Under Armour Basketbol Ayakkabisi Haberleri

Babalar Günü Fırsatları devam ediyor! Ünlü markalar çok uygun fiyatlarla sizi bekliyor

Babalar Günü Fırsatları bugün sona eriyor. Braun, Philips, Stanley, Crocs, Under Armour gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Babanıza, eşinize, kardeşinize, sevdiklerinize Babalar Günü hediyesi arıyorsanız içeriğimize bakmadan geçmeyin!

Haber 2024-06-12 09:43:21

Stilinizi yükseltme zamanı! Ünlü spor markalarının çok satan indirimdeki ürünleri burada

Spor giyim tutkunları sizleri böyle alalım. Adidas, Skechers, Puma, Under Armour gibi ünlü spor markaları büyük indirimlerle karşınızda! Yepyeni koleksiyonların şık tasarımları ve yüksek performanslı ürünlerine sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. Sizin için en sevilen spor giyim markalarının çok satan indirimdeki ürünlerini seçtik ve bu içeriğimizde bir araya getirdik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 2024-05-31 16:53:50

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber 2024-04-23 11:42:09

Ünlü markaların her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünlerinde indirimler başladı

Columbia, Camper, Under Armour ve daha birçok markada kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Dünya çapında kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle nam salmış ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele edin. Moda başta olmak üzere elektronik, ev yaşam, kişisel bakım kategorilerindeki ünlü markaların öne çıkan indirimlerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 2024-02-21 11:50:18

Stil ve performans bir arada! Spor ve outdoor giyimin favori markalarında indirim başladı

Adidas, Puma, Under Armour, Merrell, Salomon, Columbia gibi en sevilen markaların outdoor ve spor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. İndirimlerden yararlanarak gardırobunuzu yenilemenin zamanı geldi! Haydi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle dolu olan bu fırsatı kaçırmayın. İşte sizin için seçtiklerimiz!

Haber 19-01-24 17:45

Puma, Adidas ve dahası! Spor giyimde kaçırılmayacak fırsatlar

Puma, Adidas, Under Armour ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 01-11-23 10:22

Bütçenizi zorlamadan kendinizi şımartın! Crocs terlik ve Levi's hoodiede %45'e varan indirim

Under Armour spor ayakkabıdan Crocs terliğe, Levi's hoodieden Eastpak çantaya en sevilen moda ürünlerinde kısa süreliğine %45'e varan indirimle flaş fırsatlar başladı! En son trendleri yakalamak ve aynı zamanda cüzdanınızı korumak için birbirinden güzel ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 24-03-23 16:33

Ayakkabı tutkunlarının kalbini fethedecek modellerde %45'e varan indirim

Ayakkabı tutkunlarına müjde! Puma, Adidas, Under Armour ve Camper markalarının seçili spor ayakkabılarına %45'e varan indirimlerle sahip olma fırsatı sizi bekliyor. En sevdiğiniz markaların en popüler modellerine çok uygun fiyata sahip olmak isterseniz işte detaylar!

Haber 20-03-23 17:22

Amazon üzerinden alabileceğiniz en çok satan kadın erkek spor ayakkabılar 2023

Skechers, Adidas, Puma, Under Armour... Kaliteli markaların en çok satan spor ayakkabı modellerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise sizin için seçtiğimiz Amazon'un en çok satanlar listesinde yer alan, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla herkesin gözdesi olan spor ayakkabılarına bakmadan geçmeyin.

Haber 01-12-22 00:25

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu

Bodrum ilçesinde düzenlenen yarı maratonda, erkeklerde Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Rumeysa Coşkun birinci oldu

Yurthaber 06-10-19 17:11

HOVR ile fark yaratmaya devam ediyor

Under Armour, geliştirdiği koşu ayakkabısı UA HOVR’ı yepyeni modellerle tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Teknolojinin zirve noktası olan yeni HOVR Infinite , spor tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunuyor.

Trend 12-02-19 09:47

Darüşşafaka Basketbol Başantrenörü Blatt: türkiye Her Zaman Iyi Bir Ev Sahibi Oldu

"Avrupa Şampiyonası'nda favorim Rusya" Darüşşafaka Basketbol Takımı Başantrenörü David Blatt ve yeni oyuncu kadrosu, malzeme sponsoru Under Amour'un yeni mağazasının açılışına

Yurthaber 14-09-17 16:32

Şahenk, Under Armour'u Türkiye'ye getiriyor

ABD’nin son dönemdeki en popüler spor giyim markalarından biri olan Under Armour, Türkiye pazarına Doğuş Holding ile giriyor.

Finans 17-06-15 09:46