Narin Cakirbeyli Haberleri

Irına Shayk 84 bin Swarovski kristalli elbisesinin askısını indirip poz verdi

"Berrak kristal renginin zamansız güzelliği ve ışıltılı kalitesi, havanın narin ama güçlü özünü mükemmel bir şekilde yansıtan ikonik bir görünüme ilham verdi" diyerek hazırlanan Irına Shayk'ın elbisesi hayranlarından tam not aldı. Model bir göğsünü kapatarak verdiği pozla olay oldu.

Magazin 2024-05-09 15:21:36

Önce 'Oğlum yaşındasın' dedi sonra imam nikahı kıydı! 'Ayıp olmasın ama...' diyerek yatak odasını açık açık anlattı! Canlı yayın bir anda kesildi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. 60 yaşında olduğunu söyleyen Narin Hanım 40 yaşındaki biriyle imam nikahı kıydığını anlattı. Yatak odasını da anlatan Narin Hanım açık açık konuşunca canlı yayın bir anda kesildi.

Magazin 2024-04-09 12:57:20

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 2024-02-19 07:21:32

Yenidoğan bebeklerinizin cildine en uygun ve en yumuşak ıslak mendiller

Bebeklerin cildi yeni doğdukları zaman son derece hassas oluyor. Bu sebeple narin ciltlerine temas edecek ürünlerin alerjen içermemesi ve kaşıntı, pişik gibi olumsuz etkiler yaratmaması çok önemli! Özellikle bebeklerin vücut temizliği için kullanılan ıslak mendillerin doğal içerikli ve yumuşak dokulu olması gerekiyor. Peki, yenidoğan bebek için en iyi ıslak mendil hangisi? Gelin, en iyi yenidoğan ıslak mendil markalarını yakından inceleyelim.

Haber 2023-10-30 17:05:12

Bebeğinizin cildine önem verin! İşte en iyi bebek sabunları

Bebeklerin cildi, yetişkinlere göre daha hassas ve narin olduğu için bebek bakımı ekstra özen gerektirir. Özellikle bebeklerin cilt sağlığı için kullanılan bebek sabunları, miniklerin cilt temizliğinde önemli bir yere sahip olduğundan kaliteli ve doğal içerikli sabunlar tercih etmek oldukça önemli. "Bebeğim için en iyi bebek sabunu hangisi?" diye merak ediyorsanız en iyi bebek sabunlarını sizler için listeledik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 21-09-23 17:56

Ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Özgü Namal'ın keyfi yerinde

Son olarak 2014 yılında final yapan 'Merhamet' dizisinde 'Narin' karakterini canlandıran Özgü Namal eşinin ani ölümüyle ekranlara bir süre veda etmişti. Gözlerden uzak yaşarken gelen teklifleri değerlendiren Namal ekranlara dönüyor. Özgü Namal son olarak alışverişte görüntülendi.

Magazin 17-09-23 08:34

Rus mankenin Kağıthane'deki evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı

Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa hırsız girdi. Hırsız veya hırsızlar, Rus mankenin 500 bin lira değerinde dövizi ile 500 bin liralık mücevherini çalarak kayıplara karıştı. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını isterken, Serıakova'nın avukatı Umut Narin, "Olayın enteresan yanı herhangi bir kapı zorlaması yok. Kapının herhangi bir bilen kişi tarafından açıldığı açık ve net" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 12-09-23 10:33

Bebeklerde reflü belirtileri nelerdir, neden olur? Reflü olan bebek nasıl emzirilir, bebeklerde mide reflüsü tedavisi nasıldır?

Bebekler, hassas ve narin bir yapıya sahiptir. Bu yüzden çoğu rahatsızlığa karşı savunmasızlardır. Yetişkinlerde görülen birçok hastalık, bebeklerde de görülebilir. Bu hastalıklar arasında en yaygın görüleni reflüdür. Reflü, mide hastalıklarından biridir. Mide içeriğinin yemek borusuna veya ağza geri gelmesi olarak tanımlanır. Peki, bebeklerde reflü belirtileri nelerdir, bebeklerde mide reflüsü tedavisi nasıldır?

Kadin 24-03-23 16:56

Bebeklerde konak neden olur, nasıl temizlenir? Bebeklerde konak belirtileri nelerdir?

