20 Kasim 2020 Cuma Gunluk Burc Haberleri

AESOB Başkanı Dere: “Esnafımıza somut destekler verilmeli”

Korona virüs salgınının yayılmaması amacıyla alınan her türlü tedbire saygı duyduklarını aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, son alınan Pandemi tedbirlerinden sonra Mart ayından bu yana iş yapamayan esnaf ve sanatkarlara yeni ve somut destekler verilmesi gerektiğini belirtti.AESOB Başkanı Adlıhan Dere, alınan yeni kısıtlama kararlarının, salgının yayılmaması ve önlenmesi amacıyla alındığını ancak bu süreçte esnaf ve sanatkarların mağdur olmaması gerektiğini aktardı."Tedbirler esnafımızı olumsuz etkiliyor”Dere, Korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve çalışma saatleri ile çalışma şekilleri sınırlandırılan esnaf ve sanatkarların mücbir sebep kapsamına alınması ve nakdi destek sağlanması gerektiğini vurgulayarak, “17 Kasım 2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda yayınlanan İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 20:00’den itibaren geçerli olacak şekilde Alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin sadece saat 10:00 ile 20:00 arasında vatandaşlarımıza hizmet sunabilecekleri, Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerlerinin 10:00 ile 20:00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel al hizmeti verecek şekilde açık olabilecekleri, Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20:00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecekleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar sinema salonlarının yeni bir karar alınıncaya kadar ise kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların faaliyetlerinin durdurulacağı, Daha önce faaliyetleri durdurulan nargile salonları ile ilgili uygulamanın aynen devam edeceği, Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00 20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı kararları alınmıştır” dedi."Esnafımız kurallara uydu”Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların Pandemi tedbirlerine riayet ettikleri ancak toplumun kurallara tam anlamıyla uymaması sonucunda alınan kısıtlama kararlarının esnafı doğrudan etkilediğini ve bu süreçte esnafın desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Pandeminin önlenmesi amacıyla esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık, alınan tedbirlere ve Pandemi kurallarına uymaya özen gösterdik.

Yurthaber 2020-11-23 12:52:33

Kırmızı Oda ekrandaydı... 20 Kasım 2020 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

20 Kasım Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 20 Kasım Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 20 Kasım Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 2020-11-21 11:00:39

Haliliye’de yeni kısıtlamayla birlikte denetimlere başlandı

Haliliye’de yeni kısıtlamayla birlikte zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi.Pandemi tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 20 Kasım 2020 Cuma akşam saat 20.00 itibariyle alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri kapandı.

Yurthaber 2020-11-21 10:55:36

TV yayın akışı 20 Kasım 2020 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

20 Kasım Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Kasım Cuma akşamı Ramo, Hercai, Arka Sokaklar, Çocukluk, Babil, Kırmızı Oda ve Payitaht Abdülhamid dizileri kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV yayın akışı nasıl? İşte 20 Kasım TV yayın akışı...

Magazin 2020-11-20 09:27:37

Diğer Haber Etiketleri

yatırım tavsiyesi dolar düşer mi dolar ve altın fiyatları dolar düşer altın fiyatları yükselir mi değerlenecek hisseler anlık gümüş gram gümüş gümüş fiyatı gümüş fiyatları gümüş kuru gümüş ne kadar güncel gümüş fiyatları gram gümüş fiyatı gram gümüş ne kadar güncel gümüş anlık gram bugün gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne kadar bugün gümüş bugünkü fiyatı bugün gümüş fiyatları ne kadar gümüşün emtia piyasası dolar düştü gümüş gram canlı borsa canlı dolar güncel döviz canlı döviz canlı dolar kuru borsa canlı anlık döviz serbest piyasa döviz dolar kuru bugün 1 usd serbest piyasa döviz kurları euro satış anlık döviz kuru bugün dolar kaç tl dolar kuru anlık 1 usd kaç tl euro satış fiyatı anlık borsa bugün dolar kaç kuru dolar usd kaç tl borsa hisse senedi döviz satış borsa hisse günlük dolar dolar düşecek dolarda bugün piyasa döviz kurları canlı döviz fiyatları dolar abd usd kaç dolar kurunda son durum cuma dolar kuru usd dolar piyasa döviz euro fiyatları ne kadar anlık altın piyasası canlı altın anlık altın altın kuru canlı altın piyasası çeyrek altın fiyatları bugün gram altın satış fiyatı altın fiyatları bugün ne kadar güncel altın kuru çeyrek altın satış fiyatı anlık altın kuru kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın da son durum cumhuriyet altını satış fiyatı altın kuru fiyatları altın fiyatları düşer mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar 2 bin dolar altın fiyatları bugün ne hisse senedi fiyatları borsa hisseleri hisse fiyatları hisse senetleri esen hisse grafik canliborsa hisse senetleri fiyatları tüpraş hisse hisse senetleri son durum çıkan hisseler dolar neden yükseliyor dolar yükselmeye devam eder mi

Faiz artırımı sonrası borsa... 20 Kasım 2020 Cuma KAP haberleri! KAP'da halka arz olan hisseler hangisi? Son dakika şirket haberleri!

