Turabi Haberleri

Damla Can'ın isyanına Turabi sessiz kalmadı! Acun Abi fena şımartmış

Survivor All Star'da Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Kırmızı takım açık ara yarışı önde kapatırken, bu duruma isyan eden mavi takım yarışmacısı Damla Can, yapıma koydukları oyun için rest çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili bir yorum da Turabi'den geldi.

Magazin 08-04-2024 11:28

Survivor'dan ayrılan Turabi gelen mesajlardan bıktı! Adada yaşadıklarını anlattı... Acun abi kurtardı beni

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran adaya döneceğine dair gelen mesajlardan bıktı. Konuya dair açıklama yapan Turabi adada yaşadığı sağlık sorunlarını tek tek anlatarak Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Magazin 07-04-2024 11:46

Survivor Turabi sakatlanarak Dominik'e veda etmişti! Paylaşımı olay yarattı: Sayın Acun Ilıcalı...

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili bir paylaşım yapan Turabi'nin Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.

Magazin 05-04-2024 10:10

Turabi Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak diyerek paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Turabi bu kez Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin gençlik hali çok konuşuldu.

Magazin 03-04-2024 11:25

Turabi

Turabi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Turabi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müjdat Gezen'in sözlerine Turabi'den yanıt geldi! Poyraz'ı savundu: Aç kalmış bir yarışmacının...

Survivor'da Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması olay olmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen de konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Gezen'in sözlerine Turabi'den yanıt geldi.

Magazin 25-03-2024 12:26

Apar topar yoğun bakıma alınmıştı! Turabi'den yeni haber geldi: Yine ölmedim

Survivor All Star'ın en iddialı yarışmacısıyken sağlık sorunları yüzünden yarışmayı terk etmek zorunda kalan Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı. Turabi "Bazılarınıza kötü bir haberim var" diyerek durumuna dair bilgi verdi.

Magazin 21-03-2024 15:24

Survivor'ın yıldızı Turabi, Acun Ilıcalı'nın o sözlerini paylaştı! Özlediysen mesaj at abi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda etmişti. Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Turabi, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamaları kendi sosyal medya hesabından paylaşarak altına bir de not düştü.

Magazin 05-03-2024 10:10

Turabi geri dönüyor iddialarından yoruldu! Turbo Turabi'den 'Tedavideyim' açıklaması

Geçirdiği sakatlıklar yüzünden Survivor'a bir anda veda eden yarışmanın en iddialı isimlerinden Turabi'nin sık sık döneceği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan Çamkıran, "Turabi geri dönüyor" iddialarına yanıt verdi.

Magazin 26-02-2024 08:29

Yoğun bakıma alındığını söylemişti! Turabi'den yeni paylaşım

Survivor'a sakatlığı sebebiyle veda eden Turabi apar topar yoğun bakıma alındığını söylemişti. Son durumu merak edilen Turabi son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-2024 10:17

Turabi apar topar yoğun bakıma alındı! Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine...

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden olan Turabi yarışmada sakatlıkları yüzünden devam edemez duruma gelince adaya veda etti. Turabi son paylaşımında apar topar yoğun bakıma alındığını söyleyerek hayranlarını korkuttu.

Magazin 20-02-2024 08:32

Turabi'nin Survivor'dan sakatlanıp ayrıldığı söyleniyordu! Adem Kılıççı'dan bomba iddia

Survivor All Star 2024'te heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Son dönemde Acun Ilıcalı ile yarışmacılar arasındaki restleşmeler gündemdeki yerini koruyor. Fenomen yarışmada Turabi ve Nihat sağlık sorunları sebebi ile adaya veda etmiş yerine üç yeni isim getirilmişti. Sakatlanıp yarışmadan ayrıldığı söylenen Turabi hakkında Adem Kılıççı'dan bomba bir iddia geldi...

Magazin 15-02-2024 15:10

Survivor'da yer yerinden oynadı! Turabi eleme adayı olarak Acun Ilıcalı'nın adını yazdı: Çok kötü azarlıyorsun

Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Turabi, bir önceki bölümde konseydeki davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'dan azar işitmişti. Turabi bu azar üzerine eleme adayı olarak bakın kimi yazdı. O anlar herkesi çok şaşırttı.

Magazin 23-01-2024 10:44

Acun Ilıcalı Turabi'nin tavrına sert çıktı! Buranın tek bir patronu var o da benim!

Survivor All Star'da kavgalar ve gerilimler bitmiyor. Turabi'nin başrolde olduğu bir tartışmada Acun Ilıcalı daha fazla dayanamadı. Ilıcalı Turabi'yi "Buranın tek bir patronu var o da benim!" sözleriyle uyardı.