Bebeklerde en yaygın görülen cilt problemlerinden biri konak sorunudur. Sıklıkla yeni doğan bebeklerde bu soruna rastlanır. Bebeklerin cildi fazlasıyla hassas ve narin bir yapıya sahip olmakla birlikte kurudur. Bu sebepten dolayı nemi hapsetme özelliği yok denecek kadar azdır. Bebeklerde konak kafa bölgesinde yani saçlı deride görülür. Peki, bebeklerde konak neden olur, belirtileri nelerdir?

Kadin 24-03-23 16:55

Karısı büyük ikramiyeyi kazandığını sakladı! Yasak aşkıyla kaçıp evlenince gerçek ortaya çıktı... İhanete uğrayan koca gözyaşlarıyla anlattı

Tayland’lı 20 yıllık evli olan Narin ve Chaweenwan çiftinin arasına büyük ikramiye parası girdi. 43 yaşındaki Chaweenwan, yaklaşık 12 milyon baht (6 milyon 992 bin 903 TL) değerindeki büyük ikramiyeyi kazandı. 47 yaşındaki eş Narin ise karısının büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra kendisini terk ettiğini ve başka bir adamla evlendiğini gözyaşları içinde anlattı.

Trend 21-03-23 08:00

Orkide kaç günde bir sulanır, nasıl coşturulur? Orkide nasıl ortam sever, çiçekleri dökülünce ne yapılır?

Bakımı iyi yapıldığı zaman uzun yıllar boyunca güzelliğini koruyan ve her yeni açan çiçeği sayesinde daha bir güzelleşen orkide narin çiçekler arasında yer alır. Bu bakımdan orkide bakımında yapılması gereken bazı püf noktalar bulunur. Dünya üzerinde yaklaşık olarak 880 tane cinsi bulunan orkidelerin bir çoğu tropik bölgeler olmak üzere pek çok alana yayılan bir bitkidir. Birkaç rengi bulunan orkiden ülkemizde en çok bilinen orkide cinsi Phalaenopsis olarak bilinir. Orkide nasıl ortam sever?

Kadin 07-03-23 17:31

Ragib Narin, Taha Duymaz'ın annesini paylaştı! Taha yorgana sarılı bulunmuş vücudu şişmemiş tertemiz...

Şarkıcı Ragib Narin arkadaşı Taha Duymaz'ın ölümüyle yıkılmıştı. Enkaz çalışmalarında Hatay'dan ayrılmayan şarkıcı Narin depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesinin sağlık durumunu paylaştı. Narin ayrıca Taha Duymaz'ın depreme nerede ve nasıl yakalandığını da açıkladı.

Magazin 27-02-23 07:03

Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır? Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin nereli?

Ragıb Narin'in kim olduğu merak ediliyor. Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin acı haberi duyurdu. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın vefat haberini Ragip Narin "Başımız sağ olsun" notu ile paylaştı. Bu haberin ardından Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 17-02-23 14:09

Taha Duymaz öldü mü? Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı? Ragıb Narin açıkladı: Cansız bedenine ulaşıldı!

Taha Duymaz ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. ünlü YouTuber'ın durumu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası merak konusu olmuştu. Ragıb Narin acı haberi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Taha Duymaz öldü mü? Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 17-02-23 14:01

Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil yorumu şoke etti! Fenomen arkadaşı tepki gösterdi... Taha Duymaz'ın ablasından açıklama

Günlerdir Hatay'da gittiği halasının evinde enkaz altında olan Taha Duymaz hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumu duyanları çıldırttı. Bu iddialar sonrası şarkıcı ve fenomen Ragıb Narin isyan etti. Taha Duymaz'ın durumuna dair ablasından da yeni açıklama geldi.

Magazin 12-02-23 13:56

Bebeğine sıcak bir mama yedirmek isteyenler için en iyi biberon ısıtıcılar

Hayatınızdaki en narin varlıklar olan bebekleriniz için her şeyin en güzelini arıyorsunuz. Özellikle de beslenmeleri konusunda. Onlar için en ideal beslenme şeklini, en ideal koşullarda ve ideal hijyenle sağlamak tüm ebeveynlerin öncelikleri arasında elbette. İşte tam da bunun için çalışan birçok başarılı marka, birbirinden kaliteli biberon ısıtıcı modelleri üretiyor. Gelin, bebeğinize ve sizin beklentilerinize uygun en iyi biberon ısıtıcı modellerini birlikte inceleyelim!