20 Kasım 2020 Cuma günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hangi haberlerin yayınlandığı araştırılıyor. Borsa İstanbul'da yayınlanan güncel haberler nedir yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İzmir depremi ardından ABD'de yapılan başkanlık seçimi ve aşının bulunması haberi borsayı nasıl etkileyecek merak ediliyor. İşte 20 Kasım KAP haberleri ve şirketlerin halka arz açıklamaları...

Finans 20-11-20 09:08

Faiz artırımı sonrası gümüş fiyatı... 20 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gümüş fiyatları! Gram gümüş ne kadar, yükselir mi?

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Emtia piyasasında geçen haftayı gümüş fiyatı, gramı 5,8574 liradan kapanırken bugün güne hareketli başladı. Temmuz ayında yatırımcısına %33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. 20 Kasım 2020 Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Emtia piyasası 20 Kasım 2020 gümüş fiyatları ve Kapalıçarşı anlık ve güncel gümüş fiyatları son durum haberimizde.

Finans 20-11-20 08:59

20 Kasım 2020 bankaların güncel kredi faiz oranları... Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları ne kadar?

İhtiyaç sahibi vatandaşlar bankaların 20 Kasım 2020 Cuma güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Taşıt, konut ya da ihtiyaç kredisi çekerek koronavirüsten kaynaklanan sıkıntılarla birlikte bazı ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların son dakika haberlerine ulaşmaya çalışıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti BBVA, TEB, Akbank ve Halkbank ihtiyaç taşıt konut kredisi faiz oranları ne kadar? 20 Kasım 2020 bankaların güncel kredi faiz oranları...

Finans 20-11-20 08:35

Eski defterler açılıyor... 20 Kasım 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Yeni Ay'ın etkileri devam ediyor... 20 Kasım 2020 Cuma günlük burç yorumları; aşk, sağlık ve para üzerine etkileri ne olacak? Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, terazi, aslan, oğlak, başak, yay, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. 20 Kasım 2020 Cuma Astrolog Merve Rençber’den günlük burçların yorumları!

Kadin 20-11-20 07:33

Uzmandan faiz sonrası dolar tahmini... Dolar kaç TL? 20 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı döviz fiyatları! Euro ve Sterlin yükselir mi?

ABD Başkanlık Seçimi'nden dolayı hareketli günler geçiren dolar, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı sonrası düştü.. Bir süredir korona virüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları 7.7 lira sınırı etrafında işlem görmeye devam ediyor. Dolar bugün güne nasıl başladı merak eden vatandaşlarımız için canlı dolar izleme ekranı haberimizde. 20 Kasım 2020 Cuma dolar kuru, dolar kurunda son durum ve Kapalıçarşı anlık ve canlı dolar kuru...

Finans 20-11-20 07:21

Uzmandan faiz sonrası altın tahmini... 20 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 20 Kasım Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 20 Kasım 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 20-11-20 07:10

Cuma mesajları 20 Kasım 2020... Sevdiklerinize en güzel ve kısa cuma mesajları! Bakara, Kehf, Kur'an ayetleri ve resimli cuma mesajları!

20 Kasım cuma günü namaza giden vatandaşlar, namazdan önce ve sonrası için Cuma mesajlarını sevdikleriyle paylaşıyor. Sizde yakınlarınıza ayetli cuma mesajları ya da hadisli cuma mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz Bakara, Kehf, Kur'an ayetleri, hadisli ve en güzel resimli cuma mesajları...

Haber 20-11-20 06:39

Çorum Web TV yayınına başlıyor

Çorum’da altyapı ve kadro hazırlıklarını tamamlayan Çorum Web TV, 20 Kasım 2020 Cuma günü Hıdırlık camiinden yapacağı Cuma namazı yayınıyla yayın hayatına başlıyor.Tecrübeli bir kadroyla iyi bir televizyon altyapısı oluşturduklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, “Çorum’da kültür-sanat etkinlikleri ile gündeme dair hızlı, güvenilir ve tarafsız bilgilerin yer aldığı yayın kuşaklarıyla hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız.

