Kur'aN-I Kerim Haberleri

Ağrı'da 1000 yıllık İbranice kitap ele geçirildi

Ağrı'nın Hamur ilçesinde düzenlenen operasyonda, 1000 yıllık olduğu değerlendirilen İbranice el yazması kitap ele geçirildi.

Yurthaber 04-04-2024 16:01

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-2024 14:08

Diyanet, Sivas'ta Kur'an-ı Kerim'e ayağıyla basan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Diyanet İşleri Başkanlığı, Sivas'ta Kur'an-ı Kerim'e ayağıyla bastığı görüntüler sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan S.K. hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan şikayette bulundu.

Yurthaber 25-01-2024 15:52

Camide Kur'an-ı öptükten sonra üzerine basan adam: Elimle ayağımı karıştırdım

Sivas'ta dün bir camide çekilen görüntüler büyük tepki çekmişti. Dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra yere koyup üzerine basan S. K.'ye verilen ceza belli oldu. S. K. de eliyle ayağını karıştırdığı için Kur'an'ın üzerine bastığını söyledi.

Haber 22-01-2024 13:31

Görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı! Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra ayağı ile bastı: Valilik'ten açıklama

Sivas'taki görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Safa Camii'de dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Sivas Valiliği olayın ardından yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-01-2024 23:59

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırı sonrası ortalık karıştı: 3 polis yaralı

Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı partisi Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine karşı gelen grup ile polis arasında arbede çıktı. Arbedede 3 polisin yaralandığı bildirilirken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Haber 14-01-2024 14:05

Kur'an-ı Kerim'i yırtarak küfretti! Linç edilmekten polis kurtardı! Valilikten açıklama geldi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, kaymakamlık binası önünde eline aldığı Kur'an-ı Kerim yırtarak küfreden İ.B. (34), çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. İ.B.'yi linçten polis kurtardı. Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kur’an-ı Kerim yırtma girişiminde bulunan şahsın 12 ayrı suç kaydı olduğunu bildirildi. Adliyeye sevk edilen İ.B., "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-12-2023 23:37

İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yaptığı iddiasıyla yargılanan sanığa 10 ay hapis

İzmir'de sosyal medyada yayımladıkları videoda Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yaptıkları iddiasıyla yargılanan sanığa verilen ve 10 ay hapsi içeren hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

Yurthaber 20-10-2023 12:21

New York’taki Türkevi önünde Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Yere attıp defalarca tekmeledi

Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu önünde gelen kimliği belirsiz bir kişi elindeki Kur’an-ı Kerim’i yere atarak tekmelemeye başladı. Olay yerel saatle 10.46 civarında gerçekleşirken kimliği belirsiz saldırganın elindekinin Kur’an-ı Kerim'in İngilizce baskısı olduğu belirtildi.

Trend 09-09-2023 09:21

Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara karşı diplomatik hamle! Danimarka ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçilik yetkilileri...

Özellikle İskandinav ülkelerinde son dönemde sıklıkla gerçekleşen Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemlere karşı Türkiye'den diplomatik hamle geldi.

Haber 21-08-2023 17:06

Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e saldırı! Bu kez birden fazla şehirde yaşandı…

Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar sürerken bu sefer Türk bayrağına da saygısızlık yapıldı. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da aşırı sağcı bir grubun, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları devam ederken provokasyonlar ülkenin diğer şehirlerine de taşındı. Gruptan birinin küstah olay sırasında Türk bayrağının üzerine bastığı da görüldü.

Haber 05-08-2023 07:16

Yine İsveç yine skandal! Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılara bir yenisi eklendi...

İskandinav ülkelerinde hızla yükselen islamofobik provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. İsveç'in başkenti Stockholm'de 47 yaşındaki İran asıllı bir kişi Kur'an-ı Kerim'i polis korumasında yaktı...

Haber 03-08-2023 16:13

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Danimarka’da Kur'an-ı Kerim yakılmasına sert tepki

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Ordu'da STK temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı ile ilgili “Bu suça ortak olanlar kendi sonlarını da hazırladıklarının farkında değiller” ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-2023 15:02

Stockholm’deki Türkiye büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmıştı! Yakalama kararı çıkartıldı

Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğince, Stockholm’deki Türkiye büyükelçiliği önünde kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim yakan Danimarkalı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan hakkında yakalama kararı verdi.

Haber 20-07-2023 10:12

Küstahlıkta sınır tanımıyor: Dünyanın konuştuğu provokatörden skandal sözler! Cami önünde Kur'an yakmıştı, bir kez daha yapmak için süre verdi

İsveç, Türkiye ve Macaristan'dan NATO'ya girmek için onay beklerken geçtiğimiz günlerde başkent Stockholm'de cami önünde Kur'an yakma eylemi gerçekleştirildi. Provokatif eyleme tepkiler çığ gibi büyüyor. Eylemi gerçekleştiren Iraklı Salwan Momika olayın ardından skandal bir açıklamaya imza attı.