Kadin 20-01-23 11:57

Müge Anlı'da bomba iddia! Eski sevgilisine kaçan genç kadının isyanı akıllara durgunluk verdi: Annem de eski kocama kaçtı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Rıfat Bey, eşi Narin'den günlerdir haber alamadığını belirtip çağrıda bulunmuştu. Narin Çakırbeyli'nin 5 yaşındaki çocuğunu yanına alıp eski sevgilisine kaçtığı ortaya çıktı. Müge Anlı'yı bile şaşırtan olay ise bugün yaşandı. Rıfat Bey ile eşi Narin Çakırbeyli canlı yayında yüzleşti. Narin Çakırbeyli eski kocasıyla evli olduğu sırada yaşadıklarını anlatıp annesinin de damadıyla kaçtığını söyledi. Müge Anlı duydukları karşısında şoke oldu.

Magazin 17-11-22 11:35

Suşi yapımında kullanılan orkinosta ihracat artıyor

Ege Denizi'ndeki çiftliklerde büyütülen orkinosların ihracatı, bu yılın 9 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40 arttı - Karaburun'daki bir orkinos çiftliğinin müdürü Hasan Yılmaz: - "Cüsse olarak devasa balıklar olmasına rağmen çok narin yapılılar"

Yurthaber 07-10-22 11:08

Cüzdanını kaybetmişti... Başına gelmeyen kalmadı! Aldığı mesajla yıkıldı Bu borcu ödeyemem

Samsun’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Narin Gül, kendisi adına 3 ayrı bankadan 150 bin TL civarında kredi çekilip dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Olay, Gül’ün telefonuna gelen "Kredi taksitiniz gecikmektedir" mesajıyla anlaşıldı. Eşi, Narin Gül’ün cüzdanını kaybetmesinin ardından bunların yaşandığını söyledi. Krediyi çekenleri tanımadığını belirten kadın, geçen sene de benzerinin olduğunu, o krediyi ödediklerini ancak bunu ödeyemeyeceklerini dile getirdi.

Haber 06-10-22 20:42

İnce eş anlamlısı nedir? İnce kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

İnce kelimesinin dilimizde bir çok anlamı vardır. Genellikle, aynı cisimler arasında ebat bakımından diğerlerine göre daha az kalınlığa sahip ve küçük olanı nitelendirmek için kullanılır. Bu anlamı ince kelimesinin gerçek anlamıdır. Mecaz anlam olaraksa kibar, narin, zarif anlamında kullanılır. İnce kelimesi genel olarak deyimlerde mecaz anlamıyla karşımıza çıkar. Peki, ince kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 26-09-22 17:30

Milli yüzücü Burcunaz Narin, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Milli yüzücü Burcunaz Narin, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Yurthaber 16-09-22 20:40

Milli halterci Dilara Narin, altın madalyasını teslim aldı

Milli halterci Dilara Narin: "Federasyonum ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi olmak üzere bu süreçte beni destekleyen, yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum"

Yurthaber 15-09-22 18:01

Burcu Naz Narin, Dünya Açık Su Yüzme Yarışları'nda madalya için kulaç atacak:

"Hedefim Dünya Gençler Açık Su Yüzme Yarışları'na ilk üçe girmek ve madalya ile ülkeye dönmek"

Yurthaber 12-09-22 11:12

Sağlıklı ve bebekleriniz için uygun en iyi bebek deterjanı çeşitleri

Her ebeveynin bebeği için en iyisini istediğini biliyoruz. Bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için kullandığınız deterjan da büyük önem taşıyor. Birçok deterjan, çamaşırları daha iyi temizleyebilmek için kimyasallar içeriyor. Peki bebeğinizin narin tenine uygun, kimyasal içermeyen bir deterjan mı arıyorsunuz? Öyleyse en iyi bebek deterjanı hangisi? En zorlu lekelerde dahi etkili temizlik sağlarken çamaşırlarda asla kalıntı bırakmayan bebek deterjanlarını bir araya getirdik!

Kadin 29-06-22 18:03

Yeni doğan bebeklerinizin cildine zarar vermeden onları koruyacak en iyi yenidoğan bebek bezleri

Yenidoğan bebeklerin cildi, çok hassas ve narin olur. Onların hassas cildine zarar gelmemesi için doğumdan sonraki ilk 1 aylık süreçte aileler, yenidoğan bebek bezi tercih eder. Doğum telaşı yaşanırken biraz da yeni doğacak olan bebeğin heyecanı ile hangi ürünün alınacağına karar vermek zor olabilir. Eğer siz de böyle bir heyecanlı sürecin içindeyseniz size yardımcı olalım.

