahadaki sükunet devam etsin ve Libya'nın birliği korunsun" - "Yunanistan Libya'da bir aktör değil. Yunanistan oraya (Berlin'e) sadece bizim Libya ile imzaladığımız Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasıyla ilgili mutabakat zaptını gündeme getirmek için geliyor fakat Berlin'de gündem bu değil ki. Yunanistan dar bir pencereden olaya bakıyor" - "(İdlib'deki) Bu saldırganlık devam ederse milyonlarca insan yerinden edilmiş olacak ve kapıya dayanacak. O zaman ne biz bunun üstesinden ne biz ne de Batı bunun üstesinden gelebilir" - "KKTC halkının ve Türkiye'nin haklarını da kimseye yedirmeyiz. Sahada ve masada gerekeni yapmaya devam edeceğiz"

Haber 21-01-2020 14:08

Milli Savunma Bakanı Akar canlı yayında soruları yanıtladı:

"(Libya) Tezkere ile bu görev TSK'ye, Milli Savunma Bakanlığına verilecek. Sonra da biz yaptığımız hazırlıklar çerçevesinde bunun gereğini değerlendirip, buna göre gereğini yapacağız" - "Libyalı kardeşlerimizin mağduriyetine ilgisiz kalmamız söz konusu değildir" - "Biz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, TSK olarak bir tarafta kendi hakkımızı, hukukumuzu, diğer tarafta da Kıbrıslı kardeşlerimizin hakkını hukukunu korumakta kararlıyız" - "YPG'nin şımarık hareketlerinden vazgeçmelerini sağlamak için hem Rusya'nın hem de Amerikalıların nüfuzlarını kullanmalarını bekliyoruz"

Haber 31-12-2019 17:04

NTV spikeri Seda Öğretir, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Öğretir, "Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar", "Kırmızı sezon" ve "Beytullah'ın azmi" fotoğraflarını oyladı

Haber 13-12-2019 09:54
NTV

Gazeteci Mete Çubukçu, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Çubukçu, "Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar", "Büyük Dönüş Yürüyüşü", "Beyaz yürüyüş", "Harran'da yaşam", "Beytullah'ın azmi" ve "Kadınlar futbolu heyecanı" karelerini oyladı

Haber 13-12-2019 09:39

Star ve NTV'den yılbaşı özel programı sürprizi!

2020'ye sayılı günler kala, kanallar da yeni yıl hazırlıklarına başladılar. Star ve NTV’nin yılbaşı çekimi bu akşam yapılıyor. Programın sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu üstlenecek.

Magazin 26-11-2019 21:20

Kosovalı gazeteci Burbuçe Ruşiti son yolculuğuna uğurlandı

Başkent Priştine'de defnedilen Burbuçe Ruşiti için düzenlenen cenaze törenine ailesi, meslektaşları ve sevenleri katıldı

Haber 05-08-2019 20:38

Oğuz Haksever NTV'den ayrıldı! Oğuz Haksever kimdir?

Oğuz Haksever, 19 yıl 7 ay çalıştığı NTV'den ayrıldı.

Haber 30-07-2019 16:04
NTV

İstanbul'da kayıtlı Suriyelilerle problemimiz yok

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "İstanbul'da 1 milyon 69 binin kaydı var. Bunların 547 bini Suriyeli, 522 bini de ikametli, düzenli göçmen dediğimiz. Bizim bunlarla ilgili bir problemimiz yok, problem bunun dışında olanlarla. Yani İstanbul'da ve Türkiye'de kayıtsız kaçak göçmenlerle, bir de başka şehirde kayıtlı olup da şu anda İstanbul'da yaşayan Suriyelilerle ilgili" - "İstanbul'da 12 Temmuz'dan bu yana operasyon yapıyoruz. 6 bin 122 kişi yakaladık. Günde ortalama 600 kişi yakalanıyor ve bunların 2 bin 691'i Afgan, bin 619'u Pakistanlı, sadece bin civarı Suriyeli" - "Suriyelileri geçici koruma kapsamında olduğu için 'Size 20 Ağustos'a kadar gitme imkanı tanıyoruz' deyip bırakıyoruz" - "Tamamen kayıtsız Suriyeliler var. Biz bunları kamplara gönderiyoruz. Suriyelilerden, geçici koruma kapsamındakilerden kimseyi sınır dışı yapmadık ve yapamıyoruz. Uluslararası kurallara göre, dünyadaki hiçbir ülke geçici koruma kapsamındaki kimseyi sınır dışı yapamaz"

