Yağsız Fritöz Haberleri

Airfryersız mutfak kalmasın! Philips'ten Karaca'ya en sevilen airfryerlar indirimde

Sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamaya imkan tanıyan airfryerlar ile henüz tanışmadıysanız doğru zaman tam da şimdi! Prime Day'e özel Cosori'den Philips'e, Karaca'dan Grundig'e en sevilen airfryer modelleri indirime girdi. Sizin için indirimli fiyatıyla öne çıkan modelleri seçtik.

Yemek

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber

Fiyatı 2 bin 799 TL'ye düştü! Çok satan Cosori airfryer kısa süreliğine indirimde

Son yılların gözde mutfak ürünlerinden airfryerlar, sağlıklı beslenmeye adım atanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Az miktardayağ ile sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamayı sağlayan airfryerlar arasında bazı modeller kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor. Cosori markasının airfryerı, çok satan modellerden biri olduğu gibi kullanıcılarından da tam not alıyor. Özellikleri saymakla bitmeyen Cosori airfyer Günün Fırsatları kapsamında indirimde, işte detaylar...

Haber

BİM'e Kumtel airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik

BİM'in bu hafta yayınlanan 26 - 29 Aralık 2023 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri de Kumtel airfryer oldu. 29 Aralık Cuma gününden itibaren BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcılarının yorumlarını sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. "Kumtel airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada! İşte detaylar!

Haber

Yağsız Fritöz

Yağsız Fritöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağsız Fritöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek

Fiyatı 2 bin 819 TL'ye düştü! Fakir Uno Chefry Sıcak Hava Fritözü'nde Gülümseten Kasım'a özel indirim

Kızarmış yiyeceklerin muhteşem tadıyla sağlıklı bir yaşam sürmek arasında sıkışıp kalmaktan bıktınız mı? Artık endişelenmenize gerek yok! Fakir Uno Chefry Sıcak Hava Fritözü sayesinde hem lezzeti hem de sağlığı aynı anda yakalayabilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan cihazı sizin için inceledik.

Haber

Son zamanların yükselen trendi pre-cook ile yemek hazırlamak dert olmaktan çıkıyor

Çalışanların, diyet yapanların kurtarıcısı olan pre-cook trendi, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Haftalık yemek listenizi çıkarıp tüm yemekleri önceden hazırlayarak zamandan kazanmanızı sağlayan bu trendi anlattığımız ve mutfağınızda olması gerekenleri listelediğimiz yazımızı okumaya hazır mısınız?

Yemek

Philips, Cosori, Arzum, Karaca... Airfryer alacaklar Gülümseten Kasım Fırsatları'nı kaçırmayın

Philips, Cosori, Arzum, Fakir, Karaca... Airfryer alacaklar mutlaka bu markaların airfryer modellerine göz gezdirmiştir. Piyasada en çok tutulan airfryer modellerine ev sahipliği yapan bu markaların sıcak hava fritözleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber

Fiyatı 2 bin 699 TL'ye düştü! Mutfakların yıldızı Cosori airfryerda fırsat

Sağlıklı beslenmeye karar verip bir türlü uygulamaya geçemeyenler buraya! İşe, yağlı yiyeceklerle aranıza mesafe koymanızı sağlayacak bir airfryer satın alarak başlayabilirsiniz. Kullanıcılarından tam not alan Cosori airfryer Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için yüksek kullanıcı memnuniyetiyle öne çıkan airfryerı inceledik.