Haber 17-06-22 10:27

Bağın Vadisi'ndeki yaban keçilerinin sayısı yeni yavrularla artıyor

Tunceli'nin Mazgirt ilçesindeki vadi, nesli koruma altında bulunan yaban keçilerine yaşam alanı oluşturuyor - Doğa fotoğrafçısı Hüseyin Narin: - "Burası bitki örtüsü, orman, vadiler ve su kaynaklarının bol olduğu bölge. Bağın Vadisi de sarp ve dik yamaçlara sahip olduğundan yaban keçilerinin çok sevdiği bir alan"

Yurthaber 15-06-22 13:09

Narin ne demek? Narin kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Narin kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Narin kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:18

Tırnağını hızlı uzatmak isteyenler için tırnağı hızlı uzatma yöntemleri ve yardımcı ürünler

Tırnaklar en çok bakım isteyen ve ihmal edildiğinde birçok problemle karşı karşıya bırakan narin bölgelerden biri. Ancak genetik faktörler başta olmak üzere bazı nedenlerden dolayı tırnaklar çok yavaş uzayabilir. Düzenli bakım ve doğru ürünlerle uzun tırnaklar elde etmek ise mümkün. Her ne kadar doğal yöntemler tırnakları uzatmada etkili olsa da buna herkes vakit ayıramayabilir. Bu yüzden tırnakların hızlı uzamasına yardımcı olacak ürünleri listemize aldık. İncelemeye hazır mısınız?

Haber 22-04-22 17:10

Forklift operatörü kadın öğretmen meslektaşlarının yükünü aldı

Tekirdağ Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli Melis Doğanyiğit: - "Hayatınıza çıkan her zorlukta 'ben kadınım geri çekileyim, erkekler halletsin' gibi düşünceye kapılmayın"

Yurthaber 08-03-22 11:10

Van'da 16 yıllık sır cinayet böyle çözüldü! İtiraflar ve çelişkili ifadeler ortaya çıkardı

Van'da 2006 yılında tarlada cesedi bulunan Narin Tarhan cinayeti, 16 yıl sonra aydınlatıldı. Alınan ifadelerdeki çelişkiler ve samimi itiraflar ile elde edilen bulgulardan cinayetin maktulün akrabası olan A.E.,'nin işlediği saptandı. A.E.’nin oturduğu Şırnak’tan Van’a gelip cinayeti işlediği Tarhan'ın cesedinin bulunmasından sonra da Şırnak'a döndüğü de tespit edildi.

Haber 25-02-22 17:46

Antalya'da şehir içindeki Zeytinpark hasat mesaisiyle hareketlendi

Kent merkezinde 2 milyon 630 bin metrekare büyüklüğünde, yaklaşık 20 binin üzerinde zeytin ağacının bulunduğu Zeytinpark'ta organik üretilen zeytin ve zeytinyağına tüketiciler yoğun talep gösteriyor - Zeytinpark AŞ Genel Müdürü Vahdet Narin: - "Topladığımız zeytinleri perakende de satıyoruz, kendimiz de işliyoruz. Yağlık olanları da kendi tesislerimizde işleyerek halka sunuyoruz"

Yurthaber 26-12-21 11:27

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy'dan olay itiraf! ''Her şeyi anlatmaya geldim''

Türk yetişkin film yıldızı Narin Esmersoy, Psikolog Gökhan Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu. ''Kendimi normal bir insan olarak görüyorum'' diyen Esmersoy, hayatına dair verdiği detaylarla duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 03-12-21 11:20

%30'a varan indirimlerle satın alabileceğiniz en iyi bebek bakım ürünleri

Bebek sahibi olduğunuzda elinizde sürekli kocaman bir çanta ile dolaşmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu sayede evde olduğu kadar dışarıda da bebeğinizin konforunu devam ettirebilirsiniz. Her an yanınızda bulunduracağınız ıslak mendil, pişik kremi ve külot bez gibi ürünlerle bebeğinizi çok daha rahat hissettirebilirsiniz. Bunun için öncelikle bebeğinize en uygun ürünleri tercih ederek onun narin cildinin daima bakımlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kadin 19-11-21 16:36

Süveyda'nın annesi Narin'in hastalığı nedir? Kırmızı Oda Kırmızı Oda Narin yani Aylin Paksoy kimdir?