Haber 24-07-2019 13:07
NTV

NTV spikeri Oğuz Haksever emekliliğini istedi

Gazeteci ve TV spikeri Oğuz Haksever emekliliğini istedi. Haksever son günlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin temasları sırasında sunduğu haber programında rejiye gösterdiği tepkiyle ve 27 Mayıs'ta Yassıada haberi esnasında yayına yansıyan "Ne yaslı ada be, canına okumuşsun" sözleriyle gündeme gelmişti.

Trend 09-07-2019 11:53
NTV

Ekrem İmamoğlu canlı yayında soruları yanıtladı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. İmamoğlu, VIP gerginliğiyle ilgili, "Ordu'da bize tuzak kuruldu" dedi.

Haber 11-06-2019 20:04

Binalı Yıldırım canlı yayında soruları yanıtladı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: (3) - "İGDAŞ, İSKİ veya diğer birimlerle vatandaşlar davalık olmuş, ihtilafa girmiş. Bunlara da diyoruz ki 'gelin barışalım', el uzatalım, kucaklaşalım istiyoruz. Böyle bir vatandaş-belediye barışı getiriyoruz. Cezaları siliyoruz, çünkü pratik olarak alınması mümkün değil, yaklaşık olarak 300 milyonun üzerinde bir ceza görünüyor, bunu sileceğiz, ana parayı ödeme kolaylığı getireceğiz. İSPARK'ı da buna dahil edeceğiz" - "(Ulaşım ve sudaki indirim) AK Parti Grubu 'olur' demese çıkmazdı. Bunu çarpıttılar. 'Bizim kararımızdı da sahiplendiniz'. Kardeşim kim verdi oyu? Oyu veren AK Parti"

Haber 03-06-2019 01:00

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den canlı yayında Mansur Yavaş açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV ve Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı. Bahçeli, Mansur Yavaş için, "CHP adayını eski MHP'li olarak tanımlamam. Bu şahıs CHP adaylığından çekilmelidir. Bunu getirmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu 'Siz buradan ayrılın' demesini de bilmelidir. Neyi bekliyor Kılıçdaroğlu CHP'de çok değerli siyasetçiler var. Türkiye'ni başkentini bu kadar sıkıntıya sokmamak lazım." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-2019 22:26

Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında anket açıklaması

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu anketlerle ilgili soruya, "Anket firmaları konusunda hep bir tartışma olmuştur ama biz hep mağdur tarafında olan bir siyasi hareketiyiz. Sonuçları tam olarak söyleyemem ama hayatımın hiçbir zamanında anketlere bu kadar inanasım gelmemişti. Fısıltılarla arayış içinde olan bir toplum var." ifadelerini kullandı.

Haber 05-03-2019 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) "Meydanlar benim için en büyük anket şu anda, bu şekilde yola devam ediyorum. En büyük anket 31 Mart. 31 Mart'ta şaşmayacak bir anket var" - "Anketlerde ciddi manada manipülasyonlar var" - "(Burhanettin Kocamaz'ın aday olamaması) Nihai karar YSK'nındır. YSK, hangi kararı verirse o nihai hükümdür, onunla da iş bitmiş olur" - "Beka sorununu sadece genel seçimlerde değerlendirip ele alamayız. Yerelde de bir beka sorunu söz konusudur. Bizim şu anda yereldeki beka sorunumuzun neticesi 31 Mart'tır"

