Zendaya Haberleri Ve Son Dakika Zendaya Haberleri

Zendaya Haberleri Ve Son Dakika Zendaya Haberleri

Zendaya ya da tam adı ile Zendaya Maree Stoermer Coleman, 1 Eylül 1966 doğumlu, Amerkalı oyuncu , şarkıcı, dansçı ve modeldir. Şöhret basamaklarını Future Shock Oakland adlı bir dans grubuyla tırmanmaya başlayan Zendaya, Orinda Kaliforniya Shakespeare Tiyatrosu, Oakland School'un for the Arts ve Call Shakes'ın yaz konservatuvarında eğitim aldı. Disney Channel’da boy göstererek ünlenen Zendeya çeşitli dizilerde, filmlerde rol aldı ve telvizyon programlarında bulundu. 2020 yılında kazandığı Emmy ödülü ile o tarihe kadar bu ödülü kazanan en genç oyuncu oldu. Zendeya’nı ayrıca dans programlarıyla beraber albümleri ve single’aları da bulunuyor.

Zendaya Haberleri

Zendaya viral olan 'robot' görünümüyle ilgili itirafta bulundu! Başım döndü

Zendaya, Dune serisinin ikinci filminin Londra prömiyerine "robotu" andıran bir kıyafetle gelmişti. Güzel oyuncu o kıyafete dair günler sonra itirafta bulundu. Zendaya, etkinlik yaklaştıkça bu görünümün 'kötü bir fikir' olduğundan korkmaya başladığını paylaştı.

Magazin 11-04-2024 08:33

Challengers rolü ile gündemdeydi! Zendaya kombiniyle yine şaşırttı! İlginç ayakkabıları dikkat çekti

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin konu edinildiği Challengers filmiyle adından söz ettiriyor. Challengers filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Zendaya, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü yıldız şimdi de filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkat çekti. İlginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.

Magazin 09-04-2024 09:09

Challengers rolü çok konuşulmuştu! Zendaya gala tarzıyla hayran bıraktı

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle gündemdeydi. Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine oturmuştu. Filmin galasında boy gösteren güzel isim tarzıyla tam not aldı.

Magazin 26-03-2024 14:37

Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı

Dune: Part Two galasında Zendaya yine fark yarattı. Beyaz elbisesinin dekolte detayı herkesi büyüledi. Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı.

Magazin 26-02-2024 13:50

Zendaya

Zendaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zendaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zendaya, Dune galasında baştan aşağı olaydı! Salona girince herkesin nutku tutuldu

"Örümcek Adam" serisi ve Euphoria gibisiyle son dönemin yükselen yıldızlarından biri haline gelen Zendaya, Dune filmi galasında oldukça iddialıydı. Zendaya galaya metalik robot kıyafetiyle gelince tüm gözler üzerine çevrildi.

Magazin 16-02-2024 10:21

Zendaya fermuar detaylı elbisesiyle gecenin yıldızı oldu

Dünyaca ünlü aktris Zendaya, yeni projesi 'Challengers'taki üçlü ilişki sahnesiyle adından söz ettirmişti. Genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir oyunculuk kariyeri olan Zendaya beyaz elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 03-10-2023 15:36

Euphoria'nın yıldızı Zendaya iç çamaşırlı pozlarıyla herkesi şaşırttı! Seks sahnesi eleştirilerine yanıt

Euphoria dizisindeki Rue rolüyle Emmy ödülü kazanan ünlü oyuncu Zendaya şimdiye kadar verdiği en iddialı pozlara imza attı. Challengers filmi ile merak edilen Zendaya kariyerinde neredeyse ilk kez verdiği iç çamaşırlı pozlarıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 24-08-2023 13:27

Fragmanı çok konuşuldu! Venedik Film Festivali'nin açılış filmi Zendaya'lı Challengers

"La La Land" filminin ödüllü yönetmeni Damien Chazelle'in jüri başkanlığı yapacağı Venedik Film Festivali'nin açılış filmi belli oldu. Zendaya'nın başrolde olduğu ve fragmanı çok konuşulan Challengers açılış filmi olacak.

Magazin 07-07-2023 15:18

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, Challengers filmiyle gündemde! Fragman bile gündem olmasına yetti!

Son zamanların en popüler oyuncularından Zendaya, bir aşk üçgeninin anlatıldığı Challengers filmiyle gündemde. Challengers fragmanı yayınlanır yayınlanmaz oyuncu Zendaya sosyal medya gündemine oturdu.

