Saklama Kabı Haberleri

Her evin olmazsa olmazı uzun ömürlü ve sağlıklı saklama kapları

Hem mutfağınızın düzenli görünmesini hem yiyeceklerin sağlıklı şekilde muhafaza edilebilmesini istiyorsanız size bu konuda kolaylık sağlayacak en iyi ürünler saklama kapları olabilir. Farklı boyutlarda ve çeşitli şekillerde tasarlanan saklama kapları sayesinde tüm gıda ürünlerini daha uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Mutfakların gizli kahramanı olan en iyi saklama kabı modellerinden bir seçki hazırladık. İşte farklı bütçelere hitap edebilecek o ürünler...

Yemek 07-03-2024 14:57

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-2024 17:24

İşe, okula yemeğinizi evden götürenler için kullanışlı ve pratik yemek taşıma kapları

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında dengeli beslenmek her zamankinden daha önemli hale geldi. İşe veya okula giderken sağlıklı atıştırmalıklarınızı yanınızda taşımak genellikle zor olsa da saklama kapları dengeli beslenmeyi sürdürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Biz de sizler için farklı tasarım ve özelliklere sahip birbirinden pratik ve kullanışlı beslenme kaplarını derledik. Hadi, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmanın yanında çevre dostu bir seçenek sunan 10 beslenme kabına birlikte bakalım.

Yemek 08-02-2024 18:54

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-2024 06:13

Aradığınızı kolayca bulun! Mutfağınıza düzen getirecek İyi ki almışım diyeceğiniz ürünler

Hayatımızın merkezinde olan mutfak bazen bir kaosa dönüşebiliyor ama endişelenmeyin çünkü mutfakta ihtiyacınız olan düzeni sağlamak için tasarlanmış birbirinden işlevsel 10 harika ürünü sizler için derledik. Mutfakta geçirdiğiniz zamanı daha verimli ve aynı zamanda alanınızı daha düzenli ve kullanışlı kılan bu ürünlerle artık mutfaktaki her anınızı keyifle geçirebilirsiniz. İşte mutfağınıza düzen getirecek ve "İyi ki almışım" dedirtecek 10 pratik ürün!

Haber 22-12-2023 17:07

Son zamanların yükselen trendi pre-cook ile yemek hazırlamak dert olmaktan çıkıyor

Çalışanların, diyet yapanların kurtarıcısı olan pre-cook trendi, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Haftalık yemek listenizi çıkarıp tüm yemekleri önceden hazırlayarak zamandan kazanmanızı sağlayan bu trendi anlattığımız ve mutfağınızda olması gerekenleri listelediğimiz yazımızı okumaya hazır mısınız?

Yemek 28-11-2023 16:57

Plajlarda özel eşyalarınızı korumak için kullanabileceğiniz yararlı ve yaratıcı ürünler

Yaz aylarının bitmesine günler kalsa da hala herkesin aklında deniz ve havuzda geçireceği güzel zamanlar var. Tatil çantanızı hazırlayıp deniz kenarında birkaç gün geçirmek için gün sayıyor olabilirsiniz. Peki denize girerken eşyalarınızın güvende olmasını sağlayacak ürünlere de sahip misiniz? Size eşyalarınızı güvende tutabileceğiniz bazı önerilerimiz var. Bu ürünleri birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Limonları yanlış saklıyormuşuz! Aylarca bozulmaması için...

Meyve ve sebzelerin kolayca bozulmaması için saklama yöntemlerine dikkat etmek gerekiyor. Birçok gıdanın buzdolabına konulduğunda bozulmayacağını düşünüyoruz ancak her gıdanın saklama yöntemi farklılık gösteriyor. Limonların uzun süre bozulmaması için doğru saklama yönteminin paylaşıldığı video izleyenleri şaşırttı.

Yemek 18-06-2023 14:26

Çileklerin ilk günkü tazeliğini korumasını sağlayan saklama yöntemi! Tüm hafta boyunca bozulmuyor

Yaz ayının en sevilen meyvelerinden olan çilekler küçükten büyüğe herkesin favorisi olarak görülüyor. Tatlıların vazgeçilmezi olan çileklerin uzun süre dayanabilmesi saklama yöntemine dikkat etmek gerekiyor. İnternette çileklerin uzun süre dayanabilmesini sağlamak için en etkili saklama yöntemi paylaşıldı.

