Tıraş Bıçağı Haberleri

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-2024 13:04

Şarjlı diş fırçası, tıraş makinesi, düzleştirici... Kişisel bakımın en sevilenleri şimdi indirimde!

Kişisel bakımınıza önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Amazon'un Anneler Günü Fırsatları kapsamında devam eden kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri sizin için derledik. Ünlü markaların en sevilen ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Haydi, gelin detaylara geçelim.

Haber 08-05-2023 01:54

Yıllardır tıraş olmayan kadın tüyleriyle milyonlar kazanıyor! Erkek arkadaşım buna bayılıyor

Vücudunda çıkan tüyleri yıllardır almadığını açıklayan bir kadın bu durumun aşk hayatına iyi geldiğini belirterek vücut kılları sebebiyle milyonlar kazandığını söyledi. TikTok'ta aldığı kötü yorumlara cevap veren Calita, tıraş bıçağını bırakmaya karar veren kadınlara ilham oldu.

Kadin 27-04-2023 12:03

Uzmanı bacağınızı yanlış tıraş ettiğinizi paylaştı! Pürüzsüz bacaklar için...

Bacak tıraşına yaz ayları yaklaşırken daha da dikkat ediliyor. Bacaktaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yerine tıraş bıçağını tercih edenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak tıraş bıçağı kullanırken yapılan basit hatalar cildinizi mahvedebiliyor. Bir doktor bacaklarınızı doğru tıraş etmenin ve pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yolunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 15:59

9 yıldır tıraş olmayan kadın erkek olmakla suçlandı! Kokuyu aldığım zaman...

Tıraş olmaya karşı çıkan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Kadın bedenleri üzerine dayatılan baskılara meydan okuyan kadın vücutlarındaki tüyleri uzatarak diğer kadınlara da destek oluyor. Koltuk altını yıllardır tıraş etmeyen Fenella Fox, erkek olduğu suçlamalarına cevap verdi.

Kadin 19-04-2023 11:59

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-2023 10:51

Yüzünü her gün tıraş eden kadın yüzündeki tüyleri almasının faydasını açıkladı! İnsanlar bana inanmıyor

Önceden kadınların yüz tüyleri denildiğinde sadece bıyık ve kaş algılanıyordu ancak bu algı son zamanlarda değişime uğradı. Birçok kadın yanaklarında çıkan tüyleri almaya başladı. Sosyal medyada giderek yayılan yüz tüylerini tıraş etmek trend haline geldi. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın yüz tıraşının faydalarını açıkladı.

Kadin 31-01-2023 10:55

Güzellik standartları kadınların başını yaktı! Her şey tıraş bıçaklarının pazarlanmasıyla başladı

Vücudumuzda bulunan istenmeyen tüyler kadınlara dayatılan güzellik algıları nedeniyle oldukça can sıkıcı olabiliyor. Dünya üzerinde birçok kadın ergenliğe girdiği andan itibaren bu tüyler ile savaşmak için çeşitli yöntemler izliyor. Kadınların tüylerini alması bu tüylerin olmadığını düşündürtüyordu. Peki kadınların tüylerini ilk defa neden aldığını biliyor muydunuz?

Kadin 15-11-2022 10:40

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-2022 08:59

Tıraş bıçağı satın almaktan artık bıkanlar için ömürlük en iyi vücut tıraş makineleri

Vücut tüylerini tıraş bıçağı ile alarak kendine bakım yapmayı tercih eden birçok kişi mevcut olsa da vücut tüyleri, yüz tüylerinden farklı olarak temizlemesi ve tıraş etmesi oldukça zor bölgelerde olabiliyor. Bu sebeple biraz daha kolay tıraş olmak için üretilen cihazlar, kişilerin yardımına koşuyor. Onlarca marka ve bir o kadar da ürün seçenekleri arasında boğulmadan size uygun olan ürünü nasıl bulacağınızı merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Haber 21-07-2022 17:08

Saçlarını evinde tıraş etmek isteyenler için en iyi saç tıraş makinesi çeşitleri

Saç tıraşı olmak için illa berbere gitmeniz gerektiğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Evde de saç tıraşı olmak için kaliteli ve pratik makineler bulmak mümkün. Eğer siz de sürekli berbere gidip hem zaman hem para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Saç tıraşı için kullanacağınız birçok tıraş makinesi modeli listeledik. Gelin, hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden kaliteli ürünlere beraber bakalım.

Haber 30-06-2022 13:44

Yaz aylarında kullanmadan edemeyeceğiniz kişisel bakım ürünü önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle kişisel bakıma daha fazla özen göstermek gerekiyor. Sıcak havalar, terlemeyi arttırdığı için ve yazlık giysiler sıkça tercih edildiğinden bazı bakım ürünlerine daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem kadın hem erkekler için yaz aylarında mutlaka kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerini derledik. Haydi, listeye detaylı şekilde göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:10

Tüylerinizi yanlış alıyor olabilirsiniz! Kadınların sıklıkla yaptığı hatalar

İstenmeyen tüyler oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu tüylerden kurtulmanın birçok yolu bulunuyor. Ama en hızlı ve hesaplı yöntemler arasında tıraş bıçağı ile almak yer alıyor. Tıraş bıçağı ile istenmeyen tüylerden arınmak kolay olsa da çoğu zaman yanlış tekniklerin uygulanması batık oluşumuna neden olabiliyor.

Kadin 22-04-2022 17:08

Bakımlı erkeklerin hayatlarını kurtaracak pratik ve ekonomik bakım kitleri

Kişisel bakımına özen gösteren erkekler için bakım, sadece tıraş olmak demek değil. Daha estetik ve modern bir görünüş için bakım kitleri şart. Peki, daha çekici görünmenize imkan tanıyacak bu ürünleri Black Friday kampanyaları ile indirimli olarak satın almaya ne dersiniz? Her erkeğin mutlaka sahip olması gereken kaliteli ve kullanışlı en iyi bakım kitlerini sizler için araştırdık.

Haber 23-11-2021 18:17

Sinek kaydı tıraş için tahriş etmeyen, en iyi tıraş bıçağı çeşitleri

Erkeklerin büyük çoğunluğu güne tıraş ile başlıyor. Bazıları iş gereği zorunlu olarak tıraş olsa da çoğu fresh bir başlangıç için tıraş oluyor. Ancak her sabah yapılan bu rutin, ciltte tahrişe neden olabilir. Konforlu bir tıraş deneyimi için mutlaka kaliteli ve size uygun tıraş bıçağı kullanmalısınız. İşte sizin için derlediğimiz kaliteli tıraş bıçağı listesi.

Haber 02-11-2021 17:13