Transfer Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Beşiktaş, Daniel Amartey'in transferini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Amartey ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni gözdesi Daniel Amartey'in mevkisi ne? Daniel Amartey kimdir, kaç yaşında, nereli? Peş peşe paylaştılar!

Spor 21-07-2023 23:46

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisi ne? KAP'a bildirildi!

Beşiktaş, Jean Emile Onana ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ünlü futbolcu ile ilgili aramalar sıklık kazandı. Birçok futbolsever Onana ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Emile Onana kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Onana'nın mevkisii ne? KAP'a bildirildi!

Spor 21-07-2023 23:31

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Kaan Ayhan'ın Süper Lig'e geliş tarihi belli oldu

Schalke 04 altyapısından yetişerek A Takıma kadar yükselen ve Alman ekibi Düsseldorf'un ardından İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer olan A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Kaan Ayhan için transfer iddiaları sürüyor. 28 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'e döneceği konuşulurken, İtalyanlar flaş bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor 01-01-2023 17:15

Transfer Beşiktaş

Transfer Beşiktaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Transfer Beşiktaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.