Haber

Bunca zaman neden satın almamışım! diyeceğiniz kullanıcı dostu pratik ürünler

Kullanıcı dostu pratik ürünler, günlük yaşamda bize hem zaman kazandırır hem de yaşamımızı kolaylaştırır. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun pratik ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bir kez kullananın vazgeçemediği birbirinden işlevsel ürünü bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Fiyatı 1999 TL'ye düştü! Cosori Lite Sıcak Hava Fritözü'nde fırsat

Az yağ kullanması, çıtır ve lezzetli sonuçlar vermesi, hızlı pişirme özelliği, daha az duman ve kokusu oluşturması nedeniyle airfryerların popülerliğini son yıllarda iyice arttı. Bir kez kullananın vazgeçemediği airfryerlar arasında Cosori'nin Lite modeli oldukça seviliyor. Kısa süreliğine 585 TL indirimde olan bu modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber

Fiyatı 2399 TL'ye düştü! Kullanıcılarının gözdesi Xiaomi airfryer indirimde

Günümüzde sağlıklı beslenme, hızlı ve pratik yemek hazırlama yöntemleri her geçen gün daha da önem kazanıyor. Bu noktada akıllı cihazlar ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirgemek bu sayede hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlamak mümkün hale geliyor. Gelişmiş teknolojisi ile farklı bir deneyim sunan Xiaomi Mi Smart Air Fritöz şimdi Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında 300 TL indirimle satışta! İndirimin bugün son günü olduğunu da ekleyelim, işte detaylar!

Haber

Fiyatı düştü! Yüksek pişirme kapasitesine sahip airfryerda indirim

Sonbaharın gelişiyle birlikte evde geçirilen zaman artıyor. Artık sağlıklı bir şekilde yemek pişirmek için uzun süren mutfak maratonlarına girmek zorunda değilsiniz. Cosori, pişirme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan airfryer modeliyle karşınızda! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunulan bu eşsiz ürünü gelin beraber inceleyelim!

Haber

Kahve makinesinden mikrodalga fırına, her mutfakta bulunması gereken elektrikli mutfak aletleri

Birbirinden muhteşem lezzetlerle yemek sofralarını canlandırmanın yolu, pratik elektrikli mutfak aletlerinden geçiyor. Mutfakta yemek hazırlarken hem zamandan tasarruf etmek hem enfes lezzetler yaratmak isteyenlerin yüzlerini gülümsetecek birbirinden kaliteli ve performanslı elektrikli mutfak aletleri üretiliyor. Gelin; mutfaklarda mutlaka olması gereken, her bütçeye uygun en kaliteli elektrikli mutfak aletlerini beraber inceleyelim!

Haber

Yeni eve taşınanların ya da mutfağını yeni kuranların mutlaka edinmesi gereken mutfak aletleri

Dekoruyla sizi içine çeken bir mutfak mı hayal ediyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Yeni bir eve taşınıyor ya da mutfağınızı yeniliyorsanız işlerinizi kolaylaştıracak ürünlere de mutfağınızda mutlaka yer vermelisiniz. Mutfakta geçirdiğiniz vakti azaltacak pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte teknoloji ve tasarımın muhteşem uyumunu yansıtan olmazsa olmaz mutfak aletleri!

Haber

Fiyatı 4 bin 299 TL'ye düştü! Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Tefal airfryer indirime girdi

Mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler yapmanın yolu yeni nesil yağsız fritözlerden geçiyor. Piyasadaki onlarca model arasından ihtiyacınıza en uygununu arıyor ve alacağınız airfryerın kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında çok kısa süreliğine indirimde olan bu ürüne gelin biraz daha yakından bakalım.

Haber

Son zamanların en trend mutfak ürünleriyle tanışmaya hazır olun! İşte airfryerdan aşçı bıçağına pratik gereçler

Günün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğiniz mutfağınızda işinizi daha da pratik hâle getirecek trend mutfak gereçlerini öğrenmeye ne dersiniz? Söz konusu mutfak olunca en çok işe yarayacak ürünleri mutfağın başköşesine yerleştirmek istiyor olabilirsiniz. Size zamandan ve enerjiden tasarruf ettirecek, çat kapı gelen misafirlerinize son derece pratik yemekler hazırlamanızı sağlayacak ürünleri bir araya getirdik. Hazırsanız, daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım!

