Ufuk Bayraktar Haberleri Ve Son Dakika Ufuk Bayraktar Haberleri

Ufuk Bayraktar Haberleri Ve Son Dakika Ufuk Bayraktar Haberleri

12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Uğur Bayraktar, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Gürsoy Koleji'nde liseyi bitiren Bayraktar ardından babasının işlettiği, Cihangir'de yer alan Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilerek sinema dünyasına kazandırıldı. Demirkubuz'un "Bekleme Odası" ve "Kader" filmlerinde başrol oynayan Bayraktar, ardından ünlü yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun "Yumurta" ve Nuri Bilge Ceylan'ın "İklimler" filmlerinde başrol oynayarak adını Türk Sineması tarihine altın harflerle yazdırdı. Unutulmaz dizi ve filmlerde oynayan Bayraktar, Türkiye'nin en iyi dizilerinden biri olarak kabul edilen "Ezel" dizisinde Ramiz Dayı karakterinin de gençliğini oynadı. Merve Bayraktar ile evlenen Bayraktar'ın Efe Cevahir isminde bir oğlu var.

Ufuk Bayraktar Haberleri

Ezel dizisinde 'Dayı'nın gençliğini oynamıştı! Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede silahlı saldırı

Ezel dizisinde 'Dayı'nın gençliğini oynadığı rolle hafızalara kazınan oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede silah sesleri yükseldi. Cihangir'deki kafede oturan bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

Magazin 28-09-2023 14:48

Ezel dizisinin yıldızı Ufuk Bayraktar da depreme kayıtsız kalamadı! “Ramiz Karaeski farkı”

Ezel dizisinde Ramiz dayının gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’a gitti. Depremin ilk saatlerinde Hatay’a giden ünlü oyuncu arama kurtarma ekipleri ile beraber çalışmalara katıldı. Sevenleri Bayraktar’ın paylaşımlarını yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 17-02-2023 12:53

Ufuk Bayraktar'dan itiraf! Adım çıktığı için o adama vuramadım

Dayı filminde başrolleri paylaşan Gizem Karaca ve Ufuk Bayraktar Bi Başka Youtube kanalında Melis Güvenç'in konuğu oldu. Programda Çarpıcı açıklamalarda bulunan ikili, haksızlık ve zulüm karşısında asla sessiz kalmadıklarını, imkanı olan herkesin de adaletsizliğe ses çıkarması gerektiğini söyledi.

Magazin 13-12-2021 14:50

Gizem Karaca, Dayı filminin galasında tarzıyla dikkat çekti

Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türündeki 'Dayı: Bir Adamın HikâÂyesi' filmi galasına cesur tarzıyla oyuncu Gizem Karaca damga vurdu.

Magazin 10-12-2021 14:32

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ufuk Bayraktar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ufuk Bayraktar’ın başrolünü üstlendiği Dayı: Bir Adamın Hikayesi’nin vizyon tarihi belli oldu

Ufuk Bayraktar’ın başrolünü üstlendiği Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin vizyon tarihi belli oldu. Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul'da 6 haftada çekilen, Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filmi için geri sayım başladı.

Magazin 20-11-2021 20:18

‘Dayı: Bir Adamın Hikayesi’ filminden ilk fragman geldi

Final yapmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen kemik bir hayran kitlesine sahip olan Ezel dizisinin efsanevi karakteri Ramiz Karaeski karakterinin gençliğine hayat veren Ufuk Bayraktar, beyaz perde de sevenlerini karşılayacak. ‘Dayı: Bir Adamın Hikayesi’ filminden ilk fragman ve afiş yayınlandı.

Trend 20-08-2021 16:06

Ufuk Bayraktar yeni filmi Zemberek için Kars’ta

Ufuk Bayraktar yeni kısa filmi Zemberek için Kars’ta. Kısa süre önce Dayı filmi için çalıştığını duyuran Ufuk Bayraktar’ın yeni kısa filmi merakla bekleniyor.

Magazin 20-03-2021 20:30

Ne Vizontele ne de 7. Koğuştaki Mucize... Son 20 yılın en beğenilen Türk filmini tahmin bile edemezsiniz!