Haber 30-06-2023 13:18

İnternette satışa çıkarılıyor! 'Asırlık' ve 'el yazması' Kur'an-ı Kerim için istenen rakamlar dudak uçuklatıyor

İnternette tarihi eser niteliği taşıdığı belirtilen Kur'an-ı Kerimler, 'asırlık', 'koleksiyonluk', 'dededen kalma' notuyla satışa sunuluyor. Yüzlerce ilanın yer aldığı sitede, Tescile Tabi Taşınır Kültür ve Tabiat Varlığı Belgesi bulunduğu belirtilen 'asırlık' ve 'el yazması' Kur'an-ı Kerim içinse 9 milyon 600 bin lira fiyat biçildi. Zehra Uslu, Kur'an-ı Kerim'in kendilerine anneannesinin dedesinden kaldığını ve en 150 yıllık olduğunu söyledi. İşte dikkat çeken o ilanlar ve detayları...

Haber 17-04-2023 11:45

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Irkçı isim şaşırtmadı

Hollanda'da ırkçı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, başkent Amsterdam'da tek başına yaptığı eylemde yine Kur'an-ı Kerim yırttı.

Haber 15-04-2023 23:21

Hatay'da enkaz altında kalan 40 yaşındaki depremzede 90'ıncı saatte kurtarıldı

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Hatay'da enkaz altına kalan 40 yaşındaki Tefik Atraş 90. saatte enkazdan sağ çıkarıldı.

Yurthaber 10-02-2023 08:31

Son dakika: Skandal hamle sonrası Türkiye'den sert uyarı! Norveç'ten geri adım geldi

Son dakika haberi: İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırının ardından bir skandal hamle de Norveç'ten gelmişti. Ülkede 3 Şubat tarihinde Kur'an-ı Kerim yakma girişimine izin verildiği açıklanmıştı. Söz konusu skandal sonrası Norveç’in Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrılmıştı. Konuyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'nin uyarısı neticesinde Norveç'in Kur'an-ı Kerim yakılmasına verdiği izni iptal ettiğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 02-02-2023 17:04

Köy camisindeki yüzlerce yıllık el yazması Kur'an cüzleri korumaya alındı

Kastamonu'nun Ağlı ilçesindeki bir köy camisinde saklanan ve yüzlerce yıllık tarihi bulunduğu değerlendirilen Kur'an-ı Kerim cüzleri, koruma altına alındı.

Yurthaber 02-02-2023 11:21

Son dakika: Kur'an-ı Kerim'e aşağılık saldırısıyla gündeme gelmişti! Paludan hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi... Kur'an-ı Kerim provokasyonu sonrası dünyanın tepkisini çeken Danimarkalı siyasetçi Paludan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber 31-01-2023 18:48

İsveç ve Danimarka'daki skandal sonrası harekete geçtiler: Finlandiya'da Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin verilmeyecek

İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılma skandalı sonrası Finlandiya'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Finlandiya basınında çıkan haberlere göre, polis ülkede Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin vermeyecek. Finlandiya'nın kararı sonrası ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan ilk yorum geldi. Öte yandan İsveç ve Danimarka'daki skandallar zincirine Türkiye'den sert tepki gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada İsveç'in NATO üyeliğine kapıyı kapamıştı.

Haber 30-01-2023 21:23

SON DAKİKA | 'İslam düşmanı şarlatan' İsveç'ten sonra bu kez de Danimarka'da! Paludan'dan skandal Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu

Son dakika haberi: Rasmus Paludan, Danimarka'da bir caminin karşısında polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakarak yeni bir provokasyonda bulundu. Yine bir skandal harekete imza atan Paludan'ın cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak, elinde Hazreti Muhammed'e hakaret içeren bir materyal sallayıp dikkat çekmeye çalıştığı da öğrenildi. Dışişleri Bakanlığından da çok sert tepki geldi. Paludan, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Haber 27-01-2023 16:05

Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marcel Kurpershoek kimdir? Türkiye, Hollanda'da Kur'an-ı Kerim yakılmasının ardından harekete geçti!

Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marcel Kurpershoek, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Pegida'nın Hollanda lideri Edwin Wagensveld'ın Kur'an-ı Kerim yakması üzerine Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marcel Kurpershoek Dışileri'ne çağrıldı. Peki, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marcel Kurpershoek kimdir? İşte detaylar...

