Soğan Fiyatları Haberleri

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu ses getirmişti! '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın röportajı kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Manhattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-2023 13:02

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu viral olmuştu '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın Ahmet Hakan'a verdiği röportaj kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Mashattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-2023 13:00

'Markette 20-25 TL' Herkes fiyatını konuşuyordu! Düşmeye başlayacak... Bu yıl iki kat ekildi

Soğan fiyatları son dönemde yaşanan artışla gündemde. Türkiye'nin turfanda soğan ihtiyacının önemli bölümünü karşılayan Adana'da da hasat başladı. Geçen sene Adana'da 12 bin 500 dönüm ekim alanı bu yıl 23 bin dönüme çıkarken soğan bu yıl 2 kat ekilmiş oldu. 1 hafta 10 gün sonra kentin her yerinde hasadın başlayacak olmasıyla fiyatların düşmesinin beklendiği aktarıldı. Ankara bölgesindeki depolarda soğanın çıkış fiyatının 17-18 TL arasında olduğu, markette 20-25 TL civarında satıldığı kaydedildi.

Finans 03-04-2023 10:16

Soğan Fiyatları

Soğan Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Soğan Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.