IMDb'ye göre son 20 yılın en iyi Türk filmleri belli oldu. Listenin zirvesinde ne Vizyontele, ne 7. Koğuştaki Mucize ne de Ayla var. IMDb'ye göre en beğenilen Türk filmi Ufuk Bayraktar'lı Dağ 2!

Trend 10-12-2020 08:51

Ufuk Bayraktar'ın başrolünde oynadığı 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filminin çekimleri tamamlandı

2019 yılının Kasım ayında yayınlanan tanıtımı ile büyük merak uyandıran, Adana,Hatay,Mersin ve İstanbul’da 6 haftada çekilen, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı “ DAYI ;Bir Adamın Hikayesi “ filminin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da tamamlandı.

Magazin 18-09-2020 09:12

Merve Bayraktar Ufuk Bayraktar'ı affetti

Sosyal medya hesabından "Kendi yatağımda aldatıldım" diye isyan eden Merve Bayraktar, eşi Ufuk Bayraktar'ı affetti. Tatile giden çift mutluluk pozu verdi!

Magazin 05-09-2020 17:22

Olaylı gece! Ufuk Bayraktar hakaretler savurdu

Son zamanlarda gergin tavırlarından dolayı gündemden düşmeyen oyuncu Ufuk Bayraktar, önceki akşam Cihangir'de kendisini görüntüleyen basın mensuplarının üzerine yürüdü.

Magazin 01-09-2020 17:03

'Dayı' filminin setinde ikinci taciz iddiası!

Adana’da çekimleri devam eden “Dayı” filmi, ikinci kez taciz iddiasıyla gündemde. Bu kez çocuk oyuncu koçu Yağmur Çağlan, görüntü yönetmeni Mehmet Türksoy Gölebeyi’nin sözlü tacizine uğradığını öne sürerek şikayetçi oldu.

Magazin 08-08-2020 09:07

Ufuk Bayraktar’dan taciz iddialarına yanıt! 'El, kol şakası yaptığını gördüğüm...'

Geçtiğimiz ay eşini aldattığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ufuk Bayraktar’ın, başrolünü üstlendiği sinema filminin setinde çalışan makyöz ve kuaföre sözlü ve fiziksel taciz uyguladığı iddia edildi. Bayraktar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 02-08-2020 13:48

Ufuk Bayraktar hakkında şok iddia! Eşi ifşa etmişti, şimdi de...

Geçtiğimiz aylarda eşi tarafından aldatıldığında dair ifşa edilen Ufuk Bayraktar, bu sefer de Dayı filminin çekimleri sırasında iki set çalışanı ünlü oyuncu tarafından tacize uğradığı ve tehdit edildiği iddia edildi.

Magazin 01-08-2020 12:03

Ufuk Bayraktar hakkında eşini aldattı iddiası! Ufuk Bayraktar kimdir? Ufuk Bayraktar eşi kimdir?

Ezel dizisindeki rolüyle tüm Türkiye’nin beğenisini kazanan oyuncu Ufuk Bayraktar, eşini aldattığı yönündeki iddialarla gündeme geldi. Eşi tarafından mesajlaşmaları ifşa edilen Ufuk Bayraktar, eşine bağlılığı ve sadakati ile takdir edilen ünlüler arasındaydı. Peki, Ufuk Bayraktar kimdir, Ufuk Bayraktar eşi kimdir? İşte aldatma iddiasının tüm detayları…

Magazin 30-06-2020 11:42

Merve Bayraktar kocası Ufuk Bayraktar'ı ifşa etti! 'Kendi yatağımda aldatıldım'

Bir dönem cezaevine giren ve ardından çıkıp senaryosuyla vakit geçiren Ufuk Bayraktar karısı Merve Bayraktar tarafından ifşa edildi. Bayraktar, Ufuk Bayraktar tarafından aldatıldığını ileri sürerek ihanet mesajlarını paylaştı.

