Mika Raun Haberleri Ve Son Dakika Mika Raun Haberleri

Mika Raun Haberleri Ve Son Dakika Mika Raun Haberleri

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada'da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun'un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır.

Mika Raun Haberleri

'Öldüresiye dövüldüm' demişti... Mika Raun yaşadığı saldırının sebebini gözyaşları içinde açıkladı! 'Kamera görüntüleri var'

Çektiği videolar ve danslarıyla fenomen haline gelen Mika Raun geçtiğimiz aylarda Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri olan Mika Raun son paylaşımıyla dikkat çekmiş ve saldırıya uğradığını söylemişti. 'Öldüresiye dövüldüm' diyen Mika Raun yaşadığı korkunç saldırının detaylarını anlattı.

Magazin

Mika Raun kanlar içinde video paylaştı! Öldüresiye dövüldüm, defalarca vurdular...

Mika Raun saldırıya uğradığını iddia etti. Yüzünde kan varken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mika Raun, "Resmen öldüresiye dövüldüm, ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken" dedi. Mika Raun ayrıca hastaneye götürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Manşet

Mika Can Raun sevgilisinin yüzünü ilk defa gösterdi! Çektiği o video hayranlarını tedirgin etti: Bu adamdan ayrıl

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Fenomen geçtiğimiz günlerde yayınladığı video ile ilk kez sevgilisinin yüzünü paylaştı. Mika ve sevgilisinin yayınladığı soru cevap videosundaki kıskançlık açıklaması tedirgin etti. Yayını izleyenler "Mika bu adamdan ayrıl" yorumları yaptı.

Magazin

Sosyal medya fenomeni Mika Raun evleniyor mu? Dantelli gelinlikle prova yaptığı anlar gündem oldu!

Sosyal medya fenomeni olan Mika Can Raun yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Ünlü isim şimdi ise gelinlik provası yaptığı anları paylaştı. Ünlü fenomenin sosyal medyada evleneceği yönünde yorumlar yapıldı.

Magazin

Mika Raun

Mika Raun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mika Raun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Raun zengin koca bulma formülünü anlattı

Çektiği videolar ve danslarıyla fenomen haline gelen Mika Raun geçtiğimiz aylarda Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Mika Raun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. TikTok fenomeni son olarak zengin koca bulma formülünü anlattı. Mika Raun'un videosuna yorum yağdı.

Magazin

Tayland'a gidip cinsiyet değiştirmişti! Mika Raun'un son halini görenler inanamadı

Sosyal medya fenomeni Mika Raun Tayland'a cinsiyet değiştirme ameliyatı için gitmişti. Döndükten sonra paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni değişimiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin

Cinsiyet değiştiren Mika Raun kandilde türbeye gitti! Başını örtüp poz verince...

Son dönemlerin dikkat çeken fenomenlerinden Mika Can Raun cinsiyet değiştirerek bir dizi ameliyat olmuştu. Kandilde başını örtüp türbeye giden Mika Raun'un pozlarına yorum yağdı.

Magazin

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Can Raun son pozuyla yine adından söz ettirdi

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Mika Can Raun yaptırdığı estetiklerin ardından kavuştuğu yeni görüntüsüyle dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan Raun son olarak cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu haberleriyle gündeme geldi. Mika Can Raun şimdi de son halini paylaştı.

Magazin

Mika Can Raun değişimiyle gündemdeydi! Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle kavuştuğu yeni görüntüsüyle sık sık gündeme geliyordu. Bir süredir Tayland'da olan Mika Raun'un cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu iddiaları doğrulandı. Fenomen ameliyat sonrası bakın ne paylaştı.

Magazin

Cinsiyet değiştirerek bambaşka biri olmuştu! Bomba iddia: Mika Raun şimdi de ses estetiği oldu

Son dönemde skandal paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Mika Raun Can cinsiyet değiştirmiş, çeşitli ameliyatlar olmuş ve bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Fenomenden geriye sadece sesi kalmıştı. Mika Raun son paylaşımıyla herkesi şaşırttı ve ses estetiği iddialarıyla gündeme geldi.