Yurthaber 18-11-20 18:44

Yeni müjde yarın geliyor... 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAŞ, PETKİM ve ZOREN hisseleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü açıklayacağı yeni müjde haberinin ardından ESEN ESENBOĞA,TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Geçtiğimiz aylarda Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirmişti. 16 Ekim 2020 Cuma ESEN ESENBOĞA, TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Finans 16-10-20 09:56

25 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 25-09-20 06:51

11 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 11 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 11-09-20 07:23

4 Eylül 2020 Cuma BIST canlı borsa! TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 4 Eylül 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 04-09-20 07:07

TÜPRAŞ, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? 28 Ağustos 2020 enerji hisseleri fiyatları! BIST canlı borsa hisse senetleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı doğalgaz haberinin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde hareketlenmeler oldu. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı, enerji hisselerinin fiyatlarını hareketlendirdi. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 28 Ağustos 2020 Cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 28-08-20 07:11

TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? 21 Ağustos 2020 enerji kaynağı hisseleri fiyatları! BIST canlı borsa hisse senetleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjdenin ardından TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji kaynaklarının hisse senetlerinde artışlar oldu. Karadeniz'de bulunduğu iddia edilen ve 20 yıl Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan enerji kaynağı iddiası, enerji hisselerinin fiyatlarını yükseltti. Peki TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri ne kadar oldu? İşte 21 Ağustos 2020 cuma canlı TÜPRAS, PETKİM ve ZORLU Enerji hisse senetleri fiyatları!

Finans 21-08-20 08:15

Dolar/TL rekor kırdı: Kur neden yükseldi, düşmesi için neler yapılmalı?

Dolar/TL kuru Cuma sabahı 7,36'yı aşarak rekor kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TL'nin yerli yerine oturacağına inanıyorum" dedi. TL, 2020'de dolar karşısında yüzde 20'den fazla değer kaybetti. Doların seyrine dair merak edilen beş soruyu, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Refet Gürkaynak'a sorduk.

Haber 07-08-20 17:01

Hisarcık’ta Cuma namazı pazar yerinde kılınacak

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında cemaatle cuma namazının Kapalı Pazar yerinde kılınacağı açıklandı.Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Cuma namazlarının ilçe merkezinde Şehitler Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar yerinde, köylerde ise Köy Muhtarlıklarının belirlediği şartlara uygun alanlarda muhtarlıkların ve İlçe Müftülüğünün alacağı tedbirler çerçevesinde kılınabileceği belirtildi.İlçe Müftüsü Mustafa Arda, sokağa çıkma yasağı kapsamında yer alan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar ile hastalık belirtileri taşıyanların namazlarını evlerinde kılmaya devam edeceklerini söyledi.Arda, “ 29 Mayıs 2020 Cuma gününden itibaren ilçemizde Cuma namazı Kapalı Pazar yerinde, öğle ve ikindi namazları ise camilerimizde kılınacaktır.

Yurthaber 28-05-20 10:24

Camilerin ibadete açılmasıyla ilgili toplantı yapıldı

29 Mayıs’ta yeniden kılınmaya başlanacak olan Cuma namazı öncesi Adıyaman’da alınacak tedbirler masaya yatırıldı.Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla 16 Mart 2020 tarihinde itibaren yurt genelinde cami ve mescitlerde cemaatle vakit namazları ve Cuma namazlarına ara verilmesinin ardından 29 Mayıs’ta yeniden kılınmaya başlanacak olan Cuma namazı öncesi Adıyaman’da alınacak tedbirler masaya yatırıldı.Vali Aykut Pekmez Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Vali Yardımcısı Bedir Deveci, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Müftüsü Mehmet Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz katıldı.Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 29 Mayıs 2020 Cuma gününden itibaren il genelinde ibadete yeniden açılacak olan cami ve mescitlerde Pandemi şartlarına uygun olarak belirlenen kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği kararının alınmasıyla il genelinde yapılması gereken çalışmalar belirlendi.Gerçekleşen toplantıda cami ve mescitlerde cemaatle birlikte yalnızca öğle, ikindi ve cuma namazlarının cami bahçelerinde kılınacağını, diğer vakitlerde münferiden namaz kılmak isteyenler için camilerin açık tutulacağı vurgulanırken, cemaatle ibadete başlanan cami ve mescitlerin her gün temizleneceği, cami ve mescit içerisinde bulunan klima ve havalandırmaların çalıştırılmayacağı, kapı ve camların açık tutularak caminin sürekli havalandırılması sağlanarak düzenli bir şekilde temizliği yapılacak.Yine uygulanacak tedbirler kapsamında, sokağa çıkma sınırlandırılması olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için alınan kararlar ve uygulanan tedbirlere aynı şekilde devam edilecek.