Magazin 22-01-2024 11:25

Survivor'da tansiyon iyice yükseldi! Turabi ve Hakan birbirine girdi! Acun Ilıcalı yine sert çıktı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı esnada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi ve oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yine devreye girdi.

Magazin 18-01-2024 13:01

Survivor Ogeday Turabi'nin müstehcen fotoğraflarını hatırlatınca ortam gerilmişti! Konseyde Acun Ilıcalı uyardı... Gönül yarasını kazımış oldum

Survivor All Star yarışmasında Ogeday ile Turabi geriliminde müstehcen fotoğraflar gündeme gelmişti. Ogeday Turabi'ye geçmişte paylaşıp sildiği erotik pozları hatırlatınca ortam gerildi. Acun Ilıcalı konseyde Turabi'nin kavgada söylediği kötü sözler dolayısıyla uyarıda bulundu. Turabi ise özür dilemek için söz alıp o kadar uzun bir konuşma yaptı ki yine adından söz ettirdi.

Magazin 14-01-2024 14:41

Survivor Turabi'den Sercan Yıldırım'a olay sözler! Orasını mı tutacak burasını mı?

Survivor All Star başlamadan adından söz ettiren Turabi yarışmada da her gün gündeme geliyor. Takımında Sercan ile ters düşen Turbo Turabi Sercam Yıldırım'a olay ifadeler kullandı. Turabi Sercan için "Futbol sahasında gibi kendini yere atıp orasını burasını mı tutacak bilmiyorum" dedi.

Magazin 14-01-2024 08:52

Turabi'nin paylaşıp sildiği erotik fotoğraflar gündem oldu! İşte Turabi'nin fotoğrafları

Survivor'a yeniden katılan Turabi'nin geçtiğimiz yıllarda paylaştığı müstehcen fotoğrafları Ogeday'ın diline düştü. Konuya dair Turabi de açıklama yapınca paylaşılıp silinen o pozlar merak edildi. Turabi'nin fotoğrafları bakın nelerdi...

Magazin 11-01-2024 15:41

Ogeday Turabi'ye erotik paylaşımlarını hatırlatmıştı... Ağlayarak konuştu: Beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar...

Survivor 2024 All Star'da Turabi gündemden düşmüyor. Gerek açıklamaları gerekse kavgalarıyla yine gündeme gelen Turbo Turabi'ye son olarak Ogeday müstehcen paylaşımları üzerinden laf sokmuştu. Turabi bu konuda konuşurken yine ilginç sözler söyleyerek konuyu çocukluğuna bağladı.

Magazin 11-01-2024 11:34

Survivor'da Turabi'nin müstehcen fotoğraflarını hatırlatan Ogeday'a Avatar Atakan'dan uyarı geldi!

Survivor 2024 All Star'da heyecan giderek artıyor. Survivor All Star 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Ogeday ve Turabi'nin tartışmaları programa damga vurdu. Kavga eden ikili geçmişi ortaya serdi. Ogeday, tartışma sırasında Turabi'nin sosyal medya hesabında paylaştığı müstehcen fotoğraflarını hatırlattı. Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a sosyal medya hesabından uyarı geldi.

Magazin 11-01-2024 07:31

Survivor Turabi'nin sözleri sosyal medyada konuşuluyor! Erotik pozları hatırlatıldı: Porno yıldızıyla...

Survivor All Star'ın adından en çok bahsettiren isimlerinden olan Turbo Turabi yarışmadaki sözleriyle gündeme geldi. Turabi'nin "doğru yaptım deme Allah bana doğru yaptırdı de" sözleri sonrası yarışmacıya erotik pozları hatırlatıldı.

Magazin 07-01-2024 13:38

Survivor fragmanı ortalığı karıştırdı! Turabi ve Poyraz birbirine girdi, Acun Ilıcalı sesini yükseltti

Büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2024 All Star'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk tanıtımına Turabi ve Poyraz'ın kavgası damga vurdu. Tansiyonun yükseldiği anlarda Acun Ilıcalı sesini yükseltti. İlk ada konseyinde ise kırmızı alarmın verilmesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-12-2023 13:00

Survivor Turabi Gitmeden sevişelim mesajını ifşa etti! Yanıtsız bırakmadı

Survivor All Star'a katılacak olan Turabi Çamkıran sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Turbo Turabi son olarak kendisine gelen "Gitmeden sevişelim" mesajını ifşa etti.