Magazin 30-06-2020 09:59

Dağ 2 nerede çekildi? Dağ 2 filminin konusu, Dağ 2 oyuncu kadrosu

Dağ 2, ilk Dağ filminden 6 sene sonra çekildi. Dağ 2, IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmayı amaçlayan yedi kişilik "Fırtına Getiren" timinin öyküsünü anlatıyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi, televizyon ekranlarında gösterilmesinin ardından izleyiciler tarafından mercek altına alındı. İşte Dağ 2 filminin konusu, Dağ 2 oyuncu kadrosu ve Dağ 2’nin çekildiği yer…

Magazin 10-01-2020 08:59

Dağ 2 nerede çekildi? Dağ 2 filminin konusu, Dağ 2 oyuncu kadrosu

Dağ 2, ilk Dağ filminden 6 sene sonra çekildi. Dağ 2, IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmayı amaçlayan yedi kişilik "Fırtına Getiren" timinin öyküsünü anlatıyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi, televizyon ekranlarında gösterilmesinin ardından izleyiciler tarafından mercek altına alındı. İşte Dağ 2 filminin konusu, Dağ 2 oyuncu kadrosu ve Dağ 2’nin çekildiği yer…

Trend 22-11-2019 08:41

Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminden teaser geldi

Ufuk Bayraktar'ın hapisteyken kaleme aldığı Dayı filminin ilk tanıtımı yayınlandı.

Trend 12-11-2019 11:23

Ufuk Bayraktar cezaevi sonrası ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz ay cezaevinden çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi. Ruhsatsız silah taşımaktan dolayı hapse giren oyuncunun keyfi yerindeydi.

Magazin 05-04-2019 14:15

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu

En son Vatanım Sensin dizisinde ‘Dağıstanlı’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007’de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girmişti. Ufuk Bayraktar bugün tahliye oldu.

Magazin 03-03-2019 14:14

Cezaevindeki oyuncu Ufuk Bayraktar'dan hayranlarına müjde!

'Ezel' dizisinde canlandırdığı 'Ramiz Karaeski' karakterinin gençliği ile dikkat çeken Ufuk Bayraktar, yeni bir kabadayı filmiyle sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 19-01-2019 12:51

Ufuk Bayraktar cezaevi çıkışı sete koşacak!

Bir süredir cezaevinde olan Ufuk Bayraktar,cezasını çekerken bir yandan da senaryo yazıyor! Ünlü oyuncu cezaevinden çıkar çıkmaz ise sete koşacak.

Trend 17-01-2019 09:32

Cezaevindeki ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'dan ilk fotoğraf!

Ağustos ayında cezaevine giren ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Silivri Cezaevi'nde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Magazin 16-11-2018 09:29

Türk yönetmene İngiltere'de ödül

Yönetmen ve oyuncu Recep Çavdar'ın "Av Dönüşü" filmi İngiltere'de "En İyi Kısa Film" ödülünü aldı

Haber 19-09-2018 14:42

Ufuk Bayraktar cezaevinde senaryo yazacak

Bir süredir cezaevinde olan oyunu Ufuk Bayraktar'ın abisi Uğur Bayraktar, "Kardeşim altı aylık cezası süresince iki senaryo yazacağını söyledi" açıklamasını yaptı

Magazin 14-09-2018 10:43

Cezaevinde olan Ufuk Bayraktar açıklama yaptı

En son ‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007’de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Bayraktar çıkan haberlerin ardından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı

Magazin 10-09-2018 11:51

‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı Ufuk Bayraktar 20 gündür cezaevinde

En son ‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007’de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi

Magazin 09-09-2018 10:50

Benzini bitip yolda kalan Ufuk Bayraktar polislerden borç para aldı

Şu sıralar Vatanım Sensin'de boy gösteren Ufuk Bayraktar, benzini bitince polisten yardım isteyip benzin istasyonuna gitti. Bu sırada cüzdanını arabada unuttuğunu fark eden Bayraktar, polisten borç aldı.

Magazin 08-01-2018 09:57

Vatanım Sensin'e yeni sezonda sürpriz transferler

Yeni sezonu 9 Kasım Perşembe akşamı açacak olan Vatanım Sensin'in oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Magazin 03-11-2017 20:28

Vatanım Sensin'e Ufuk Bayraktar dahil oldu

Bir dönemin efsane dizisi Ezel'de Ramiz Dayı'nın gençliğine hayat veren Ufuk Bayraktar, Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'e dahil oldu.

