Mutluluk Haberleri

Mutlu ve üretken insanların 5 ortak özelliği!

Pek çoğumuz hayat yolculuğumuz boyunca mutluluğu arar dururuz. Oysa yine pek çoğumuz mutluluğun çok basit detaylarda gizli olduğunu atlarız. Bu yüzden gerçekten mutlu ve mutluluğuyla doğru orantılı olarak üretken insanların hayatlarına baktığımızda o güzel ayrıntıları fark edebiliriz. İşte o insanların 5 ortak özelliğini listeledik. Belki de siz de o insanların hayatlarındaki bu detaylardan kendinize rehber olacak tüyolar yakalayabilirsiniz. Ucunda daha mutlu olmak varsa neden olmasın?

Kadin 25-04-2024 13:39

Evlilik sorusu vatandaşı ikiye böldü! Evliler mi mutlu bekarlar mı? Araştırma sonucu ezber bozdu

Değişen çağ koşullarıyla birlikte evliliğe bakış açısı da zaman içinde büsbütün değişti. Kimileri aradığı kişiyi bulup bir an önce evlenmeye can atarken kimileri ise 'sultanlık' olarak gördüğü bekarlığın tadını çıkarıyor. Peki evliler mi daha mutlu bekarlar mı? Amerika'da yapılan bir araştırma bu sorunun aslında tuzak olduğunu ortaya koydu! Vatandaşın yanıtı ise çoğunlukla aynı. Ama evliliğe ve bekarlığa farklı bakanların sayısı da az değil...

Trend 04-03-2024 08:46

Yabancı menşeli şirketlerin Türkiye şubeleri ülke ekonomisine nasıl katkı sağlıyor?

Ülkemiz sadece jeopolitik olarak değil ekonomik olarak da önemli bir güç, büyüklüğü bakımından dünyanın önde gelen ekonomilerinden birisine sahip.

Haber 23-02-2024 18:16

Türkiye'nin yaşam memnuniyet anketi sonuçlandı: Ülkenin yüzde 52,7'si mutlu çıktı! 'Bekarlık sultanlıktır' klişesi rafa kalktı... Gelecekten umutlu muyuz?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılı yaşam memnuniyet araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Evlilerin bekarlardan daha mutlu olduğu sonucu dikkat çeken araştırmada Türkiye'nin yüzde 52,7'sinin mutlu olduğu ifade edildi. Her 100 kişiden 67'sinin geleceğinden umutlu olduğunu belirttiği araştırmada, 18-24 yaş aralığındaki kişilerin cevapları ise dikkat çekti.

Haber 16-02-2024 10:48

Diğer Haber Etiketleri

Mutluluk

Mutluluk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mutluluk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Araştırmalar sonucu ortaya çıktı: Depresyon riskini azaltıyor, mutluluk hissi veriyor!

Günlük hayatta keyif aldığımız kahvenin sadece bir içecek olmadığını, aynı zamanda içerdiği özelliklerle ruh halimizi de etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalar, kahvenin depresyon riskini azaltma ve mutluluk hissi verme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. İşte, kahvenin depresyon riskini azaltma ve mutluluk hissi verme potansiyeliyle ilgili detaylar...

Kadin 09-12-2023 13:03

Her zaman buzdağının görünmeyen kısmı vardır! Sanatçı her mutluluğun arkasında olanları çiziyor

En mutlu olduğumuz anlarda o anlara nasıl geldiğimizi düşünüyoruz. Ancak karşımızda çok mutlu olduğunu gördüğümüz kişilerin hangi aşamalardan geçtiğini, olayların iç yüzünün nasıl olduğunu fark etmiyoruz. Sanatçı Anton Gudim, Instagram hesabında her şeyin diğer tarafını gösteren çizimler yapıyor.

Kadin 18-11-2022 11:37

Muş'ta gönüllü gençler köyleri ziyaret ederek çocukları eğlendiriyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir: - "Olumlu bildirimler aldıkça heyecanımız daha da artıyor ve köylere daha fazla hizmet götürmenin gayreti içinde oluyoruz" - Muş Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş: - "Amacımız köylerde yaşayan çocukların mutlu olmasını sağlamak ve gönüllerine dokunmaktır. Öğrencilerin merkeze geldiklerinde bir evlerinin olduğunu bilmelerini sağlamak istiyoruz"

Yurthaber 19-10-2022 12:40

Mutsuzluğun sebebi D vitamini eksikliği olabilir uyarısı

İGÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Huri Özkarabulut: - "Güneş ışınlarının kişiyi depresyondan koruduğu araştırmalarla belirlenmiştir. Güneş ışınları beyin tarafından salgılanan melatonini azaltıcı, mutluluk hormonu diye bilinen seratonini artırıcı etki yapmaktadır" - "D vitamini yetersizliği ile birçok hastalık riski artışı arasında bağlantı bulunuyor"

Yurthaber 26-09-2022 10:02

Eksikliği cinsel hayatı bitiriyor! Cinsel sorunlara yol açan bu durum her iki taraf içinde geçerli

Cinsel hayatı etkileyen birçok etken bulunuyor. Yaşadığınız sorunları görmezden gelmek, önemsememek sorunların büyümesine yol açabiliyor. Cinsel hayatını etkileyen faktörler arasında vitamin eksikliği büyük önem taşıyor. Uzmanlar d vitamini eksikliğinin sorunlar yarattığını belirtiyor.

Haber 18-09-2022 08:25

Mutluluk hormonu salgılatıyor, kansere karşı koruyor! 7 faydasını duyunca çok şaşıracaksınız...

Ekşimsi tadıyla severek tüketilen besinlerden biri olan kivinin pek bilinmeyen faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız... Kivinin en önemli özelliği de serotin hormonunu salgılamasıdır. İşte detaylar...

Haber 29-07-2022 20:22