Meditasyon Haberleri

Böyle meditasyon görülmedi! Saatlerce ağaçlara sarılıp öylece durdular... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir meditasyon görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde ormanlık bir alanda bir grup insanın değişik pozisyonlarda ağaçlara sarılarak durdukları anlar yer aldı. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 28-02-2024 07:49

'Geçmişe dönme meditasyonu' yaptı! 'Bir önceki hayatımda sultan çıktım' dedi sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'ta son dönemde özellikle geçmişe dönme meditasyonu olarak bilinen bir akım gündeme geldi. Meditasyon sayesinde geçmiş hayatlarına gittiklerini iddia eden kullanıcılardan bir tanesi kendisinin Osmanlı padişahı III. Murad'ın eşi Safiye Sultan olduğunu iddia edince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 27-02-2024 08:46

Sosyal medya bu meditasyonu konuşuyor! Birbirlerine sarıldılar, sevip okşadılar... Yorumlar gecikmedi

Sosyal medyada paylaşılan bir meditasyon seansına ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Rus bir eğitmenin başlattığı bir grup insanın birbirine sarılarak oluşturdukları sevgi çemberlerinde çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. O anlar kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-01-2024 07:38

Sosyal medyada bu yeni meditasyon yöntemini konuşuyor! Üzerine havlu sererek canlı canlı yaktı

Sosyal medyadan son dönemlerde birbirinden ilginç meditasyon yöntemleri paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak alevli meditasyon görüntüleri gündem olmaya başladı. Kötü enerjinin yakılarak götürüldüğüne inanılan yöntem sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 24-12-2023 08:02

Sosyal medya bu ilginç meditasyonu konuşuyor! Seansı 300 dolar... Kimse ne olduğunu anlayamadı

Pakistanlı bir meditasyon uzmanın seansı 300 dolar (yaklaşık 8 bin 701 TL) olan meditasyonuna ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerdeki ilginç meditasyon tekniğine görenler bir türlü anlam veremedi.

Trend 15-12-2023 07:44

61 yaşındaki kadın yıllara meydan okuyan gençlik sırrını açıkladı! Yataktan çıkmadan önce...

Sağlıklı ve kırışıksız bir cilde sahip olan kadınların gençlik ve güzellik sırları merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakım rutini farklılık gösteriyor. TikTok'ta 61 yaşında yıllara meydan okuyan bir kadın, yaşlanma karşıtı gençlik sırrının günlük rutininden geçtiğini paylaştı.

Kadin 06-04-2023 13:51

Kapalı kısmet kalmayacak! Pembe kuvarsın faydaları nelerdir? Aşkı bulmak için...

Aşk konusunda zaman zaman kısmetinizin kapandığını düşünüyor olabilirsiniz. Bazen taliplerde artış görülürken bazen etrafımızda kimseyi göremeyebiliyoruz. Herkes doğru kişiyi bulmanın derdinde olsa da doğru kişiyi bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Doğal taşların enerjilerine inananların favori taşı olan pembe kuvarsın faydalarını duyunca bu estetik taşı her an yanınızda taşımak isteyeceksiniz.

Kadin 01-01-2023 16:13

Hayatını değiştiren meditasyon yöntemini paylaştı! Lindsay Lohan gibi ben de duşta meditasyon yapıyorum

Meditasyon gün içerisinde yaşadığımız stresi, gerginliği azaltarak rahatlamamızı sağlayabiliyor. İnsanların rahatlamalarını sağlayan meditasyon yöntemleri değişiklik gösteriyor. TikTok'ta #ShowerMeditation hashtag'i ile trend olan duşta meditasyon yöntemini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı bu yöntemin hayatını değiştirdiğini belirtti.