Yemek

Fiyatı 3059 TL'ye düştü! Çok satan Cosori airfryer Prime Day'e özel indirimde

Yağlı yiyecekler ile aranıza mesafe koymak, sağlıklı bir beslenme şekline adım atmak mı istiyorsunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kullanıcılarının gözdesi Cosori airfryerda Prime Day'e özel kaçırılmayacak bir indirim var. Sizin için yüksek kullanıcı memnuniyetiyle öne çıkan bu airfryerı inceledik, işte detaylar!

Haber

Fiyatı 2 bin 499 TL'ye düştü! Mutfaktaki en yakın arkadaşınız olacak airfryerda indirim

Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak artık çok daha kolay! Homend Airfryday 2508H Sıcak Hava Fritözü sayesinde mutfağınıza yeni bir soluk getirebilir; sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Kısa süreliğine indirimde olan bu teknoloji harikası ürünle tanışmak ve fırsattan yararlanmak isterseniz, gelin detaylara geçelim.

Haber

Fiyatı 5 bin 589 TL'ye düştü! Bir airfryerdan daha fazlası Russell Hobbs sıcak hava fritözünde indirim

Yağsız beslenme trendine Russell Hobbs'un sevilen airfryer modeli ile adım atın! Sıcak hava teknolojisi ile sağlıklı pişirme imkanı sunan airfryer kısa süreliğine indirimde. Bir airfryerdan çok daha fazlası olan hem fırın hem yavaş pişirici özelliklerine sahip bu ürünle mutfağınıza modern bir dokunuş katıp zamandan tasarruf etmek isterseniz acele edin.

Haber

Fiyatı 2 bin 699 TL'ye düştü! Tasarım ödüllü Cosori airfryerda fırsat

Azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanın en kolay yolu airfryerdan geçer! Yağlı yiyecekler ile aranıza bir mesafe koymak, sağlığınıza gereken özeni göstermek istiyorsanız kaliteli bir airfryer satın alarak hem mutfağınıza hem sağlığınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. Piyasadaki en çok satan airfryer modellerinden biri olan tasarım ödüllü Cosori marka airfryer, kısa süreliğine Günün Fırsatları kapsamında indirimde, işte detaylar!

Haber

Mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize alabileceğiniz pratik mutfak aletleri

Anneler Günü’nde mutfakta vakit geçirmeyi seven annenize sevginizi göstermek ve onu mutlu etmek için pratik mutfak aletleri hediye etmeye ne dersiniz? Çaycılardan kahve makinelerine, fritözlerden ekmek yapma makinelerine kadar birbirinden pratik ürünlerle annenizin işini kolaylaştırabilirsiniz. Öyleyse annenizin konforu için derlediğimiz, pratik mutfak aletlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Mutfakların vazgeçilmezi en sevilen airfryerlarda Anneler Günü'ne özel indirim

Cosori, Xiaomi, Karaca ve dahası... En sevilen airfryer markalarında Anneler Günü Fırsatları'na özel indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. Bugün indirimlerin son günü olduğunu da vurgulayalım. İster annenize ister kendinize bir airfryer hediye etmek isterseniz, şimdi tam zamanı! Sizin için indirimli modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber

Airfryer arayanlara A kalite bir öneri: Cosori airfryer incelemesi ve kullanıcı yorumları

Son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran airfryerlardan siz de bir tane almak istiyor olabilirsiniz. Eğer istediğiniz özelliklere sahip, avantajlı bir cihaz arayışındaysanız doğru yerdesiniz! COSORI Sıcak Hava Fritözü, ihtiyacınızı karşılayacak ürün olabilir. Harika yemekler pişiren bu airfryer kısa süreliğine Günün Fırsatları kapsamında indirimde, kaçırmamak için acele edin.

