La Casa De Papel dizisi

La Casa De Papel dizisi

Vancouver Media ve Atresmedia yapımı La Casa De Papel; dram, gerilim ve soygun temalı bir İspanyol dizisidir. Dizinin konusu "Profesör" liderliğindeki bir soygun ekibinin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ve İspanya Merkez Bankası'nı soyması ile ardından gelişen olaylar anlatılmaktadır. 20 Mayıs 2017’de yayımlanmaya başlanan dizi 20182de Netflix’te en çok izlenen İngilizce dışı dizi olmuştur. Geniş bir oyuncu kadrosu olan dizinin başrollerinde Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver yer almaktadır. Dizideki karakterlerin isimlerinin şehir isimleri olması da izleyicilerin ilgisini çekmiştir.

La Casa De Papel Dizisi Haberleri

La Casa de Papel Kore ne zaman yayınlanacak? La Casa de Papel Kore oyuncuları kimlerdir, konusu ne?

La Casa de Papel Kore; Kraliyet Darphanesi ile Merkez Bankası'nın soyulmasını konu edinen İspanya yapımı fenomen dizinin uyarlaması. Dizinin fanları Kore yapımına önyargıyla yaklaşıyor. Peki La Casa de Papel Kore ne zaman yayınlanacak? La Casa de Papel Kore oyuncuları kimler? İşte Netflix'te yayınlanacak diziye ilişkin bilgiler...

Magazin 24-06-2022 11:04

Bu da La Casa de Çiftetelli! Düğün sonrası kostümleri giyip kurtlarını döktüler

Bursa'da "La Casa de Çiftetelli" dedirten görüntüler kaydedildi. Recep Bayram için düğün sonrası eğlence düzenleyen arkadaşlarından bazıları, İspanyol yapımı ‘La Casa de Papel’ dizisinde kullanılan kostümleri giyip, çiftetelli oynadı.

Haber 20-06-2022 14:53

La Casa de Papel: Kore’den alt yazılı fragman! “Dünyanın nasıl tepki vereceğini merak ediyoruz”

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, geçtiğimiz aylarda final yapmıştı. Tüm dünyanın beğenisini kazanan dizi bu kez de Kore versiyonuyla Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak. 24 Haziran’da prömiyerini yapacak olan dizinin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Trend 23-05-2022 11:57

La Casa de Papel’in Kore versiyonun yayın tarihi belli oldu! Resmi duyuru yapıldı

Netflix’in izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Kore versiyonu için geri sayım başladı. Güney Kore versiyonunun oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) yer alıyor.

Trend 02-05-2022 12:35

La Case de Papel oyuncusuna ödül veren Cansu Dere kimdir? Cansu Dere kaç yaşında, nereli? Cansu Dere evli mi?

Cansu Dere, La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül verdi. Türkiye'de La Case De Papel dizisi hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Son zamanlarda da Sadakatsiz dizisi ile gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Cansu Dere'nin La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül vermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Cansu Dere'yi tanımayan yoktur ama biz yine de başarılı oyuncunun hayatına dair kısa bir özet geçelim dedik! İşte haberin detayları...

Magazin 06-04-2022 10:23

La Casa De Papel'in Berlin'i İstanbul'da! Görenler tanıyamadı

Dünyada büyük hayran kitlesi oluşturan 'La Casa De Papel' dizisindeki 'Berlin' karakterine rol veren Pedro Alonso, sevgilisi Tatiana'yla birlikte İstanbul'a geldi. Dün akşam objektiflere yansıyan Alonso, yeni imajıyla hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekti.

Magazin 14-03-2022 11:36

Netflix, La Casa de Papel: Kore versiyonunun ilk resmi videosunu yayınladı! Sürprizler bitmiyor

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, final yaptı. Ancak seyircisini etkisi altına alan fenomen dizi bu kez de Güney Kore versiyonuyla bir kez daha Netflix’te görücüye çıkacak. Kore uyarlamasına dair ilk resmi video paylaşıldı.

