Rosier Haberleri

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ile yollar ayrıldı! Bonservis bedelini gören taraftarlar büyük şok yaşadı

Fransa'nın Nice kulübü, Rosier için kiralık + 2.8 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Beşiktaş, Nice kulübüne oyuncuyla görüşebilirsiniz dedi ve anlaşma sağlandı.

Spor 15-01-2024 17:40

Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'tan kötü haber!

Beşiktaş, tedavileri devam eden Masuaku, Rosier, Rashica'nın Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacağını ve tedavisine başlanan Colley'in durumuna ise maç günü karar verileceğini açıkladı.

Spor 07-12-2023 14:33

Beşiktaş'a Rosier ve Masuaku için sakatlık açıklaması!

Beşiktaş Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun sağlık durumuna dair bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada Rosier'in sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık, Arthur Masuaku'nun ise uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem bulgularına rastlandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 28-11-2023 21:34

TFF Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 Dönemi sahipleri belirlendi! Muslera ile Rosier arasında yaşanan pozisyon tarihe geçti

TFF Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.

Spor 28-11-2023 13:51

Rosier

Rosier Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rosier Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taraftar 'bu kadar da olmaz' dedi! Beşiktaş'ın yıldızı Valentin Rosier'in ceketine tepki yağdı

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Valentin Rosier'in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta giydiği ceketteki rakam detayları Beşiktaşlı taraftarları oldukça kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 19-10-2023 10:58

Beşiktaşlı futbolculardan Lucescu'ya peş peşe cevap! ''Koçları bulanık görmüş olmalı...''

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş müsabakasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Dinamo Kiev, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti. İlk maçın ardından yaptığı yorumun ardından tepki çeken Lucescu'ya ikinci maçın ardından Beşiktaşlı futbolcular sosyal medya hesaplarından cevap verdi.

Spor 01-09-2023 08:37

Beşiktaş'a nazar değdi! Rosier ve Tayyip Talha Sanuç'un son durumları açıklandı

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbol takımı oyuncuları Valentin Rosier ve Tayyip Talha Sanuç'un sağlık durumlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Spor 19-03-2023 15:40

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile Rosier arasında kriz yaşandı! Fransız oyuncunun idmandan kovulduğu iddia edildi

Beşiktaş'ta Şenol Güneş kanunları başladı. Disiplinli tavrıyla her zaman ön planda olan Şenol Güneş, idmanlarda kendini ön plana çıkarmaya devam ediyor. Bazı oyuncularının hem antrenman hem de saha içi performansından memnun kalmayan tecrübeli çalıştırıcı Antalya kampında siyah-beyazlıların yıldız oyuncusu Rosier'i idmandan kovduğu iddia edildi.

Spor 10-12-2022 14:17