Mısır Püskülü Faydaları Haberleri

Etkisine şaşıracaksınız: Sadece 2 dakikada tüm ödemlerinizden kurtulun!

Sağlığımız için önemli bir rol oynayan vücudumuzda, zaman zaman ödem denilen sıvı birikintileri oluşabilir. Ödem, genellikle fazla suyun vücut dokularında birikmesi sonucu oluşur ve şişlik, ağırlık hissi ve hatta rahatsızlık yaratabilir. Ancak, doğal yöntemlerle ödemi atmak mümkündür. İşte hızlıca ödem atmanızı sağlayan tarifin detayları...

Kadin 08-12-2023 10:26

Faydaları saymakla bitmiyor! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uyardı, günde 2 bardak için farkı görün

Sağlıklı besinler hakkındaki açıklamalarıyla öne çıkan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kolesterole dikkat çekip dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Uzman isim, günde 2 bardak mısır püskülü çayı tüketilmesi halinde kolesterol sorunun ortadan kalkabileceğini ifade etti.

Haber 22-11-2023 15:22

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize besin: Kolesterolü bitiriyor, idrar yollarını temizliyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Mısır, doğanın bize sunduğu nimetler arasında yer alıyor. Haşlanmış, patlamış ve közlenmiş gibi çeşitleri bulunan mısır her haliyle çok seviliyor. Mısırı ayıklarken çöpe atılan mısır püskülleri içerdikleri doğal bileşikler sayesinde sağlığa pek çok olumlu katkı sağlıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun favori besini olan mısır püsküllerinin mucizevi faydalarını haberimizde derledik.

Haber 27-08-2023 09:23

Mısır püskülü çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Mısır püskülü çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Kemik, saç, cilt, böbrek, mide ve göz sağlığının dostu olarak bilinen mısır püskülü çayı özellikle kilo verme sürecinde sıkça kullanılır. Ağrıları giderebilen bu içecek, adet söktürücü ve hücre yenileyici etkiler de gösterebilir. Diyet listelerinin vazgeçilmez üyelerinin başında gelen mısır püskülü çayı, faydalarının görülebilmesi için günde iki fincan kadar içilebilir. Mısır püskülü çayı neye iyi gelir, mısır püskülü çayı nasıl hazırlanır?

Haber 01-11-2022 17:20

Mısır Püskülü Faydaları

Mısır Püskülü Faydaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mısır Püskülü Faydaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.