Trend 21-02-2022 12:34

Büyükçekmece'de Dali maskeli hırsızlık! Ev sahibine yakalanınca kaçtılar

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. Tüm dünyada yankı uyandıran dizi "La Casa de Papel"deki soyguncuların kullandığı "Dali" maskesini takan hırsızlar, sabah karşı bir daireye girdi. Ev sahibine yakalanınca kaçan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansırken, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Haber 02-02-2022 10:57

La Casa De Papel'in dünyaca ünlü oyuncularından Türkiye'ye teşekkür videosu

Final sezonuyla seyirci karşına çıkan Netflix'in dünya çapında fenomen olan dizisi La Casa De Papel'in ünlü oyuncuları, Türkiye’deki hayranları için kamera karşısına geçti. La Casa De Papel’in Berlin'i Pedro Alonso, Tokyo rolündeki Úrsula Corberó ve Profesör'ü canlandıran Alvaro Morte, Türkiye'ye teşekkür videosu çekti.

Magazin 19-12-2021 20:08

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım çıktı mı? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım yeni bölümleriyle Netflix’te olacak. Her sezonu ve bölümü ayrı bir heyecan yaratan La Casa de Papel, 5. sezon 2. kısmının yeni bölümlerinde yine adrenalin ve seviyesi bir hayli yüksek olacak.

Magazin 03-12-2021 17:07

La Casa de Papel’in Güney Kore versiyonu geliyor! Squid Game'in yıldızı Park Hae-soo 'Berlin' karakterini oynayacak

Popüler Netflix dizisi Squid Game’in yıldızı Park Hae-soo, ‘La Casa de Papel’ dizisinin Güney Kore uyarlamasında 'Berlin' karakterine hayat verecek. La Casa de Papel’in finaline kısa bir süre kala dizi birçok ülkede uyarlama versiyonlarına ekrana gelecek. Bu ülkelerden biri de Güney Kore oldu.

Trend 02-12-2021 11:12

La Casa de Papel hayranlarına Netflix'ten müjdeli haber! Berlin karakterinin dizisi geliyor

Dünya çapında fenomene dönüşen yapımlardan ‘La Casa de Papel‘ sona yaklaşırken, Netflix dizinin hayranlarına bir müjde verdi. La Casa de Papel'in, Pedro Alonso'nun canlandırdığı popüler karakter Berlin'in etrafında dönen bir dizi yapıldığı duyuruldu. Berlin, 2023 yılında yine Netflix'te yayımlanacak.

Magazin 01-12-2021 21:29

La Casa de Papel’in finalinin ardından yeni proje açıklandı! Bu sefer Berlin’in hayatını anlatacak

La Casa de Papel’in final sezonuna geri sayım başladı. Dizinin 5. sezonu 2 kısım halinde yayınlandı. 3 Eylül’de yayınlanan birinci kısmın sonrasında hayranları; ikinci bölüm için 3 Aralık’ı iple çekmeye başladı. 3 Aralık’ta final yapması beklenen La Casa de Papel’in finalinin ardından Berlin’i anlatacak dizi başlayacağı duyuruldu.

Trend 01-12-2021 12:01

FETÖ'nün La Casa de Papel oyunu deşifre oldu

Ankara’da FETÖ soruşturması kapsamında Dışişleri Bakanlığında üst düzey görevli 53 örgüt mensubu ile bir ’mahrem imam’ ByLock kullanıcısından yola çıkılarak deşifre edildi. Sanıkların La Casa de Papel dizisindeki gibi şehir ismi kullandıkları ortaya çıktı.

Haber 14-11-2021 16:10

yıldızları La Casa de Papel'in final bölümünde rol aldılar

Netflix dizisi La Casa de Papel'in final bölümünde ormula 1 pilotu Carlos Sainz Jr. ve MotoGP pilotu Marc Marquez rol aldılar.

Magazin 09-11-2021 15:41

La Casa De Papel böyle veda edecek! Son 5 bölümün fragmanı yayınlandı

Dünya çapında fenomen olan dizi La Casa De Papel'in 5. sezon 2. kısımdan yeni bir fragman paylaşıldı. Aralık ayı içerisinde yayınlanacak olan bölümler, meşhur soygunun da sonunu getirecek. Netflix'te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel, hayranlarına son 5 bölümle veda edecek.