Haber

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak: En iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber

Mutfakta eliniz kolunuz olacak birbirinden işlevsel ürünler

Birçok kişi mutfakta vakit geçirmeyi seviyor ancak çok kolay bir şekilde halledebileceği işlerle uzun uzun uğraşmak zorunda kalıyor. Neyse ki her şeyin kolay bir yolu var! Eğer mutfakta kısa sürede çok iyi işler başarmak, zahmetsiz bir şekilde harika sonuçlar almak istiyorsanız eliniz ayağınız olacak pişirme ürünlerine göz atmanızda fayda var. İşte mutfakta geçirdiğiniz vakti verimli kılacak o ürünler!

Yemek

Her biri indirimde! Bahar Fırsatları’nın kaçırmamanız gereken airfryer modelleri

Mutfakta saatler harcamadan kısa sürede en lezzetli ve sağlıklı yemekleri hazırlamak airfryerlar sayesinde çok kolay! Her mutfağın kurtarıcısı hâline gelen bu cihazlardan siz de almak istiyorsanız en doğru zamanı yakaladınız. Amazon'un Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren airfryerlar kaçırılmayacak kampanyalarla sunuluyor. Siz de sağlıklı yemeklerin kahramanı olan bu cihazlardan arıyorsanız size özel fırsat listemizi incelemeye ne dersiniz?

Haber

Fiyatı 3 bin 144 TL'ye düştü! Kullananların çok sevdiği Cosori airfryerda indirim

Azıcık yağ ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanın en kolay yolu airfryerdan geçer! Yağlı yiyecekler ile aranıza bir mesafe koymak, sağlığınıza gereken özeni göstermek istiyorsanız kaliteli bir airfryer satın alarak hem mutfağınıza hem sağlığınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. Piyasadaki en beğenilen airfryer modellerinden biri olan Cosori airfryer, Bahar Fırsatları'na özel kısa süreliğine indirimde! Fırsatı kaçırmamak için acele edin!

Haber

Fiyatı 1699 TL'ye düştü! Fiyat performans ürünü Karaca airfryerda fırsat zamanı

Sağlıklı beslenmeye geçmek istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Kaliteli bir airfryer ile sağlık ve lezzet dolu yiyecekler yaparak midenizi şenlendirebilirsiniz. Her gün yaşadığınız "Ne pişirsem?" derdinden kurtulup mutfakta harikalar yaratmaya başlayabilirsiniz. "Hangi airfryerı almam lazım?" diye düşünüyorsanız da bu fırsatımız tam size göre! Karaca Foodrition Air Fryer Single Pan Black kısa süreliğine indirime girdi, işte detaylar!

Haber

Fiyatı 2499 TL'ye düştü! Cosori airfryerda kaçırılmayacak fırsat

Hem sağlıklı hem lezzetli yemekler hazırlamanın en pratik yolunu sunan Cosori airfryer kısa süreliğine indirime girdi. Az yağ kullanarak en lezzetli yemekleri hazırlayabileceğiniz, kalitesi ve dayanıklılığıyla bilinen Cosori airfryer ile sağlık dolu öğünlerin keyfini çıkarmak için acele edin. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber

Fiyatı 7587 TL'ye düştü! Çok sevilen Philips airfryerda fırsat

Mutfakta hızlı ve pratik olmak, aynı zamanda lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız bir airfryera ihtiyacınız var demektir! Hâlâ bir airfryer sahibi değilseniz ve almayı da düşünüyorsanız piyasadaki en sevilen model olan Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz'ün indirimde olduğunu söyleyelim. İşte kullanıcılarından tam not almayı başarmış o ürün!

Yemek

Fırın ve ocak kullanmadan 5 dakikada airfryer ile yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifler

Hem pratik hem öğünleri daha sağlıklı pişiren airfryer çeşitleri, son dönemin öne çıkan mutfak ürünlerinden biri. Üstelik airfryer ile birbirinden lezzetli pek çok yemek yapabilirsiniz. İster günlük beslenme rutininizde ister misafir ağırladığınız özel günlerde ocağa ihtiyaç duymadan sağlıklı yiyecekler pişirebilirsiniz. İşte airfryer kullanarak kısa sürede hızlı ve lezzetli sonuçlar alabileceğiniz lezzetli tarifler!