Yurthaber 27-05-20 13:14

Samsun’da 6 ton silajlık mısır tohumluğu dağıtıldı

Samsun’da çayır mera ve yem bitkilerini geliştirme projesi kapsamında çiftlere 6 ton silajlık mısır tohumluğu dağıtımı yapıldı.Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından mera ıslah ve amenajman projeleri yürütülen Alaçam Gökçeboğaz, Bafra Kaygusuz, Emenli, Osmanbeyli, Elifli, Çarşamba Akçatarla, Yukarı Dikencik, Havza Ortaklar, 19 Mayıs Engiz, Ladik Çadırkaya Mahallelerinde silajlık mısır üretim yapan çiftçilere ve diğer çiftçilere 6 bin kilogram silajlık mısır tohumluğu dağıtıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "9 Mart 2020 Perşembe günü Bafra Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi’nden Alaçam, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Yakakent ilçelerindeki çiftçilere teslim edilmek üzere ilçe müdürlüklerinin teknik elemanlarına 3 bin 660 kilogram (305 paket) silajlık mısır tohumlukları ve 20 Mart 2020 Cuma günü Havza Tarım Kredi Kooperatifi’nden Asarcık, Atakum, Canik, Havza, İlkadım, Kavak, Vezirköprü ve Ladik ilçelerindeki üreticilere teslim edilmek üzere 2 bin 340 kilogram (195 paket) silajlık mısır tohumlukları teslim edilmiştir" denildi.Birçok ülkeye yayılan Kovid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler dikkate alınarak 2019 yılı bütçesinden 140 bin TL karşılığında alımı yapılan toplam 6 bin kilogram silajlık mısır tohumluğu çiftçilere ulaştı.

Yurthaber 23-03-20 17:37

Yeşilyurt Belediyesi’nden korona virüs önlemi

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip korona virüs ( Covid-19) tedbirleri kapsamında, personellerin ve vatandaşların sağlığını riske atabilecek durumları engellemenin yanı sıra daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet vermek amacıyla randevulu sisteme geçti.Vatandaşlar, 444 8 9 10 Nolu Çağrı Merkezi ile 377 77 00 nolu iletişim hattı üzerinden istediği Birim Müdürlüğünden randevusunu alıp, rahat bir ortamda işlemini yaptırabilecek.Korona virüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldıkları tedbirlere bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesinin farklı birimlerinde iş ve işlemler yapacak olan değerli hemşerilerimiz 20 Mart 2020 Cuma gününden itibaren 444 8 9 10 nolu Çağrı Merkezimiz ile 0422 377 77 00 iletişim hattını arayarak, randevu almaları gerekmektedir.

Yurthaber 19-03-20 17:51

ÇDSO’dan Dünya Kadınlar Günü konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) tarafından “Dünya Kadınlar Günü” için bir konser düzenliyor.Konseri Ukrayna’daki en çok talep gören orkestra şeflerinden biri olan ve birçok uluslararası tanınmış solistle konserler veren orkestra şefi Natalia Ponomarchuk yönetecek.Konserde, 1998 yılında Adana’da doğan, viyolonsel eğitimini Çukurova Üniversitesin’de tamamlayan ve birçok uluslararası yarışmalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerine sahip başarılı çelist Ülker Tümer ve 1990 İstanbul doğumlu, uluslararası yarışmalarda ikincilik ve üçüncülük ödülleri bulunan, çeşitli senfoni orkestralarında arp grup şefliği yapmış olan arpist Merve Kocabeyler sahne alacak.W.A.Mozart’ın “Don Giovannnı Operası Uvertürü” ile başlanacak olan programda, R.Schumann’ın “Viyolonsel Konçertosu”, C.Reinecke “Arp Konçertosu” ve O.Respighi’nin 1 numaralı “Antik Aryalar ve Danslar Süit”i Adanalı sanatseverlerin beğenisine sunacaklar.Konser, 6 Mart 2020 Cuma günü saat 20:00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Yurthaber 03-03-20 13:04