Annesi Narin’in, ‘’Atta gitti bebek.’’ sözlerini hiç aklından çıkaramadığını vurgulayan Süveyda’nın babası Mustafa bey, vicdan azabı çekmektedir. Mustafa bey kızının gerçek ailesini ve Süveyda’yı nasıl aldıklarını anlatır.

Magazin 30-10-21 11:54

Ada Masalı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haziran ve Poyraz'ı korkutan olay!

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı'nın 19. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ada Masalı'nın seyirciyle buluşan yeni tanıtımında Alper (Rami Narin) ve Melisa'nın (Merve Nur Bengi) kız isteme töreni eğlenceli anlara sahne olurken Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Poyraz'ın (Alp Navruz) otelinde yangın çıkıyor.

Magazin 25-10-21 02:42

Ada Masalı 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Haziran ve Poyraz yakınlaşıyor!

Star TV'nin yaz dizisi Ada Masalı'nın 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada Masalı yeni bölüm fragmanında Haziran (Ayça Ayşin Turan), Poyraz'ın (Alp Navruz) çöpe attığı kolyeyi bulurken ikilinin yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor. Görkem (Bülent Çolak), Selma'ya (Nihan Büyükağaç) Fatih'i (Can Kahraman) ayarlamaya çalışırken Alper (Rami Narin) ve Melisa'nın (Merve Nur Bengi) liselerine gidip eski günlerine dönmeleri eğlenceli bir bölümün sinyallerini veriyor.

Magazin 22-08-21 23:22

Kelebek bahçesinin narin sakinleri, mevsim meyveleriyle besleniyor

Konya'da beslenme, iklimlendirme ve bitki varlığıyla özel koşullar sağlayan Kelebek Bahçesi, tropikal ülkelerden gelen kelebeklere doğal yaşam alanını aratmıyor - Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Biyoloji Uzmanı Duygu Taştan: - "Bazı kelebeklerin ana besin kaynağı, çiçeklerin içindeki tatlı su ve nektar. Onun dışında meyve suyu ile beslenmeyi seven kelebekler de var. Bahçe içerisinde yer yer kelebekler için bırakılmış meyve tabakları görebilirsiniz. Beslemede, yaz mevsiminde yaz meyvelerini, kış mevsiminde de kış meyvelerini kullanılıyoruz. Yani kelebeklerimiz yaz, kış meyveyle besleniyor"

Yurthaber 15-08-21 11:47

Ali Sunal: Hayatımı değiştireli 2 yıl oldu

Ünlü oyuncu Ali Sunal ile avukat Nazlı Kurbanzade'nin kızları Narin, 2. yaşına bastı. Kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan Sunal, "Sen benim hayatımı değiştireli 2 yıl olmuş. Her anına şükürler olsun. Hep çok istediğim ama seninle beraber hayal bile edemeyeceğim güzellikte geçen bu 2 yılın, bundan sonra da beraber yaşayacağımız her dakikayı daha büyük bir heyecanla bekliyor olacağım." ifadelerini kullandı.

Magazin 07-08-21 14:06

Nazlı Kurbanzade: Kafamdakinden çok daha rahat bir anneyim

Tiyatro sanatçısı Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade, samimi açıklamalarda bulundu. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Kurbanzade, "Kendimi çok daha panik ve pimpirikli sanıyordum ama Narin doğunca kafamdakinden çok daha rahat bir anne olduğumu anladım" şeklinde konuştu.

Magazin 08-05-21 11:16

İnce, hafif ve yüksek performanslı

MateBook X Pro, tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi narin, göz okşayan tasarım hatlarına sahip. Alüminyum alaşım kullanılarak tasarlanan cihaz, uzay grisi renkte. 14.6mm kalınlıkta ve 1.33 kilo ağırlıkta. Yani hem ince hem de hafif. Ayrıca bir o kadar da güçlü.

Haber 24-04-21 10:08

Kızıltepe’de online sınavda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesi genelinde online deneme sınavı sonucunda başarılı olan öğrenciler, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kitapla ödüllendirildi.Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan yapılan ilçe geneli online deneme sınavı sonucunda başarılı olan Narin Deniz, Amed Güneş, Fahriye Er, Nazlıcan Taşkan’ı kitapla ödüllendirerek tebrik etti.Törende eğitimin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, "Sevgili gençlerimize gösterdikleri üstün başarıdan dolayı, şehrimiz adına ülkemiz adına gelecekte edinecekleri mesleklerdeki başarılarının temelinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.

