Oğuzhan Koç Haberleri Ve Son Dakika Oğuzhan Koç Haberleri

Oğuzhan Koç Haberleri Ve Son Dakika Oğuzhan Koç Haberleri

13 Mayıs 1985'te Erzincan Refahiye’de dünyaya gelen Koç, 1992 Erzincan depreminin ardından ailesiyle birlikte Bursa'ya taşındı. Müziğe olan ilgisi küçüklükte başlayan sanatçı, 8 yaşında Bursa Devlet Konservatuarı’nda eğitim almaya başlayan oyuncu, lisede kurduğu grupla beraber üniversite şenliklerinde konserler verdi. Ayrıca tiyatroyla ilgilenen Koç, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki eğitimini tamamlamadan İstanbul’a giderek arkadaşı olduğu Eser Yenenler’in yanına yerleşti. Müzik çalışmalarına bu şehirde devam etmeye karar veren Koç, müzisyen arkadaşlarıyla çeşitli yerlerde şarkılarını seslendirmeye başladı. 2007 yılında "Çok Güzel Hareketler Bunlar" komedi programı ekibine dahil oldu. Tiyatronun yanı sıra müzikle ilgilenmeye devam eden Koç, şarkıcı Ferhat Göçer’e "Gül ki Sevgilim" isimli bestesini verdi. 2013'te Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber Tv8 kanalında "3 Adam" ismiyle program yaptı.

Oğuzhan Koç Haberleri

Demet Özdemir'in son paylaşımı çok konuşuldu! Kendisini Zeyna'ya benzetti

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Demet Özdemir bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah tulumuyla poz veren oyuncu kendisini Zeyna'ya benzetti.

Magazin 15-03-2024 16:58

Demet Özdemir hayranlarından tam not aldı! Görenler belden aşağısına takıldı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan anlaşmalı olarak boşandıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir'in son pozları hayranlarından tam not aldı. Özdemir'in kazak altına yaptığı seçime ise yorum yağdı.

Magazin 14-03-2024 13:23

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-2024 10:51

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Demet Özdemir, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Tarzının bedeli ortaya çıkan oyuncunun ceketinin fiyatı şaşırttı.

Magazin 13-02-2024 09:55

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-2024 17:46

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Pantolonunun fiyatını duyanlar inanamadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa tarzıyla gündem oldu. Özdemir'in pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 31-01-2024 12:28

Zeynep Koçak 'Dilber' dansına kendi yorumunu kattı! Dansı olay oldu

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen oyuncu Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Değişimi ve paylaşımıyla konuşulan oyuncu son olarak sosyal medya hesabından 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde dans ettiği anları paylaştı. Oyuncunun Dilber dansı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 31-01-2024 08:17

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Zeynep Koçak Boğaz manzaralı lüks evinden paylaştı

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncularından biri olan Zeynep Koçak, bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Ünlü şarkıcı ile evliliğin eşiğinden dönen Koçak son dönemde verdiği kilolar ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Değişimiyle ağızları açık bırakan Zeynep Koçak bu defa Boğaz manzaralı eviyle gündem oldu.

Magazin 09-01-2024 16:04

Demet Özdemir'in sağlık durumu hayranlarını üzmüştü... Oyuncudan sevindiren haber geldi!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özdemir, son olarak FOX TV ekranında seyircilerle buluşan oyuncu Demet Özdemir bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Özdemir'den hayranlarını sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi veren ünlü oyuncu, " Merak edenler için, çok şükür şuan çok iyiyim" dedi.

Magazin 09-01-2024 15:34

Sabahları sinirli uyanıyormuş... Demet Özdemir itiraf etti: Maddi olarak...

Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Özdemir, Oğuzhan Uğur'un programına konuk oldu. Yunanistan'dan ev aldığını onaylayan oyuncu ayrıca kendisiyle ilgili ilginç bir itirafta da bulundu.

Magazin 24-11-2023 10:29

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in Budapeşte pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Şimdilerde Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisindeki performansıyla sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Demet Özdemir Budapeşte tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Demet Özdemir'in son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 17:28

Zeynep Koçak Güllü'ye benzetildiğini duyunca Talu çiftine gönderme yaptı! Herkesi 100 milyon dolar...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak estetikli görüntüsü ve değişimi sonrası Güllü'ye benzetildi. Koçak bu yorumu görünce Kıvanç-Beril Talu çiftine gönderme yaparak bakın ne dedi.

