Larva Haberleri

Bakanlık harekete geçti: Böcek larvalarından balık ve tavuk yemi üretilecek

Artan dünya nüfusu ve iklim değişikliği gibi nedenler küresel düzeyde alternatif yem arayışına yol açtı. TAGEM'in geliştirdiği proje ile böcek lavraları yem olacak.

Finans 14-04-2024 14:51

Doktorları şaşkına çeviren vaka: Burnundan 150 canlı solucan çıkartıldı! Orada olduklarını bile bilmiyordum

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir adam şiddetli baş ağrısı nedeniyle doktora başvurdu. Baş ağrısını burun kanamasının takip etmesi üzerine yapılan kontrollerde ismi açıklanmayan erkek hastanın burnundan ve sinüslerinden larva aşamasındaki 150 canlı böceği çıkardı.

Trend 22-02-2024 13:13

Yanma ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti, hayatının şokunu yaşadı! Nefes borusundan canlı sinek larvaları çıktı

Isparta'da 44 yaşındaki Ayşegül Açık, ağaçtan topladığı bademi yerken başına geleceklerden habersizdi. Bademi yerken ağzına ve gözüne sinek çarptığını hisseden kadın daha sonra yanma ve öksürük şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Açık'ın göz kapağından ve nefes borusundan canlı sinek larvaları çıktı. Nefes notunda larva olduğunu ilk duyduğumda korktuğunu vurgulayan açık, operasyonda kaydedilen görüntüleri hala izlemediğini, bir süre daha izleyebileceğini sanmadığını dile getirdi.

Haber 30-09-2022 15:42

Hapşırma şikayeti olan iki hastanın burunlarından sinek larvası çıktı

Konya'da bir özel hastanede görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Kayhan Öztürk: - "Alerjik tedaviye cevap vermeyen, ani başlayan alerji şikayetlerinde burun içerisindeki larvalar araştırılmalı, cerrahi olarak yaşadıkları alandan çıkarılmalıdır" - "İşlem sonrası ertesi gün hastalarımızın hiçbir şikayeti kalmadı"

Yurthaber 14-09-2022 11:53

Larva

Larva Hakkındaki Haberler Mynet'te. Larva Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.