Magazin 17-12-2023 13:32

Acun Ilıcalı Surivor All Star tam kadrosunu paylaştı! Videodaki sürpriz isim şaşırttı

Survivor All Star 2024 kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı tam kadronun videosunu sosyal medyada paylaştı. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan ardından 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlan Turabi, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e katılmayacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Turabi'nin de yer alması görenleri şaşırttı.

Magazin 09-12-2023 12:09

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Survivor All Star'a katılamayacağını duyurdu!

Survivor All Star 2024'ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan Turabi 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlamıştı. Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2024'de yer alamayacağını duyurdu.

Magazin 14-11-2023 23:41

Survivor öncesi Yiğit Poyraz'dan olay gönderme! Turabi bu sözlere çok kızacak: Dansçıyı yenmek için direk lazım!

Survivor All Star 2024 yarışmacıları Acun Ilıcalı tarafından tek tek açıklandı. Yoğun ilgi görmesi beklenen yarışmanın kadrosunda Turabi'den Sercan'a, Yiğit'ten Nagihan'a kadar birçok isim bulunuyor. Survivor yakın zamanda TV8 izleyicisiyle buluşacak. Program öncesi hazırlıklarını sürdüren yarışmacılar şimdiden meydan okumaya başladı. Yiğit Poyraz sosyal medya hesabında, Turabi'nin bir dönem direk dansçısı olduğunu anımsatan bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-11-2023 11:03

Turabi Acun Ilıcalı ile görüştü! Şu saçı sakalı kes!

Survivor'a damga vuran Turabi Çamkıran, All Star kadrosuna dahil oldu. Sağlık sorunları yaşayan Turabi son olarak Acun Ilıcalı ile görüştü. Turabi son olarak paylaşımda Ilıcalı'nın kendisine dediğini söyledi.

Magazin 09-11-2023 11:46

Survivor All Star'a katılacak olan Turabi'nin elindeki baston dikkat çekti! Fizik tedavi sürecim...

Survivor 2024 All Star kadrosuna dahil olan Turabi Çamkıran'ın sağlık sorunları yaşadığı biliniyor. Doktorunun antreman izni vermediği Turabi bastonlu halini paylaşarak sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Magazin 24-09-2023 12:42

Survivor'a katılacak olan Turabi Doktordan onay çıkmadı dedi! Bomba paylaşım

Survivor 2024 All Star kadrosuna dahil olan Turabi Çamkıran bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Yarışmaya dönecek olan Turabi doktorunun kararını sosyal medyadan duyurarak "Acun abi kusura bakma lütfen. Sevenlerimden ve de en önemlisi senden özür diliyorum" dedi. Yarışmaya gitmeden rakiplerine meydan okuyan Turabi'nin ilginç paylaşımı gündem oldu.

Magazin 14-09-2023 10:17

Survivor Turabi Acun Ilıcalı'ya seslendi, rakiplerine meydan okudu! Çatla da patla

Survivor All Star 2024’e katılacak olan isimler arasında yer alan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda rakiplerine meydan okudu. Acun Ilıca’ya da seslenen Turabi’nin yarışmacılar için söylediği sert sözler dikkat çekti.

Magazin 13-09-2023 12:27

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! 'Parasız kaldım' diyen Turabi Survivor All Star'a dönüyor...

Survivor All Star'ın yeni sezonunun yedinci yarışmacısı da belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'dan sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Ilıcalı "Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" diyen Turabi'nin Survivor'a katılacağını açıkladı.

Magazin 12-09-2023 12:16

Beş parasız halime geri döndüm diyen Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan gelince...

Survivor ile tanınan "Turbo" lakaplı Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan ve çeşitli projelerde yer alan Turabi, "Beş parasız halime geri döndüm" deyince olay oldu. Turabi'ye ilk destek ise yarışmalardaki en büyük 'düşmanı' Hakan Hatipoğlu'ndan geldi.

Magazin 30-08-2023 10:36

Turabi, Acun Ilıcalı ile pozuyla duyurdu! Para itirafı dikkat çekti... Artık çok yoruldum

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde kaza geçirmişti. Durumu iyi olan Turabi Acun Ilıcalı ile bir fotoğrafıyla "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum" açıklamasında bulundu.

Magazin 24-08-2023 15:34

Survivor Turabi kaza geçirdi! Yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı! Hayat kısaymış

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Sessizliğini bozan ünlü ismin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü ortaya çıktı. Hastaneden paylaşım yapan ve "Azrail'e mesaj attım" diyen Survivor Turabi, açıklamalarıyla şaşırttı.

