Tokatçı Filmi Haberleri

TOKATÇI konusu ve oyuncuları! Kemal Sunal filmi Tokatçı nerede ve ne zaman çekildi?

Tokaçtı filmi bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Tokatçı'nın oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen, Ünal Gürel ve Nazan Saatçi gibi isimler yer alıyor. Filmi bu akşam televizyon ekranlarında izlemek isteyen sinema severler Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları gibi detayları hızla sorguluyorlar. Peki, Tokatçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 05-09-2023 19:20

TOKATÇI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Kemal Sunal filmi Tokatçı oyuncuları kimler, konusu ne?

Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Tokatçı, bu akşam Show TV'de tekrar izleyiciyle buluşacak. 1983 Türk yapımı olan filmde Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakteri sevdiği kadınla evlenebilmek için başlık parası biriktirir ancak köyüne dönerken soyulur. Peki, Kemal Sunal filmi Tokatçı oyuncuları kimler, konusu ne?

Magazin 23-06-2023 18:46

Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? Tokaçtı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Tokatçı filmi bu akşam Show Tv ekranlarında seyircilere sinema keyfi yaşatacak. Unutulmaz eski Türk filmlerinden biri olan Tokatçı ara ara ekranlara gelmektedir. Tokatçı filmini izlemek isteyenler konusu ve oyuncuları gibi detayları şimdiden sorgulamaya başladılar. Peki, Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? Tokaçtı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Trend 10-01-2023 23:56

Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Tokatçı filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrolünde usta oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı Tokatçı filmi zaman zaman televizyon ekranlarına gelmeye devam ediyor. Unutulmaz filmlerden biri olan Tokatçı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Tokatçı filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 08-06-2022 18:40

Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Tokatçı filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Komedi türündeki Tokatçı filmi, üzerinden yıllar geçmesine rağmen seyircinin ilgisini kaybetmedi. Başrolünde usta oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı Tokatçı filminin yönetmenliğini Natuk Baytan yaptı. Filmin senaryosunu ise Suphi Tekniker kaleme aldı. İşte unutulmaz filmlerden biri olan Tokatçı filmiyle ilgili detaylar...

Trend 20-03-2022 18:35

Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Tokatçı filminin oyuncu kadrosu!

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı ve senaristliğini Suphi Tekniker'in üstlendiği Tokatçı filminde başrolde Kemal Sunal yer alıyor. Sevilen film bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak. Peki Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Tokatçı filminin oyuncu kadrosu!

Trend 22-12-2021 18:20