Haber 24-01-2023 11:50

Son dakika: Stockholm'den sonra Lahey'de de aynı skandal yaşanmıştı! Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı

Son dakika haberi: Hollanda'nın Lahey kentinde pazar günü Kur'an-ı Kerim kullanarak çirkin gösteriye imza atılmıştı. Bunun üzerine Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada olay "iğrenç ve aşağılık eylem" olarak nitelendirilirken "Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Bakanlığımıza çağırılarak Hollanda’nın bu tür provokatif eylemlere müsaade etmemesi talep edilmiştir" dendi.

Haber 24-01-2023 11:33

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu: Alçak provokasyonun yapıldığı yerde Kur'an-ı Kerim okunacak

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsveç'in başkenti Stockholm'de aşırı sağcı politikacı tarafından Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösterdi. Erbaş, katıldığı bir televizyon yayınında yaptığı açıklamada, "Kur'an-ı Kerim'e hadsiz saldırının yapıldığı yerde Kuran-ı Kerim'e saygı programı yapılacak." ifadelerini kullandı.

Haber 24-01-2023 00:05

Binlerce kişi bir araya gelip slogan attı! Batman'da İsveç protestosu: Dünkü eylem diğerlerinden farklıydı

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına Türkiye'de hem siyasilerden hem de halktan ardı arkası kesilmeyen sert tepkiler geldi. Türkiye'nin birçok kentinde skandala karşılık protestolar düzenlendi. Batman'da dün binlerce kişinin katıldığı miting düzenlendi. Kalabalık, ellerindeki dövizlerle İsveç'i protesto ederken HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı mitingdeki konuşmasında "Zaman zaman İslam düşmanlarının böylesi hareketlerine şahitlik olduk ama dünkü eylem diğerlerinden farklıydı" dedi.

Haber 23-01-2023 10:59

İsveç'te skandallar zinciri... Türkiye'den sert tepki geldi: Taahhüdün açık ihlalidir!

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması ve sonrasında terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin alçak provokasyonu sonrası Dışişleri Bakanlığından sert bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bu eylem terör örgütlerinin propagandasının engellenmesine dair, İsveç'in de imzacı olduğu, Üçlü Ahitname taahhüdünün açık ihlalidir." ifadelerine yer verildi.

Haber 21-01-2023 21:27

Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 749. yılında Konya'da törenlerle anılıyor.

Yurthaber 13-12-2022 07:23

Kur'an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı

Kur'an-ı Kerim basım ve yayım kriterleri ile bu kriterlere ilişkin usul ve esasları belirleyen Kur'an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmelik yayımlandı.

Haber 02-11-2022 11:19

Adalet Bakan Bozdağ: Adalet Bakanlığı yapmak Kur'an okumaya engel değil

Adalet Bakan Bozdağ: "Adalet Bakanlığı yapmak Kur'an okumaya engel değil"

Yurthaber 18-10-2022 20:57

Son Dakika: Bakan Bozdağ gündem olan o anlarla ilgili açıklama yaptı! Asıl kınanacak, Kur’an okuyan Bakan değildir

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın'ın Epçiler köyünde cenaze törenine katıldığı 25 yaşındaki maden işçisi Berkay Kesim'in mezarı başında Kur'an-ı Kerim okumuştu. Bakan Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olan o anlara ilişkin açıklama yaptı. Bozdağ, "Asıl kınanacak, Kur’an okuyan Bakan değildir; Bakan’ın Kur’an okumasından rahatsız olandır." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 18-10-2022 20:24

Zonguldak'taki madenciler, hayatını kaybeden meslektaşları için dua etti

Zonguldak'taki madenciler, hayatını kaybeden meslektaşları için dua etti

Yurthaber 18-10-2022 14:17

SON DAKİKA | Görüntüler infial yaratmıştı! İçki sofrasında Kur’an-ı Kerim’i yırtıp ateşe veren zanlılar tutuklandı

Son dakika haberi: İzmir’de içki sofrasında Kur’an-ı Kerim’i yırtıp ateşe veren Berke Can Çoban ve Mert Atakan Durmaz, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde alkollü olduklarını ve olayı nasıl gerçekleştirdiklerini hatırlamadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Haber 04-10-2022 15:07

Görüntüler infial yarattı! Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yakan kişilerle ilgili yeni gelişme

İzmir'de içkili masa kuran 2 kişinin yaptıkları sosyal medyada infial yarattı. Rakı sofrası kuran kişilerin Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdiğini gösteren video bir anda ülke gündemine oturdu. Skandal görüntülerde ayrıca, dini değerlere hakaret edip İslam'a ve Müslümanlara küfür edildiği de tespit edilmişti. Ülkeyi adeta ayağa kaldıran görüntüler sonrası gözaltına alınan kişilerle ilgili yeni gelişme yaşandı.