Magazin 08-10-2017 13:21

Ufuk Bayraktar Umre'ye gitti

Dağ 2 filminde Bekir karakterine hayat veren Ufuk Bayraktar, Umre'ye gitti. Bayraktar'ın Umre'de olduğu Kabe manzarasında çekindiği selfinin paylaşılmasıyla ortaya çıktı.

Magazin 19-01-2017 14:44

Ufuk Bayraktar milyoner oldu

Ufuk Bayraktar Dağ filmi ile sözleşmesi gereği ciddi bir gelir elde edecek. Toplamda 17 Milyon hasılat yapan Dağ 2 filmi, ücretini gişe üzerinden alacak olan Ufuk Bayraktar'a yaradı.

Magazin 11-01-2017 13:10

Ufuk Bayraktar'a gişe piyangosu

Dağ 2 filminde yer alan oyuncu Ufuk Bayraktar, yaptığı anlaşmada filmin gişe başarısından %10'luk ücret alacaktı. 1 milyon 800 bin civarı kişiyi salona çeken filmden 800 bin TL elde etmiş oldu.

Magazin 04-12-2016 14:30

Dağ 2 filminden bir acı haber daha: İki asker şehit

Oyuncu Ufuk Bayraktar, rol aldığı yeni filmi 'Dağ 2' ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği ilk kez açıkladı

Haber 15-11-2016 10:14

Ramiz Dayı'nın gençliği Ufuk Bayraktar geri dönüyor

'Ezel' dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırarak fenomen olan usta oyuncu Ufuk Bayraktar, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisiyle ekrana gelecek.

Magazin 10-03-2016 09:01

TRT 1'in yeni dizisiyle ilgili şok karar

12 Haziran'da yayınlanan 10. bölümüyle sezon finali yapan Milat dizisiyle ilgili şok karar...

Magazin 08-07-2015 08:43

Başak Sayan'ın bu pozu olay oldu

TRT 1'de yayınlanan Milat dizisinin Esin'i Başak Sayan küvette kitap okurken çekilen fotoğrafını paylaştı.

Magazin 23-06-2015 09:40

Dizideki müthiş hata Burcu Kara'yı yaktı

Milat dizisinde prodüksiyon hatası sonucunda cep telefon numarası yayınlanan Burcu Kara'nın telefonuna 24 saatte binlerce arama geldi.

Magazin 17-06-2015 09:47

Milat Sezon Finali 2. Fragmanı

Hamza Duru'ya ne cevap verecek? Gökçe Rafael'in Elinden Kurtulabilecek mi? Esin Alpkaya, Duru'ya birlikte hareket etme teklifiyle gelir. Esin Alpkaya'nın babasının katili olduğunu düşünen Duru, bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya duygularını açarak ona sığınmak ister. Bu aşk itirafının ardından Hamza ne diyeceğini bilemez. Diğer yandan kafasındaki soruların cevabına ulaşmak isteyen Hamza, Dilaver'i sorguya alır ve Asaf'a ulaşmanın yollarını bulmaya çalışır. Esin Alpkaya ile bir araya gelen Asaf Rafael'den gelen son görev talebiyle harekete geçer. Gökçe'yi ele geçiren Rafael teşkilatın baskınıyla köşeye sıkışmıştır. Milat sezon finaliyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 11-06-2015 11:56

Milat Sezon Finali Fragmanı

Hamza Duru'ya ne cevap verecek? Gökçe Rafael'in Elinden Kurtulabilecek mi? Esin Alpkaya, Duru'ya birlikte hareket etme teklifiyle gelir. Esin Alpkaya'nın babasının katili olduğunu düşünen Duru, bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Yalnız ve kötü günler geçiren Duru, Hamza'ya duygularını açarak ona sığınmak ister. Bu aşk itirafının ardından Hamza ne diyeceğini bilemez. Diğer yandan kafasındaki soruların cevabına ulaşmak isteyen Hamza, Dilaver'i sorguya alır ve Asaf'a ulaşmanın yollarını bulmaya çalışır. Esin Alpkaya ile bir araya gelen Asaf Rafael'den gelen son görev talebiyle harekete geçer. Gökçe'yi ele geçiren Rafael teşkilatın baskınıyla köşeye sıkışmıştır. Milat sezon finaliyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 09-06-2015 17:05