Magazin 03-11-2021 22:25

Kılıçdaroğlu'ndan La Casa de Papel göndermesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fenomen dizi La Casa de Papel'in tanıtım videosunu paylaşarak seçim göndermesinde bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'na cevap verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Soylu'ya yanıt verdi.

Haber 03-11-2021 20:48

La Casa De Papel’in Lizbon’u İstanbul'da

La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü yıldız Itziar Ituno Martínez, rol aldığı 'Grev' filmi için İstanbul’a geldi.

Magazin 27-10-2021 00:24

'La Casa De Papel'in 5. Kısım son 5 bölüm fragmanı yayınlandı

Dünya genelinde büyük bir ilgi gören İspanya yapımı dizi 'La Casa De Papel'in 5. Kısım son 5 bölüm fragmanı paylaşıldı.

Magazin 14-10-2021 17:28

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro, İstanbul'a geldi!

"La Casa de Papel" dizisindeki "Berlin" karakterine hayat veren sinema ve dizi oyuncusu İspanyol Pedro Alonso O'choro, Türkiye'ye geldi. Kaleme aldığı "Filipo'nun Kitabı" adlı kitabının tanıtımı için gelen O'choro, aynı zamanda İstanbul'da okurlarıyla bir araya gelecek.

Magazin 12-10-2021 20:11

'La Casa de Papel'in 'Berlin'i Pedro Alonso, Türkiye'ye geliyor!

'La Casa de Papel' dizisinin yıldızı İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, "Filipo’nun Kitabı"nın tanıtımı için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor

Magazin 07-10-2021 17:12

La Casa de Papel'in Tokyo'su yatak pozlarıyla yürek hoplattı!

Sevilen dizi La Casa de Papel'de 'Tokyo' karakterine hayat veren Ursula Corbero, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor. Corbero'nun yatak pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 21-09-2021 12:30

La Casa de Papel final sezonu yayınlandı! İlk günden gündem oldu

La Casa De Papel final sezonu Netflix tarafından yayınlandı. Türkiye izleme sıralamasında ilk 5'e giren dizi ilk andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

Magazin 03-09-2021 11:15

La Casa De Papel’in yönetmeninden şoke eden açıklama: Ölümü gerekliydi

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İzleyiciler için heyecan doruktayken La Casa de Papel’in yapımcısı ve yönetmeninden izleyicileri şoke eden açıklamalar geldi. (Yazının devamı spoiler içerir.)

Magazin 25-08-2021 08:15

La Casa de Papel'in Tokyo'su Úrsula Corberó: 5. sezonun her sahnesinde ağladım

Netflix’in fenomen yapımı La Casa de Papel dizisi final sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Tokyo karakterini canlandıran Úrsula Corberó sevilen dizinin son sezonunun çekimlerinde gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

Magazin 12-08-2021 08:45

La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu ne zaman çıkacak? Efsane dizinin fragmanı yayınlandı!

Son yılların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu için tarih belli oldu. İlk 4 sezonunda fırtınalar gibi esen La Casa De Papel’in 5. yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Magazin 05-08-2021 17:32

La Casa De Papel 5. ve final sezonundan beklenen fragman geldi

Netflix’in fenomen yapımlarından La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan beklenen fragman yayınlandı. 5. sezon aynı zamanda La Casa De Papel dizisinin final sezonu olacak.

Magazin 03-08-2021 10:13

La Casa De Papel'in Tokyo'sundan Türkiye'deki yangınlar için paylaşım

Türkiye'nin birçok noktasında orman yangınları etkisini sürdürürken, La Casa De Papel'in yıldız ismi Ursula Corbero da Türkiye için paylaşımda bulundu.

Magazin 02-08-2021 23:30

Maria Pedraza üstsüz pozuyla dikkatleri üzerine çekti

La Casa de Papel dizisinde Alison Parker rolüne hayat veren Maria Pedraza iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şu sıralar tatilde olan Pedraza üstsüz pozuyla dikkat çekti.

