Twerk Dans Haberleri

Sarhoş kadın tavana tutunarak ters bir şekilde twerk yaptı! Dengesini kaybedince kendisini yerde buldu... Saniye saniye kamerada

ABD'nin Virginia eyaletinde alkolü fazla kaçıran bir kadın barın tavanına tırmanarak dans etmeye başladı. Ters bir şekilde twerk yapan kadının dengesini kaybedince bir anda kendisini yerde buldu. O anlar saniye saniye barda bulunan diğer kişiler tarafından kaydedildi.

Trend 10-02-2024 07:56

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Annesinin yanında twerk yapmaya başladı... Anne duruma oklavayla müdahale etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İsmi açıklanmayan bir kullanıcı annesinin yanında twerk yapmaya başlayınca kendisine verdiği tepkiyi kaydederek sosyal medyadan paylaştı. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 22-11-2023 07:40

Düğündeki damat ve gelinin twerk atışması sosyal medyada gündem oldu! Davetliler büyük bir şaşkınlıkla izledi

Sosyal medyada kaydedilen bir düğüne ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Gelin ve damadın düğünlerine özel olarak hazırladıkları dans gösterisi davetliler ve sosyal medyanın beğenisini topladı. Gelin ve damadın dans kapışmasını anımsatan performansı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 21-09-2023 09:48

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'dan olay gönderi! Jetlag olmadığını kanıtlamak için sabahın 4'ünde twerk yaptığı anları paylaştı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, son gönderisiyle yine dikkat çekmeyi başardı. Son dönemlerde İngiltere'ye olan ilgisini sık sık dile getiren genç yıldızı, yeniden ülkeyi ziyaret etti. Kent'e iniş yapan Khalifa, sabah 4'te paylaştığı hikayelerle gündem oldu. Jetlag olmadığını kanıtlamak için dans ettiği bir videoyu paylaşan Mia'nın twerk dansı ağızları açık bıraktı.

Trend 21-11-2022 08:19

Twerk Dans

Twerk Dans Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Twerk Dans Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sosyal medya fenomeni mezarlıkta tangasıyla twerk yaptı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Las Vegas' yaşayan bir Playboy modeli 27 yaşındaki Amanda Nicole Martin, Cadılar Bayramını kutlamak için vampir kılığına girerek mezarlığa gitti ve yarıçıplak kostümü içinde mezarlıkta twerk yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşınca eleştirilerin hedefi oldu.

Trend 31-10-2022 13:01

Müdürüne kucak dansı yaparak gündem olmuştu! Polis memurundan yeni video geldi

ABD'de, New York Polis Departmanı'nda çalışan bir polis memuru olan Vera Mekuli, geçen yıl bir Noel partisinde bir teğmene şehvetli bir kucak dansı yapmasıyla gündem olmuştu. 27 yaşındaki genç kadın, sosyal medya hesabında ''Yazı özledim'' başlığıyla paylaştığı yeni bir video ile o videoyu takipçilerine hatırlattı.

Trend 26-10-2022 13:01

Müziğin ritmine kendisini fazla kaptırdı! Damadın düğün dansı davetlileri gülümsetti

TikTok’ta ‘imadphotography’ kullanıcı adıyla paylaşılan bir düğün videosu herkesi gülümsetmeyi başardı. Müziğin ritmine kendisini fazla kaptıran gelin ve damadın dans pistindeki performansı kısa sürede sosyal medyada olay oldu.

Trend 16-08-2022 14:54

Binlerce kişinin izlediği konserde sahneye çıktı! Hamile kadının bir anda twerk yaptığı anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Profesyonel dansçı Liv Quantrill, Amerikalı şarkıcı Todrick Hall’in konserinde sahneye çıktı. Binlerce kişinin izlediği konserde sahneye çıktığı anda twerk yapmaya başlayan Quantrill, sosyal medyada gündem oldu. 5 buçuk aylık hamile kadının dansı kısa sürede sosyal medyada 20 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 13-08-2022 13:27