Yemek 30-05-2023 14:26

Herkes aynı hatayı yapıyor! Bu iki sebzeyi asla yan yana koymayın

Marketten, pazardan alınan meyve ve sebzelerin tazeliğini günlerce koruyabilmek adına doğru saklama yöntemlerini bilmek gerekiyor. Yıllardır zihnimize kazınan yanlış saklama yöntemleri sebzelerin kolayca bozulmasına neden olabiliyor. Uzmanlar herkesin aynı hatayı yaptığını paylaşarak asla yan yana konulmaması gereken iki sebzeyi açıkladı.

Yemek 15-05-2023 11:50

Bugüne kadar yanlış saklamışız! Limonu böyle saklarsanız bir ay bozulmuyor

Aldığınız meyve ve sebzelerin çok hızlı bozulduğunu düşünüyorsanız onları yanlış saklıyor olabilirsiniz. Özellikle su oranı yüksek olan limon, salatalık, domates gibi sebzelerin saklanmasına ekstra dikkat etmek gerekiyor. Limonun aylarca bozulmadan saklanmasını istiyorsanız aşağıda yer alan etkili yöntemi deneyebilirsiniz.

Yemek 31-03-2023 16:12

Mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıracak pratik mutfak ürünleri

Pek çok kişi gün içinde zamanının çoğunu mutfakta harcayabiliyor. Bu yüzden mutfak işlerini kolaylaştıran ürünlerin önemi çok büyük. Peki, mutfaktaki en iyi dostlarınız olabilecek, küçük ama etkili birkaç mutfak aleti ile tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız “Evet!” ise harika bir liste ile karşınızdayız! Sebze doğrayıcıdan saklama kabına birçok ürünü sizin için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak o ürünler!

Haber 02-01-2023 17:20

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan ürünler

Kasım ayını geride bırakmaya birkaç gün kaldı. İndirimler için elinizi çabuk tutma zamanı! Sizin için Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, kısa süreliğine indirime giren ürünleri derledik. İşte o ürünler!

Haber 28-11-2022 09:48

Evini her zaman temiz ve düzenli görmek isteyenlerin çok seveceği ürünler

Düzen ve temizlik meraklıları burada mı? Evinizin daha temiz ve düzenli gözükmesi için büyük bir özenle seçtiğimiz ürünler tam size göre! Listemizde yer alan ürünler sayesinde eşyalarınızı daha düzenli şekilde saklayabilir, ferahlığın keyfini evinizde de çıkarabilirsiniz. Haydi, daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz gezdirin!

Haber 27-11-2022 22:35

Evdeki kuru gıdalarınızı saklamanıza yardımcı olacak ürün önerileri

Kuru gıdaları en sağlıklı ve taze şekilde saklamak, böylece mutfağınızın daha düzenli olmasını sağlamak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Plastikten cama, kaydırmaz kapaklı ürünlerden vakumlu kapaklı setlere, organizerden erzak çeşmesine kadar mutfağınıza ve bütçenize en uygun ürünü seçerek kuru gıdalarınızı organize edebilirsiniz. Gelin, TikTok'ta popüler olan, düzen âşıklarının kalbini çalan birbirinden işlevsel gıda saklama seçeneklerine göz atalım!

Haber 20-10-2022 16:08

Çoktan almış olmanız gereken en işe yarar ev ürünleri

Yaşam alanlarında kullanışlı ürünleri tercih etmek hayat kalitesini artırıyor, daha düzenli olmayı sağlıyor, pratiklik sunuyor ve zaman kazandırıyor. Eğer siz de saklama kaplarından organizerlere kullanışlı ürünlere ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda işlevselliğiyle öne çıkan, "Neden daha önce almadım ki?" dedirtecek birbirinden kullanışlı ve kaliteli ürünler...

Haber 13-10-2022 14:33

Son derece uygun fiyatlı ürün önerileriyle mutfağınızın kalitesini artırın

Mutfağınıza yeni bir görünüm, yeni bir nefes getirmek ister misiniz? Bunun için illa tadilat yapmanıza gerek yok! Bütçenizi sarsmadan mutfağınızın kalitesini artırmak için birbirinden kullanışlı ürünleri tercih edebilirsiniz. Eğer hangi ürünleri seçeceğinize karar veremiyorsanız üzülmeyin. Hem bütçe dostu hem modern ürünleri listeledik. Gelin, hep birlikte inceleyelim.

Haber 27-09-2022 11:29

Uzmanlar uyarıyor: Kanser evinizin içinden yayılıyor! Bu malzemeleri asla kullanmayın

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıklarından. Değişen yaşam koşulları nedeniyle kanser olayları gün geçtikçe artış gösteriyor. Hiç düşünmediğimiz malzemeler kansere yol açabiliyor. Uzmanlar evde kullanılan saklama kapları ve günlük beslenme alışkanlıkları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-09-2022 12:00