Magazin 18-08-2023 00:54

Turabi Survivor'a sakın gitmesinler dedi! Nagihan Karadere destek verdi

Eski Survivor şampiyonlarından olan Turbo Turabi sosyal medya hesaplarından yaptığı müstehcen paylaşımlarla gündeme geliyordu. Turabi son olarak Survivor 2023 yarışmacılarına seslendi. Turabi'ye destek ise Nisa Bölükbaşı birinci olduğu için yarışmaya tepki gösteren Nagihan Karadere'den geldi.

Magazin 03-01-2023 15:38

Turabi hayalindeki kadını açıkladı! O madde tartışma yarattı

Survivor yarışmasındaki şampiyonlukları ve son dönemdeki müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çeken Turabi Çamkıran'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Evlenmek istediği kadına dair beklentilerini maddeleyen Turabi, sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 07-12-2022 14:29

Survivor Turabi Çamkıran'ın tepki çeken paylaşımına Sahra Işık sert çıktı! Paylaşımdaki o fotoğraf sildi

Sosyal medyada müstehcen pozlar paylaştığı için eleştirilen Survivor eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran son paylaşımıyla şoke etti. 2 kadınla birlikte olmayı deneyimlediğini ve 7 kadın istediğini söyleyen ve bunu söylerken yarışmadan eski bir fotoğrafı kullanan Turabi'ye Sahra Işık tepkisiz kalmadı.

Magazin 05-12-2022 15:50

'Porno mu çekiyorsun?' yorumları yağmıştı! Turabi'ye tepki yağınca o pozu sildi! Daha +18 ile geri döneceğiz

Survivor ile tanınan Turabi Çamkıran son dönemde müstehcen pozlar paylaşarak "Hayatımın en güzel dönemi" diyor. Survivor Turabi son olarak ise çıplak bir kadınla yataktaydı. 'Porno mu çekiyorsun?' tepkileri alan Turabi paylaşımı sildi silmesine ama "Daha +18 ile geri döneceğiz" demeyi de ihmal etmedi.

Magazin 24-11-2022 07:02

Turabi'nin paylaştığı +18 video şaşkına çevirdi! 'Bu nasıl dans'

Survivor sayesinde büyük şöhret kazanan defalarca şampiyon olan 'Turbo Turabi' lakaplı Turabi Çamkıran, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak dans eden kadınların ilginç halini paylaşan Turabi, takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 09-11-2022 15:23

Turbo Turabi durmuyor! Kadının kalçasını tutarak poz verdi... 'Yatağı kötü bir evliliktense...'

Survivor sayesinde tanınan Turabi son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yine tangalı kadınlarla poz veren Turabi Çamkıran bu sefer havuzda bir kadının kalçasına elini koydu. Ünlü yarışmacı paylaşımına ise "Yatağı kötü bir evliliktense yalnız yaşlanmayı tercih ederim" dedi.

Magazin 06-11-2022 11:52

Survivor Turabi tangalı kadınlarla poz verdi! Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum

Survivor ile ünlenen Turabi son dönemde yurt dışında yaşıyor ve orada çeşitli yarışmalara katılıyor. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Turabi Çamkıran tangalı kadınlarla poz verip "Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum" dedi. Survivor Turabi daha önce de benzer paylaşımlar yaparak gündeme gelmişti.

Magazin 05-11-2022 08:57

Turabi'nin son paylaşımı şaşkına çevirdi! Yarı çıplak insanları paylaşıp...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, Los Angeles'ta gezerken gördüğü yarı çıplak insanları paylaştı. Turabi'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 01-11-2022 10:44

Turabi, Acun Ilıcalı'nın paylaşımını kıskanınca... Jet yanıt geldi

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ilıcalı'nın bu paylaşımı, Turabi'yi kıskandırdı. Eski Survivor şampiyonu Turabi, fotoğrafın altına Survivor üzerinden sitemde bulununca Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 26-10-2022 15:42

Turabi Acun Ilıcalı'ya teşekkür edip açıkladı! Kesin geliyorum Survivor'a...

Survivor'ın şüphesiz unutulmaz isimlerinden biri Turabi Çamkıran sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak "Burada kimse bakire ölmez" diyerek paylaşım yapan Turabi'den Survivor açıklaması geldi. Turabi Acun Ilıcalı'yı da unutmadı.

Magazin 21-10-2022 11:14

Survivor Turabi'den bomba yorum! Burada kimse bakire ölmez...

Survivor 2014 ve 2015'de mücadele ederek 2 kez şampiyon olan Turabi Çamkıran, yurt dışında katıldığı yarışmalarda da başarılar elde ediyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Survivor Turabi son paylaşımına yaptığı yorumla olay oldu.

Magazin 18-10-2022 15:01