Yurthaber 28-01-21 09:50

Uğur Mumcu Kadıköy’de anıldı

Ankara’da 24 Ocak 1993’te, otomobiline yerleştirilen bombanın infilak etmesiyle hayatını kaybeden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu için Kadıköy’de anma töreni ve meşaleli yürüyüş düzenlendi.CHP Kadıköy İlçe Örgütü’nün düzenlediği etkinliğe CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP PM Üyesi Pınar Uzun, eski CHP milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve parti üyeleri de katıldı.

Yurthaber 26-01-21 10:04

Önder Narin’den ’Öğretmenler Günü’ mesajı

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Narin, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Milli ve manevi değerlere bağlı idealist bir nesil yetiştirmek için, okulu mabet yeri verdiği eğitimiyse ibadet sayan, yeri geldiğinde öğrencilerine bir öğretmenden de öte onlara hem anne hem baba hem de bir yol arkadaşı olan, öğrencilerinin hakikat peşinde koşması için onlara aklıselim, kalbi selim düşünmelerini sağlayarak geleceğe hazırlayan başta Aziz Öğretmen Prof.

Yurthaber 24-11-20 12:01

Tokat yaprağına rakip oldu! Hafif ekşi, tüysüz ve incecik...

Trakya'nın filme bile konu olan ünlü Yapıncak yaprağı tescillendi. Tüysüz ve narin yapısıyla Tokat yaprağına rakip olan Yapıncak yaprağı, zeytinyağlı yaprak sarması için sıklıkla tercih ediliyor.

Yemek 13-11-20 07:35

Simav’da 18 okula “Okulum temiz’ belgesi verildi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Protokolü” kapsamında, hijyen tetkik görevlilerince denetlenen okullardan 18’ine “Okulum temiz” belgesi verildi.Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, başvurusu kabul edilerek denetlenen okullardan 18’inin ‘Okulum temiz’ belgesi almaya hak kazandığını belirterek, diğer okullardaki denetleme sürecinin devam ettiğini ifade etti.Simav Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen belge töreninde, Simav Anadolu Lisesi, Şerife Narin Koyuncuoğlu Ana Okulu, Çitgöl Şehit Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu, Osmanbey Ortaokulu, Dağardı İlkokulu, Dağardı Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Güney Ortaokulu, Güney İlkokulu, Simav Cumhuriyet Lisesi Anadolu, Simav Özel Eğitim Meslek Okulu, Şenköy İlkokulu, Beyce İlkokulu, Beyce Şehit Er Mustafa Nergis Ortaokulu, Simav Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi, Esenevler İMKB İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, belgelerini Kaymakam Türker Çağatay Halim’in elinden aldı.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, pandemi dolayısıyla ara verilen eğitimin normalleşme sürecinde daha temiz ve sağlıklı bir şekilde başlaması, öğrencilerin daha temiz eğitim hizmeti alması için, ilçe merkezi belde ve köylerdeki okullarda hijyen denetimlerinin yapıldığını belirterek, belge almaya hak kazan okulların idareci, öğretmen ve personellerini tebrik etti.

Yurthaber 31-10-20 11:08

Banu Parlak’ın kızının doğum günü sosyal medyayı salladı!

Narin Yarim şarkısıyla ünlenen Banu Parlak kızı Duru’nun doğum gününü kutladı. Kızının doğum gününde koronavirüs tedbirlerine uyan ünlü sanatçının kutlaması sosyal medyadan takdir topladı.

Magazin 19-10-20 14:01

Uzmanlardan maske uyarısı: Koronavirüsten 100 kat daha tehlikeli!

Koronavirüs pandemisinde korunmak için kullanımı zorunlu hale getirilen maskelerle ilgili uyarıda bulunan İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mehmet Narin, "Semt pazarlarında satılan, hijyenik olmayan ortamlarda üretilen maskeler koronavirüsten 100 kat daha tehlikelidir" dedi.

Haber 23-09-20 16:39

Babalarından şiddet gören çocuklara büyükşehir sahip çıktı

Şanlıurfa’da eşinden şiddet gören anne ile çocuklarına, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ardından Büyükşehir Belediyesi de sahip çıktı.Şanlıurfa’da eşinden şiddet gören anne Narin Çakmak ile 4 çocuğuna Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı sahip çıktı.Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından evinde ziyaret edilerek psikolojik destek sağlanan anne Narin Çakmak ile 4 çocuğun kaldığı evde incelemelerde bulunarak eksiklikleri not aldı.

Haber 21-09-20 16:54