Haber 27-02-2019 00:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Ben en büyük zevki meydanlarda alıyorum ve halkımın da bu noktadaki inancını, yaklaşımını, anlayışını görüyorum. Gerek Giresun'da gerek Erzincan'da resmi rakamlar 30 bin civarındaydı. Bu soğuğa, bu havaya rağmen eğer bu insanlar oraya geliyorsa, burada bir incelik var. Nedir? Demek ki liderini özlüyor" - "Çalışırsanız olacak. Çalışmadan, halkınızla beraber o dili kullanmadıktan sonra, hele hele gönül dilini kurmadıktan sonra bir yere varmanız mümkün değil" - "Bu çalışmalarımızın neticesini bizler 31 Mart akşamı inşallah alacağız. Bugün 20 oldu sadece il olarak dolaştıklarım. Bunun dışında ilçeler, STK'larla yaptığımız toplantılar ve televizyon programları yürüyor"

Haber 26-02-2019 23:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Ben en büyük zevki meydanlarda alıyorum ve halkımın da bu noktadaki inancını, yaklaşımını, anlayışını görüyorum. Gerek Giresun'da gerek Erzincan'da resmi rakamlar 30 bin civarındaydı. Bu soğuğa, bu havaya rağmen eğer bu insanlar oraya geliyorsa, burada bir incelik var. Nedir? Demek ki liderini özlüyor" - "Çalışırsanız olacak. Çalışmadan, halkınızla beraber o dili kullanmadıktan sonra, hele hele gönül dilini kurmadıktan sonra bir yere varmanız mümkün değil" - "Bu çalışmalarımızın neticesini bizler 31 Mart akşamı inşallah alacağız. Bugün 20 oldu sadece il olarak dolaştıklarım. Bunun dışında ilçeler, STK'larla yaptığımız toplantılar ve televizyon programları yürüyor"

Yurthaber 26-02-2019 23:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında anket açıklaması: Ciddi manada manipülasyon var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anketlerde ciddi manada manipülasyonlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Ayrılanlarla bir daha yol yürümek mümkün değil. Bizde tasfiye olmaz, bizde bayrak yarışı olur ve biz bugüne kadar kimseyi tasfiye etmedik. Parti kuracaklarmış, şu olacakmış bu olacakmış, daha önce kuranlar oldu ama akıbetleri belli." dedi.

Haber 26-02-2019 22:09

Yıldırım, canlı yayında

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: (2) - "Küresel krizde biz çok az etkilendik. Daha sonra 17-25 Aralık, Gezi olayları, 15 Temmuz'da düşünün, hemen sonra biz yüzde 4 küçüldük ama çok hızlı toparladık ve 2017'yi yüzde 7,4'le büyümeyle kapattık. 2018'de bir sıkıntı yaşadık, şimdi bir dengeleme sürecindeyiz ekonomide. Bunu da atlatacağız ve tekrar güzel günleri birlikte yaşayacağız"

Haber 20-02-2019 00:03

Bakan Pekcan gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: - "İhracatın ithalatı karşılama oranının yıl sonunda yüzde 75'ler seviyesinde olmasını, net ihracatın büyümeye katkı vermesini, dış ticaret açığının da azalmasını bekliyoruz" - "(ABD-Türkiye ilişkileri) İkili ilişkilerin ticari ve ekonomik hayatı etkileyecek düzeyde olumlu sinyaller verdiğini söyleyebilirim" - "Şu anda piyasada yaklaşık 75 bin adet karekodlu çek var. Buna paralel olarak karekodlu bono çalışmamızı da tamamladık. 2019 itibarıyla o da devreye girecek"

