Mutfak Bahane Kim Kazandi Haberleri

Mutfak Bahane BİRİNCİSİ AÇIKLANDI! Mutfak Bahane 2 Aralık 2022 kazananı BELLİ OLDU!

Atv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Mutfak Bahane'de bugün final günü. Derya Taşbaşı'nın sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Mutfak Bahane'de en büyük puanı alarak birinci olan yarışmacıya 10 altın bilezik verildi. Peki, Mutfak Bahane birincisi kim? Mutfak Bahane 2 Aralık 2022 kazananı belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Magazin 2022-12-02 16:18:34

Mutfak Bahane haftanın birincisi AÇIKLANDI! Mutfak Bahane 25 Kasım 2022 kim elendi?

Mutfak Bahane haftanın birincisi merak ediliyor. Ekranların eğlenceli programı Mutfak Bahane'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Derya Taşbaşı'nın sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Mutfak Bahane'de en büyük puanı alarak birinci olan yarışmacıya 10 altın bilezik veriliyor. Peki, Mutfak Bahane haftanın birincisi belli oldu mu? Mutfak Bahane 25 Kasım 2022 kazananı açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler..

Haber 2022-11-25 16:18:57

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 30 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 30 Nisan 2022 Cumartesi günü 92. bölümüyle ekrana geldi. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İplerin iyice gerildiği yarışmada kazanan taraf merak konusu oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 30 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? İşte TV 8'in sevilen yarışmasının 30 Nisan 2022 Cumartesi günkü bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 2022-05-01 01:09:27

2022 Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında çeyrek altını kim kazandı? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında birinci kim oldu?

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında 3 Mart 2022 Perşembe günü yani bu günün birincisi merak konusu oldu. ATV'nin sevilen Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının gün birincisi araştırılmaya başlandı. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında her hafta birbirinden farklı çiftler çeyrek altın için yarışıyor. İşte Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının 3 Mart Perşembe 2022 birincisine dair detaylar!

Magazin 2022-03-03 17:23:26

Demi Rose’un elbisesi “bunu kim giyecek” dedirtti!

Instagram sayesinde adını tüm dünyaya duyuran genç model Demi Rose, yine olay yaratan bir elbiseyle objektif karşısına geçti. Mutfak önlüğüne benzeyen elbiseyi görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 18-05-21 13:47

Yumurtayı kolayca haşlamak ve soymak için bu püf noktasını kullanın

Yemeklerinin çabuk, kolay pişmesini ve aynı zamanda lezzetli olmasını kim istemez ki? Gelin yemek yapmayı sevmenizi sağlayacak 6 mutfak sırrını öğrenelim.

Yemek 22-10-20 10:58

AK Parti Burdur İl Danışma Meclisi Toplantısı

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "(Demirtaş'ın 6-7 Ekim olaylarındaki çağrısına ilişkin) İnsanları sokaklara dökmüştü ve Kürt çocukları ölmüştü. Bunların ellerinde kan var. Bunlar bu ülkede barış, huzur olsun, insanlar birbirlerine sarılsın istemezler" - "Gezi hadiselerinde 3-5 ağacı bahane edip Türkiye çınarını baltalamaya koşanlar o gün ülkeyi karıştırırken kim milletin, huzurun, barışın yanındaydı, kim karşısındaydı, bunlar milletimizin hafızasında"

Haber 01-02-20 16:41

Tıkanan lavaboyu merdiven altı ürünle açmak isterken canından oluyordu

Tıkanan mutfak lavabosunun giderini açmak için nalburdan aldığı jelin üzerine püskürmesiyle vücudunun yüzde 25'i yanan 55 yaşındaki Ömer Avşar, eski günlerine döneceği zamanı bekliyor - Avşar: - "İnsanlar ne olursa olsun kesinlikle böyle şeylere aldanıp, bunlarla uğraşmasın. Bu işi kim yapıyorsa 3-5 lira verip yaptırsınlar" - SBÜ Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Turan: - "Bazen kontrolsüz ürünler piyasada olabiliyor. Bilinen markalar daha çok tercih edilmeli. Çünkü bu ürünlerin 2 liraya olanı da var, 25 lira olanı da var. Burada güvenilir yerlerden alışveriş yapılması önemli. Ayrıca üzerindeki kullanma talimatlarına mutlaka dikkat edilmeli. Reaksiyonlar olduğu zaman ortamın çok iyi havalandırılması gerekiyor"

Haber 24-01-20 11:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hereke'de halka hitap etti: (2)

"İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır. Çıkmış ne diyor biliyor musunuz? 'O parayı insana harca.' Kanal İstanbul kim için? Onlar insan için değil mi? İnan, buna sor, insan nedir veya insan kimdir? Bunu bize tanımla. Onu bile tanımlayamaz" - "Daha aracı bile görmeden; kimi zaman farını, kimi zaman aynasını, kimi zaman butonunu bahane ederek içlerindeki kin ve nefreti ortaya döktüler. 60 yıl önce Devrim otomobiline karşı ne söylendiyse bugün aynısını Türkiye Otomobili için de söylediler. Bak ne diyorum; Devrim otomobiline karşı çıktınız, bu da devrin otomobili bunu böyle bilesiniz"

Haber 27-12-19 19:19

Tunus'un yeni Cumhurbaşkanı Kays Said yemin etti

Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said: - "Hiç kimse herhangi bir bahane ya da isim kullanarak halkımızın büyük bedeller ödeyerek elde ettiği özgürlüğü çalamayacak" - "Geçmişe özlem duyan kim varsa bilsin ki bir serap peşindedir ve tarihin seyrine ters düşmektedir" - "Filistin, sadece bir toprak parçası değildir. Filistin, özgür Tunus'un vicdanında daima yer bulacaktır"

Haber 23-10-19 15:23

Müttefiklerimiz bizi değil, terör örgütlerini tercih ediyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) - "Biz NATO'da müttefikiz. Müttefiklerimiz bizi değil, terör örgütlerini tercih ediyorlar. Bunun için DEAŞ'ı bahane ediyorlar. Bunu ilkokul mantığıyla bile çözemeyenlerle nasıl yol yürünecek, nasıl izah edilecek. Elbette büyük bir soru işareti" - "Bizim 2017'de kaçak olarak yakaladığımız göçmen sayısı 176 bin. Ondan bir yıl önce 175 bin. 2018'de 268 bin kaçak göçmen yakaladık. Şimdi yıl bitmedi. 2,5 ay var 334 bin 250. Bu yıl bu hesaplamayla 400 bini görecek. Bu 400 bin trajedi, travma demek" - "Biz hiç kimsenin hamalı değiliz. Terörü bölgemizde kazıyıncaya kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Kim ne söylerse söylesin. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Olmadı, olmayacak. Kendi ülkemiz cennet gibi. Fazlasıyla yeter artar. Allah'a hamdolsun. Kusura bakmayın terör örgütlerine de teslim olacak bir Türkiye yok"

Yurthaber 17-10-19 12:47

Müttefiklerimiz bizi değil, terör örgütlerini tercih ediyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) - "Biz NATO'da müttefikiz. Müttefiklerimiz bizi değil, terör örgütlerini tercih ediyorlar. Bunun için DEAŞ'ı bahane ediyorlar. Bunu ilkokul mantığıyla bile çözemeyenlerle nasıl yol yürünecek, nasıl izah edilecek. Elbette büyük bir soru işareti" - "Bizim 2017'de kaçak olarak yakaladığımız göçmen sayısı 176 bin. Ondan bir yıl önce 175 bin. 2018'de 268 bin kaçak göçmen yakaladık. Şimdi yıl bitmedi. 2,5 ay var 334 bin 250. Bu yıl bu hesaplamayla 400 bini görecek. Bu 400 bin trajedi, travma demek" - "Biz hiç kimsenin hamalı değiliz. Terörü bölgemizde kazıyıncaya kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Kim ne söylerse söylesin. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Olmadı, olmayacak. Kendi ülkemiz cennet gibi. Fazlasıyla yeter artar. Allah'a hamdolsun. Kusura bakmayın terör örgütlerine de teslim olacak bir Türkiye yok"

Haber 17-10-19 12:47

YENİMEK kursiyerlerinin tiyatro oyunu güldürdü

Yenimahalle Belediyesi’nin Ergazi’de bulunan Meslek Edindirme ve Hobi Kursu’nda (YENİMEK) “Uygulamalı Tiyatro” eğitimi alan kursiyerler, yılsonu gösterilerini “Safinaz’ın İzdivacı” adlı tiyatro oyunu ile yaptı.Batıkent Meydan AVM içerisinde yer alan Sinan Bengier Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen oyuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Yönetmenliğini Celal Murat Usanmaz’ın, yazarlığını ise Sema İslim Utandı’nın yaptığı oyunda, evlenmek isteyen ancak bir türlü annesi yüzünden evlenemeyen Safinaz’ın hikayesi işlendi.Kahkahaların havada uçuştuğu oyunda, yalnız kalacağım ve bana kim bakacak korkusuyla kızı Safinaz’ın evlenmesini istemeyen ve gelen görücülere hep bir bahane uyduran annenin yaptıkları güldürdü.Usta oyunculara taş çıkardılarOyun, Safinaz ile evlenmek isteyen damat adayının anneye de bir eş bulmasıyla mutlu son yaptı.