SANKO Sanat Galerisi’nde resim sergisi

Ankaralı ressam Nevin Keskin Dalyan, Sanko Sanat Galerisi’nde yarın resim sergisi açacak.Resim eğitimine 1980 yılında Eşref Üren’in atölyesinde başlayan Dalyan, daha sonra, Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde Osman Zeki Oral’dan desen dersleri aldı, Sabri Akça Atölyesi’nde beş yıl boyunca modern ve çağdaş resim anlayışını kendi stiliyle eserlerine yansıttı.Kültür Bakanlığı 71’inci Devlet Resim ve Heykel Yarışması 2012’de ‘Kadın Dayanışması’ isimli kolaj eseri sergileme, Çayyolu Rotary Kulübü, 2018 Resim Yarışmasında ise 2’incilik ödülü alan Dalyan, birçok defa ABD, New York Artexpo Çağdaş Sanat Fuarı, New Jersey The Paterson Müzesi Sanat Sergisi, Yunanistan, Rodos Türk Sanatçıları Sanat Fuarı, Yunanistan, Türk-Yunan Ortak Sergisi, Fransa, Paris Carrousel du Louvre 2017 Sanat Fuarı, İspanya, Barselona Arjantin Mozaik ve Kültürü Sergisi 2017 ve Ankara, ArtAnkara 2016, 2017, 2018, 2019 Sanat Fuarı’na davet edildi ve eserleri sergilendi.Mustafa Kemal Atatürk adli eseri, Orada Duruverseydi Zaman / Kemal müzikal belgeselinin tanıtımında kullanılan Dalyan, 2015 Kültür Bakanlığı Ankara Resim Heykel Müzesi ve 2019 Mira Koldaş ArtGallery’de kişisel sergi açtı, çok sayıda yurt içi ve yurt dışı karma sergiye katıldı.Çalışmalarını Ankara’da kendi stüdyosunda sürdüren Nevin Keskin Dalyan’ın Sanko Sanat Galerisi’nde yarın (28 Şubat 2020, Cuma) saat 17.30’da açılacak sergisi, 20 Mart’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yurthaber 27-02-20 09:57

.Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlendi, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlenirken, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şubat Ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldiği Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerine, 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Malatya depreminden sonra Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı hizmetler, hasar tespit çalışmaları ve depremzedelere ulaştıran yardım ve desteklerle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremin yaşandığı 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 20:55’ten itibaren Yeşilyurt’ta gerçekleşen hasar tespit çalışmalarının yanı sıra vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yaptıkları tüm hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.AFAD tarafından afet etkinlik alanına dahil edilen Yeşilyurt’ta deprem yaralarının sarılması için imkünları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Çınar, “Bugüne kadar gerçekleşen çalışmalar neticesinde ilçemizde 527 adet ağır, 756 adet az hasarlı, 524 adette hasarsız bina tespit edilmiştir.

Yurthaber 04-02-20 16:37

.Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlendi, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlenirken, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şubat Ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldiği Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerine, 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Malatya depreminden sonra Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı hizmetler, hasar tespit çalışmaları ve depremzedelere ulaştıran yardım ve desteklerle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremin yaşandığı 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 20:55’ten itibaren Yeşilyurt’ta gerçekleşen hasar tespit çalışmalarının yanı sıra vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yaptıkları tüm hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.AFAD tarafından afet etkinlik alanına dahil edilen Yeşilyurt’ta deprem yaralarının sarılması için imkünları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Çınar, “Bugüne kadar gerçekleşen çalışmalar neticesinde ilçemizde 527 adet ağır, 756 adet az hasarlı, 524 adette hasarsız bina tespit edilmiştir.

Yurthaber 04-02-20 16:36

.Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlendi, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt’ta 47 bina mühürlenirken, 9 binanın yıkımı gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şubat Ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldiği Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerine, 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Malatya depreminden sonra Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı hizmetler, hasar tespit çalışmaları ve depremzedelere ulaştıran yardım ve desteklerle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremin yaşandığı 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 20:55’ten itibaren Yeşilyurt’ta gerçekleşen hasar tespit çalışmalarının yanı sıra vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yaptıkları tüm hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.AFAD tarafından afet etkinlik alanına dahil edilen Yeşilyurt’ta deprem yaralarının sarılması için imkünları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Çınar, “Bugüne kadar gerçekleşen çalışmalar neticesinde ilçemizde 527 adet ağır, 756 adet az hasarlı, 524 adette hasarsız bina tespit edilmiştir.

Yurthaber 04-02-20 16:36

Bayburt Belediyesinden yardım kampanyası

24 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan, Bayburt ve birçok ilde hissedilen depremin ardından Bayburt Belediyesi tarafından yardım kampanyası düzenlenmesi kararı alındı.Depremin ilk saatlerinden itibaren destek çözüm ekibini Elazığ’a göndermek üzere hazır tutan Bayburt Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarının bir an önce sarılması için yardım kampanyası başlattı.Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile tüm birim amirlerinin katıldığı olağanüstü toplantıda yardım kampanyasının nasıl ve ne şekilde yürütüleceği belirlendi.Kampanyaya ilk destek ise Başkan Hükmü Pekmezci, tüm yönetici, birim amirleri ve personeli tarafından sağlandı.Toplantı sonunda alınan kararları açıklayan Belediye Başkanı Pekmezci kamuoyuna aşağıdaki bildiriyi yayımladı:“24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyleBayburt Belediye Başkanlığıkoordinasyonunda İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ve AFAD Bayburt İl Müdürlüğü ile birlikte yardım kampanyası başlatılmıştır.Gıda, kullanılmamış giysi ve ısıtıcı yardımlarının yapılacağı kampanya kapsamında yardımseverler; Bayburt Belediyesi’ne ait ALO 185, ALO 153 Zabıta, 0537 788 20 30 ve 0533 776 7980 numaralı telefonları arayarak veya bizzat Bayburt Belediyesi’ne başvurarak kampanyaya katılabilirler.30.01.2020 Perşembe gününe kadar devam edecek olan kampanya kapsamındaki yardımlar, Şeyhhayran Mahallesi Türkistan Caddesinde bulunan Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde toplanacaktır.