Yemek

Airfryerdan filtre kahve makinesine en çok satan mutfak ürünlerini sizin için derledik

Lezzetli yemekler ve içecekler hazırlamanıza yardımcı olacak, mutfakta geçirdiğiniz saatleri daha keyifli hâle getirecek Amazon'un en çok satan mutfak ürünleriyle tanışmak ister misiniz? Airfryerdan filtre kahve makinesine, mutfakların yıldızı olan o ürünlere gelin birlikte bakalım.

Haber

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek

Kullanıcıların bayıldığı ve tam puan verdiği ürünler listesi

Alışveriş yapmak dünyanın en güzel ve en zevkli aktivitelerinden biri olabilir. Ancak bu süreçte ihtiyacınıza uygun, doğru ve kaliteli ürünleri bulmak zaman alabiliyor. Giyimden aksesuara, kozmetikten cilt bakıma kadar birçok ürün arasından en çok beğenilen ve kaliteli çözümler sunan parçaları sizin için bir araya getiriyoruz. Listemize bakmaya ne dersiniz?

Haber

2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik

2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan ürünler

Kasım ayını geride bırakmaya birkaç gün kaldı. İndirimler için elinizi çabuk tutma zamanı! Sizin için Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, kısa süreliğine indirime giren ürünleri derledik. İşte o ürünler!

Haber

Kendinizi şımartmak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz bu ürünlerden birini kendinize hediye etmelisiniz

Hepimiz mutlu olmamızı sağlayacak bir hediye hak ediyoruz! Belki arkadaşınızdan, belki sevgilinizden, belki de ailenizden özel günlerinizi veya sevincinizi kutlamaları için hep bir hediye bekliyorsunuz. Neden bunları beklemek yerine kendinize o istediğiniz hediyeyi almıyorsunuz? Bu bir akıllı saat, kablosuz kulaklık veya aifryer olabilir. Haydi gelin, aradığınız o güzel hediyeyi listemizde bulalım!

Haber

Fiyatlar artmadan bu büyük indirim döneminde mutfağınıza eklemeniz gereken airfryer modelleri

Yeni pişirme teknolojilerini keşfederek mutfağına akıllı ve pratik dokunuşlar yapmak isteyenler, tercihini airfryer çeşitlerinden yana kullanıyor. Fazla yağ tüketimini azaltıp sıcak buhar yöntemiyle yiyecekleri dışı çıtır, içi sulu şekilde pişirerek enfes lezzetlerin kapısını ardına dek açıyor. Gelin, en başarılı markaların bol özellikli ve performansı yüksek en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım!

Yemek

Sağlıklı ve lezzetli yemekler için en iyi airfryer markası ve modelleri

Airfryerlar, mutfakta hünerlerini sergilemek isteyenlere sıklıkla öneriliyor. Yemekten tatlıya birçok farklı yiyeceği en kısa sürede pişiren airfryerlar, tadına doyum olmayan lezzetlerin hazırlanmasını sağlıyor. Üstelik yağa ihtiyaç duymadığı için gıdaların besin değerini de koruyor. Gelin, en iyi markaların en kaliteli airfryer modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber

Bir kez kullandıktan sonra, bunca zaman neden almadığınızı düşündürtecek mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanmıyorsanız bunun sebebi doğru ve kullanışlı mutfak eşyalarına sahip olmayışınız olabilir. Makarna kesme makinesinden kahve öğütücüye, airfryerdan süt köpürtücüye, blerderdan stand miksere kadar bir araya getirdiğimiz birbirinden kullanışlı ürünlerle mutfaktan çıkmak istemeyecek ve yıllardır neden bu ürünlere sahip olmadığınızı sorgulayacaksınız. İşte mutlaka edinmeniz gereken o ürünler!

