Mutlu Haberleri

Şanlıurfa'yı Süper Kupa heyecanı sardı

Şanlıurfa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçının 7 Nisan'da kentte oynanacak olması sevinçle karşılandı.

Yurthaber 22-02-2024 12:15

Şubat ayı şanslı burçları belli oldu! Astroloğun açıkladığı o tarihleri sakın kaçırmayın

Astroloji, birçok insanın yaşamlarını yönlendirmesine aracı olan bir rehberdir. Astrolog Güler'in paylaşımına göre bu yıl şubat ayının en şanslı burçları belli oldu. Hangi tarihlerde hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini merak edenlere şubat ayının en şanslı burçlarını ve önemli tarihleri haberimizde derledik.

Kadin 31-01-2024 08:32

Erkeklerin aşık olduğunu gösteren 6 işaret! Bu hareketleri yapmıyorsa dikkat

İlişki başlamadan veya başladıktan sonra zaman zaman karşımızdaki kişinin duyguları hakkında şüpheye düşebiliyoruz. Sevginin sık sık dile getirilmesi ve duyguların açıklanması önemli bir detay olsa da bu konudan daha önemli olanın sevginin davranışlara yansıması oluyor. İşte erkeklerin aşık olduğunu gösteren davranışlar...

Kadin 02-06-2023 15:25

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

Gençlik sırrı sayesinde kimse gerçek yaşını bilemiyor! Botoks olmadan kırışıklıklara ve yıllara meydan okuyor

Ciltteki kırışıklıklar çok daha yaşlı gözükmeye neden olabiliyor. Kadınlar botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın etkili yollarını arıyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gösteren kadınların cilt bakımlarında uyguladıkları teknikler merak ediliyor. TikTok'ta yaşam sırlarını paylaşan bir kadın genç gözükmesini sağlayan yaşlılık karşıtı tüyosunu açıkladı.

Kadin 17-03-2023 12:06

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01

Mesut eş anlamlısı nedir? Mesut kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eş anlamlı kelimeler yazılış ve okunuş biçimi olarak birbirinden farklı fakat anlam olarak birbiriyle aynı olan kelimelere denir. Türkçemizde birçok eş anlamlı kelime bulundurmaktadır. Bu kelimelerden bir tanesi de mesuttur. Peki, mesut kelimesinin eş anlamı olan sözcük nedir?

Egitim 22-10-2022 12:31

TÜİK duyurdu! İşte Türkiye'nin en mutlu ve en mutsuz illeri

Türkiye'nin en mutlu ve en mutsuz illeri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 'Yaşam Memnuniyet Araştırması' ile Türkiye'nin en mutlu 3 ilini ve en mutsuz 3 ilini belirledi. İşte rapordaki çarpıcı sonuçlar...

Haber 05-09-2022 10:26