Pembe Mutlu Haberleri

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-2023 08:25

Yeşilçam’ın ela gözlü dilberi Pembe Mutlu'yu görenler tanıyamadı! Son hali şaşırtı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çöpçüler Kralı’nda İlyas Salman, Şener Şen gibi usta isimlerle beraber rol alan ve Cano karakterine hayat veren Pembe Mutlu’nun son hali çok şaşırttı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismi görenler tanıyamadı.

Magazin 18-04-2023 09:01

Davaro filminin Cano'su Pembe Mutlu’nun son hali görenleri şaşırttı

Yeşilçam filmlerinin aranan isimlerinden Pembe Mutlu, Davaro filminde Kemal Sunal ile başrol oynamıştı. Ela gözleriyle herkesi kendisine hayran bırakan Mutlu’nun son halini görenler, “Yıllar kendisine hiç acımamış” demeden edemiyor.

Magazin 24-08-2021 09:56

'Çiçek Abbas' filmiyle hafızalara kazınmıştı! İşte Pembe Mutlu'nun son hali...

İbo Show'a konuk olarak katılan Cem Yılmaz'ın yıllar önce bir film setinde başına gelenleri anlatması üzerine tekrar gündem olan Pembe Mutlu merak edilmeye başlandı. İşte 'Mavi Mavi' filmiyle hafızalara kazanın Pembe Mutlu'nun son hali...

Magazin 11-01-2021 10:24