Magazin

Cinsiyet değiştiren TikTok fenomeni Mika Raun sevgilisinden mi ayrıldı? Birlikte video çekip yayınlamışlardı

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle kavuştuğu yeni görüntüsüyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak uzun zamandır gizlediği sevgilisi ile birlikte video çekip yayınlayan ünlü fenomen son paylaşımıyla dikkat çekti. Mika Raun'un bu paylaşımıyla birlikte akıllara 'Sevgilisinden ayrıldı mı?' sorusu geldi.

Magazin

Cinsiyet değiştiren Mika Raun sevgilisiyle video çekti! Evlilik sorusuna sevgiliden yanıt

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüşmüştü. Kazancı ve tepki çeken paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Mika sevgilisiyle video çekip merak edilen sorulara yanıt verdi.

Magazin

Cinsiyet değiştiren fenomen Mika Raun mini elbisesiyle kalça dansı yaptı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Fenomen Mika Raun cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti. Eski halinden eser kalmayan Mika Raun sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Genç fenomen mini elbisesiyle kalça dansı yaptığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Raun'un bu paylaşımına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin

'Ayda 50 bin lira harcıyorum' demişti! Fenomen Mika Raun kısacık şortunu beline kadar çekip kalça dansı yaptı

Armağan Çağlayan'a katılarak ayda 50 bin lira harcadığını söyleyen ve cinsiyet değişimi için de 2 buçuk milyon TL harcayan TikTok fenomeni Mika Can Raun son paylaşımıyla tepki çekti. Kısacık şortunu beline kadar çekip kalça dansı yapan Mika Can'a "Bu şimdi dans mı?" yorumları geldi.

Magazin

Cinsiyet değiştirmeden önce kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Fenomen Mika Raun geceliğini giyip bacağını kaldırdı

Cinsiyet değiştirmeden önce katıldığı Armağan Çağlayan'da kalça dansı yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan fenomen Mika Raun paylaşıma son halini de ekledi. Mika Can Raun geceliğini giyip bacağına kaldırdığı pozlarla dikkat çekti.

Magazin

Gözaltına alınmıştı! Fenomen Mika Raun süper minisiyle pozunu paylaşınca...

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun yaptığı bir paylaşımda 100 TL'yi klozete atınca tepki çekmişti. Gözaltına alınan fenomen Mika, daha sonra serbest bırakılmıştı. Serbest bırakıldıktan sonra sosyal medyada mini elbisesini giyip pozlarını paylaşan Mika Can'a yorum yağdı. Cinsiyet değiştiren fenomeni görenler "Dün gözaltına alınmamış gibi çek kanka" yorumları yaptı.

Magazin

Mika Raun tuvalette çektiği fotoğraflarını paylaştı! Sosyal medyada şok etkisi yarattı!

Geçtiğimiz aylarda yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Raun her hareketiyle olay oluyor. Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni son olarak tuvalette verdiği pozlarla Ekşi Sözlük ve sosyal medyada gündem oldu. Tuvaletini yaparken fotoğrafını paylaşan Mika Can Raun herkesi şaşırttı.

Magazin

Mika Can Raun iç çamaşırını indirip klozete oturdu! Tepki çeken paylaşım

Cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası sık sık iç çamaşırlı pozlar veren ve açıklamalarıyla gündeme gelen fenomen Mika Can Raun şoke etti. İç çamaşırını indirip klozete oturan ve ayna karşısında poz vererek bunu paylaşan Mika Can'a tepki yağdı.

Magazin

Mika Raun cinsiyet değiştirmek için 2 buçuk milyon TL ödemişti! İç çamaşırı ve file çoraplı paylaşım

Geçtiğimiz aylarda yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Raun her hareketiyle olay oluyor. Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni son olarak verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti. İç çamaşırı ve file çorapla paylaşım yapan ünlü fenomen, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Mika Raun'un sosisli yeme videosu şoke etti! Yorum yağdı

Cinsiyet değişimi kadar yaptığı aykırı hareketlerle de gündeme gelen fenomen Mika Raun bu sefer de sosis yediği anlarla gündem oldu. TikTok fenomeni Mika Raun'un o anları görenler "Sen iyice kafayı yedin" yorumları yaptı.

Magazin

TikTok kazancıyla gündem olmuştu! Mika Raun'dan Mehmet Ali Erbil yorumu

Ece Ronay son dönemde TikTok'ta yaptıklarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in bu platformdan günlük kazancının 70 ila 100 bin TL olduğu iddia etmişti. Cinsiyet değiştirme operasyonuyla gündemde olan fenomen Mika Raun Erbil'in yaptıklarını görünce bakın ne yorumda buundu.