Haber 04-10-2022 10:59

Dini değerleri aşağılama suçunu işlediği öne sürülen 2 şüpheli adliyede

Dini değerleri aşağılama suçunu işlediği öne sürülen 2 şüpheli adliyede

Yurthaber 04-10-2022 10:28

İçişleri Bakanı Soylu, İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı

İçişleri Bakanı Soylu, İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı

Yurthaber 03-10-2022 20:56

Türkiye Uluslararası 8. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Konya'da başladı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: - "Esasen sadece İslam coğrafyasında değil, dünyanın birçok yerinde krizler yaşanmakta, maddi ve manevi huzursuzluklar gittikçe artmakta; aile, akrabalık, komşuluk, dostluk gibi en güçlü bağlar zayıflamaktadır. Bugün söz konusu bu olumsuz tabloyu değiştirmenin, medeniyetimize ve insanlığa umut olmanın yolu, tıpkı asrısaadette olduğu gibi Kur'an’ın doğru anlaşılmasından ve hayata doğru aktarılmasından geçmektedir"

Yurthaber 29-09-2022 20:18

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın Türkiye finali Muş'ta yapıldı

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın Türkiye finali Muş'ta yapıldı

Yurthaber 03-09-2022 19:08

Samsun'da tarihi eser niteliğinde Kur'an-ı Kerim ele geçirildi

Samsun'da tarihi eser niteliğinde Kur'an-ı Kerim ele geçirildi

Yurthaber 26-08-2022 13:36

Mardin'de işitme engelli çocuklar Kur'an-ı Kerim öğreniyor

Mardin'de "Ses siz olun" sloganıyla açılan Kur'an kursunda, az seviyede ya da dudak okuma yöntemi ve işitme cihazı yardımıyla duyan 8 çocuk hem Kur'an-ı Kerim öğreniyor hem de temel din bilgisi eğitimi alıyor - İşitme Engelliler Kız Kur'an Kursu öğreticisi Nazan Ağalday: - "Eğitimde hiçbir engelin olmadığını bu özel çocuklarla tanışıp onlara eğitim verdiğim zaman öğrendim ve anladım. Onlarla aramızda büyük bir sevgi bağı var"

Yurthaber 26-07-2022 12:15

Görme engelliler, Braille alfabesiyle Kur'an-ı Kerim okuyor

Şanlıurfa'daki kursta 20 görme engelli, her harfine dokunarak okudukları Kur'an ile gönül dünyalarını aydınlatıyor - Bir haftada Kur'an okumayı öğrenen 10 yaşındaki İremsu Sabah: - "Hayallerimde hep Kur'an okumak vardı. Hayallerime ulaştım"

Yurthaber 23-07-2022 12:15

Mersin, Osmaniye ve Hatay'da 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu

Mersin, Osmaniye ve Hatay'da 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu

Yurthaber 15-07-2022 15:54

İstanbul'da Kur'an kurslarında hedef 300 bin öğrenci

İstanbul Müftü Yardımcısı Huriye Akbıyık: - "İstanbul genelinde 2 bin 405 Kur'an kursu öğreticimizle, 2 bin 480 imam hatibimiz, yine 1097 müezzin kayyımımızla toplamda 7 bin 693 görevlimizle bu hizmeti, bu eğitimleri gençlerimizle ve çocuklarımızla buluşturmaya gayret göstereceğiz" - "Yaz kurslarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatları boyunca kendilerine faydalı olacak bilişsel, duyuşsal ve psikomotor davranışlar kazanmaları noktasında da ciddi katkılar sağlamaktadır"

Yurthaber 25-06-2022 11:08

Mahmut Ustaosmanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Din alimi Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, Fatih Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Edirnekapı Sakızağacı Şehitliği'nde medfun hocası Ali Haydar Efendi'nin yanında toprağa verildi

Yurthaber 24-06-2022 16:20

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Trabzon'da çocuklar ve gençlerle buluştu:

"Camilerimiz çocuklarımızla, gençlerimizle güzel. Çocuklarımız caminin süsü. Siz olmazsanız camiler garip kalır"

Yurthaber 17-06-2022 01:30

Kuran-ı Kerim’e saygısızlık yapılmıştı! Skandalda yeni gelişme

Antalya'da lise öğrencilerin Kur-anı Kerim’e tekme atması sonucu gelişen olayda 4 öğrenci disipline sevk edilerek okul hakkında da idari soruşturma başlatılmıştı. Konuyla ilgili olarak okul müdürü ve nöbetçi müdür yardımcısı devam eden soruşturmanın selameti açısından görevlerinden uzaklaştırıldı. Lise öğrencisi, çektiği video ile Kur'an-ı Kerim'i öperek kendini savunmuş, “Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” demişti.

Haber 11-06-2022 16:24