Magazin 23-10-2023 08:13

Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamıyor! Bakışları dışında her şeyi değişmiş

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen oyuncu Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son halini görenler yine şaştı kaldı.

Magazin 22-10-2023 15:34

Yunanistan'dan 1 milyon euro’ya ev almıştı! Demet Özdemir Atina pozuyla dikkat çekti

Şimdilerde Adım Farah dizisinde boy gösteren Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde Yunanistan’dan aldığı evle gündem olmuştu. 1 milyon euro'ya Yunanistan'ın başkenti Atina'dan ev aldığını doğrulayan Özdemir Atina'da verdiği pozlarla beğeni topladı.

Magazin 18-10-2023 12:43

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir setten karelerini peş peşe paylaştı! İddialı pozları olay oldu

Özel hayatı, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir, şimdilerde Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisi ile adından sıkça söz ettiriyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Özdemir setten karelerini paylaştı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-10-2023 12:14

'Hayatımda kimse yok' demişti ama... Demet Özdemir o isimle yakalanınca panikledi

Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliği noktalayan Demet Özdemir, Yunan Dj Sergio aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak oyuncu geçtiğimiz günlerde yine aynı isimle yakalandı ve panik oldu.

Magazin 17-09-2023 14:46

Demet Özdemir'in Yunan sevgilisi DJ Sergio mu? İlk defa açıkladı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu Demet Özdemir, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyor. Demet Özdemir, "Aşka küstünüz mü?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin 10-09-2023 16:16

ÖZÜR DİLERİM FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Özür Dilerim filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi?

Özür Dilerim filmi ile ilgili aramalar filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrolde olduğu komedi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Özür Dilerim filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Film nerede çekildi? İşte FOX TV yayın akışı...

Magazin 07-09-2023 19:56

Demet Özdemir iddialı pozlarıyla beğeni topladı! Shopsuz halini görenler inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. İddialı tarzıyla dikkat çeken Özdemir'in shopsuz ve filtresiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-2023 09:38

Demet Özdemir'in festival tarzı olay oldu! Eteğinin fiyatını duyan inanamadı

Şimdilerde Adım Farah dizisinde rol alan Demet Özdemir Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Festivalde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülünü alan Özdemir'in tarzı sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-09-2023 14:54

Dilan Çiçek Deniz'in açıklaması Oğuzhan Koç'u rahatsız etti! Bomba gönderme

Son dönemde yüzündeki değişimle dikkat çeken oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Güzel oyuncu sosyal medyadan isyan ederek "Hiç tanımadığım" ifadesini kullanınca Koç rahatsız oldu. Demet Özdemir'in eski kocası Oğuzhan Koç'tan gönderme ise gecikmedi.

Magazin 01-09-2023 13:52

Oğuzhan Koç ile anılıyordu! Dilan Çiçek Deniz'den sürpriz aşk iddiasına yanıt geldi Kişilik haklarına tacizdir

Geçtiğimiz aylarda, Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, sürpriz bir şekilde ilişkilerinin sonlandığını açıklamıştı. Son dönemde adı Oğuzhan Koç ile anılan ünlü güzel, çıkan haberlere isyan etti.

Magazin 31-08-2023 23:13

Demet Özdemir arkadaşının düğününde kurtlarını döktü! Dansıyla sosyal medyayı salladı

Tatil pozlarıyla uzun süre gündemden düşmeyen Demet Özdemir arkadaşının düğününe katıldı. Sık sık yaptığı danslarla beğeni toplayan Özdemir düğündeki dansıyla adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-08-2023 14:35

Demet Özdemir'in sokak şıklığının bedeli ağızları açık bıraktı! Çantası ve ayakkabıları için bakın ne kadar ödemiş

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuk performansıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Ünlü oyuncunun rahat sokak stili çok beğenildi. Özdemir'in çantası ve ayakkabısının fiyatı ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-08-2023 17:45

3 ay önce Demet Özdemir’den ayrılan Oğuzhan Koç ilk kez konuştu! İtirafıyla şaşırttı

Demet Özdemir ile sekiz ay evli kalan Oğuzhan Koç mayıs ayında boşanmıştı. Sık sık tarzı, şarkıları ve özel hayatıyla gündem olan Koç yakın arkadaşı Eser Yenenler’in programına konuk oldu. Özdemir’le evliliğine dair de açıklamalar yapan ünlü ismin itirafı herkesi çok şaşırttı.