Magazin

Cinsiyet değiştirmişti! Mika Raun yaptırdığı ameliyatlara ne kadar ödediğini açıkladı

Geçtiğimiz aylarda yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Raun her hareketiyle olay oluyor. Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni son olarak katıldığı yayında tüm operasyonlara kaç para harcadığını açıkladı.

Magazin

Mika Raun'un sevgilisi dikkat çekmek için yayında 22 bin TL atmış!

Son dönemde sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarıyla tepki çeken Mika Raun Bize Kaldı programına konuk oldu. Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun sevgilisinin dikkat çekmek için TikTok yayınında kendisine 22 bin TL attığını söyledi.

Magazin

Dindar bir sevgilim var demişti! Mika Raun maskeli bir erkekle birlikte olurken video paylaştı!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarla adından söz ettiren Mika Raun bomba bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde "Dindar bir sevgilim var" diyen Mika maskeli biriyle ilişkiye girerken video paylaştı.

Magazin

Günlerdir açmıyorum dedi! Mika Raun'dan sütyensiz poz

Cinsiyet değiştirerek bambaşka bir görünüme kavuşan Mika Raun geçtiğimiz günlerde "Dindar bir sevgilim var bana ev aldı" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Mika Raun son olarak da sütyensiz haliyle poz vererek ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin

Gökhan Çınar'a konuk olan Mika Raun parfüme ödediği parayı açıklayarak herkesi şoke etti

Cinsiyet değiştiren TikTok fenomeni Mika Can Raun Gökhan Çınar'ın sunduğu Z Kuşağı programının yeni bölüm konuğu oldu. Mika Can Raun herkesten sakladığı sevgilisinin kendisine ev aldığını söylerken bir parfüme ödediği parayı da açıklayarak herkesi şoke etti.

Magazin

Mika Raun kadınların tepkisini çekti! Eliyle sürekli göğüslerini kapaması gözlerden kaçmadı

Cinsiyet değiştiren isimler arasında yer alan TikTok fenomeni Mika Raun'un 'Gıybet mi?' isimli programa sütyensiz katıldı. Eliyle sürekli açılan göğüslerini kapatmaya çalışmasıyla dikkat çeken fenomen kadınlara kızdıran sözlere imza atınca gündem oldu.

Magazin

Mika Raun cinsel hayat sorusuna önce şaşırdı sonra bomba bir yanıt verdi

Cinsiyet değiştiren TikTok fenomeni Mika Can Raun takipçileriyle soru cevap yaptı. Son dönemde hem göğüs hem de kalça operasyonu geçiren Mika Raun gelen her soruya açık açık yanıt vermeyi de ihmal etmedi. Mika Raun takipçilerinden birinin cinsel hayatıyla ilgili sorduğu soruya verdiği yanıtla yine olay oldu.

Magazin

TikTok fenomeni Mika Raun sokakta iddialı kıyafetiyle yürüdü etraftakiler anlam veremedi!

TikTok'ta içerik üreten Mika Raun Instagram hesabından da aktif bir şekilde paylaşım yapıyor. Özellikle cinsiyet değişimi sonrası ilgiyi üzerine çeken Mika Raun, sokakta yürürken yaptığı yarı çıplak paylaşımıyla olay oldu.

Haber

Mika Raun eteğini kaldırarak isyan etti! Şimdi açacağım yemin ederim

Estetik operasyonlar bambaşka biri olan ve göğüs-kalça operasyonu sonrası da gündemde gelen Mika Raun yine olay oldu. Cinsiyet değiştirme sürecinde olduğu iddia edilen TikTok fenomeni Mika Raun gelen mesajlardan sonra isyan etti. Eteğiyle ilgili yorumlara sitem eden Mika "Şimdi açacağım yemin ederim yeter artık yeter" dedi.

Magazin

Mika Raun kahvaltıcıya sütyensiz tarzıyla gitti! Memelerimi gösteriyor adama...

TikTok'taki videolarıyla tanınan Mika Can Raun cinsiyet geçiş sürecinde yaptığı paylaşımlarla olay oluyor. Son olarak göğüslerini ve kalçalarını yaptıran Mika Raun son dönemin modası olan tek düğmeli hırkalardan giyip kahvaltıcıya gitti. Mika burada yaşadığı bir olayıysa takipçileriyle paylaştı.