Magazin 27-06-2021 13:32

Maria Pedraza tatilde! İplerini çözüp bol bol poz verdi

La Casa de Papel'de Alison Parker'ı canlandırmasıyla tanınan daha sonra ise Elite dizisinde rol alan Maria Pedraza tatilde yakalandı.

Magazin 24-06-2021 15:09

La Casa de Papel dizisinin Tokyo’su Ursula Corbero tangalı, üstsüz pozlarıyla yaktı geçti

La Casa de Papel dizisinde canlandırdığı Tokyo karakteriyle adını dünyaya duyuran Ursula Corbero, peş peşe paylaştığı üstsüz pozlarıyla Instagram’ı yaktı geçti.

Magazin 16-06-2021 08:49

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 5. sezon oyuncuları kimler, yeni sezon ne zaman?

İlk bölümü 2 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan ve 4 sezon süren La Casa De Papel dizisi için 5. sezon müjdesi verilmişti. Adını en sevilen diziler arasına yazdırmayı başaran La Casa De Papel bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir izleyici kitlesine sahip. Son sezonu olacağı bilinen La Casa De Papel 5. sezon ile izleyicilerin karşısına çok yakında çıkmış olacak. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 05-06-2021 02:11

Netflix, La Casa De Papel 5. sezondan ilk fotoğrafları paylaştı! La Casa De Papel yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in en popüler İspanyol dizisi La Casa De Papel 5. sezonuyla hayranlarıyla buluşacak. La Casa De Papel'in merakla beklenen 5. sezonu, her biri beşer bölümden oluşan iki parça şeklinde yayınlanacak. La Casa De Papel 5. sezonundan ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

Magazin 03-06-2021 22:09

La Casa De Papel'in yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Tarih belli oldu!

Türkiye dahil dünya çapında geniş izleyici kitlesine sahip olan suç ve soygun kategorisindeki fenomen dizi La Casa De Papel'in, 5. sezonunun seyircilerle buluşma tarihi belli oldu. Netflix tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda La Casa De Papel'in fragmanı yer aldı. Peki La Casa De Papel'in yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-05-2021 15:46

La Casa De Papel 5. sezon fragmanı yayınlandı! Yayın tarihi belli oldu

Netflix'in en popüler İspanyol dizisi La Casa De Papel'den 5. sezon için hem tanıtım hem de yayın tarihi geldi. La Casa De Papel'in merakla beklenen 5. sezonu, her biri beşer bölümden oluşan iki parça şeklinde izleyici ile buluşacak.

Magazin 24-05-2021 21:55

La Casa De Papel'in Türkiye versiyonu mu geliyor? La Hay De Maske ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu

Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi La Casa De Papel'in Türkiye uyarlaması geliyor. Peki La Hay De Maske ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Magazin 18-05-2021 17:30

La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu La Hay De Maske’den ilk görsel yayınlandı

Ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel’den esinlenerek hazırlanan komedi filmi La Hay De Maske’nin çekimleri başladı. Oyuncuların çekimler sırasındaki ilk fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşım büyük bir beğeni topladı.

Trend 17-05-2021 12:09

La Casa De Papel'in Türkiye versiyonu La Hay De Maske filmi geliyor! Karakter isimleri İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat olacak

Ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel'den esinlenerek hazırlanan ve pandemi komedisi olarak adlandırılan La Hay De Maske filminin çekimlerine başlandı. Orijinal versiyonunda Berlin, Tokyo, Helsinki gibi isimleri olan karakterler ise, yerli versiyonda adlarını İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacak.

Magazin 16-05-2021 20:08

Türk yapımı “La Casa De Papel” geliyor! | “La Hay De Maske” ne zaman vizyona giriyor? La Hay De Maske oyuncuları kim?

