Kurabiye Tarifleri Haberleri

Büyük küçük herkesin sevdiği lezzet: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Süte batırmalık bir kurabiye arıyorsanız doğru yerdesiniz. İç yapısı kolaylıkla dağılan damla çikolatalı kurabiye tarifi klasik bir kurabiye malzemeleriyle kolayca hazırlanabiliyor. Kurabiyenin lezzetine lezzet katan damla çikolata tarifin son dokunuşu oluyor. Peki, damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla nefis damla çikolatalı kurabiye yapımı...

Yemek 02-03-2024 15:24

Bağımlısı olabilirsiniz: Kıyır kıyır fındıklı kurabiye tarifi! Evde kolay fındıklı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Fındıklı kurabiye tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet. Kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz ve servis edebileceğiniz fındıklı kurabiye tarifi sofralarınıza renk katacak. Peki, ev yapımı ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-02-2024 12:12

Sandviç kurabiye tarifi: Sandviç kurabiye nasıl yapılır?

Bilinen kurabiye tariflerinden ya da aynı görünümdeki kurabiyeler yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir kurabiye tarifi arıyorsanız sandviç kurabiye tarifimiz tam size göre. Adını şeklinden alan bu kurabiyelerle tatlı krizlerinizi yatıştırabilir ya da çay kahve sohbetlerinin yanında şık sunumlar yapabilirsiniz.

Yemek 09-02-2024 18:25

Elmalı kurabiye tarifi: Elmalı kurabiye nasıl yapılır?

Çay ya da kahvenin eşlik ettiği sohbetlerde ve davetlerde servis edilebilecek tatlı ve tuzlu birçok lezzet vardır. Bu lezzetler arasında en sık tercih edilen yiyeceklerden biri de kurabiyedir. Elmalı kurabiye, kolay bir şekilde ve az malzeme ile hazırlanabiliyor olmasının dışında lezzeti ile de tercih sebebidir.

Yemek 22-12-2023 19:11

Kıyır kıyır tuzlu kurabiye tarifi! Pratik tuzlu kurabiye nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Pratik kurabiye tariflerinden biri olan tuzlu kurabiye yediden yetmişe herkes tarafından seviliyor. Ağızda dağılan yapısı ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakan tuzlu kurabiyeni yapımı da oldukça kolay. Beş çayı, piknik ve misafir sofralarınıza çok yakışacak tuzlu kurabiye tarifinin yapımı ve malzeme listesi haberimizde.

Yemek 13-08-2023 16:03

Yapımı çok basit: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Pratik kurabiye tarifleri denince akla ilk gelenlerden biri de hiç şüphesiz damla çikolatalı kurabiye oluyor. Çat kapı misafire en hızlı şekilde hazırlayabileceğiniz damla çikolatalı kurabiye, büyük küçük herkesin sevdiği bir lezzet. Ağızda dağılan hamuru ve lezzetine lezzet katan damla çikolatalarıyla deneyenlerden tam puan alan bu kurabiye tarifinin yapımı da oldukça basit. Peki, Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Yemek 15-05-2023 23:46

Ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi! Fındıklı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kurabiye tarifleri mutfaklarda sık sık tercih edilen lezzetlerden biri. Yapımı oldukça pratik olan fındıklı kurabiye tarifi, "Misafire ne yapılır?" diye soranların da kurtarıcısı oluyor. Peki, fındıklı kurabiye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 02-05-2023 18:18

Islak browni kurabiye tarifi! Lezzet patlaması yaşatan ıslak kurabiye nasıl yapılır?

Klasik kurabiye tariflerinden sıkıldıysanız ıslak browni kurabiyesi tam size göre! Browni kurabiye tarifi en sevilen kurabiye tarifleri arasında bulunuyor. Kahveyle, çayla mükemmel bir uyum sağlayan ıslak kurabiyenin mutlaka denenmesi gerekiyor. Browni kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 12-04-2023 16:30

Airfryer kurabiye tarifi: Airfryer'da kurabiye nasıl yapılır?

Kızartmalarınızı, ana yemeklerinizi, tatlılarınızı ya da atıştırmalıklarınızı Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Özellikle çocukların çok sevdiği, pikniklerde, çay saatlerinde ikramlık olarak servis edilen tuzlu ve tatlı kurabiyeleri de Airfryer’de kısa süre içinde pişirebilirsiniz.

Yemek 27-01-2023 19:48

Bildiğiniz tüm tarifleri unutturacak! Brownie kurabiye tarifi

Kurabiye çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Sevilerek tüketilen kurabiyelerin çok farklı çeşitleri bulunuyor. Klasik kurabiye tariflerinden sıkılanların vazgeçilmezi olacak brownie kurabiye tarifi yediğiniz tüm kurabiye tariflerini unutturacak. Brownie kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 21-12-2022 17:30