Popstar Haberleri

Popstar Mehtap Yılmaz'ın paylaşımı yürek burktu! Oğlum melek oldu

Popstar Alaturka programı ile adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz'ın son paylaşımı yürekleri burktu. Kedisini kaybeden Yılmaz, mezarı başında duygulandığı anı sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 04-04-2024 00:01

Popstar Özlem Güneş tesettüre girip adını değiştirdi! Son halini görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve ilgiyle takip edilen Popstar şarkı yarışmasına bir dönem damgasını vuran Özlem Güneş tesettüre girdi. Adını da değiştiren Güneş'in son halini görenler şoke oldu. Güneş'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-03-2024 16:48

Nez'in dansını gören Popstar Mehtap çıldırdı! Jartiyeriyle pavyona başlasın

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber dansı furyasına tepki göstermişti. 'Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz' diyen Mehtap, şarkıcı Nez'in Dilber dansını görünce dayanamadı.

Magazin 31-01-2024 14:26

İnci Taneleri'nin Dilber dansı moda olunca Popstar Mehtap isyan etti! Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz

İnci Taneleri ile başlayan Dilber trendi bitmiyor. Popçu Gülşen'in de şarkıyı söylemesi ve dans etmesi sonrasında Popstar Mehtap isyan etti. Geçmişte pavyonlarda kötü şeyler yaşayan Mehtap bu trende sert çıktı.

Magazin 28-01-2024 12:06

Popstar

Popstar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Popstar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısıyla Popstar'a damga vurmuştu! Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar yarışmasındaki favori yarışmacıların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla hafızalara kazınan Aydan Kaya oldu. Kaya'nın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 19-01-2024 08:46

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan yorumu: Makyajsız görünce tanıyamadım

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan açıklamaları gündem olmuştu. Bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirtti.

Magazin 16-01-2024 12:17

Dekolte giymediği için eleştiriliyordu! Adını değiştirip, tesettüre girdi! Popstar Özlem Güneş'in son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve ilgiyle takip edilen, jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in oturduğu Popstar Türkiye'ye sesiyle damga vuran isimlerden biri de Özlem Güneş olmuştu. Yarışmada dekolte giymediği için eleştirilere maruz kalan Özlem Güneş Popstar'ın ardından adını değiştirdi ve tesettüre girdi. Popstar Özlem'in son hali sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 17-12-2023 16:34

Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap Yılmaz yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 20-11-2023 14:18

Kısmi felç geçirmişti! Popstar Mehtap'tan haber var! Sağlık durumunu açıkladı

Popstar Alaturka programı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz gün beynine pıhtı atması sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Popstar Mehtap'ın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi.

Magazin 18-11-2023 00:04

Popstar Mehtap Yılmaz apar topar hastaneye kaldırıldı! Kısmi felç...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 15-11-2023 14:37

O elendiğinde Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı! Popstar Evren Mevlanaoğlu'nun son hali gündem oldu

Bir dönemin reyting rekorları kıran yarışması Popstar yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Sarı saçları, güçlü sesi ve sempatik gülüşüyle iz bırakan isimlerden biri olan Evren, yarışmanın favori isimlerinden biri olmasına rağmen henüz 3. haftada elenmişti. Popstar Evren elendiğinde ise yarışmanın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan haykırarak ağlamıştı. Evren Mevlanaoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Popstar Evrin'in yıllar içindeki değişime yorum yağdı.

Magazin 02-10-2023 17:07

Popstar Serkül şimdilerde ne yapıyor? Kazandığım paralarla...

2000'li yılların ilk dönemlerine damga vuran 'Popstar' yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Serkül Kan, uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Popstar Serkül şimdilerde bakın ne yapıyor...

Magazin 10-09-2023 16:05

Popstar Mehtap'ın değişimi herkesi şaşırttı! Son hali sosyal medyayı salladı! 'Adeta bambaşka biri'

Bir dönemin efsane programı Popstar Alaturka ile hafızalarımıza kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşayan Popstar Mehtap son haliyle herkesi şaşırttı. Yılmaz'ı görenler 'Adeta bambaşka biri' yorumunu yaptı.

Magazin 06-09-2023 14:46

Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya'yı bir de şimdi görün! Son hali ağızları açık bıraktı

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Popstar yarışması hala gündemden düşmüyor. Yarışmadaki isimlerin son halleri sosyal medyada sık sık konuşuluyor. Bu isimlerden biri de yarışmacının güçlü sesi Aydan Kaya oldu. Şimdilerde iki çocuk annesi olan Aydan Kaya yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-2023 08:27

İstanbul'u terk etmişti! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Popstar Firdevs'in son hali sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasının tüm yarışmacıları hala aklımızda. 2003-2004 yılları arasında yayınlanan Popstar Türkiye'nin finalistlerinden Firdevs, sempatik tavırları ve güçlü sesi ile dikkat çekmişti. Yarışmanın birincisi Abidin ile bir dönem aşk yaşayan Firdevs Güneş, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. İstanbul'u terk edip sakin bir hayat tercih eden Popstar Firdevs'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-2023 16:28

Popstar'ın birincisi Abidin'in son hali şaşırttı! Sahneyi bırakmıştı, bakın şimdi ne yapıyor

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen Popstar yarışması hala gündemden düşmüyor. Yarışmadaki isimlerin son halleri sosyal medya da sık sık konuşuluyor. Bu isimlerden biri de yarışmacının birincisi olan Abidin Özşahin. Yarışmanın ilk senesinde şampiyon olan bu ismin yıllar içindeki değişimi ve yeni mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 13-07-2023 09:14

Onur Akay'dan Çikita Muz ile tanınan Popstar Ajdar'a olay gönderme: Zeki olduğunu düşünüyordum ama...