Yurthaber 26-01-20 00:13

Türkiye'de asgari ücret ne durumda?

Türkiye'de 2020 yılında uygulanacak asgari ücreti belirleyecek Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantıları sürüyor. TÜRK-İŞ, DİSK, ve HAK-İŞ sendikaları tarafından 20 Aralık Cuma günü yapılan açıklamada asgari ücretin en az 2578 lira olması talebinde bulunuldu. Türkiye'deki mevcut asgari ücretin diğer Avrupa ülkelerine kıyasla ne durumda olduğunu Onur Erem derledi.

Haber 22-12-19 13:05

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı Vali Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.Kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 2019-2020 yılları Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planının etkin bir şekilde uygulamasını sağlamak ve kadına yönelik şiddetle mücadelede yapılması gereken çalışmaları yerine getirmek amacıyla toplantı düzenlendi.Vali Aykut Pekmez Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Mustafa Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve personeli katıldı.Toplantıda ilk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele İl Eylem Planı temelinde mevcut durum, hedef ve stratejiler ile yerelde gerçekleştirilebilecek çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı.İl Müdürü Çelik yaptığı sunumda ayrıca, 75 maddelik Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planının tanıtımını yaptı.Toplantıya katılan kurum amirleri ise sunum sırasına göre Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Planı kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Gerçekleşen toplantıda Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri Hakkında Yönetmelik kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonunun etkinliğinin ve sorumluluğunun artırılması için yapılması gereken çalışmalar planlanırken, özellikle şiddet alanında çalışan tüm kurumların 2019 yılı verilerinin mevcut durumunun net bir şekilde analizi yapıldı.Toplantıda, şiddet önleme merkezimize polis irtibat görevlisi görevlendirilmesi, risk düzeyi yüksek olayların muhakkak sosyal, psikolojik, ekonomik yönleri ile incelenmesi, olayların meydana geldiği andan itibaren takip edilmesi için sistem geliştirilmesi, şüphelilerle ilgili (öfke kontrolü gibi) önleyici destek hizmetlerinin uygulanması, etkinliğinin arttırılması ve takibinin yapılması, kadına yönelik şiddetle ilgili mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmadığı, diğer kurumların (baro, üniversiteler ve STK’ların) sürece dahil olması için yapılması gereken çalışmaların planlanması, bu hususların ilimizde ve ilçelerimizde eylem planı haline getirilmesi gibi bir çok konuda çalışma/değerlendirme yapılmış ve Bakanlıklarımızın ortaya koyduğu seferberlikte illerimizin de üzerlerine düşen sorumlulukları gecikmeksizin gerçekleştirmeleri için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.Benzer nitelikte bir toplantı da 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 10:00’da tüm ilçelerde Kaymakamlar başkanlığında yapılacağı belirtildi.Toplantı sonunda, kurum müdürleri Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, bu sorunun çözümü için kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Yurthaber 17-12-19 15:22

Tiyatro kursları ve oyunlarla dolu dolu bir sezon

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Batakhane Güzeli Müzikal Oyunu ile 20 Aralık Cuma Akşamı ve Çocuk Oyunu Harikalar Mutfağı ile 15 Aralık Pazar Günü tiyatro severle buluşmaya hazırlanırken, bir yandan da 02 Ocak 2020’de başlayacak tiyatro kursları için çalışmalarını sürdürüyor.2018 yılı 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde perdelerini ilk kez açan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, günümüze kadar sahneye koyduğu “Seferi Ramazan Bey’in Nafile Dünyası” “Çizmeli Kedi” “Batakhane Güzeli” ve son olarak da “Harikalar Mutfağı” çocuk oyunu ile Bodrum’da sanat hayatında iz bırakmaya devam ediyor.