Magazin 23-06-2023 09:04

Euphoria'nın yıldızı Zendaya kıyafeti yüzünden restorana alınmadı! Sosyal medyayı salladı

Euphoria dizisiyle Emmy ödülü kazanan Zendaya geçtiğimiz günlerde iddialı tarzıyla gündeme gelmiş ve modacılardan beğeni almıştı. Başarılı oyuncu yine sokak stiliyle dikkat çekti ancak tarzı bir restoran için uygun bulunmadı. Zendaya'nnı lüks lokantaya alınmaması olay oldu.

Magazin 13-06-2023 12:15

Euphoria'nın yıldızı Zendaya'nın iç çamaşırsız sokak tarzı! 3.000 sterlinlik çantası dikkat çekti

Euphoria dizisiyle Emmy ödülü kazanan oyuncu Zendaya, hem başarılı oyunculuğu hem özel hayatı hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak alışverişte görüntülenen Zendaya iddialı elbisesi ve pahalı çantasıyla gündem oldu.

Magazin 12-06-2023 06:53

Herkes büyük bir merakla bekliyordu! Tom Holand ve Zendaya’nın başrollerini paylaştığı “Örümcek Adam 4” filminin çalışmaları başladı

Örümcek Adam (Spiderman) serisinin dördüncü filminin hazırlıklarına tam gaz başlandı. Amerikalı film yapımcısı Amy Pascal, başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı “Örümcek Adam 4 (Spiderman 4)” filmi için hazırlıklarının başladığını duyurdu.

Trend 01-06-2023 15:03

Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 kadın! Altın oran nedir?

Güzelliğin göreceli bir kavram olduğu bilinse de matematiksel olarak da belirli standartları bulunmaktadır. Belirli ölçüler içerisinde kalan yüzler altın orana uygundur. Bu yüzler birçok insan tarafından beğenilmektedir. Altın orana göre güzelliği kusursuz olan 10 ünlü kadın belirlendi.

Kadin 28-10-2022 10:43

Euphoria'nın yıldızı Zendaya'nın sütyensiz tarzı olay oldu! Herkes ona baktı

Valentino gösterisine katılan Zendaya tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. File bir tulum giyen ve göğüslerini açıkta bırakan Zendaya tarzını bir ceketle tamamladı. Zendaya'nın iddialı tarzı beğeni topladı.

Magazin 03-10-2022 10:01

Zendaya'nın Emmy Ödülleri için giydiği çok beğenilen o elbiseye alternatif öneriler

Emmy Ödülleri'ne sadece televizyon yapımları değil, birbirinden güzel elbiseler de damga vuruyor. Zendaya'nın geçtiğimiz törende giydiği siyah uzun elbisesi hayranları tarafından çok beğenildi. Hem gösterişli hem sade olmayı başaran elbisesiyle paylaşım yapan güzel oyuncunun fotoğrafı, beğeni yağmuruna tutuldu. İddialı tarzdaki bu elbiseye uygun alternatifleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Magazin 26-09-2022 13:42

Euphoria dizisinin yıldızı Zendaya Emmy'de tarihe geçti

Euphoria dizisindeki performansıyla öne çıkan ve son dönemin parlayan yıldızlarından olan Zendaya tarihe geçti. Güzel oyuncu, 26 yaşında iki Emmy kazanan en genç oyuncu ve bu dalda iki kere ödül alan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçti.

Magazin 13-09-2022 14:28

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry’den Zendaya itirafı! “Ona baktıkça kendimi görüyorum”

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Spiderman: No Way No Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filminin yıldızı Zendaya ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Güzel oyuncuyu kendisinin gençlik yıllarındaki haline benzettiğini dile getiren Berry, Zendaya’nın kısa sürede kendisinden daha başarılı olacağını düşündüğünü söyledi.

Trend 27-12-2021 17:28

Örümcek Adam’da sevişme sahnesi istemediler! Tom Holland ve Zendaya nedenini açıkladı

17 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmin başrol oyuncuları Tom Holland ve Zendaya, sosyal medyada dolaşan sevişme sahnesi iddialarına yanıt verdi. İkili filmde bu sahnenin yer almasının sağlıklı olmayacağını ve kimsenin bunu istemediğini dile getirdi.