Magazin

Göğüs yaptırmıştı! Sütyensiz paylaşımı tepki çekti: Mika Can'dan 'edepsiz' cevabı

TikTok videolarıyla tanınan fenomen Mika Raun, önce yaptırdığı estetiklerle değişti ardından cinsiyet geçiş operasyonu geçirerek bambaşka birine dönüştü. Göğüslerini de yaptıran fenomen Mika Raun son olarak Instagram'da yaptığı paylaşımlarla gündem oldu! Sütyensiz kıyafeti ve erkek arkadaşının yanındaki rahat tavırlarıyla tepki çeken Mika Can, gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin

TikTok fenomeni Mika Raun'un sözleri olay oldu! Bir cinsel organ...

Göğüs ve kalçasını yaptıran TikTok fenomeni Mika Raun estetikli haliyle son dönemde gündem oluyor. İnanılmaz bir değişime imza atan Mika Raun son olarak ilginç sözler söyleyince yine adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde bikini altını her detayıyla paylaşan Mika Raun "Bir p..y (cinsel organ) 200 bin TL" dedi.

Magazin

Göğüs yaptırmıştı! Mika Raun bikinisiyle poz verdi... Sonuncu fotoğraf olmamış

TikTok videolarıyla tanınan fenomen Mika Raun, önce yaptırdığı estetiklerle değişti ardından cinsiyet geçiş operasyonu geçirerek bambaşka birine dönüştü. Göğüslerini de yaptıran fenomen Mika Raun son olarak bikinili pozlarını paylaştı. Mika Raun poposuna zoom yaparak çektiği kareyi de paylaşınca tepki çekti.

Magazin

Mika Raun kalça ve göğüs yaptırdı! Kadın olmak bana yakışıyor

TikTok fenomeni olarak tanınan ve estetiklerle bambaşka bir görünüme kavuşan Mika Raun, hastane odasından paylaşım yaptı. Mika Ruan'un paylaşımı sonrası göğüs ve popo ameliyatı olduğu iddia edildi. Mika Raun ameliyatın ardından yaptığı paylaşımlarda da göğüslerini ön plana çıkaran dekolteli elbiseler tercih etti. Mika Raun son halini paylaşarak "Kadın olmak bana yakışıyor" dedi.

Magazin

TikTok fenomeni Mika Raun kucak dansı yapıp kendini tokatlattı!

Estetik operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüme kavuşan TikTok fenomeni Mika Raun gündem olmaya devam ediyor. Skandal açıklamaları ve olay paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen TikTok fenomeni Mika Raun, sosyal medya kanalında paylaştığı görüntülerle ağızları açık bıraktı. Mika, konserde kucak dansı yapıp kendini tokatlattı

Magazin

Mika Raun'un iç çamaşırlı paylaşımı olay oldu! Sen erkek değil miydin?

Estetik operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüme kavuşan TikTok fenomeni Mika Raun saçlarını sarıyla boyatınca tepki almıştı. Geçtiğimiz günlerde ayda 50 bin TL harcadığını söyleyen Mika Raun son paylaşımında iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşınca, takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin

Mika Raun beğenilmeyince tarzını değiştirdi! Mini etekli pozuyla imajını paylaştı

Estetik operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüme kavuşan TikTok fenomeni Mika Raun saçlarını sarıyla boyatınca tepki almıştı. Geçtiğimiz günlerde ayda 50 bin TL harcadığını söyleyen Mika Raun daha fazla dayanamadı ve saç rengini değiştirdi. Ünlü fenomenin mini etekli paylaşımı ise olay oldu.

Magazin

Mika Raun'un taksiciyle yaptığı sohbet tepki çekti! Ne yapayım aşko kendimi mi...

TikTok fenomeni Mika Raun gündemden olmaya devam ediyor. Yaptırdığı estetiklerin ardından adeta bambaşka bir insana dönüşen TikTok fenomeni Mika Raun'un yayınladığı itiraf videosunda taksici ile yaptığı sohbeti paylaştı. Taksici Mika Can'a 'Normal hayatta sıkıcısın' deyince olanlar oldu...