Yurthaber 13-12-19 14:19

15 Kasım Cuma DHA Spor Gündemi

MİLLİ TAKIM 11.00 A Milli Takım kafilesi, İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait uçakla İspanya'nın Barcelona kentine gidecek Kafile, buradan otobüsle Andorra'ya geçecek GALATASARAY Sarı-kırmızılı takım hazırlıklarına milli futbolculardan yoksun devam edecek BEŞİKTAŞ Siyah-beyazlılar, İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek FENERBAHÇE -Sarı-lacivertli ekip, BTCTurk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek TRABZONSPOR -Hazırlıklar sürecek 2020 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI ELEMELERİ 20:00 Norveç - Faroe Adaları 20:00 Finlandiya - Lihtenştayn 20:00 Ermenistan - Yunanistan 22:45 İsviçre - Gürcistan 22:45 Danimarka - Cebelitarık 22:45 İspanya - Malta 22:45 Romanya - İsveç 22:45 Bosna-Hersek - İtalya BASKETBOL -Euroleague- 20:00 CSKA Moskova - Fenerbahçe 21:00 Kızılyıldız - Asvel Villeurbanne 22:30 Olympiakos - Zalgiris 23:00 Valencia BC - Bayern Münih VOLEYBOL -Vestel Venus Sultanlar Ligi-  18:30 Beşiktaş - VakıfBank 19:30 Eczacıbaşı VitrA - Türk Hava Yolları BRAND SPORT SUMMIT 2019 sona erecek (Volkswagen Arena) 12:10 Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena CEO'su Elif Özdemir açıklamalarda bulunacak 16:10 Werder Bremen'de forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin açıklamalarda bulunacak   

Spor 15-11-19 09:17

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------------------------- 08/11         10:00     Dış Ticaret Endeksleri 08/11         10:00     Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları 12/11         10:00     Cari denge 14/11         10:00     Sanayi üretimi 15/11         10:00     İşsizlik 15/11         11:00     Bütçe dengesi 15/11         14:30     TCMB beklenti anketi 20/11         17:30     Merkezi yönetim borç stoku 21/11         10:00     Tüketici güven endeksi 25/11         10:00     Kapasite kullanım oranı 25/11         10:00     Reel kesim güven endeksi 28/11         10:00     Ekonomik güven endeksi 29/11         10:00     Dış ticaret dengesi, nihai 29/11         11:00     Giriş çıkış yapanlar ------------------------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA                  TSİ ------------------------------------------------------------------------------------------------- 8 KASIM CUMA ------------------------------------------------------------------------------------------------- Japonya               02:30 Hanehalkı Harcamaları Japonya               02:50 Japon Yabancı Tahvil Alımları Japonya               02:50 Japon Yabancı Hisse Senedi Alımları Japonya               02:50 Yabancıların Japon Tahvil Alımları Japonya               02:50 Yabancıların Japon Hisse Senetleri Alımları Japonya               08:00 Öncü Göstergeler Almanya               10:00 Ticaret Dengesi Almanya               10:00 İhracat MoM Almanya               10:00 İthalat MoM Fransa                 10:45 Ticaret Dengesi Fransa                10:45 Sanayi Üretimi Fransa                10:45 İmalat Üretimi ABD                    18:00 Toptan Satış Stokları ABD                    18:00 Michigan Üniversitesi Endeksi

Finans 08-11-19 09:13

U16 Liginde heyecan başlıyor

2019-2020 futbol sezonu U-16 Ligleri fikstür çekimi 11 Ekim Cuma günü saat 17.00’de Sümer Amatör Evinde çekilecek.Cuma günü yapılacak olan fikstür çekiminin ardından U-16 Ligi müsabakaları 19-20 Ekim tarihlerinde 1.hafta karşılaşmaları ile start alacak.U-16 Liginde Kayseri Şekerspor, Kayserigücü FK, Kayseri İdman Yurduspor, Kayseri Gençlerbirliği, Kayseri OSB Atletikspor, Trabzon 3861 Spor, Kılıçaslan Yıldızspor, Hacılar Erciyesspor, Kalespor, Doğa Gençlikspor, Gültepespor, Argıncık Esnafspor, Erkiletspor ve Talasgücü Belediyespor takımları lige katılım için başvurularını yaptılar.

Yurthaber 09-10-19 13:32

Tosya’da İŞKUR aracılığıyla okullara 43 temizlik görevlisi alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı ile İŞKUR arasında imzalanan protokol gereği 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Tosya’da okullarda görev yapmak üzere Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 43 temizlik personeli alınacak.Başvurular 20 Eylül Cuma gününden itibaren İŞKUR temsilciliklerine yapılacak.

