Sezon Haberleri

Ali Koç sezon başında duyurmuştu! Dünya devi Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmek üzere

Fenerbahçe'de özellikle bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan 24 yaşındaki yıldız oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artmaya devam ederken, Ada ekibi Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 16:37

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-2024 15:46

Yusuf Yazıcı ile anlaşan Galatasaray'ı korkutan teklif İtalya'dan geldi!

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulundu.

Spor 16-03-2024 17:26

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-2024 17:12

Sezon

Sezon Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sezon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Süper Lig'in 2024-2025 şampiyonuna müjde! UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım hakkı kesinleşti

Türkiye, 3 sezonluk aranın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt takım gönderme hakkı kazandı.

Spor 15-03-2024 13:44

Galatasaray yönetiminden Hakim Ziyech'e ilginç uyarı!

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin altında kalan Hakim Ziyech'in performansı sarı-kırmızılıları endişelendiriyor. Sık sık sakatlanan Faslı oyuncuya milli takıma gidişinden önce uyarılarda bulunuldu.

Spor 15-03-2024 12:18

Guardiola'nın genç prensi Galatasaray'a geliyor!

Galatasaray önümüzdeki sezon transferleri için düğmeye bastı. Manchester City forması giyen 20 yaşındaki Oscar Bobb'u kadrosuna katmak için harekete geçen sarı-kırmızılılar ilk teması kurdu.

Spor 15-03-2024 10:23

Fenerbahçe'nin mağlubiyetinin sebebi Ali Koç'un tribüne gelmesi mi? Sosyal medya bu detayla yıkılıyor...

Sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’e 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, rakibini elemeyi başarırken sahasındaki 12 maçlık serisi sona erdi. Bu yenilgiyi taraftarlar Ali Koç'un tribüne gelmesine bağladı. Fenerbahçe, Ali Koç'un bu sezon tribünde izlediği ilk maçı kaybetti. Koç, totem nedeniyle maçları stadyumda izlemiyordu.

Spor 15-03-2024 08:37

Alperen Şengün'den Türk spor tarihine geçecek kontrat! Gelmiş geçmiş en çok kazanan isim o olacak...

NBA ekiplerinden Houston Rockets'ta forma giyen Alperen Şengün, alacağı yeni kontratla Türk spor tarihine geçecek. Genç oyuncuya 5 yıllık sözleşme önermeye hazırlanan Houston Rockets'ta tüm detaylar ortaya çıktı.

Spor 14-03-2024 14:58

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Okan Buruk'a İtalya'dan talip çıktı!

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli çalıştırıcı için İtalya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor 14-03-2024 14:38

Galatasaray'dan ayrılan Sacha Boey'un Almanya macerası kısa sürüyor! Süper Lig devi şimdiden kancayı attı bile...

Bayern Münih, sağ bek bölgesindeki kalabalık nedeniyle Sacha Boey ile yollarını ayırabilir. Alman basınında yer alan haberde; Manchester United ve Arsenal oyuncunun durumuyla yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı ifade edildi. Çıkan bu haber sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar Sacha Boey ile ilgili birçok yorumda bulundu.

Spor 14-03-2024 07:41

Tüm dünya bu transferi konuşacak! Al Nassr'dan ayrılacak Mane'nin yeni adresi Galatasaray...

Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro karşılığında Sadio Mane'yi kadrosuna katarken yıldız isim beklentilerin altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de seviyesinden memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncu Galatasaray ile Avrupa'ya dönebilir. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 12:11

Galatasaray Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosun kattı! Transferi genç oyuncu kendisi açıkladı

Transfer için kolları erken sıvayan Galatasaray ilk hamlesini yaptı. Sarı-Kırmızılılar Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 11:42

Dursun Özbek aday olmayacağını açıklamıştı! Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu

Galatasaray'da başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek olan seçimin yapılacağı tarih belli oldu. Tarih 25 Mayıs olarak belirlenirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek daha önce yaptığı açıklamada seçimde aday olmayacağını açıklamıştı.

Spor 12-03-2024 18:35

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye erken transfer çalımı! Roma'nın yıldızı El Shaarawy bonservisiyle geliyor... Yapılacak teklif belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar için erkenden kolları sıvayan ekiplerden Galatasaray da sürpriz bir ismi listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar sezon başında Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu Stephan El Shaarawy için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 11:41

Kar yağışı Ilgaz Dağı'ndaki Yurduntepe'de kayak sezonunu uzattı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki Yurduntepe Kayak Merkezi'nde sezon, yağan karla 15 gün daha uzadı.

