Rocket League Haberleri Ve Son Dakika Rocket League Haberleri

Rocket League Haberleri Ve Son Dakika Rocket League Haberleri

Arabalarla oynanan bir futbol oyunu olan Rocket League’nin piyasaya ilk sürüm tarihi 7 Temmuz 2015’dir. İlk olarak Microsoft Windows ve PlayStation için olan oyun daha sonra Xbox One ‘da da sürüm yapılmıştır. Tek kişilik veya çoklu oyuncu ile oynanabilen oyun, çevrimiçi oyun imkânı sunmaktadır. Oyun PlayStation Universe E3 En İyi Spor Oyunu, E3 ün En İyi Çoklu Oyuncu ödüllerine layık görülmüştür.

Rocket League, En İyi Spor/Yarış Oyunu, En İyi Bağımsız Oyun ödüllerini de kazanmıştır. Ayrıca BAFTA Oyun Ödüllerin’de 5 Defa aday olarak gösterilmiştir. Oyun birçok farklı mekânda geçmektedir ve basit ama eğlenceli oyun deneyimi sunmaktadır.

Birçok farklı kategoride ödül kazanmış Rocket League, birçok platromda oynanabilmektedir.

Rocket League Haberleri

Epic Games Rocket League'i ücretsiz yaptı!

Epic Games, ücretsiz oyunlar kapsamında Rocket League'i ücretsiz dağıtmaya başladı. Futbol ile otomobil tutkusunu bir araya getiren Rocket League, kupon hediyesi ile birlikte Epic Games üzerinden ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebiliyor.

Haber 24-09-2020 10:00

Roller Champions ön inceleme

Ubisoft’un oyunlarına hakim olanlar karşılarına nelerin çıkacağını az çok bilirler. Sizler de oyun dünyasını aktif takip edenlerdenseniz Roller Champions, Rocket League’in en büyük rakibi olacak konusundan haberiniz vardır. 11 Mart tarihinde kapalı alfa sürecine giren oyunu deneyimleme şansına eriştik. İşte oyunun “şimdilik” bize sundukları.

Haber 25-03-2020 17:24

Rocket League sandıkların yerine 'Blueprint' sistemini getiriyor

Geliştirici Psyonix, Rocket League için sandıkların yerine geçecek yeni bir sistem üzerinde çalışıldığını daha önce duyurmuştu. Bu yeni sistem bugün belli oldu: Blueprints.

Trend 02-10-2019 14:33

Rocket League Sandık Sistemine Veda Ediyor!

Geliştirici Psyonix'in son duyurusu Rocket League oyuncularını yakından ilgilendiriyor. Firma, bu yıl içinde oyundaki rastgele eşya veren sandık sistemine son vermeyi planlıyor.

Trend 08-08-2019 21:59

Diğer Haber Etiketleri

Rocket League

Rocket League Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rocket League Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Epic Games, Rocket League'in geliştiricisi Psyonix'i satın alıyor!

Epic Games hızla genişlemeye devam ediyor. Firma, Rocket League'in arkasındaki stüdyo Psyonix'i satın alıyor.

Trend 02-05-2019 06:20

Rocket League Xbox One X desteğine kavuşuyor!

Arabalar ile oynan futbol temalı ilginç oyun Rocket League, uzun bir sürenin ardından Xbox One X desteği ile güncellenecek. Peki, güncelleme ile oyuna ne gibi özellikler eklenecek?

Haber 23-11-2018 09:19