Magazin 19-08-2023 15:56

Kerimcan Durmaz ve Demet Özdemir'den iddialı pozlar! Derin bir geceydi

Tatil pozlarıyla sık sık gündem olan Adım Farah’ın yıldızı Demet Özdemir ve ünlü fenomen Kerimcan Durmaz iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Durmaz, Özdemir’le pozlarını “Bebeğimle ne gece ama” notuyla paylaştı.

Magazin 19-08-2023 09:07

Demet Özdemir annesini paylaştı bakan bir daha baktı! ''Güzellik genetikmiş''

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü oyuncu son olarak annesinin doğum gününü kutladı. Özdemir'in annesini gören herkes hayran kaldı.

Magazin 17-08-2023 17:18

Yol Arkadaşım filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Yol Arkadaşım filmi konusu ve oyuncuları filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. İbrahim Büyükak'ın başrolde olduğu film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, Yol Arkadaşım filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Bu akşam Star'da!

Magazin 12-08-2023 18:38

Demet Özdemir'e aşk yaradı! Tatil pozlarına yorum yağdı

Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Yeni sezon öncesi Yunanistan tatilinde moral depolayan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 12-08-2023 16:50

İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'nın lüks evinin bahçesi dikkat çekti

Bir süredir İstanbul'da yaşamayan ve Ege'ye yerleştiğini duyuran güzel oyuncu Gizem Karaca, lüks evin paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Uzun süredir bahçesinde organik tarım da yapan güzel oyuncu lüks evinin bahçesini çektiği video ile gösterdi.

Magazin 07-08-2023 14:51

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in sosyal medya kazancı ağızları açık bıraktı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir, Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Özdemir'in 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Magazin 07-08-2023 14:09

Ala Tokel'den Hanzade Ofluoğlu'na yanıt! Fotoğrafta çıplağım...

Mayıs ayında Demet Özdemir ile tek celsede boşanan Oğuzhan Koç ile sık sık görüntülenen fenomen Ala Tokel sosyal medyada tatil pozlarını paylaştı. Ala Tokel'in güneş yanıklarına Survivor Hanzade Ofluoğlu yorum yapınca fenomenden ilginç yanıt gecikmedi.

Magazin 06-08-2023 08:56

Oğuzhan Koç’tan boşanan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk pozunu paylaştı

Oğuzhan Koç’tan boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir'den ilk paylaşım da geldi. Atina'da ev alan ve yeni aşka yelken açan Özdemir sosyal medyada konuşulan isimler arasında...

Magazin 31-07-2023 13:25

Demet Özdemir'in konser tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün The Weeknd konseri için İtalya'ya gitti. Konser tarzıyla büyük beğeni toplayan Özdemir'in kombinin bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 29-07-2023 17:29

The Weeknd konserine giden Demet Özdemir'e İtalya'da büyük ilgi! Pozları çok konuşuldu

Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından ismi ünlü DJ Sergio ile anılan güzel oyuncu, her yaptığıyla olay oluyor. Son olarak kız arkadaşlarıyla The Weeknd konserine giden Özdemir İtalya'da büyük ilgiyle karşılandı. Hayranlarıyla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 29-07-2023 12:18

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk kez görüntülendi!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir şarkıcı Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliği sonrası magazin gündeminde yer almıştı. Boşanma sonrası sessizliğini bozan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile Yunanistan tatilinde aynı arabada görüntülendi.

Magazin 24-07-2023 20:24

Yunan DJ ile yakınlaştı, paraya kıyıp ev aldı! Demet Özdemir'in sevgilisi kim?

Yunan DJ Sergio ile yakınlaştığı iddia edilen Demet Özdemir, Yunanistan'da ev almıştı. Demet Özdemir 1 milyon euro'ya aldığı evden sonra komşudan çıkmaz oldu. Oyuncu "Turist değil yerliyim" pozlarıyla da dikkat çekti. Demet Özdemir ve DJ Sergio'nun paylaşımları da gündem oldu.

Magazin 23-07-2023 14:40

Aşk Taktikleri'nin yıldızları Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız karavanda dans etti! Sosyal medyada olay oldu

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmi Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin başrollerinin karavan dansı sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz ay Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini bitiren Demet Özdemir, ınstagram sayfasından Şükrü Özyıldız ile dans ettiği videosunu yayınladı. O gönderiye yorum yağdı.