Onur Akay; 2000'li yıllara damga vuran Popstar yarışmasında ilk seçmelerde elenen ve sonrasında çıkardığı 'Çikita Muz' şarkısı ile günlerce konuşulan Ajdar'a göndermede bulundu. Ajdar'ın vefat ettiği yönünde çok sayıda mesaj aldığını belirten Onur Akay, haberleri yalanladı. Ajdar'a seneler önce yaptığı "Bülent Ersoy" şakasını takipçilerine anımsatan Onur Akay; dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Magazin 11-06-2023 15:47

Tesettüre girip, adını değiştirmişti! Popstar Özlem Güneş'in son haline yorum yağdı

Bir dönemin efsane programı Popstar'da sesiyle kulaklarımızın pasını silen Özlem Güneş "Dekolte giymem" dediği için jürinin eleştirilerine maruz kalmıştı. Yarışmadan sonra tesettüre girip adını değiştiren Özlem Güneş'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-06-2023 09:29

Popstar Selçuk'un son hali yıllar sonra gündem oldu! Görenler şaştı kaldı: Yıllar acımamış

Popstar Selçuk, yarışmanın popüler olduğu dönem Müslüm Gürses'in tahtına aday gösterilmiş yarışma esnasında izleyicilerin favorilerinden olmayı başarmıştı. Popstar Selçuk'un son halini görenler "Adam fena yaşlanmış" yorumlarında bulundu.

Magazin 08-06-2023 08:31

Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı! İstanbul'u terk edip...

2000'li yıllara damgasını vuran 'Popstar' yarışmasıyla büyük bir şöhret yakalayan Firdevs Güneş gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Uzun süredir medyada yer almayan Popstar Firdevs yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Popstar Firdevs'e dair merak edilenler...

Magazin 21-05-2023 11:55

Popstar'ın efsanesi Osmantan Erkır'dan şaşırtan sözler! 'Acun başımın belası'

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni serisinin konuğu Popstar'ın efsane sunucusu ve format sahibi Osmantan Erkır oldu. İlk yıllarında Teoman'a olan benzerliği ile tanınan Erkır kanallara getirdiği formatlar ile televizyon dünyasında adından söz ettirdi. Format dünyasında Acun Ilıcalı ile karşı karşıya kalan Erkır'ın eski bir açıklaması gündem oldu. 'Acun başımın belası' sözleri dikkat çekti.

Magazin 09-03-2023 09:14

Adını değiştirdi, tesettüre girdi! Popstar Özlem'den seneler sonra gelen itiraf: 'Yarışmada açık giyinmezsen...'

Popstar yarışmasında "Dekolte giymem" dediği için jürinin eleştirilerine maruz kalan Özlem Güneş Osma, uzun yıllar sonra ortaya çıktı. Yarışmadan sonra tesettüre giren Popstar Özlem adını da Mekselina İslam olarak değiştirdi. Popstar Özlem yaşadıklarını Katarsis programında anlattı.

Magazin 13-10-2022 12:28

Dekolte giymediği için eleştiriliyordu! Popstar Özlem Güneş cemaatten eğitim aldı, tesettüre girdi! Popstar Özlem'in son hali

Şu sıralar Popstar yarışmasında yer alan eski yarışmacılar merak ediliyor. Popstar Abidin'den sonra Özlem Güneş de merak konusu oldu. Yarışmada jüri tarafından sıklıkla dekolte giymediği için eleştirilen Popstar Özlem tesettüre girdi. Popstar Özlem Güneş bir cemaatten eğitim aldığını da açıkladı. İşte son hali merak konusu olan Özlem Güneş'in açıklamaları...

Magazin 09-09-2022 17:37

Popstar Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor, Popstar'da hangi yıl yarıştı?

Popstar yarışmasıyla tanınan ve uzun yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın yaptığı Ütopya yarışmasında boy gösteren Abidin Özşahin basında yer alan haberlerin ardından yeniden gündem oldu. Yıllar önce Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin jüri üyeliğini yaptığı Popstar Türkiye'de ipi göğüsleyen Özşahin, uzun süre kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Peki, Popstar yarışmasıyla ünlenen Abidin kimdir, kaç yaşında? Abidin Özşahin şimdi ne yapıyor?

Magazin 09-09-2022 13:35

Popstar Abidin son haliyle gündemde! Abidin Özşahin bakın şimdi ne yapıyor

Tarkan'a olan benzerliğiyle dikkat çekmişti! Popstar yarışmasıyla şöhreti yakalayan Abidin Özşahin yıllar sonra ortaya çıktı. Popstar Abidin, 18 yıl sonra yine adından bahsettirdi. Bir döneme damga vuran Abidin bakım şimdilerde ne yapıyor.

Magazin 08-09-2022 15:17