Puma Roma Haberleri

Spor ayakkabı, çanta, eşofman takımı... Çabasız şıklık sunan Puma spor giyimde %65'e varan indirim!

Spor giyim tutkunları buraya! En sevilen spor giyim markalarından biri olan Puma'da %65'e varan indirimler sizi bekliyor. Ayakkabıdan eşofman takımına, çantadan şapkaya birbirinden şık ve konforlu Puma spor giyim ürünleriyle stilinize rahatlık ve tarz katmak isterseniz fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 27-04-2023 18:04

Hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayın! Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor ayakkabı tutkunları mutlu edecek harika bir haberimiz var. Puma'nın en beğenilen spor ayakkabı modellerinde %35'e varan indirimler sizleri bekliyor. Hem tarzınıza hem de bütçenize uygun Puma modellerini keşfetmek, hem bayrama hem de yaza yeni ayakkabılarınızla şık bir giriş yapmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 17-04-2023 14:42

Puma'nın beğenilen ayakkabısı Shuffle hakkındaki yorumlar ve incelemeler

Gününüzün büyük çoğunluğunu dışarıda geçiriyorsanız ayaklarınızı gün boyu rahat ettirecek bir ayakkabı tercih etmelisiniz. Rahatlığa önem verdiğiniz kadar ayakkabının şık görünmesine de dikkat ediyorsanız Puma Shuffle Low Boot, aradığınız model olabilir. Puma'nın en çok beğenilen ve sıklıkla tercih edilen ayakkabı modelleri arasında bulunan Shuffle kısa süreliğine indirimde! İşte detaylar!

Haber 31-03-2023 11:58