Haber 27-12-2018 13:06
NTV

Bakan Pekcan gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: - "İhracatın ithalatı karşılama oranının yıl sonunda yüzde 75'ler seviyesinde olmasını, net ihracatın büyümeye katkı vermesini, dış ticaret açığının da azalmasını bekliyoruz" - "(ABD-Türkiye ilişkileri) İkili ilişkilerin ticari ve ekonomik hayatı etkileyecek düzeyde olumlu sinyaller verdiğini söyleyebilirim" - "Şu anda piyasada yaklaşık 75 bin adet karekodlu çek var. Buna paralel olarak karekodlu bono çalışmamızı da tamamladık. 2019 itibarıyla o da devreye girecek"

Yurthaber 27-12-2018 13:06
NTV

Melih Gökçek'ten AK Partili Hayati Yazıcı'ya sert yanıt: Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım

MHP'nin 2019 yerel seçimlerinde Ankara için belediye başkanlığına aday göstereceği iddia edilen Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın bugün canlı yayında kendisi için yaptığı 'Gökçek'in görevi bırakması iş olsun diye istenmedi' açıklamasına Twitter hesabından sert tepki gösterdi.

Haber 25-10-2018 13:51

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: (1)

"(Enflasyon rakamları) En kötüyü geride bıraktık, eylül ayı beklentiler açısından en kötünün olduğu aydı" - "Ekimle birlikte, kasım ve aralıkta bu dengelenme, toparlanma, ekonominin temel parametrelerinde doğal dengelenmeyi beraberinde getirecek. Hedeflerde negatif yönlü değil, tam tersi pozitif yönlü gelişmeleri önümüzdeki süreçte çok daha net göreceğiz" - "Önümüzde hafta genel çerçevede fiyatlama, indirim, sorumluluk alma, tüm paydaşlarla hep birlikte elini taşın altına koyma noktasında bir süreci başlatacağız"

Finans 03-10-2018 13:19

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: (1)

"(Enflasyon rakamları) En kötüyü geride bıraktık, eylül ayı beklentiler açısından en kötünün olduğu aydı" - "Ekimle birlikte, kasım ve aralıkta bu dengelenme, toparlanma, ekonominin temel parametrelerinde doğal dengelenmeyi beraberinde getirecek. Hedeflerde negatif yönlü değil, tam tersi pozitif yönlü gelişmeleri önümüzdeki süreçte çok daha net göreceğiz" - "Önümüzde hafta genel çerçevede fiyatlama, indirim, sorumluluk alma, tüm paydaşlarla hep birlikte elini taşın altına koyma noktasında bir süreci başlatacağız"

Yurthaber 03-10-2018 12:40

Spor spikeri Ercan Taner beIN SPORTS'a transfer oldu

Geçtiğimiz günlerde NTV'den ayrılan deneyimli spor spikeri Ercan Taner'in yeni adresi beIN SPORTS oldu.

Spor 08-08-2018 12:01

Şahenk: Yeniden yapılandırma değil yeniden vadelendirme

Bir süredir borçları için bankalarla masada olan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, yeniden yapılandırma değil yeniden vadelendirmeyi konuştuklarını belirtti.

Finans 08-08-2018 11:41
NTV

Ercan Taner NTV'den ayrıldı

Uzun yıllardır NTV ve NTV Spor bünyesinde görev yapan ünlü spiker Ercan Taner kanaldan ayrıldığını açıkladı.

Spor 06-08-2018 13:56
NTV

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: (1)

"(ABD ile ilişkiler) Devletler hep bu ciddiyette olduğu zaman, ipler hiçbir zaman kopmaz" - "Bugün gayet yapıcı, olumlu bir süreç var. İki ülkenin menfaatine olacak şekilde, yapıcı bir iletişimin devam etmesi yönünde güçlü irade masaya konulmuş. Bu çerçevede bunu korumaya devam edeceğiz" - "Medya ve piyasa camiasında manipülasyon ve spekülasyon özelinde, ortalığı karıştırmaya yönelik söylemler eskiden beri vardı. Bunlara itibar edilmemesi lazım"

Haber 03-08-2018 12:24