Magazin

Mika Raun'a gelen itiraf şoke etti! 'Eniştemin külotlarını gizli gizli kokluyorum'

TikTok fenomeni Mika Raun, canlı yayınladığı itiraf videosunda "Eniştemin külotlarını gizli gizli kokluyorum" ifadelerini kullanınca "Allah böylelerine akıl fikir versin" yorumları da beraberinde geldi.

Magazin

Mika Raun'un uygunsuz halleri şaşkına çevirdi! İzlerken ben utandım

TikTok fenomeni Mika Raun, kız arkadaşıyla uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Mika Raun'un o görüntüleri tartışma yaratırken, "Görgüsüzlüğünüz ve insanları rahatsız etmeniz adına ben utandım" yorumu dikkat çekti.

Magazin

Mika Raun imajını değiştirdi! Hiç yakışmamış

Pek çok estetik yaptıran ve bambaşka bir görünüme kavuşan TikTok fenomeni Mika Raun son hali ve yeni imajıyla olay oldu. Bambaşka biri olan Mika Raun koyu saçlarını sarı ve uzun yaptı. Yaptırdığı koyu kahve uzun saçlarını tamamen sarıya boyatan Mika Raun, nedenini ağlayarak açıkladı.

Magazin

Mika Raun orucunu rakıyla açtı! Kahkaha atarak anlattı: Doğru bir şey yapıyoruz gibiydi

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla gündemde olan TikTok fenomeni Mika Can Raun, sosyal medya hesabında açtığı canlı yayında arkadaşıyla oruçlarını rakıyla açtıklarını anlattı. O anlarda kahkaha atan fenomen, "Ne bileyim o an doğru bir şey yapıyormuşuz gibiydi" ifadelerini kullandı.

Magazin

Mika Raun yataktan paylaştı! O detay dikkat çekti

TikTok fenomeni olarak tanınan Mika Raun'un geniş bir takipçi kitlesi var. Sosyal medya fenomeni son olarak aylık 50 bin TL harcadığını açıklayarak gündeme gelmişti. Mika Raun estetikle değişimden sonra yatak pozu verdi. Mika Can Raun'un yatak pozunda herkes aynı detaya takıldı.

Magazin

Ayda 50 bin lira harcıyorum diyerek gündem olan Mika Raun mini etekli pozuyla olay oldu

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'a katılarak ayda 50 bin TL harcadığını açıklayan Mika Raun son pozuyla olay oldu. Süper mini bir elbise giyip Simge Sağın'ı dinlemeye giden fenomen Mika'yı görenler şoke oldu.

Magazin

Mika Raun Armağan Çağlayan'ı şoke etti! O ne demek ayol?

Zor Ama Yine De Sor programına konuk olan fenomen Mika Can Raun "Kendinizle ilgili en rahatsız edici şey ne?" sorusuna verdiği yanıtla Armağan Çağlayan'ı şoke etti! Armağan Çağlayan yanıtı anlamayınca "O ne demek ayol?" dedi.

Magazin

Estetikle bambaşka birine dönüşen Mika Can Raun'dan yeni pozlar! Olay oldu

Sosyal medya platformları TikTok, YouTube Instagram'da milyonlarca takipçisi bulunan 21 yaşındaki fenomen Mika Can Raun, kısa süre önce güzelleşmek uğruna ameliyat masasına yattığını ve bir dizi operasyon geçirdiğini söylemişti. Estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan ünlü fenomen Instagram'dan yaptığı son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Estetik operasyonlarıyla gündeme geldi! Mika Raun'un cinsel yönelim itiraflarını duyanlar şoke oldu

Sosyal medya fenomeni olan Mika Raun, şimdilerde estetik operasyonlarıyla gündeme geldi. Adeta başka bir görünüme kavuşan Mika Raun'un geçtiğimiz dönemlerde katıldığı Youtube programında cinsel yönelimle alakalı sarf ettiği sözler duyanları şaşırttı.

Magazin

Armağan Çağlayan'a katılmıştı! Mika Raun estetikle bambaşka biri oldu

Sosyal medya fenomeni Mika Raun, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında cinsel yönelimine dair samimi açıklamalarıyla gündem olmuştu. Bir dizi estetik operasyon geçiren ünlü fenomen son haliyle şaşkına çevirdi.

Magazin