Yurthaber 16-04-19 09:50

ANALİZ - NATO’yu kim tehdit ediyor: Türkiye’nin S-400’leri mi, Beyaz Saray’ın Evanjelikleri mi?

ABD’deki Evanjelik-Neocon yapılanma S-400 sistemlerinin Türkiye tarafından alımını bahane ederek, Doğu Akdeniz’de inşa edilen enerji yataklarını yağmalama ittifakının güvenliğini sağlama derdinde - Türkiye’ye verilmemesi için çaba harcanan F-35’ler ise muhtemeldir ki Doğu Akdeniz’den elde edecekleri enerji gelirine konacak ipotek karşılığında Yunanistan, Mısır ve İsrail arasında bölüştürülecek - Evanjelik-Neocon dünya görüşünün fantezilerinin peşine takılmış bir NATO ittifakının, Türkiye’nin yerine koyabileceği bir seçenek ufukta görünmemektedir

Haber 04-04-19 12:20

Mavi fularlılar Van’daki eski kış gecelerini anlattı

Van yemek ve mutfak kültürünü gönüllü olarak tanıtan kadınlardan oluşan ve kendilerini ‘Mavi Fularlılar’ olarak adlandıran grup bu kez de Van’daki eski kış gecelerini tanıttı.Daha önceden; Van yemeklerini, Van kahvaltısını, Van’ın tescilli yemeklerinden Keledoş’u, çay kültürünü, Van’da Ramazan sofasını ve Van balığı pişirme çeşitlerini ulusal kanallarda tanıtan Mavi Fularlı Kadınlar bu kez de, Van’ın dünyaya açılan penceresi olan Kanal M televizyonunda Öner Çayırlı’nın sunduğu ‘Kim Ne Yapıyor?’ programına konuk olup Van’daki eski kış gecelerini anlattılar.

Yurthaber 08-01-19 11:25

Bakanlar Kurulu toplantısı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: (4) - "Türkiye'de kim 'Sandıkta hile yapılıyor.' diyorsa bilin ki kaybetmiş, kaybetmesine bahane arıyor. Şimdiden ana muhalefet partisi 2019 seçimlerindeki kaybına bahane arayışı içerisindedir" - "Bazıları buradan AK Parti'ye istismar üzerinden, siyasal istismar yapmak suretiyle zarar vermek için bunu kullanıyorlar. Sanki AK Parti 12 yaşın üstündekilere karşı farklı bakıyormuş gibi bir algı oluşturma gayreti içerisindeler. Bizim böyle bir bakışımız olamaz"

Haber 05-03-18 19:16

Ya ilişkileri düzelteceğiz ya bu ilişkiler tamamen bozulacak

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: - "(ABD ile) İlişkilerimiz çok kritik bir noktada. Ya ilişkileri düzelteceğiz ya bu ilişkiler tamamen bozulacak" - "(ABD güçleri) YPG ile iş birliğini devam ettirmek için bir bahane olarak buralardaki, cepler halindeki, küçük gruplar halindeki DEAŞ'lılara dokunmuyorlar" - "Belli konuları ABD ile konuşabilmemiz için daha önce de tekrar tekrar söyledim, kaybolan güvenin tesis edilmesi gerekiyor. Kaybolan güvenin nedeni de ABD'dir" - "Ne yaparlarsa yapsınlar, arkalarında kim olursa olsun boş. Afrin operasyonumuz emin adımlarla havadan ve karadan ilerliyor" - "Tillerson'ın ziyareti bu anlamda önemlidir. Perşembe akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızın kabulüyle, ertesi gün bizim kendi aramızda yapacağımız görüşmelerle süreçleri, bu konuları değerlendireceğiz"

Haber 12-02-18 12:45

Yeni Filmin onaylanmayınca oscarların camdan fırlatan annesinin evdeki temizlikçileri bahane edip ödülleri yenisi ile değiştirttiği yönetmen kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster Yarışan Yarışmacı Ne Kadar Kazanacak 4 Joker Hakkı Bulunan yarışmacı Ne Kadar Kazanacak. Mütevazı Hayatı İle Herkesin Beğenisini Kazanan Yarışmacı Doğru Cevap Verip İstediği Parayı Kazanabilecekmi Kim Milyoner Olmak İster 60 Binli

Haber 02-11-16 00:29

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:

 Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, yolsuzluk yapan varsa, kim olursa olsun hesabının mutlaka sorulması gerektiğini vurgulayarak, "Ancak yolsuzluğu bahane ederek, siyasi

Yurthaber 15-02-14 17:30

Baykal’ın evine kim niye girdi?

Baykal’ın evinde esrarengiz bir olay meydana geldi. CHP eski lideri evindeyken mutfak penceresinden giren kimliği belirsiz kişiler kayıplara karıştı.

Haber 19-11-11 03:41