Yurthaber 12-03-2024 11:24

Çaykur Rizespor'dan İspanya'ya transfer oluyor! Emirhan Topçu için anlaşma çok yakın

Önümüzdeki sezon transfer çalışmaları için kolları sıvayan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen genç oyuncu Emirhan Topçu için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündemde. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 08:30

Yönetim bile şaştı kaldı! FFP nedeniyle ödeme yapmak istemiyorlar... Yunus Akgün Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Leicester City genç yıldızın performansından memnun olsa da FFP nedeniyle oyuncuyu Galatasaray'a geri gönderebilir. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 20:58

Galatasaray'dan sezon başında kiralanan Nicolo Zaniolo'ya büyük tepki var!

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun İngiltere macerası hiç de istediği gibi gitmiyor. Son olarak Tottenham'a 4-0 mağlup olan Aston Villa'da hedef tahtasına Nicolo Zaniolo oturdu.

Spor 11-03-2024 11:36

Emre Mor'un paylaşımı sonrası Galatasaraylılar ayağa kalktı! Fenerbahçeliler ise oyuncularına sahip çıktı

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılılar paylaşım yapan Emre Mor'un ceza almasını isterken, Fenerbahçeli taraftarlar ise Emre Mor'un geri dönmesini talep etti.

Spor 11-03-2024 08:26

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ile yollar ayrılıyor! İtalyan devinin teklifine olumlu geri dönüş...

Galatasaray'da sezonun yıldızları arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın üst düzey performansı Avrupa'nın devleri tarafından dikkatle incelendi. Birçok takımın şimdiden transfer için sıraya girdiği belirtilirken İtalyan devi Lazio bir adım öne geçti.

Spor 10-03-2024 16:50

Galatasaray'dan sezon sonu ayrılacak Mertens'e amatör küme takımı teklif yaptı!

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için ülkesi takımlarından ilginç bir transfer teklifi geldi.

Spor 10-03-2024 16:43

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu istiyor! Abdullah Avcı'dan Ertuğrul Doğan'a sürpriz talep...

Trabzonspor'da şimdiden gelecek senenin planları yapılmaya başlandı. Abdullah Avcı ve kulübün başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı toplantıda forvet transferi için fikir birliğine vardı.

Spor 10-03-2024 16:30

Galatasaray'da Davinson Sanchez gelişmesi yaşanıyor! Yıldız oyuncunun menajeri Napoli ile görüşmek için İtalya'ya gidecek...

Galatasaray'da belki de bu sezonun en kritik oyuncusu olan Davinson Sanchez için kritik bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncuya Napoli'nin ilgi göstermesinin ardından menajeri Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Spor 09-03-2024 17:47

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-2024 11:28

Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Suudi Arabistan ayrılığı duyurmak üzere...

Al Nassr formasıyla harikalar yaratan Anderson Talisca'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Brezilyalı yıldız için ''Türkiye'ye gitmesi bekleniyor'' iddiası ortaya atıldı.

Spor 08-03-2024 17:06

Türk takımlarına Şampiyonlar Ligi müjdesi! Önümüzdeki yıl direkt olarak katılma hakkı...

Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerini iyice sağlamlaştırdı. 9. sırada bulunan Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı için ilk 10 sıra hedefini büyük oranda gerçekleştirerek derin bir nefes aldı.

Spor 08-03-2024 16:41

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için sürpriz iddia!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde hakkında sürpriz bir iddia ortaya atan Dilmen, iki oyuncunun 50 milyon euro edeceğini söyledi.

Spor 08-03-2024 16:30

Galatasaray'da sakatlık krizi yaşanıyor! Davinson Sanchez, Rizespor maçında forma giyemeyecek

Galatasaray'ın bu sezonki yıldız oyuncusu Davinson Sanchez, Rizespor maçı öncesi sakatlandı.

Spor 07-03-2024 20:16

Okan Buruk'tan Mertens'e sürpriz teklif! ''Seneye gel yardımcım ol''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için Okan Buruk devreye girdi ve teklifte bulundu.

Spor 07-03-2024 18:39

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-2024 14:06

Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin yürüyebilmesi bile çok zor! Ünlü doktor acı haberi açıkladı

Valencia, Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin dizinde çıkık olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde feci bir şekilde sakatlanarak ambulansla oyunu terk eden Diakhaby'nin futbola geri dönebilmesinin zor olduğu ifade ediliyor.

