Arnavut Kaldırımı Haberleri

Arnavut Kaldırımı klibindeki küçük çocuk bakın kimmiş! Son haline yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 90'lı yıllara damgasını vuran Arnavut Kaldırımı şarkısı, hem sözleri hem de klibiyle hafızalarımıza kazındı. Adeta dillere pelesenk olan bu şarkıyı hepimiz hatırlıyoruz. Klipte elma şekeri yiyen o şapkalı minik çocuk büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Şimdilerde oyunculuk yapan o ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-11-2023 14:11

90'lara damga vuran Arnavut Kaldırımı klibindeki küçük çocuk bakın kimmiş! Son hali sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 90'lı yıllara damgasını vuran Arnavut Kaldırımı şarkısı, klibiyle de büyük yankı uyandırmıştı. Yıllar geçmesine rağmen hala çoğu kişinin diline dolanan şarkının klibinde oynayan mavi gözlü küçük çocuk ise ünlü oyuncu çıktı. Şimdilerde 31 yaşında olan Batuhan Aydar'ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-07-2023 14:07

Arnavut kaldırımı nasıl yazılır, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır? Arnavut kaldırımı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kelimelerin yazılışı aldıkları eklere ve ortaya çıkan anlamlara göre değişiklik gösterir. Birleşik kelimeler çoğu kez iki veya daha fazla kelimenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkar. Bu kelimeler anlam kaybına, ses düşmesine ya da ses türemesine uğrayabilir. Birleşik kelimeler bir araya gelirken oluşan ses olayları kelime grubunun yazılışını değiştirir. Peki, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-2023 17:24

Arnavut Kaldırımı

Arnavut Kaldırımı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arnavut Kaldırımı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.