Magazin 14-07-2023 17:38

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in çantasının fiyatı şoke etti! Duyan inanamadı

Son dönemde şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini bitirmesiyle gündemde olan oyuncu Demet Özdemir, başrolünde yer aldığı dizisi Adım Farah sezon finali yapınca soluğu tatilde aldı. Tatil pozlarıyla sık sık konuşulan Özdemir'in pembe tarzı çok beğenilmişti. Güzel oyuncunun mini pembe çantasının fiyatı ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-07-2023 17:13

Demet Özdemir pembe mini elbisesiyle büyüledi! O yorum olay oldu: ''Margot Robbie bak işine''

Tatil pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Demet Özdemir bu defa pembe mini elbisesiyle pozlar verdi. Ünlü ismin pembe tarzı binlerce beğeni ve yorum aldı. Özdemir'in bu pozlarına ünlü isimlerden de yorum gecikmedi. Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in yorumu dikkat çekti.

Magazin 11-07-2023 08:41

İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'nın tatil pozlarına yorum yağdı

Son olarak Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile Disney Plus için çekilen "Özür Dilerim" adlı filmde boy gösteren ünlü oyuncu Gizem Karaca tatil kareleriyle hayranlarından beğeni topladı. Güzel oyuncu hayranlarından tam not aldı.

Magazin 09-07-2023 11:56

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! ''Dünyanın en güzel kadını''

Son zamanlarda tatil paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Demet Özdemir bu defa beyaz derin göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdi. Özdemir iddialı pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-07-2023 10:13

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç ünlü fenomen Ala Tokel ile görüntülendi! O fotoğraf sosyal medyayı salladı

Giyim tarzı ve ayakkabılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay Demet Özdemir ile 8 aylık evliliğini sonlandırmıştı. Aşk açıklamasıyla kafaları karıştıran Koç'un ünlü fenomen Ala Tokel ile aşk yaşadığı iddiası çok konuşulmuştu. Çıkan haberlerle ünlü fenomen dalga geçmişti. Ancak ünlü ikili havalimanında görüntülendi. O fotoğraf sosyal medyada hızlıca yayıldı.

Magazin 08-07-2023 09:46

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç fenomen Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor? Gerçek ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in birlikte görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir'den boşanan Koç'un yeni aşka yelken açtığı iddia edilirken Ala Tokel haberleri bakın nasıl ti'ye aldı.

Magazin 03-07-2023 14:44

Zeynep Koçak'ın son halini görenler şaşıp kalıyor! Resmen bambaşka biri oldu

Çok Güzel Hareketler programıyla adını duyuran Zeynep Koçak son haliyle yine gündem oldu. Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak değişimiyle dikkat çekiyor. İşte Zeynep Koçak'ın son hali...

Magazin 25-06-2023 14:22

Demet Özdemir yurt dışı tatilinde! Pozları üst üste geldi

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra dizisi sezon finali yapan Demet Özdemir yurt içi tatilinden sonra soluğu yurt dışında aldı. Demet Özdemir tatilden pozlarını paylaşarak hayranlarını mest etti.

Magazin 25-06-2023 07:56

Oğuzhan Koç'un tartışma yaratan ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Demet Özdemir ile 8 aylık evliliği tek celsede biten Oğuzhan Koç son günlerde tarzı ve ayakkabılarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim makyajlı halinden sonra ayakkabısıyla gündem olmuştu. Tartışma yaratan ayakkabılara yapılan yorumlar Oğuzhan Koç'u çok sinirlendirmişti. Ünlü ismin ayakkabılarının fiyatı ortaya çıktı. Duyanlar şoke oldu.

Magazin 20-06-2023 15:15

Demet Özdemir süper minisiyle havuza girdi! İddialı pozları mest etti

Oğuzhan Koç ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük beğeni toplamıştı. Dizisinin sezon finaline girmesinin ardından tatile giden Özdemir iddialı pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 20-06-2023 08:49

Demet Özdemir ile tek celsede boşanan Oğuzhan Koç aşk açıklamasıyla kafaları karıştırdı! O soruya verdiği cevap şaşırttı

Son günlerde giyim tarzı ve ayakkabılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç aşk açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Demet Özdemir ile 8 aylık evliliğini geçtiğimiz ay sonlandıran Oğuzhan Koç “Hayatınızda birisi var mı?” sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

Magazin 19-06-2023 10:56