Kayla Haberleri

Avokadoların uzun süre kararmaması için basit tüyoyu paylaştı! Asla israf etmeyeceksiniz

Avokado, sağlığa olan faydaları ve çok yönlülüğü nedeniyle popüler bir meyvedir, ancak oldukça çabuk bozulabilirler. Bir beslenme uzmanı onları daha uzun süre taze tutmak için basit bir tüyo paylaştı.

Kadin 15-04-2024 07:35

'Vaktim yok' artık bir mazeret değil! Günde sadece 5 dakikanızı ayırın... Aynaya baktığınızda çok şaşıracaksınız

Daha fit, daha ince ve daha kıvrımlı bir vücuda sahip olmak isteyen kadınların bir kısmı egzersiz yapmak için zaman bulamamaktan yakınıyor. Ama artık 'Vaktim yok' cümlesi egzersiz yapmamak ve daha fit bir vücuda kavuşmamak için bir mazeret değil. Günde sadece 5 dakika ayırarak vücudunuzun istediğiniz bölgesinde hayallerinizdeki görünüme kavuşmanız mümkün. Ancak elbette egzersizleri düzenli olarak yapmak önemli. İşte günde sadece 5 dakikayla sizi hayalinize ulaştıracak o egzersizler...

Kadin 11-01-2024 12:30

Toksik ilişki nedir, toksik ilişki ne demek? Toksik ilişki belirtileri nelerdir?

Toksik kelimesi günümüzde insanların sık sık duyduğu ilginç bir kelime olarak bilinmektedir. Hayatın birçok alanında görülen toksik kelimesi farklı tanımlamalar ile karşımıza çıkar. Toksik insan, toksik ilişki ve daha pek çok tabirden söz etmek mümkündür. Bu kavramlar çerçevesinde internette birçok araştırma yapılmaktadır. Peki, toksik ilişki nedir?

Kadin 16-12-2023 20:26

Yapay zeka ile oluşturduğu adamla evlendiğini duyanlar çok şaşırdı! Bebek bekliyorum

Yapay zeka uygulamaları son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Kişilerin dış görünüşlerini değiştiren farklı uygulamaların yanı sıra yeni karakter oluşturan bazı uygulamalar da bulunuyor. İstediği kişiyi gerçek hayatta bulamayan Rosanna Ramos, yapay zekayla yaratılan Eren Kartal' la evlendiğini duyurdu.

Kadin 06-10-2023 09:45

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Model Sophie Hadjipanteli kaşları yüzünden aldığı korkutucu yorumları paylaştı! Ölmemi istiyorlar

Kadınların vücutlarındaki tüylere yapılan yorumlara meydan okuyan birçok model bulunuyor. 26 yaşındaki model Sophie Hadjipanteli, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kaşı hakkında çeşitli yorumlar alıyor. Kaşları yüzünden ölmesini istediklerini paylaşan Sophie, gelen kötü yorumları açıkladı.

Kadin 16-06-2023 11:02

Hayallerindeki mükemmel erkeği yapay zekada buldu! Ailesiyle uğraşmak zorunda değilim

İlişki yaşayacak doğru kişiyi bulmak oldukça zorlu olabiliyor. Evlilik hayatında problem yaşamak istemeyen kişiler kendi isteklerine uygun kişileri tercih etmek için doğru adayı arıyor. İstediği kişiyi gerçek hayatta bulamayan Rosanna Ramos, yapay zekayla yaratılan Eren Kartal' la evlendi.

Kadin 04-06-2023 22:02

Yapay zekayla oluşturulmuş ülkelere göre değişen güzellik standartları

Güzellik ve yakışıklılık kişiden kişiye göre değişen kavramlar arasında yer alıyor. Güzellik standartlarını belirleten birçok etken bulunuyor. Ülkelerin güzellik anlayışları da farklılık gösteriyor. Ülkelere göre değişen beğeniler göz önünde tutularak yapay zekayla ideal kadın ve ideal erkekler çizildi.

Kadin 01-06-2023 10:16

Yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin özellikleri çizildi! İşte 'mükemmel' kadın ve erkek...

Güzellik anlayışları kişiden kişiye göre değişse de sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte tek tip güzellikler artmaya başlıyor. Sosyal medyadaki filtreler, modellerle güzellik standartları da değişime uğradı. Sosyal medyadaki veriler kullanılarak yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin resmi çizildi.

Kadin 18-05-2023 10:19

Çocuğunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şaka yüzünden ağladı! Yaşadığı anlar milyonlarca kişi tarafından izlendi

Çocukların doğum günleri birçok ebeveyn için en özel anlar arasında yer alıyor. Doğum gününü yıllarca hatırlamak ve çocuğunu mutlu etmek için uğraşan ebeveynler bu unutulmaz anları fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiriyor. TikTok'ta oğlunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şakayla ağladığı anların videosunu paylaşan bir anne, sosyal medyada viral oldu.

Kadin 07-05-2023 11:10

Hem saçlarınız hem cildiniz için en iyi argan yağı çeşitleri ve argan yağı faydaları 2023

Doğa, her zaman en etkili çözümlerin merkezi. Doğanın insanlara armağanı olan argan yağı, bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Saç ve cilt bakımında sıklıkla tercih edilen argan yağı, doğanın egzotik unsurları arasında. Argan yağı, cilt, saç ve tırnak sağlığına destek vermekle kalmıyor, aynı zamanda kalp sağlığı, sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi gibi diğer birçok alan da faydaları ile biliniyor. İşte argan yağı çeşitleri ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler...

Kadin 21-03-2023 12:31

Kış için mutlaka göz atmanız gereken en trend ve şık parça önerileri

Sonbahar mevsimi geldi gelecek derken kış kapıya dayandı! Soğuk kış aylarına sayılı günler kala gardıroplar gözden geçirildiğinde bazı eksiklikler göze çarpabilir. Her mevsim şıklığını önemseyen kadınların bu kış da trend parçaları kombinlerine taşımak istediğine eminiz! Yaklaşan soğuk havalarda şıklığınıza şıklık katacak birbirinden kaliteli parçaları araştırdık! Konforlu bir kış için okumaya devam edin!

Kadin 17-10-2022 16:16