Max Meyer Haberleri

Fenerbahçe'de istenmediler, yeni takımlarında şov yapıyorlar! Max Meyer ve Mergim Berisha parmak ısırtıyor...

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde başlamış ve birçok oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Transfer edilen isimler arasında Max Meyer ve Mergim Berisha da yer alıyordu. İki futbolcu da sarı - lacivertli takımda beklenen performansı gösterememişti. Mergim Berisha kiralık olarak giderken, Meyer bonservisiyle takımdan ayrıldı. Fenerbahçe ile vedalaşan iki isim, takımlarında gösterdikleri performanslarla adeta parmak ısırttı. İşte detaylar...

Spor 23-01-2023 16:14

Fenerbahçe'de sadece 12 maça çıkmıştı, yeni takımında şov yapıyor! Max Meyer'i İsviçre'de tutamıyorlar...

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona Vitor Pereira yönetiminde başlamış ve birçok oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Transfer edilen isimler arasında Max Meyer de yer alıyordu. Alman orta saha oyuncusu, sarı - lacivertli kulüpte beklenen performansı gösterememiş ve önce devre arasında Midtjylland'e kiralanmış ardından ise sezon başında bedelsiz olarak Luzern'e transfer olmuştu. Meyer, burada adeta kendini buldu. F.Bahçe'de 12 maça çıkabilen Meyer, Luzern'de çıktığı 8 maçta verdiği katkıyla gündeme oturdu.

Spor 25-10-2022 09:24

Fenerbahçe'nin sözleşmesi feshettiği Max Meyer kimdir? Max Meyer nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe Spor Kulübü, Max Meyer'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamanın ardından birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Fenerbahçe'nin sözleşmesi feshettiği Max Meyer kimdir? Max Meyer nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Spor 24-08-2022 10:24

Fenerbahçe, Meyer ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Meyer ile yollarını ayırdı

Yurthaber 24-08-2022 09:47

Max Meyer

Max Meyer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Max Meyer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu! Max Meyer'in sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe, Max Meyer'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedildiğini açıkladı. Jorge Jesus'un planlarında yer almayan oyuncu ile yollar resmen ayrıldı.

Spor 24-08-2022 09:33

Son dakika: Fenerbahçe'de 5 ismin bileti kesildi! Yeni sezonda yoklar...

Son dakika haberleri: Bu sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe'de yeni sezon için kollar sıvandı. Sarı - lacivertli taraftarlar yeni transferleri merakla beklerken, takımdan ayrılacak olan oyuncuların da kimler olacağına dair soru işaretlerini gidermeye çalışıyor.

Spor 17-05-2022 15:55

Son dakika: Fenerbahçe'de 10 bavul hazır! Sürpriz isim yolcu...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı - lacivertlilerde bilindiği üzere Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmıştı. Yönetim, teknik direktör konusunu çözmek için yoğun mesai harcarken diğer taraftan da yeni sezonun yapılanması için kolları sıvamış durumda. Fenerbahçe'de yabancı kontenjanının azaltılması için harekete geçildi. İşte haberin detayları...

Spor 28-03-2022 07:24

Max Meyer kimdir, aslen nereli? Fenerbahçe'den Danimarka'ya kiralanan Max Meyer kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'den Danimarka'ya kiralanan Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Meyer'in hayatı ve futbol kariyeri merak edildi. Meyer, satın alma opsiyonuyla birlikte Danimarka Süper Lig ekibi Midtjylland'a kiralandı. Peki Max Meyer kimdir, aslen nereli? Max Meyer kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte futbolcunun hayatı...

Spor 02-02-2022 08:31

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İşte yolların ayrılacağı 5 yıldız futbolcu

Teknik direktör arayışı devam eden Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi planlanan futbolcular netleşti. Sarı-lacivertlilerde Tisserand, Gustavo, Sosa, Meyer ve Rossi yolların ayrılacağı futbolcuların başında geliyor. Kanarya bu futbolcuların en azından bir kısmıyla vedalaştıktan sonra kadroyu güçlendirmek için takviyeler yapacak.

Spor 05-01-2022 14:04

Volkan Demirel'den onay çıktı! Fenerbahçe resmen önerdi...

Volkan Demirel'in takımın başına geçmesiyle istikrarlı bir performans sergileyen Fatih Karagümrük'te Max Meyer sürprizi yaşanıyor. Fenerbahçe'de istenilen performansı bir türlü veremeyen Meyer, Sarı-Lacivertli teknik ekip tarafından transfer listesine koyuldu ve Fatih Karagümrük'e önerildi. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel'in bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken devre arasında Max Meyer'in Fatih Karagümrük'e transfer olabileceği öğrenildi.

Spor 04-01-2022 14:13

Sinan Engin: Mesut Özil, Meyer - Zajc kadar oynayamıyorsa bıraksın

Sinan Engin, Mesut Özil'in ilk 11'de oynamamasını eleştirerek, 'Meyer - Zajc kadar oynayamıyorsa futbolu bıraksın' ifadelerini kullandı.

Spor 08-11-2021 09:08