Yufka Haberleri

Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği açıklandı! Zirvede bakın hangi yemek varmış...

TasteAtlas, Türk mutfağının yemeklerini değerlendirdi. Değerlendirme sonucu Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği seçildi.

Yemek 26-02-2024 10:11

Kuzeniyle aldıkları karar hayatlarını değiştirdi! Günde 350 kilo üretip zincir marketlere bile satıyorlar

Bingöl’de kuzeniyle birlikte kadın kooperatifi kuran Ayşe Eyüpkoca, devlet desteği alarak yufka üretim tesisi kurdu. Eyüpkoca 7 kadınla birlikte günde 350 kilo yufka üreterek Bingöl ve çevre illere satış yapıyor. İhtiyaç sahibi kadınların çalıştığını ve orada bir aile olduklarını söyleyen Eyüpkoca, yufkaların zincir marketlere ve yerel marketlere dağıtımını yaptıklarını anlattı.

Kadin 19-02-2024 09:43

Çıtır çıtır olacak yalancı boyoz tarifi! Yalancı boyoz nasıl yapılır?

Boyoz, İzmir'in en sevilen ve popüler olan lezzetleri arasında bulunuyor. Özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olan boyozun yapımı zor olabiliyor. Ancak evde yalancı boyoz tarifi oldukça kolay. Çıtır çıtır yalancı boyoz nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 13-11-2022 17:12

Parmak yedirten lezzet: Nefis siron tarifi! Siron nasıl yapılır?

Akşam yemeğine yapacak kolay ama lezzetli bir tarif arıyorsanız siron yemeğini kesinlikle denemelisiniz. Yufka, kıyma ve sarımsaklı yoğurdun buluştuğu bu enfes lezzet adeta parmak ısırtıyor. Siron nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu siron tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 01-11-2022 14:10

Yufka

Yufka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yufka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En sağlıklı cips: Çıtır çıtır yufkadan cips tarifi

Cips farklı farklı çeşitleriyle en sevilen atıştırmalıklardan. Zararlarına rağmen her yaştan insanın severek tükettiği cipsi evde denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekiyor. Dışarıdan alınan cipslere göre çok daha sağlıklı olan bu tarifin lezzeti yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte yufkadan cips tarifi...

Yemek 25-10-2022 10:11

Hem pratik hem de çok lezzetli! Oturtma tatlısı tarifi, oturtma tatlısı nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinize çözüm arıyorsanız oturtma tatlısını mutlaka denemeniz gerekiyor. Bu tatlının yapımının zor olduğu düşünülse de oldukça pratik olan bu tatlıyı mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 12-08-2022 16:17