Yasemin Kay Allen Haberleri

Dokuz Oğuz'un yıldızı Yasemin Kay Allen öpüşme sahnesi tavsiyesiyle gündem oldu! 'En azından...'

Geçtiğimiz günlerde son olarak Aile dizisinde rol alan Selin Şekerci'nin öpüşme sahnesi itirafı sosyal medyada gündem olmuştu. Şimdi de başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Yasemin Kay Allen öpüşme sahneleriyle ilgili bir tavsiyede bulundu.

Magazin 31-01-2024 09:38

Tarzan Rıfkı'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu son haliyle şaşırttı! Yeşilçam'ın sarışın güzeli yıllara meydan okudu

Unutulmaz Türk filmlerinden Tarzan Rıfkı'da Melahat rolüne hayat veren Suna Yıldızoğlu'nun son halini görenler şaşırıyor. Yeşilçam'ın sarışın güzeli "Yıllara meydan okumuş" dedirtiyor. Şimdilerde 68 yaşında olan usta oyuncuya sosyal medyada övgü dolu yorumlar yağıyor.

Magazin 11-08-2023 14:53

Dokuz Oğuz'un Tomris Albay'ı Yasemin Allen'ın küçüklüğü herkesi şaşırttı! Tam bir bıcırık

Son dönemin gözde oyuncularından Yasemin Allen şu sıralar Dokuz Oğuz dizisinde Tomris Albay karakterine hayat veriyor. Tatil için geldiği Türkiye'de bir dizide başrol oynamaya başlayan Yasemin Allen, annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden gidiyor. Son dönemde Allen'ın çocukluk ve gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 25-03-2023 20:53

Dokuz Oğuz nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz hikayesiyle herkesi etkileyecek!

Dokuz Oğuz bugün saat 20.00'de Fox Tv'de yayın hayatının startını verdi. Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen'ın başrolde olduğu dizi oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. İzleyiciler dizinin konusu ve oyuncuları kadar nerede çekildiğini de merak ediyorlar. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Oğuz Timi'nin maceralarının anlatılacağı diziye ilgi epey yoğun. Peki Dokuz Oğuz nerede çekiliyor? İşte merak edilenler...

Magazin 28-01-2023 21:20

Yasemin Kay Allen

Yasemin Kay Allen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasemin Kay Allen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasemin Kay Allen, Kilyos sahilindeki görüntülere isyan etti: En ağır cezaları alması gerekiyor

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Kilyos sahilindeki görüntülere isyan etti. Sahildeki plastik atıkları ve ölen yunus balığı yavrusunu paylaşan Allen, "Bu bir felakettir. Sorumluların en ağır cezaları alması gerekiyor" dedi.

Magazin 08-08-2022 23:49