Haber

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek

Sem ve Electrolux Airfryer kullanıcı yorumları ve karşılaştırması

Sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlamasıyla meşhur olan Airfryer pişiriciler; yüksek hızla sıcak havayı kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler yapıyor. Neredeyse hiç yağ kullanmadan yemek pişirebilen Sem ve Electrolux markalı airfryerlar, en beğenilen iki marka olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bu iki markanın airfryer ürünlerini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, bu cihazların teknik özelliklerinden kullanıcı yorumlarına bütün detayları birlikte inceleyelim.

Yemek

Airfryer ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem lezzetli hem sağlıklı tarifler

Son günlerde en popüler mutfak aletleri arasında bulunan airfryer, mutfakta harcanan süreyi minimuma indirirken aynı zamanda inanılmaz lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Normalden çok daha kısa bir sürede yemek hazırlamanızı sağlayan bu cihazla hazırlanan tarifler, az yağlı olduğu ya da hiç yağ içermediği için son derece sağlıklı. Birbirinden leziz yemekleri dakikalar içerisinde hazırlamanızı sağlayan airfryer ile birbirinden farklı tarifler denemeye ne dersiniz?

Yemek

Airfryerda yapabileceğiniz, çocukların bayılacağı kolay ve lezzetli patates kroket tarifi

Türk mutfağında sofralara şenlik katan patatesin pek çok pişirme tekniği bulunuyor. Kroket de son zamanların en popüler lezzetlerinden biri. Bol yağda kızaran patates kroketlere daha sağlıklı ve düşük kalorili bir alternatif var. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak patates kroketleri airfryerda yapmayı denediniz mi? "Airfryerda patates kroket nasıl yapılır?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Akşam sofralarınızı şenlendirecek bu çıtır kroketleri çok seveceğinize eminiz.

Yemek

Fast food lezzetlerini sofrasına taşımak isteyenler için airfryerda soğan halkası tarifi

Fast food ürünlerinin en sevilen lezzetlerinden biri olan soğan halkası, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği tariflerin başında gelir. Siz de sevdikleriniz için hazırlayacağınız evde soğan halkası tarifi ile herkesi şaşırtabilirsiniz. Airfryerda soğan halkası tarifini yağ kullanmadan dışı çıtır çıtır, içi yumuşak şekilde yapabilirsiniz. Üstelik bu basit soğan halkası tarifi oldukça lezzetli!

Yemek

Ne koku ne duman bu dertlerin hiçbiri olmadan Airfryerda steak tarifi

Et yemekleri, tüm dünya mutfaklarında olduğu gibi Türk mutfağında da oldukça önemli bir yere sahip. Et yemeklerinin en meşhurlarından olan steak tarifini airfryerda yapmayı hiç düşündünüz mü? İşte, en meşhur restoranlarda yediklerinizden farksız, dışı nar gibi kızarmış içi yumuşacık airfryerda steak tarifi...

Yemek

Philips ve Schafer Airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Yemek pişirirken pratiklik kazanmak isteyenlere airfryer tavsiyesi yapılıyor. Airfryerlar sıcak hava buharıyla yiyecekleri daha az yağ kullanarak hem lezzetli ve sağlıklı hem de hızlı bir şekilde pişiriyor. En iyi airfryer markaları arasında Schafer ve Philips yer alıyor. Gelin, Schafer ve Philips airfryer karşılaştırması yapalım ve markaların modellerini yakından inceleyelim!

Yemek

Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Airfryerlar, ister az yağ kullanarak ister hiç yağ eklemeden birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirilmesini sağlıyor. En iyi airfryer markaları söz konusu olduğunda ise Karaca ve Philips markaları, kaliteleriyle öne çıkıyor. Gelin, mutfakta kolaylık sağlayan Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması yapalım ve en iyisi hangisi, hep birlikte karar verelim!

Yemek