Spor 05-03-2024 14:58

Şampiyonlar Ligi'nde yeni format resmen duyuruldu! Önümüzdeki sezondan itibaren grup maçları tarihe karışacak...

UEFA, Avrupa kupalarında 2027 ve sonrası için yeni planlanan formatı hayata resmen geçirdi. Önümüzdeki sezondan itibaren 36 takımlı lig aşaması oynanacak.

Spor 05-03-2024 10:14

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'a bir şok daha geliyor...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından sahadan boynu bükük ayrılan Beşiktaş'a bir şok daha geliyor. Galatasaray, cuma günü Rizespor'u mağlup ederse; Beşiktaş ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacak.

Spor 05-03-2024 08:42

Turkcell Süper Kupa maçının saatinde değişiklik!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin başlama saati 21.30 olarak değiştirildi.

Spor 04-03-2024 14:57

Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor! İngiliz basını Zaha'nın yeni adresini duyurdu bile...

Galatasaray'a transfer olduğundan beri istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Zaha için İngiltere'den sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak İngiltere'ye döneceği ifade edildi.

Spor 04-03-2024 14:42

Milot Rashica'dan mağlubiyet sonrası açıklama: ''Galatasaray'dan daha iyi oynadık''

Milot Rashica, Beşiktaş'ın Galatasaray'a kaybettiği maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 03-03-2024 22:17

Beşiktaş'ın şansı Galatasaray'a tutmuyor!

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon Beşiktaş ile oynadığı iki maçı da kazandı. Sarı-kırmızılılar en son 2014-2015 sezonunda rakibini iki kez yenmişti.

Spor 03-03-2024 21:08

Fenerbahçe maç sonrası Galatasaray'a yüklendi! ''Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz demişlerdi''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 02-03-2024 22:14

Fenerbahçe deplasmanda çok daha farklı!

Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 14 deplasman maçında 40 puan topladı.

Spor 02-03-2024 21:58

F1'de sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix'sini Verstappen kazandı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.

Spor 02-03-2024 20:14

Süper lig yayın ihalesinde yeni gelişme! O rakam aşılınca TFF ile anlaştılar iddiası…

Önümüzdeki sezonda maçların yayınlanacağı platform için ‘karar verildi’ iddiası geldi. Saran Holding ve beIN SPORTS arasında geçen yayın ihalesi yarışında sona gelindiği öğrenildi. İddiaya göre beIN SPORTS istenilen rakamın üzerine çıkarak TFF anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Spor 02-03-2024 08:37

Süper Lig'de transferde en çok zarar eden takım belli oldu!

Süper Lig'de bu yıl adeta para saçıldı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yaptığı harcamalar dudak uçuklatırken en çok zarar elde eden kulüp de belli oldu.

Spor 01-03-2024 12:05

Fenerbahçe'de ceza sistemi devreye giriyor! Samandıra'da sıkıyönetim ilan edildi

Fenerbahçe'de yaşanan puan kayıplarının ardından yeni kurallar devreye giriyor. Sezon sonuna kadar takım içinde disiplinden taviz vermek istemeyen sarı-lacivertlilerde yeni ceza uygulamaları devreye girebilir.

Spor 01-03-2024 11:43

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde 11 oyuncu ilki yaşayabilir

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ın 3 Mart Pazar günü Galatasaray'ı konuk edeceği derbide toplam 11 futbolcu, görev verilmesi durumunda ilk kez iki ekip arasında yapılacak bir müsabakada forma giyecek.

Spor 01-03-2024 11:13

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara olay yaratan eleştiri! ''İkisinin de Brezilya pasaportunu iptal ederdim''

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-kırmızılıların elenmesinin ardından medyada da tepkiler yağmur gibi geldi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 01-03-2024 07:35

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba futboldan 4 yıl men edildi!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü yıldız Paul Pogba'nın doping testi pozitif çıkarken, 4 yıl futboldan men cezası verildi. İşte detaylar...

Spor 29-02-2024 17:59

SON DAKİKA: Bugün açıklanması beklenen yayın ihalesi tarafların anlaşamaması nedeniyle iptal edildi! TFF resmen açıkladı

Son dakika... Süper Lig'de yeni dönemde yayıncı kuruluşun kim olacağı belirsizliğini korurken çok sürpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek 3 sezonu kapsayan Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları ihalesinin iptal edildiği açıklandı.

Spor 29-02-2024 17:05

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Final Four’da!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague çeyrek final ikinci maçında İspanyol ekibi Perfumerias Avenida’yı 73-67 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve Final Four'a yükseldi.

Spor 29-02-2024 01:24