Soru Haberleri

LGS'de tartışma yaratan soru! AK Parti'nin sloganının kullanılmasına tepki: Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesi görmezden gelindi

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen LGS sınavının Türkçe bölümünde yer alan bir soru tartışma yarattı. Yüzbinlerce öğrencinin girdiği sınavda AK Parti'nin sloganı olan 'Türkiye Yüzyılı' ifadesi bir soruda yer aldı. Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay soruya tepki göstererek, "Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesi görmezden gelindi." ifadelerini kullandı.

Haber

Programda ortalık bir anda gerildi! Sunucu bağlanmak isteyen kişiyi söyledi, İmamoğlu tepki gösterdi: Yanlış yapıyorsunuz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de gündemi değerlendirdi. Hükümetin konut projelerini eleştiren İmamoğlu'na TOKİ Başkanı Ömer Bulut programa katılarak yanıt vermek istedi. Sunucu Senem Toluay Ilgaz format gereği bağlayamayacaklarını ancak daha sonra kendilerini ağırlayabileceklerini ifade etti. Bu anons karşısında sinirlenen İmamoğlu, "Benim muhatabın TOKİ değil" dedi ve Ilgaz'a tepki göstererek, "Doğru bir yayıncılık politikası değil" ifadelerini kullandı.

Haber

Tüm dünya bu aileyi konuşuyor! Hastalıkları yüzünden havlayarak iletişim kuruyorlar

Amerika'da yaşayan Whittaker ailesi bu hafta yayınlanan belgesel ile gündem haline geldi. Oldukça kalabalık olan bu ailenin birçok üyesinin doğuştan gelen hastalıkları nedeniyle sadece havladığı ve homurdandığı öğrenildi. Olayı araştıran uzmanlar havlamalarına neden olan hastalığı açıkladı.

Haber

Farkında olmadan çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlık! İnsanları anında uzaklaştırıyor

Mutlu, bakımlı hissetmek ve karşımızdaki kişiyi etkilemek için görünüşümüze oldukça dikkat ediyoruz. Ancak dış görünüşümüze ne kadar dikkat edersek edelim farkında olmadan yaptığımız bazı davranışlar anında çirkinleşmemize neden oluyor. Uzmanlar çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlığı paylaştı.

Kadin

Soru

Soru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Soru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkeklerin söylemeden sizden hoşlandıklarını gösteren davranışlar

İlişkiye başlamadan önce yaşanan hoşlanma süreçleri birçok çiftin ilişkilerinin en sevdikleri kısım olarak görülüyor. Bu aşamada karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorsanız ilişki uzmanlarının paylaştığı işaretlere göz atabilirsiniz.

Kadin

YDUS soru ve cevapları nasıl sorgulanır? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? ÖSYM YDUS soru ve cevap sorgula!

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-YDUS) 18 Aralık'ta tamamlandı. Sınavda adaylara, soruları cevaplandırmaları için 100 dakika süre tanındı. Sınavın tamamlanmasının ardından adayların gözleri, sınav soru ve cevap anahtarına çevrildi. Peki YDUS soru ve cevapları nasıl sorgulanır? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM YDUS soru ve cevap sorgulama linki!

Egitim

İş görüşmesinde sorduğu tek soruyla anında işe alındı! İşte iş bulmada yüzde yüz başarı oranına sahip olmanın sırrı

İş görüşmeleri her bakımdan stresli ve gergin bir süreç olarak görülüyor. Birçok insan iş bakımından oldukça yeterli olsa bile mülakatlarda stres yaparak kendini doğru şekilde tanıtamayabiliyor. TikTok'ta iş görüşmesi hilesini paylaşan bir kadın sorduğu tek soruyla tüm işleri kaptığını belirtti.

Kadin

KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nereden sorgulanır?

Lise mezunu adayların kamuda personel olması için girmesi gereken KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım'da tamamlandı. Sınava katılan adaylar, sınavın sorularının ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. KPSS ortaöğretim soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı nereden sorgulanır? İşte detaylar...

Egitim

İçişleri Bakanı Soylu, canlı yayında soruları yanıtladı:

"(Faruk Fatih Özer ve Levent Göktaş'ın iadesi) Hem Sayın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bey hem ben muhataplarımızla sürekli görüşme halindeyiz. Zannediyorum önümüzdeki mahkemelerden sonra iade edileceklerini bekliyoruz" - "Oranın da kendine yönelik bir iç hukuk sistemi var. İç hukuk sistemi işliyor ve muhataplarımızla sürekli bu konuları değerlendirdiğimizi söylemek isterim"

Yurthaber