Trend 16-12-2021 16:45

Zendaya'yı görenler gözlerini alamadı! Örümcek Adam galasına damga vurdu

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider Man: No Way Home) filmi oyuncuları Tom Holland ve Zendaya filmin Los Angeles galasına birlikte katıldı. Zendaya, cesur kıyafet seçimiyle kırmızı halıda herkesten rol çaldı.

Magazin 14-12-2021 13:53

Tom Holland ve Zendaya arasında boy farkı tartışma yarattı! Tom Holland tepki gösterdi

Başrollerini Tom Holland ve Zendaya’nın paylaştığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filmin ardından tartışmalar alevlendi. Tom Holland, sevgilisi Zendaya ile boy farkının kendilerini etkilemediğini söyledi. Ünlü oyuncu, erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söyledi.

Trend 13-12-2021 15:52

Tom Holland: Ağlayacak bir omzun olması lütuf...

Tom Holland şöhretle başa çıkmasına sevgilisi Zendaya'nın yardım ettiğini söyledi. Hollywood yıldızı "Ağlayacak bir omzun olması büyük lütuf" dedi.

Magazin 10-12-2021 17:44

Kasım ayının en popüler oyuncuları! İlk 10'a damga vuran isimler

Kasım ayının en popüler oyuncularını listesinde Dune ile ön planda olan Zendaya'dan You 3. sezondaki iddialı pozlarıyla dikkat çeken Victoria Pedretti'ye kadar pek çok ünlü isim yer alıyor.

Magazin 14-11-2021 09:02

Tom Holland ve Zendaya aşkı Marvel'i gerdi! Ya ayrılırlarsa?

Tom Holland ve Zendaya aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu set aşkının gerçek olması Marvel'i rahatsız etti. Çifti yakın takibe alan stüdyo olası bir aksiliğin filmi etkilemesinden korkuyor.

Magazin 11-07-2021 15:01

Zendaya ve Tom Holland dudak dudağa yakalandı

Örümcek Adam serisinin yıldızları Tom Holland ve Zendaya'nın set aşkı gerçek oldu. Yıllardır haklarında çıkan dedikoduları yalanlayan ikili, öpüşürken yakalandı.

Magazin 03-07-2021 14:42

Zendaya, Euphoria 2. sezonundan ilk görüntüleri paylaştı

Ünlü şarkıcı ve artık ödüllü bir oyuncu olan Zendaya, Euphoria dizisinin 2. sezonundan ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Euphoria 2. sezonu çok yakında izleyiciyle buluşabilir.

Magazin 18-06-2021 23:14

2021 Oscar Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri 93. kez sahiplerini buldu. Salgına rağmen sıkı tedbirlerle yüz yüze yapılan 2021 Oscar Ödülleri töreninde sinemanın en iyileri açıklanmadan önce sinema, müzik ve moda dünyasının ünlüleri birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halıda yürüdü.

Magazin 26-04-2021 10:01

Zendaya ve John David Washington'ın başrollerini paylaştığı Malcolm and Marie'den filminden fragman!

Euphoria dizisine imza atan Sam Levinson'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Zendaya ve John David Washington'ın yer aldığı Malcolm and Marie filminden fragman yayınlandı.

Trend 02-02-2021 09:58

Euphoria özel bölümün devamı 24 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak!

Zendaya’nın başrolünde olduğu ve ilk sezonuyla iddiasını ortaya koyan Euphoria özel bölümün devamı 24 Ocak'ta ekrana gelecek.

Magazin 01-01-2021 14:57

Zendaya ve John David Washington’lı Malcolm & Marie’den mükemmel kare

Netflix’in heyecanla beklenen projelerinden biri olan Malcolm & Marie’den yeni kare yayınlandı. Ödül sezonunun iddialı projelerinden olan filmin başrollerini Zendaya ve John David Washington paylaşıyor.

Trend 19-11-2020 14:18

Zendaya, Emmy Ödülleri’nde tarih yazdı

HBO yapımı olan Euphoria dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Zendaya, Emmy ödül gecesinde en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü alarak bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu.

Magazin 22-09-2020 11:10

Netflix, Zendaya ve John David Washington'lı Malcolm & Marie filminin haklarını satın aldı

Son yılların popüler isimleri Zendaya ve John David Washington'ın başrolünü üstlendiği Malcolm & Marie filminin haklarını, 30 milyon dolara Netflix aldı.

Trend 14-09-2020 09:53

Zendaya'nın ameliyat sonrası paylaşımları şaşırttı

Amerikalı ünlü oyuncu ve şarkıcı Zendaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu.

Magazin 05-01-2019 15:53