Pideci Haberleri

Çeşme'nin vergi rekortmeni pidecisi! Tek şubesi var... Telefonda öğrendi, kendisi de şaşırdı! Çok konuşulacak detay: Dilan Polat'ın bir arabası...

Vergi rekortmeni pideci bir anda olay oldu. İzmir'in vergi rekortmenleri listesine sadece Çeşme'de tek şubesi bulunan bir pidecinin girmesi gündem yarattı. Gelen telefonla vergi rekortmeni olduğunu öğrenen 50 yıllık pideci, listeye girmesine kendisi de şaşırdı. Gazeteci Fatih Altaylı ise Türkiye'de doğru düzgün vergi veren olmadığını savunurken, İzmir'in en zengin isminin verdiği vergiyle ilgili yaptığı 'Dilan Polat' kıyası dikkat çekti.

Finans 18-01-2024 13:51

Pideciden alınmış gibi oluyor: Evde kıymalı pide tarifi! Kıymalı pide nasıl yapılır?

Pide farklı farklı çeşitleri ile en sevilen yiyecekler arasında bulunuyor. Fırından çıktığı gibi sıcacık yenilen pide için pideciye gitmeye gerek yok. Evde yaptığınız pide de oldukça lezzetli oluyor. Evde pide nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan tarifi denemelisiniz.

Yemek 09-10-2022 10:38

Busenaz Sürmeneli'ye Sen Tokyo'da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin jesti

Busenaz Sürmeneli'ye "Sen Tokyo'da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin" jesti

Yurthaber 24-08-2021 13:44

Dehşete düşüren anlar! Pidesi eksik çıkınca fırının önünde kurşun yağdırdı

Adana'da pide siparişinin eksik hazırlandığı gerekçesiyle tartıştığı fırıncılara rastgele tabancayla ateş açan Erhan Olcay (23), 2 kişiyi yaraladı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından kaçan Olcay, polis merkezine gidip teslim olduktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haber 22-08-2021 11:28

Pideci

Pideci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pideci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evinden çıkamayan kişiler için 'Alo pandemi pide hattı' kuruldu

Van’ın Erciş ilçesinde yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren ekmek fırınını işleten Zülküf Büyükaslan, Covid-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan hasta ve yaşlılar için ‘Alo pandemi pide hattı’ kurdu. Pandemi nedeniyle evinden çıkamayanlar, verilen telefon numarasını arayıp, sıcak ramazan pidesi isteyebiliyor.

Haber 21-04-2021 11:16

Bilecik’te pide almaya giden vatandaşlara ’zam’ şoku

Bilecik’te geçtiğimiz gün fiyatı 3 TL’den belirlenen Ramazan pidesi bugün yani Ramazan’ın ilk günü 4 TL’den satılmaya başlandı.

Haber 13-04-2021 17:13

Pide satışlarını arttırmak için ilginç çözüm! Servisi drone ile yapıyor

Aydın’ın pide turizmi ile ünlü Yenipazar ilçesinde bir pideci pandemi nedeniyle düşen pide satışlarını artırmak için ilginç yöntemlere başvurarak müşterilerini memnun etmeye çalışıyor. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun temassız pide servisini haftada iki gün drone ile yapan pideci, amacının pide satışlarının artması için dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Haber 06-04-2021 10:11

Samsun'da pidecide kumar oynayan 6 kişiye para cezası verildi

Samsun'da pidecide kumar oynayan 6 kişiye para cezası verildi

Yurthaber 14-01-2021 18:27

Başbakan Yıldırım'ın ziyareti pidecileri mutlu etti

Binali Yıldırım'ın Samsun temasları sırasında ziyaret ettiği ve pide pişirdiği fırındaki ustalar, sürpriz ziyaret dolayısıyla mutluluk yaşadı - Pide ustalarından Engin Keskin: "(Başbakan) 4-5 tane pide yaptı. Vatandaşın biri geldi, 'Başbakanın yaptığı pideler hangisi?' dedi, dördünü de alıp gitti"

Haber 13-06-2018 16:52

Cumhuriyet davasında bir ‘ilginç’ ayrıntı daha! Delil: Pide siparişi

Cumhuriyet Gazetesi Okur Temsilcisi Güray Öz, FETÖ şüphelisi bir kişiyle iletişim kurduğu suçlamasına “İletişim kurduğum iddia edilen kişi Çankaya’da bir pidecidir. Ben arada bir pide ısmarladığım pidecinin, hakkında soruşturma yürütülen bir kişi olduğunu bilme şansına nasıl sahip olayım ki” diye yanıt verdi.

Haber 26-07-2017 10:06