Son zamanların fenomen İspanyol yapımı dizisi La Casa De Papel dizisinin, Türkiye versiyonu olan “La Hay De Maske” filmi için hazırlıklar başladı. Bir soygun öyküsünü konu olan dizinin parodisi şeklinde vizyona gelecek olan “La Hay De Maske” filminin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Magazin 16-05-2021 18:29

La Casa De Papel ne zaman başlayacak? 5. sezon fragmanı ile ilgili ilk kare geldi

Netflix’te yayınlanan ve ilk 4 sezonu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan La Casa De Papel’in 5. yeni sezon tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa De Papel’in yeni sezon fragmanı ile ilgili ilk kare paylaşıldı.

Magazin 15-05-2021 10:58

La Casa De Papel 5. sezondan beklenen ilk görsel geldi

La Casa De Papel 5. sezondan nihayet ilk kare geldi. Netflix, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla beraber dizinin final sezonunun çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Magazin 15-05-2021 00:45

Menajerimi Ara dizisinde “La Casa De Papel” gündemi | Menajerimi Ara 37. Bölüm

Yabancı bir diziden uyarlanarak Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Menajerimi ara dizisinin bu akşamki yeni bölümünde, fenomen dizi “La Casa De Papel” telaşı yaşanıyor. La asa De Papel dizisinin çekimleri için Türk bir oyunu arandığını duyan menajerler, kendi aralarında bir rekabete giriyor. Ego Ajans menajerlerinin hepsi kendi oyuncularını projeye sokmak için birbiriyle yarışıyor.

Magazin 09-05-2021 22:57

La Casa De Papel’in yeni sezonu ne zaman başlayacak? Fenomen dizinin fragmanı bekleniyor…

İspanyol yapımı organize suç şebekesi ve banka soyguncularını konu edinen La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu için heyecan dorukta. La Casa De Papel’in Türk izleyiciler, Tokyo, Berlik, Moskova, Helsinki, Lizbon gibi şehir isimlerinin yanında, ‘İstanbul’un da eklenmesini talep ediyor.

Magazin 01-05-2021 14:53

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezonda İstanbul olacak mı?

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel 5. sezon için dizinin hayranları nefeslerini tuttu. La Casa de Papel’in çok ses getiren önceki sezonları sonrası La Casa de Papel final sezonu için heyecan dorukta. Mükemmel bir soygun dizisi olan La Casa de Papel 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Yeni sezonda İstanbul olacak mı? La Casa de Papel 5. sezonla ilgili bilinenler...

Magazin 13-04-2021 14:25

La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero’dan 5. sezona özel görsel

Netflix’in fenomen dizisi La Casa De Papel 5. sezon öncesi heyecan doruktayken dizide Tokyo’yu canlandıran Ursula Corbero’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede üç milyonu aşkın beğeni topladı.

Magazin 08-04-2021 12:14

La Casa de Papel’in yapımcısının imza attığı Sky Rojo, ikinci sezonuyla geri dönüyor

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina imzalı Sky Rojo, fazla vakit kaybetmeden ikinci sezonuyla geri dönüyor. İlk sezonu 19 Mart'ta başlayan dizinin ikinci sezon yayın tarihi 23 Temmuz oalrak açıklandı.

Magazin 30-03-2021 09:57

La Casa De Papel 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel yeni fragman yayınlandı mı?

La Casa De Papel dizisinin 5. Sezonu heyecanla bekleniyor. 2020’nin Temmuz ayında dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşım ‘Soygun sona eriyor’ notu ile paylaşılmıştı. La Casa De Papel izleyicilerinde merak uyandıran bu paylaşımın ardından ise yeni sezonun ne zaman geleceği araştırılıyor. İşte, ayrıntılar…

Magazin 23-03-2021 20:39

Serel Yereli’den La Casa De Papel’in profesörüne teklif

Kariyerinde oyunculuktan şarkıcılığa geçen Serel Yereli, yeni şarkısının klibinde rol alması için La Casa De Papel’in Profesör’ü Alvaro Morte’ye teklif götürdü.

Magazin 02-03-2021 07:52

La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero üstsüz pozlarıyla olay oldu

'La Casa de Papel' dizisinde Tokyo karakterini canlandıran Ursula Corbero, paylaştığı karelerle olay yarattı. Corbero'nun siyah beyaz üstsüz pozu takipçilerini mest etti.

Magazin 24-01-2021 07:53