Yurthaber 18-09-19 16:26

Pamukkale Belediyesi 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacak

Denizli Pamukkale Belediyesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2 bin 500 öğrenciye sağlayacağı eğitim yardımı başvurularında son gün 20 Eylül 2019 Cuma günü olarak açıklandı.Pamukkale Belediyesi, bu yıl da eğitim alanındaki desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Yurthaber 18-09-19 10:53

Merkezefendi Engelsiz Yaşam Akademisi kayıtları başladı

Denizli’de engelli vatandaşların kuaförlük, berberlik, halıcılık, market, el işi, tekstil gibi mesleki atölyelerde eğitim aldığı ve sosyalleştiği Merkezefendi Engelsiz Yaşam Akademisi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı.1 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim yılı için kayıt yaptırmak isteyen aileler çocuklarını, 20 Eylül Cuma gününe kadar Gümüşçay Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Engelsiz Yaşam Akademisi’nden şahsen veya 0258 297 00 11 numaralı telefonundan ulaşarak kayıt yaptırabilecek.

Yurthaber 13-09-19 16:41

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

  TÜRKİYE   ------------------------------------------------------------------------------------------------ 16/11       10:00  Sanayi üretimi 20/11       17:30  Merkezi yönetim borç stoku 22/11       10:00  Tüketici güven endeksi 26/11       14:30  Kapasite kullanım oranı 26/11       14:30  Reel kesim güven endeksi 29/11       10:00  Ekonomik güven endeksi 30/11       10:00  Giriş çıkış yapanlar 30/11       10;00  Dış ticaret dengesi   ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                         16 KASIM CUMA                                TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- EURO BÖLGESİ                                 13:00 Çekirdek TÜFE YoY EURO BÖLGESİ                                 13:00 TÜFE YoY EURO BÖLGESİ                                 13:00 TÜFE MoM ABD                                                     17:15 Sanayi Üretimi MoM ABD                                                     17:15 Kapasite Kullanımı ABD                                                     17:15 İmalat Üretimi

Finans 16-11-18 09:05

TÜRKİYE VE DÜNYADA VERİ GÜNDEMİ

TÜRKİYE ------------------------------------------------------------------------------------------------ 12/11       10:00  Cari denge 15/11       10:00  İşsizlik 15/11       11:00  Bütçe dengesi 15/11       14:30  MB beklenti anketi 16/11       10:00  Sanayi üretimi 20/11       17:30  Merkezi yönetim borç stoku 22/11       10:00  Tüketici güven endeksi 26/11       14:30  Kapasite kullanım oranı 26/11       14:30  Reel kesim güven endeksi 29/11       10:00  Ekonomik güven endeksi 30/11       10:00  Giriş çıkış yapanlar 30/11       10;00  Dış ticaret dengesi ------------------------------------------------------------------------------------------------ DÜNYA                          --------------------------------------------------------------------------------------------- 9 KASIM CUMA                                    TSİ --------------------------------------------------------------------------------------------- ÇİN                                                       04:30 ÜFE YoY ÇİN                                                       04:30 TÜFE YoY FRANSA                                               10:45 Sanayi Üretimi MoM FRANSA                                               10:45 Sanayi Üretimi YoY FRANSA                                               10:45 İmalat Üretimi MoM FRANSA                                               10:45 İmalat Üretimi YoY İNGİLTERE                                          12:30 Ticaret Dengesi İNGİLTERE                                          12:30 Sanayi Üretimi MoM İNGİLTERE                                          12:30 Sanayi Üretimi YoY İNGİLTERE                                          12:30 İmalat Üretimi MoM İNGİLTERE                                          12:30 İmalat Üretimi YoY İNGİLTERE                                          12:30 GDP (MoM) İNGİLTERE                                          12:30 Servis Sektörü Endeksi MoM İNGİLTERE                                          12:30 Servis Sektörü Endeksi 3M/3M İNGİLTERE                                          12:30 GDP QoQ İNGİLTERE                                          12:30 GDP YoY İNGİLTERE                                          12:30 Özel Tüketim QoQ İNGİLTERE                                          12:30 Kamu Harcamaları QoQ İNGİLTERE                                          12:30 Sabit Sermaye Yatırımları QoQ İNGİLTERE                                          12:30 İhracat QoQ İNGİLTERE                                          12:30 İthalat QoQ İNGİLTERE                                          12:30 Toplam İş Yatırımları QoQ İNGİLTERE                                          12:30 Toplam İş Yatırımları YoY ABD                                                     16:30 ÜFE MoM ABD                                                     16:30 Çekirdek ÜFE MoM ABD                                                     16:30 ÜFE YoY ABD                                                     16:30 Çekirdek ÜFE YoY ABD                                                     18:00 Michigan Üniversitesi Endeksi ABD                                                     18:00 Toptan Satış Stokları MoM

Finans 09-11-18 09:04