Kadin 28-11-2022 17:25

Hiç aklınıza gelmez! Düşürmek için mutlaka yapın

Kan basıncının sürekli olarak yükselmesi kalp krizi gibi ciddi hastalıklara neden olmaktadır. Kan basıncının yükselmesi önemli görülmese de mutlaka doktora başvurmak gerekir. Yüksek tansiyon olarak bilinen kan basıncının yükselmesini önlemek için doğru beslenmek önem taşıyor.

Haber 22-08-2022 15:50

MasterChef Türkiye'de ilginç olay! Mehmet Şef'in meditasyon yaptığı anlar damga vurdu

MasterChef Türkiye 2022 yeni bölümleriyle heyecan fırtınası yaratmaya devam ediyor. Ana kadro mücadelesi sürmeye devam ederken, yarışmacılar ve şeflerinde ilginç anları programa damga vuruyor. MasterChef'in son bölümünde Mehmet Şef'in meditasyon yaptığı anlar izleyenleri güldürdü.

Magazin 11-08-2022 11:13

Sabahları daha zinde olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit

Yeni bir güne başlamak oldukça zorlu olabiliyor. Uykunun yeterli alınmaması ve çeşitli nedenler sabahları enerjik uyanmaya engel oluyor. Oysa sabahları çok daha zinde olmanız için yapmanız gerekenler oldukça basit. Aşağıda yer alan yöntemleri uygulayarak güne enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz.

Haber 06-06-2022 11:42

Bu yöntem ile dişil enerjnizi yükselterek çok daha mutlu olabilirsiniz

Doğada dişil ve eril enerji bulunmaktadır. Kişinin mutlu olması için bu enerjilerin dengede olması gerekmektedir. Dişil enerji zamanla davranışlara bağlı olarak düşebilmektedir. Daha dengeli, sevgi dolu olmak için dişil enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Kadin 26-04-2022 15:28

Bu hataya düşmeyin! Hayatınızı riske atmayın

Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, haftada 4 gün, en az yarım saat yapılan egzersiz kalp sağlığı için faydalı ancak bu sınırları aşmanın bedeli ağır sonuçlar doğurabiliyor. Ayrıca spor yapmadan önce ısınmadan aşırı aktivitede bulunmak kalbi yoran ve kalp krizi riskini artıran bir durumdur. Ani efor harcamak, kalbe yük bindirmek, kalp duvarlarının kalınlaşmasına yol açarak kalbi besleyen damarların sıkışmasına neden olabilir.

Haber 26-02-2022 13:48

Namaste ne demek? Namaste nedir? İşte kelime anlamı ve cümlede kullanımı…

Son dönemlerde meditasyon yapan insanlar tarafından kullanılan namaste, genel olarak hoşçakal ya da merhaba şeklinde kullanılan bir terimdir. Saygı ve sevginin devam etmesini hedefleyen bir kelime olan namaste kelimesi, genellikle yoga felsefesinde yer alan insanlara saygı ve sevginin sunulduğu bir kelimedir.

Magazin 09-07-2021 14:52

84 yaşında sesiyle YouTube yıldızı oldu!

84 yaşındaki emekli çiftçi John Butler, yatıştırıcı sesi sayesinde bir YouTube yıldızı haline geldi. İnternetin ne olduğunu neredeyse hiç bilmeyen yaşlı adamın dünyanın her yerinde 125 bini aşkın hayranı var. Butler, karantina kaygısı ve panik atak konusunda hayranlarına yardım ettiğini söylüyor.

Haber 15-06-2021 17:19

Meditasyon, yaşlanmayı yavaşlatıyor

ABD'de yapılan iki araştırma, "meditasyonun, beyin yaşlanmasını yavaşlattığını ve konsantrasyonu arttırdığını" ortaya koydu.

Haber 15-11-2005 13:48

Meditasyonla kalp sağlığınızı koruyun

Meditasyon Uzmanı Vesile Baruh, transandantal meditasyonun, insanı kalp ve akciğer hastalıklarına karşı koruduğunu söyledi.

Haber 24-03-2005 15:30