Zalim İstanbul Dizisi Haberleri

43 yaşındaki Mine Tugay yeşillikler içerisinde nefes kesti! Şiir gibi, kitap gibi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, bu kez paylaştığı yeşillikler içerisindeki fotoğrafıyla nefes kesti.

Magazin 08-07-2022 15:20

Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer tanınan bir isimle...

FOX TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin, son dönemde çokça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun, oyunculuk performansı dışında özel hayatı da yakından takip ediliyor. Şahin'in eski sevgilisinin ise çokça tanınan bir isim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 26-05-2022 16:54

Mine Tugay yıllar önceki halini paylaştı! O halinden eser yok...

En son Zalim İstanbul dizisinde rol alan oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada çok sık paylaşım yapan isimlerden biri. Sık sık hayatından kesitler paylaşan ünlü oyuncudan bu kez nostaljik bir fotoğraf paylaşımı geldi.

Magazin 02-04-2022 17:03

Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas'ın estetiksiz hali şoke etti! Meğer şimdiki halinden eser yokmuş

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinde Efnan karakterini canlandıran Simay Barlas son dönemde sık sık gündeme geliyor. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan genç yıldız daha önce Zalim İstanbul ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde de rol almıştı. Genç oyuncunun estetiksiz hali ise görenleri şaşırttı. Barlas'ın eski halini görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı. İşte Aziz'in Efnan'ının estetiksiz hali...

Magazin 26-03-2022 17:36

Ünlü oyuncu Bahar Şahin göğüs dekolteli pozunu paylaştı!

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisinde, partneri Ozan Dolunay ile yer aldığı bekaret sahnesiyle tepki çeken güzel oyuncu Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 18-12-2021 14:24

Bahar Şahin göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

En son Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ancak şimdilerde dijital bir platformda sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Şahin, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 14-12-2021 09:47

Mine Tugay dekolteli pozuyla mest etti! Seviyorum bu seriyi!

Geçtiğimiz günlerde kendisine sosyal medya aracılığıyla taciz eden kullanıcılardan şikayetçi olacağını duyuran ünlü oyuncu Mine Tugay, yeni pozunu, "Seviyorum bu seriyi!" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Magazin 18-07-2021 08:29

Mine Tugay sosyal medyayı salladı! 'Bana çok iyi geldi'

Mine Tugay yeni paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı! Tugay paylaşımlarına "Uzun zaman sonra şahane bir çekim yaptık. Bana çok iyi geldi" notunu düştü.

Magazin 08-04-2021 16:59

Ozan Dolunay'ın sevgilisi Pelinay Yiğit'in pozları olay oldu

Genç oyuncu Ozan Dolunay, gönlünü model Pelinay Yiğit'e kaptırdı. Çift, aşklarını sosyal medyadan ilan etti. Pelinay Yiğit gündem olunca pozlarıyla da dikkat çekti.

Magazin 04-04-2021 07:37

Bahar Şahin’den esprili paylaşım! Beğeni yağdı

Zalim İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Bahar Şahin son paylaşımıyla hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 26-03-2021 11:06

RTÜK'ten İslam'ı aşağılayan ifadelere ceza

RTÜK, dini inançları ve milleti aşağılayan ifadelere programlarında yer verdiği için Ulusal 1 ve RS FM'e idari para cezası uyguladı - Üst Kurul, Kanal D'de yayınlanan ve 10 bini aşkın şikayet alan "Zalim İstanbul" dizisinde, sağlıkta şiddetin olağan gösterilerek, hekimlere yönelik tehdit içeren ifadeler bulunması nedeniyle kanala idari para cezası verilmesini kararlaştırdı - "Tele 1" de canlı yayınlanan HDP Grup Toplantısı'nda sarf edilen "Kürdistan" ifadesini inceleyen Üst Kurul, kanala üst sınırdan idari para cezası verdi

Haber 11-04-2019 11:19

Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul'un konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu

Kanal D’de etkileyici bir hikaye yakında izleyici karşısına çıkacak: Zalim İstanbul! Yapımını Avşar Film’in yapımcılığı Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan otururken öykü ve senaryosu Sırma Yanık’a ait.

Magazin 15-02-2019 22:55