Milat 9. Bölüm Fragmanı

Figen'i aradan çıkaran Esin Alpkaya, sonunda Yıldıray Gürata ile yüz yüze görüşür. Gökçe'yi Yıldıray'ın sağ kolu yapmak isteyen Esin Alpkaya'nın planı kafaları karıştırır. Bu durumdan rahatsız olan Gökçe, içinde bulunduğu durumu sorgulamaya başlar. Yağız Ali'yi kaçıran Asaf, Murat Bey ve teşkilata istediği darbeyi vurmaya hazırlanır. Asaf'ın yerine ulaşan teşkilat harekete geçer. Hamza ve ekibi Rafael Sami'nin en iyi adamı Reşid El Mahran'ı konuşturmaya çalışacaklardır. Binbaşının konuşmasının sakıncalı olduğunu anlayan Rafael Sami, Asaf'tan yardım isteyecektir. Milat yeni bölümüyle 05 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 03-06-2015 16:57

Milat 8. Bölüm 2. Fragmanı

Teşkilattan istediği yanıtı alamayan Hamza, kendisine gönderilen ipucundan yola çıkar ve geçmişini daha detaylı araştırmaya başlar. Büyüdüğü yetimhaneye giderek soru işaretlerini çözmeye çalışan Hamza, istediği cevabı burada bulacak mı? İstihbaratta Murat Bey'in yardımcısı olan Gökçe, Esin Alpkaya ile aynı masaya oturur. Gökçe'nin Esin Alpkaya'yla gözlerden uzak görüşmesi istihbarat tarafından nasıl karşılanacak? Oğlu Sencer'in hastanede olduğunu öğrenen İbrahim soluğu hastanede alır. Milat yeni bölümüyle 29 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 28-05-2015 15:45

Milat 8. Bölüm Fragmanı

Teşkilattan istediği yanıtı alamayan Hamza, kendisine gönderilen ipucundan yola çıkar ve geçmişini daha detaylı araştırmaya başlar. Büyüdüğü yetimhaneye giderek soru işaretlerini çözmeye çalışan Hamza, istediği cevabı burada bulacak mı? İstihbaratta Murat Bey'in yardımcısı olan Gökçe, Esin Alpkaya ile aynı masaya oturur. Gökçe'nin Esin Alpkaya'yla gözlerden uzak görüşmesi istihbarat tarafından nasıl karşılanacak? Oğlu Sencer'in hastanede olduğunu öğrenen İbrahim soluğu hastanede alır. Milat yeni bölümüyle 29 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 25-05-2015 11:27

Milat dizisine yeni oyuncu

TRT 1'in sevilen dizisi Milat'a yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 21-05-2015 09:00

Milat 7. Bölüm Fragmanı

Milat yeni bölümüyle 22 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 20-05-2015 11:49

Milat 6. Bölüm 2. Fragmanı

Milat yeni bölümüyle 08 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 07-05-2015 11:24

Milat 6. Bölüm Fragmanı

Milat yeni bölümüyle 08 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 05-05-2015 11:42

Milat 5. Bölüm Fragmanı

Beklenmedik anda beklenmedik bir saldırı ile MİT'i sinsice köşeye sıkıştırmaya kalkan Asaf, Hamza ile ilk kez yüz yüze gelir. Hamza Asaf'ın ima ettiği aralarındaki gizli bağlantının ne olduğunu çözmeye çalışır. Sevdiği insanları kaybeden Hamza, Duru'yu kendinden uzak tutmaya karar verir. Bunun için elinden ne geliyorsa yapacaktır. Esin Alpkaya Ender Gümüş'ün kendisine kurduğu tuzağı tersine çevirmeye kararlıdır. Kuzey Irak'taki Işid kampında gerçekleştirilen anlaşma bilinmeyen şeylere gebedir. MİT, 1 Mayıs öncesi düzenlenebilecek terörist eylemlere karşı önlem amaçlı operasyonlar düzenleyecektir. Ancak arka plandaki karanlık odaklar çalışmayı sürdürecek, gölgelerin ardında planlarını hayata geçirmeye çalışacaktır. Bütün önlemler 1 Mayıs'ın kana bulanmasını önleyebilecek midir? Milat yeni bölümüyle 01 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT 1'de...

Magazin 27-04-2015 16:35