Kaldırım Taşı Haberleri

Taksiciye kaldırım taşı ile saldırdı! Dehşet anları kamerada…

İzmir'de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Taksi şoförünü kaldırım taşıyla yaralayıp gasp etmeye çalışan kişi yakalandı. Yaşanan korku dolu anlar ise takside bulunan araç içi kamerasına yansıdı.

Haber 13-10-2023 07:39

Yoldan gelip geçenler kaldırıma dizilmiş su şişelerinin sebebini anlamaya çalıştı! Meğer...

Eskişehir'de kaldırıma döktüğü betona basılmaması için önlem alan esnaf, dizdiği su şişeleri ile ilginç görüntü oluşturdu.

Haber 31-08-2023 16:18

Arnavut kaldırımı nasıl yazılır, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır? Arnavut kaldırımı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kelimelerin yazılışı aldıkları eklere ve ortaya çıkan anlamlara göre değişiklik gösterir. Birleşik kelimeler çoğu kez iki veya daha fazla kelimenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkar. Bu kelimeler anlam kaybına, ses düşmesine ya da ses türemesine uğrayabilir. Birleşik kelimeler bir araya gelirken oluşan ses olayları kelime grubunun yazılışını değiştirir. Peki, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-2023 17:24

Bir garip olay! Çığlıkları duyunca koştu, kendini çukurda buldu

Zonguldak'ta bir garip olay yaşandı. Yolda yürüyen bir genç, kaldırım çökünce çukura düştü. Gencin yardımına bir esnaf yetişti. Çöken kaldırımda düşen yaralıyı kurtarmak isteyen esnaf da çukura düştü.

Haber 27-08-2022 01:27

Kaldırım Taşı

Kaldırım Taşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaldırım Taşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevgilisinin evine gidip ailesiyle tartıştı, ortalık savaş alanına döndü! Genç kızın hareketi herkesi korkuttu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçtiğimiz pazartesi ortalık adeta savaş alanına döndü. İran uyruklu bir kızın ailesi, sevgilisiyle kızlarının talebine karşı çıktı. Bunun üzerine kızın sevgilisi ailenin Esenyurt'taki evine giderek aileyle tartıştı ve "Kız arkadaşımı burada zorla tutuyorsunuz" diyerek isyan etti. Sevgilisiyle kızın ailesi arasında çıkan tartışma şiddetini artırarak bıçakların çekildiği bir kavgaya dönüştü. Bu sırada kızın bileklerini kesme girişimi ise tüyler ürpertti.

Haber 03-08-2022 10:05